Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Tudom mivel én is írtam, hogy új típus.
Csak azt szerettem volna tudni, hogy menet közben esetleg BT-n keresztűl a mobilon látom-e a menetközbeni éppen aktuális felvételt mintha kijelzője volna. De valószínü nincs benn bt chip.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Midway
senior tag
Hello
Viofo A119 V3 GPS -st honnan tudnék rendelni?
Csak a Viofo honlapján találtam.
Ennyire új ,hogy más opció nincs ? -
Beni2360
félisten
válasz CHIPman #15996 üzenetére
Mert az autóban nincs wifim csak otthon. 😅
Netán mobolnetre gondolsz az sincs csak nagyon minimális.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Értelmezném ha tudnék angolul. Csak minimális és gugli fordítás van. Ezért kérdeztem. És nem találtam erre az új fajtára semmit. Valmi wifi kapcsolatot hámoztam ki, de az útközben nem opció.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Evvel: 70mai 1S Smart Midrive D06 autós DVR 1080P - mi a helyzet nem találok itt a topikban semmit róla. Alkalmanként lenne használva. Ki küldi a kétet menetközben a mobilra?
Hsz-ket előre is köszömöm.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Clubforum2 #15985 üzenetére
Ugyanígy voltam, vettem két 70 mai-t, egyet előre, egyet hátra, igaz, én itthon vettem, mert azt akartam, hogy legyen itt 2 nap múlva, aztán még mindig a dobozukban pihennek, de akkor is megállt a kettő 30 ezerből. Különösebb ügyeskedés nélkül a kettő bele tud férni 50 dolcsiba.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bul07
nagyúr
Talán egy 70mai Mini Midrive D05 jó lenne neked olyan 40$ környékén
50$ felett én a Viofo A119 v2 GPS-szel venném , feljebb linkelve kuponnal
(#15986) CHIPman
Szerintem szállítás árát is írd hozzá mert az még lehet akár 5$ is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CHIPman
nagyúr
Banggoodon kínai verziós 70mai pro (GPS nélkül) BgAuMotor kuponnal 43,99$. Ha csak kamerázni kell jó minőségben, és nem fontos a GPS, akkor ennél szerintem nem sok jobb ajánlat van. Pár kattintás rátenni az angol ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Rohadt nagy dilemmaban vagyok. Nem akarok sok pénzt elkolteni ilyen kütyüre, de kell egy. Azt sem tudom, hogy nekem lényeg-e a GPS? Parkoló mód az nem kell azt tudom. Nem tudom mi lenne a jó választás. Wifit szívesen venném, ha lenne benne. Olvasgattam, tudom mik most a javasolt cuccok, kérdés, hogy egy nő a e cucchoz képest kell-e nekem a plusz 10-ért a név, vagy olyan funkciók amiket sosem használnék?Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #15980 üzenetére
Fogalmam sincs.
Nekem teljesen megfelel a 70mai pro amire vettem. Nem nézegetek videókat rajta, nem cseszegtetem naponta százszor, plug and forget. Akkor nyomkodom ha baj van és szükség van rá.
Most végre tudtam rendelni gyári kerekített sarkú 3 vezetékes hardwire kitet amivel a gyújtás levételekor is az autóról megy, de átkapcsol a park figyelés módba, ahogy a saját akkuról is tenné. A szögletes sarkú 3 vezetékessel nem kapcsolja az üzemmódot, az gondolom a 6-7 féle tükör kamerájukhoz való. Persze az ali ebay stb meg ezekkel van tele, nem a 70mai pro-hoz valóval. (egyáltalán ezt miért nem lehetett úgy megcsinálni hogy a többihez való szögletes hardwire jó legyen hozzá?? ) Ha megjön, akkor szedhetem szét megint a műszerfalat...Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
halisa
tag
Akkor inkább jobban megéri a viofo?
-
CHIPman
nagyúr
válasz halisa #15977 üzenetére
Feljebb küldtem az A119 V2-höz kupont. Kétszer annyit aligha ér az A119S (erről mondjuk még nem hallottam, hogy lenne v2, de ezek szerint van), még hardwire kittel sem.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
halisa
tag
Sziasztok! Segítsetek dönteni. Két kamera közt vacillálok. Egyik a VIOFO A119S-G V2, másik a xiaomi yi ultra dash. Köszi!
-
tannoyfan
tag
válasz CHIPman #15972 üzenetére
A dashcamtalk-on arra panaszkodnak, hogy mindenre állandóan bejelez, megőrülnek tőle. Mondjuk egy kör a nullás déli szakaszán, ahol a terelés miatt nagyrészt kerék közé kell venni az eredeti sávjelölést, már bőven elég lenne rá, hogy kikapcsoljam . Ez csak A119 feature, az A129-ben benne sincs.
-
lcdtv
tag
Viofo-nál a sávelhagyás és ráfutás figyelmeztetés működik valakinél. Bekapcsoltam menübe de nem csinál semmit
-
tannoyfan
tag
válasz Vibalazs #15964 üzenetére
Viofo A129 Duo
Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, az opcionálisan vásárolható hard wiring kit-el buffered parking módot tud mozgásérzékeléssel. Az akció előtti néhány másodperc is rögzítésre kerül ezáltal. -
picstike
tag
Sziasztok! Vettem egy 70 mai prot de a felvételt nem tudom a laptopon megnézni ,mondván nem támogatja a formátumot! Ti milyen progit használtok win 10 re?
-
Vibalazs
tag
Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy valaki szétbarmolta hátul a logo lopása közben a festést. Ezért szeretnék olyan kamerát am minden mozgást felvesz. Tehát nem vesz 0-24-ben. Sajnos nem tudok megállni fedett, zárt helyen, ezért csak az utcán parkolok.
Remélem valakinek van valami, tapasztalata ezekkel.
Előre arra gondoltam, rakok xiaomi-t. Ezt nem 0-24-ben.
Előre is Köszönöm ha valaki tud segíteni!
-
powerwade
senior tag
válasz CHIPman #15961 üzenetére
Koszonom! Ahogy szamolom, UK rendelessel kb. ugyanott vagyok mint a kinai kupon+EU priority line szallitassal. Bar feltelezem UKbol nem 3 het alatt erkezik meg. Viofot hol adjak ennyiert? Van itthon a masik autoban egy 118c, de 80-100 dollar alatt nem talaltam A119et ahogy hirtelen korbeneztem.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz powerwade #15960 üzenetére
Kína BgAuMotor kuponnal 43,99$, EU Priority Line szállítással nincs ÁFA (bár ennyiért még éppen beleférhet az amúgy is áfamentesbe).
+ GPS CN BG70maiGPS kuponnal 12,31, ezt nem kell speckó szállítással rendelni.De $62-ért már van Viofo A119 v2 GPS-szel, én lehet hogy azt venném, ha nem akarnék várni, hogy kiadják végre a frissítést, ami kiírja a felvételre a GPS adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
Mi most a bestbuy hely a GPS kepes 70Mai pro vasarlasahoz? Elsosorban hazai/EU-n belul gondolkodnek, illetve ha tuti nincs afa akkor kinai beszerzes is johet
-
JHONNY 79
aktív tag
Valaki rendelkezik tapasztalattal, infóval az EasyPix Streetvision SV4 autóskamera kapcsán? Neten nem nagyon találtam róla véleményeket.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Megbízás miatt vagyok itt. Anyum párjának aki nem annyira ért a kütyükhöz kellene vennem dashcamet kamionba. 2 lenne elvileg és darabját memó kártyával 20k körül maximalizálni. Csak is itthonról. Yi dashcamet néztem. Gyújtásra ez is elindítja a felvételt mint a többi? Elvileg 1 hetes anyagot kéne felvenni rá. Ezzel is meg lehet oldani,hogy bizonyos klippek ne tőrlődjenek?
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Írt az eladó,de sajnos nehezen tudom kibogozni a mondandóját. 5 Euro a posta,az szerintem rendben. A többit passzolom.
,,kein Problem, aber es braucht mehr €5.Ich werde es von Franch.i die zusätzliche €10 Porto zahlen!Danke."Üdv: Attila
-
Rick4
félisten
válasz Sh@dowMAN007 #15950 üzenetére
Oda van írva:
Möglicherweise kein Versand nach Ungarn - Lesen Sie die Artikelbeschreibung oder kontaktieren Sie den Verkäufer, um Informationen zu Versandoptionen zu erhalten.Azaz nem szállít, de nézt meg a termék leírását, utána írj neki, kérdezz a szállításra árat, ha tetszik, küldeni fogja.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tillatrilla
senior tag
Nemértem ezeket az eladókat,hogy miért nem szállítanak Magyarországra?
Üdv: Attila
-
sambenez
Topikgazda
Oda van írva: Versand nach: Deutschland
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz tillatrilla #15929 üzenetére
Ö sem szállít Magyarországra?
-
D4ni
őstag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Yi smart dash camot, és észre vettem hogy hiába kapcsolom be a mikrofont, sajnos nem vesz fel hangot. Egy sistergés hallatszik, de más nem. Valamit rosszul csináltam vagy van valami más beállítási lehetőség is?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Upo
addikt
válasz #46129152 #15945 üzenetére
Parkoló mód csak a gps modul meglétekor kapcsolható be. A sávelhagyó és az ütközés figyelmeztető az kicsit vicces. Én a tükör mögött a fekete pöttyöktől balra raktam fel, mert a pöttyös részen nem marad fent a fólia. Az a fél arasz balra tolódás pont arra jó, hogy a jó magyar utakon az útszéli kátyúk miatt ha a felező vonaltól egy arasz távolsára megyek a saját sávomban, akkor folyamatosan karattyol hogy elhagytam a sávot. Befejezi a mondatot, 10 mp szünet, és újra mondja folyamatosan. Nagyon idegesítő, kikapcsoltam.
Crash warning: radaros a tempomatom, ha jönnek szembe és nem tudok rögtön előzni, akkor beáll az előttem menő mögé. A legkisebb távolságra van állítva, de oda is befér egy teherautó. Attól függetlenül, folyamatos követés esetén is mondogatja hogy autó van előtted. Ez talán nem 10 hanem 20 másodpercenként ismételget. Úgyhogy ez kikapcs.
A felvételek 1 percenként daraboltak, nem lehet állítani. Egyrészt rezgés érzékeléskor 1 percet jelöl "emergency video"-nak, másrészt hasznos ha minél többször le van zárva. Vissza tudod nézni, talán még lép is a következő videóra? (Nem tudom, nem szoktam nézegetni, nem arra való hogy állandóan nézegessem, hanem ha baj van akkor meglegyen.)
Ha útifilmet akarsz csinálni akkor akció kamerát vegyél, ne menetrögzítőt.
A dashcam-nek az a lényege, hogy beszereled és elfelejted. Elindulsz - vesz, megállsz - nem vesz. Biztos hogy idegrázásom lenne ha mindig nekem kéne kapcsolgatni, az inkább akciókamerás gondolkodásmód.
Gyújtásra kapcsoló tápot kell adni neki, és akkor tök automatikusan csinál mindent, rögzíti az utat, parkoló módba kapcsol, anélkül hogy egy ujjal is hozzá kellene érni.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
törölt tag
Tehát,elinduláskor "Power On"- elindul a felvétel.
Célhoz érve kiszálláskor "power off".
Ha ez 30 perces út volt, akkor egyben a 30 percet vissza tudom nézni, a mobilon az app-on keresztül.( már párosítottam őket...).
És addig mindig vissza tudom nézni,még nem tellik meg a kártya. Akkor mindig az utolsót törli automatikusan.
A parking monitor az automatikusan aktiválódik,kikapcsolt állapotban, ha engedélyezve van? -
bul07
nagyúr
válasz #46129152 #15941 üzenetére
Igen ha bekapcsolod akkor automatikusan elindul a felvétel
parking monitorhoz kell a GPS modul [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #46129152 #15938 üzenetére
Jelenleg még nem rak semmilyen információt a felvételre a GPS modul, talán majd valamikkor
-
bul07
nagyúr
válasz #46129152 #15935 üzenetére
Már ha eszedbe jut, nekem is állandóan áram alatt van és nehezemre esett hogy a szivargyújtóból kihúzogassam mindig, nem hogy keressem a kicsi gombját mondjuk a tükör mögött
Elég hamar nyűgé válhat, főleg ha jön egy olyan nap hogy pár kilométerenként meg kell állni és kiszállni
Én fix tápra kötöttem be, bár nekem sima 70Mai van és nem Pro
Ezekkel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #46129152 #15932 üzenetére
Szerintem pont az olyan szivargyújtó ajzat nem jó ami folyamatosan áram alatt van, mert akkor folyamatos a felvétel és mindig szívja az aksit
De lesz itt olyan akinek ilyen van és elmondja hogy hogy kötötte be
-
őstag
válasz #46129152 #15932 üzenetére
Skoda Octavia II-ben a középső visszapillantó tükör mellé tettem a vezető oldalára. A lehető legközelebb - milliméterekre - a tükör bal széléhez, hogy a tükör állítást ne akadályozza.
Szerk.:
a közel megyek funkció városban (Bp.) nem sokat ér, mert akkor még vagy ketten besorolnak eléd.
A sávelhagyás figyelő meg a "folyamatosan frissen festett" magyar utakon szintén annyit...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megérkezett a Gearbestről a 70mai Dash Cam Pro+ GPS modul.
128-as kártyát beletettem, szépen leformázta, dátumot beállítottam.
Van olyan szivargyújtó aljat, amin állandóan van áram,arra kötném.
Hova a legjobb tenni a szélvédőn?
Nem szeretném le-fel szerelni, fix helye lenne.
Amire szeretném használni:
Elindulok otthonról,bekapcsolom, automatikusan elindul a felvétel,majd a célállomáson kikapcsolom.
Olvastam a sávelhagyásos funkciót, meg a "vészjelzést" ha túl közel megyek az előttem haladóhoz. Ezeket használnám.
Ezekhez jó az alapbeállítás,vagy esetleg kell valamit állítani rajta?
Köszi a jótanácsokat. -
DIEGO15
őstag
válasz tillatrilla #15927 üzenetére
Igen. Ha emlékeim nem csalnak, akkor +27%+3eFt. Külön, kártya és Hard wire nélkül nem esik be 40$ környékére?
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Kinéztem egy Azdome M06 típusú autós kamerát. Alin nézve a szett 64Gb kártyával,Hard Ware kit-tel,3usd kuponnal is 83 usd körül alakulna. Esélyes,hogy megfognák,ugye? Áfa,+posta költséggel már sok lenne talán. Az eladó standard alis csomagban küldené. Valami ötlet,hogy honnan lehetne rendelni,hogy ne legyen rá +költség? Köszi előre is!!
-
-Bandi-
tag
válasz DIEGO15 #15918 üzenetére
Köszönöm, de azt nézem ez csak előre kamera ennyiért.
Pár hónapja volt kupon banggood-on A129re, amihez van hátsó kamera is, akkor vettem 37 körül( kínai raktárból még olcsóbb lett volna ), és most barátom is szeretne, de azok már nem élnek, gondoltam hátha van aktív kód amiről tudtok.Amúgy olvastam jött frissítés rá, akinek ilyen van és frissítette, megéri? Vagy amíg semmi baja nincs ne nyúljak hozzá.
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
elfelejtette
veterán
válasz DIEGO15 #15923 üzenetére
Köszönöm, jó a teszt, főleg hogy nem csak simán kipróbálták, de össze is hasonlították.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
DIEGO15
őstag
válasz elfelejtette #15922 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz sambenez #15920 üzenetére
Köszi!
Sejtettem, hogy nem lesz ilyen egyszerű, csak ugye már múltkor is felmerült, hogy nincs külön gyüjtőtopic az akciókamerákhoz."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
sambenez
Topikgazda
válasz elfelejtette #15919 üzenetére
Ehhez akciókamerát kellene nézned. Az autós kamerákat nem tudod akkuról használni.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Esemény rögzítő kamerára lenne szükségem. A keret kb. 100eFt. Ebből kellene megoldani ártól függően 3-4db-ot. A felhasználás gyalogosan/kerékpárral/motorral/autóval is történhet, nem lenne hátrány a hosszabb üzemidő, opcionálisan a költség elszámoláshoz áfás számla.
Ezek tükrében mit ajánlanátok?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Barátom szeretne venni egy Viofo A129et Banggood-ról, esetleg van valami kupon rá, amivel jóárasítva lesz? Elsősorban Euból szeretné.
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
dionaea
őstag
Hát igen ez így van viszont megvettem és be is raktam előtte vmi kínai (xiamiau is az) volt hat már súlyra is nehezebb jóval hdmi a hátsó kamera csatija ez meglépett és nagyon jól beállítható. A belülről van felrakva. 15k volt. Ennyiért úgy gondolom jó a másikhoz hasonlítva meg ég és föld. Akinek kell a régim oda adom sajna a kijelző felé szürke de működik pff. Lehet javítható aki ert hozzá én ehhez sem. 😂
-
Rick4
félisten
válasz dionaea #15914 üzenetére
gyanítom az ára és a képességei miatt itt nem tud majd erre senki se válaszolni, mert mindenki a jó de olcsó kamerát veszi inkább. Rendszám engem sem érdekel, az viszont, hogyéjjel is látsszon valami, igen. Ez pedig nem felbontás kérdése, hanem az optika egyéb paraméreteié, így ebben a tekintetben szerintem egyedül maradsz, rajtad kívül nem is lesz, aki ilyenre vágyna.
Amúgy az emíltett kamerában ugyanott van a memóriakártya, és ugyanúgy arra veszi fel a "műsort", nekm kell telefonnal 5 percenként rácsatlakozni, magától működik enélkül is. A 70mai appja menéztem neked, kemény 60MB helyet foglal, 20 db kép helyét.
-
dionaea
őstag
-
dionaea
őstag
Sziasztok lehet olcsón tudnék venni concorde road cam hd 80.
Ndk 96658 proci.
A loop ot ismeri szerintetek mert nem tálaltam választ. Úgy tudom ez a funkció a régi fájlok felülírása.Köszi előre is
-
őstag
Hétfőn megérkezett a mágneses OLAF adapter pár.
A gyári kábel micro USB-s vége és a 70mai Pro közé berakva működik. A kamera a power bankról megfelelően kapja a szuflát. Az adapteren még egy visszajelző kék led is világít, amikor van áthaladó áram. -
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #15906 üzenetére
Úgy néz ki hogy
CPU Hi3556 ez van a 70Mai Pro-ba is (bár ez V200 jelölésű is)
OS05A10 DDpai mini 3-ba van ilyen
Tehát egy az egyben DDpai mini 3 belsőEzt találtam még DDpai mini 3 vs Viofo A119 összehasonlítás kép minőségre hogy milyen lehet talán jó ez is, hopp ez az amit előttem linkeltek de már itt hagyom
Amúgy jól néz ki ha 30$ alá esik meggondolom hogy megrendeljem e, 70mai meg megy hátsónak
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
válasz CHIPman #15908 üzenetére
A DDPai Mini 3 szenzor és proci megegyezik a 70mai miniben lévővel.
-
CHIPman
nagyúr
Új kamera: 70mai Mini Midrive D05 Dash Cam
Nem értem, hogy miért a sima 70maival, miért nem a 70mai pro-val hasonlítják. Ahhoz képest milyen lehet?Aktuális jó ajánlat:
sima 70mai utód EU raktárból, BgAuMotor kuponnal 32,89$+1,08$ futár.[ Szerkesztve ]
-
tannoyfan
tag
válasz AndrewBlase #15903 üzenetére
Ez nem hangzik rosszul. Időközben megint leesett a hátsó kamera, a következő kísérlet FB-S ragasztóval volt, sajnos ez sem tartotta meg, ide kellett volna valami alépítmény, amivel oda tudom nyomni a száradás idejére. Egyetlen videót láttam, ahol egy emberke demonstrálta, hogy a fóliás szélvédőről ugyanúgy, a fogselymes megoldással le tudja operálni a 3M-el ragasztott tartót. Még futok egy kört ezzel a szilikonos ragasztóval, egyelőre ez a terv.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz tannoyfan #15893 üzenetére
Én ezt a következőképpen oldottam meg az első szélvédő fóliázásán.
Fogtam egy telefonhoz használatos kijelzővédő fóliát, arra felragasztottam a kamera tartóját, és ezt nyomtam szépen rá a szélvédőn lévő fóliára.
Egyelőre jól viseli. Leszedni még nem szedtem, de úgy gondolom, hogy nem lehet probpéma belőle, elvégre ez statikusan tapad rá.Miért mindig én???
-
tillatrilla
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #15896 üzenetére
Utána kell járnom,hogy nekem fizetnem kellene-e valami terhet. Jelzem,ha van valami fejlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest