Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
És akkor hova tűnt Damon Hill???
Vagyis, hol a jó válasz?
Ne de pár nap mint írták és megkapom majd akkor vizsgáztatom a hozzá adott GPS modult.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
Köszönöm mindkét hsz-t és acigam is megkapta a választ amiért én is ide fordultam.
Ha itthon rendelném az 1s-t akkor ielnne: 13880 Ft szállítással.
Na most kintről a másik litle gps modullal : 49 $ az az 15040 Ft szállítással. Így nem kérdés melyiket vegyem.
Focus C-maxba lesz bőven van hely.
Még 1x
Még egy kérdés ez a gps modúl mire jó. Nagyon ritkán szoktam idegen helyen parkolni. GPS-m meg van.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
Ha olyan mint a sima 70mai akkor ha be van lépve az alkalmazásba az eszköz akkor nem rögzít
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sgabor
csendes tag
Szerintem vegyél egy GPS-es Viofo A119-et. Sokat olvashatsz erről a típusról itt a hozzászólásokban, bevált típus.
Ha itt veszed, most a bgA119 kuponkóddal, EU priority szállítás választásával (praktikus, mert így EU postával jön, nincs +ÁFA) is kijön 19800 Ft-ból! Én 2 hét alatt megkaptam. -
bul07
nagyúr
~115MB/1min ebből ki lehet számolni
De 4óránál kicsit többet tud egy 32-re( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bkroy
lelkes újonc
Én írtam ide erről 05.04-én, hogy vettem 7 eFt-ért egy 20 000 mAh-es Xiaomi Mi Power Bankot és arról használom. Akkor 4-5 órát üzemelt és 25 %-ot sem fogyasztott. Most már vagy tizegy néhány óránál tartok, sőt egyszer a telefonomat is arról töltöttem (2800 mAh) és még több, mint 50 %-on van.
Ha akarom parkoláskor is vesz, a kamerát a szükséges irányba állítva addig.
Megszünt a gyújtáskapcsolós gondom is.
Én meg vagyok elégedve és csak ajánlani tudom. -
bul07
nagyúr
Sima akciókamera nem indítja a felvételt ha ráadod a gyújtás és nem is állítja le ha leveszed a gyújtást
Tehát tök kényelmetlen mindig be kikapcsolni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Galahed
senior tag
Látod én pont ezért (unalmas fel le pakolgatni, bekötni , drótozni) keresek olyan kamerát (találtam de kb 30.000ft) amit egyszerüen csak felpattintasz (mágneses elven odacuppan) és kész. A tartóját fixre be lehet kötni , igy elég csak fel meg levenni a "golyót")
pl Navitel R1000 vagy Ddpai M6 +
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest