-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelos
aktív tag
-
punky10
addikt
válasz Rigormortiis #165211 üzenetére
Hogy miért jó, azt nem tudom, de a dupla koppos lezárást már a "hírhedt" touchwiz idején is tudta...
Meg talán azért jó, mert a Sony Xperia Active telefonom óta(úgy emlékszem akkor vettem meg, és cseréltem le a Go launchert) minden telómon ugyanott van, és szinte ugyanúgy működik minden.
Widgettek méretezése, átfedése, dock csúsztathatósága, mappázhatósága, nálam eddig jól működő gesztusvezérlése... stb
Pl a Nova duppla koppos lezárása után még fel lehet nyitni az ujjlenyomattal... És még lehetne sorolni, de mivel mindenkinek más a fontos funkció, így fölösleges.
Inkább mond meg mit nem találsz a gyári Samun, és megírjuk, hogy a Novában van-e...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
WhiteWalker
nagyúr
Én sem értem egyébként , mint valami messiás lenne. Tök jó az EMUI felület is.
-
Somatom
veterán
Pl. widget a tálcán, vagy az oldalra húzható, több oldalas tálcaikonsor. A 13 -on a telómon és a tabomon is működik a duplakoppos lezárás, ébresztés.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
géeles
aktív tag
Mindegy milyen teloba ülsz be ott van a mentés...
Semmi extra.
Tud mindent.TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
-Maci-
addikt
válasz Rigormortiis #164679 üzenetére
Szuper! Akkor elő is fizetem!
Köszönöm szépen!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
pg1966
aktív tag
válasz Rigormortiis #164588 üzenetére
Samsung, de az ékezetes betűket nem lehet kirakni a Good Lock-os Keys Cafe-val, ezért kezdtem keresgélni mást.
Közben elkezdtem ismerkedni ezzel a Keyboard Designer-rel, és jónak tűnik, nagyon jól testre szabható minden, új ékezetes gombokat már sikerült is beszúrni, most ezzel próbálkozom.[ Szerkesztve ]
-
mazsi70
senior tag
válasz Rigormortiis #164520 üzenetére
Lányommal beszélgettünk egy személyről ,hogy ki lehet ? Itt és itt ,ekkor és ekkor láttuk .Négy napon belül név szerint kidobta a Face ,hogy ismerem-e ?
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Rigormortiis #164295 üzenetére
Érdekes, hogy egy ilyennél is töröl, nem csak veszélyes, kártékony dolognál
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #164222 üzenetére
Igazad van. Általában használok reklámblokkolót, de Google keresésnél sosem. Jók az első szponzorált tartalmak, így hülyeség lenne kizárni. A Google ebből és, nyilván senki sem fizetne a kereső használatáért, de alanyi jogon sem jár, mert nyilván a szervert is üzemeltetni kell, nem állná a Google helyett senki.
YouTube is megérdemli az anyagi honoráriumot nekem, mert sokat nézem és szeretem. Aki nem akar fizetni az ne fizessen, de ne a Google legyen a f*sz, mert nem ingyenes.
-
Cs1csó
félisten
válasz Rigormortiis #164175 üzenetére
Ez jó kérdés, de az is, hogy ez VALÓS veszély? Tényleg "kiadjuk" ilyenkor amikor belépünk a MicroG-vel? Nem olvastam még erről cikket. Az más kérdés, hogy elég sokan használják már évek óta, tehát ha van valami probléma annak bizony ki kellett volna derülnie.
-
Winnie The P
őstag
válasz Rigormortiis #163837 üzenetére
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Rigormortiis #163624 üzenetére
Smart lock, keress rá a telefon beállítások között.
Általában a Biztonság menüben van.#?*@&!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Rigormortiis #163598 üzenetére
Nekem spec gyorsban 2 dolog:
- névjegyzékben módosíthatatlanul a végére rakja a számmal/egyéb karakterrel kezdődő bejegyzéseket
- hívásnaplóban nem lehet beállítani, hogy az azonos hívószámhoz tartozó hívásokat gyűjtse egybeAmúgy elég jól összerakták, de ez a kettő megoldotta, hogy maradjak a TruePhone mellett egyelőre
read-only mode on the forum
-
batai15
félisten
válasz Rigormortiis #163598 üzenetére
Szimplán ronda. Illetve nem lehet beállítani benne alapértelmezettnek a kedvencek fület. Meg még van egy pár dolog ami a saját preferenciáim,hadd ne kezdjem őket sorolni.
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #163330 üzenetére
Kipróbáltam. Hmmmm... A 4-5mp talán túlzás, de ez tényleg qrva gyors.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Rigormortiis #163326 üzenetére
Pedig WiFi Direct-tel rakhatta át, mert akárhol működőképes a Quick Share
Feltételeknél [link] ez az egyik pont (How do I use the Quick Share feature?):
- Receiving device must support Wi-Fi direct.Az AC-s wifi modulok már 2013ban ennyit tudtak és az új készülékekben már 6e verzió van:
"2013 saw the birth of the latest (so far) Wi-Fi ac standard. It allows for speeds of up to 500 Mbps per channel and over 1Gbps in total. Wi-Fi 802.11ac operates only on the 5GHz band."
read-only mode on the forum
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #163324 üzenetére
Napi szinten másolok, streamelek közvetlenül droidok között. Semmivel sem gyorsabb, mint egy jó routeren keresztül.
-
DS39
nagyúr
válasz Rigormortiis #163324 üzenetére
a Wi-Fi direct nem tud ilyen sebességet, szerintem.
Biztos hogy nem felhőtárhelyes képek voltak? és csak meg lett osztva számára?[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #163322 üzenetére
Számoljunk! Egy átlagos kép cirka 4MB. A 100 kép, az 400MB. 4mp -cel számolva, az 100MB/s = 800Mb/s. Az majdnem Gbit átlagosan, 100db., különálló fájl átvitelénél. Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #163320 üzenetére
Nehezen hihető. Biztos átmentek teljes méretben?
-
Bozek
nagyúr
válasz Rigormortiis #163196 üzenetére
Én meg Kiwi-t használok, mert kezeli a Chrome-os böngésző kiegészítőket. Az Imageye-re volt már szükségem, a többit mondjuk kevésbé használom.
-
DS39
nagyúr
válasz Rigormortiis #162743 üzenetére
le tudják, ha akarják.
addig kapcsold ki a privát dns-t.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Rigormortiis #162740 üzenetére
Ms edge a beépített reklám blokkolóval + privát dns beállítása a telefonon, és búcsút lehet inteni a reklámoknak.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #162740 üzenetére
Itt olvass körbe.
Ha csak böngészésre kell akkor olyan böngészőt is használhatsz akár amiben eleve van filtering. Sokan a Brave-et használják (én pl. biztos nem fogom) de írtam meg említettem ott rengeteg lehetőséget rendszerszintű megoldástól böngészőig, filter listától root-al történő megoldás(ok)ig. -
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz Rigormortiis #162612 üzenetére
Főleg arra kéne, hogy ha az HBO-n, az IP TV-n, nem jön valami úgy akkor az HBO max- ról meg tudjuk nézni.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Probert75
addikt
válasz Rigormortiis #162490 üzenetére
A teló memóriájában van olyan, hogy (ha nincs, akkor létrehozod a) Notifications könyvtár. És oda bemásolod amit akarsz, majd a fentebb említett helyen megjelenik a hang a gyáriak között.
-
Probert75
addikt
válasz Rigormortiis #162485 üzenetére
Telefon beállítás/Hangok és rezgés/Értesítési hang.
-
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #162383 üzenetére
Xiaomi 13T
-
kaciokos
őstag
válasz Rigormortiis #162284 üzenetére
Ha nem elég a Samsung-os One UI testreszabhatósága, akkor Good Lock modulokon keresztül mindenféle apróságot be tudsz állítani.
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #162225 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #162221 üzenetére
FTP, vagy WebDAV szerver/kliens.
Van router, amire a két eszköz csatlakozik, vagy közvetlen kapcsolat kell a kettő között?
A telón, vagy a tabon szeretnéd kezelni a műveletet?
Ingyenes kell, vagy jó a fizetős is?[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz Rigormortiis #162221 üzenetére
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
rjg
őstag
válasz Rigormortiis #161847 üzenetére
Hydro Coach Pro. Évek óta használom. Van benne Google fitt integráció, ha esetleg ez szempont lenne.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Peterhappy
őstag
Én esküszöm legalább tucatnyi water reminder appot kipróbáltam, de mindegyikkel volt valami nyűgöm, egyik sem tudta azt, amire nekem szükségem lett volna.
Meglepő módon végül a Fasting - Intermittent Fasting appnak van olyan emlékeztetője - csak úgy mellékesen - ami nekem tökéletesen bevált, úgy és akképp szabható testre, ahogy én szeretném.
Ráadásul ingyenes alkalmazás - appon belüli vásárlással ki lehet ütni az amúgy nem sok reklámot is, de szerintem arra sem lesz szükség, ha egyszer jól beállítjátok. -
tomy86
addikt
Évek óta a water drink remindert használom. Csak, hogy hasznos infót is írjon valaki
-
Cs1csó
félisten
Ahogy írták beírod a play áruházban hogy drink Water és lesz találat konkrét példa:
"Víz emlékeztető"
-
MODERÁTOR
Gondolom, a "drink water" kereső kifejezést próbáltátok már a Playen.
Xiaomi 13T
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #161702 üzenetére
Akkor a Samsung bill. is engedélyezve van (mellette a kapcsoló be van kapcsolva) amiatt jelenik meg a kis ikon. A Samsung bill. mellett kapcsold ki a kapcsolót.
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #161699 üzenetére
Azért, mert a Beállítások - Nyelv és bevitel résznél nem csak a GBoard van engedélyezve egyedül mint billentyűzet hanem van valami más is. Ha nincs másik bill. akkor a hangbevitel talán. Ha csak egy lenne (ez jelen esetben a GBoard) akkor nem lenne kint az ikon valamint ha az ikont "megnyitod" akkor lehet választani a lehetséges beviteli lehetőségek közül.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz Rigormortiis #161274 üzenetére
Ha fiókkal van ő bejelentkezve, akkor elkéred tőle és te is belépsz a te telefonodon!
(^)(>.<)(^)
-
efi99
őstag
válasz Rigormortiis #161274 üzenetére
Persze, elkéred 1 percre a telóját.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
T0rnad0
addikt
válasz Rigormortiis #158725 üzenetére
Esetleg a Foxit, de nem próbáltam még.
-
mizoli
addikt
válasz Rigormortiis #158278 üzenetére
ymusic
Javaslom vedd meg a prémiumot, tökéletes. -
Somatom
veterán
Tubemate.net
Ez a hivatalos oldal, itt vannak azok az alternatív szoftverboltok, ahonnan a hivatalos verzió letölthető.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
Olyan app nem jo ami ezt megoldja? Ha mar Android alkalmazasok topik..
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #157943 üzenetére
Mármint valami ingyenes progival
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #155540 üzenetére
Tudtommal ezt kivették belőle.
De annyiban szerintem felesleges a szinkron, hogy rövid időn belül már egész pontos találatokat ad, ha elkezdek gépelni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
pvt.peter
őstag
válasz Rigormortiis #151330 üzenetére
Google fiókkal való szinkronizálást is tud?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
lomposfarkas
tag
válasz Rigormortiis #151236 üzenetére
Erre a hívásvárakoztatás funkciót kell bekapcsolni. Ez hálózati funkció, de a készülékek menüjében aktiválható (a menüben ott, ahol, ugye). Ha él, akkor fennálló beszélgetés esetén a harmadik fél hívását hanggal és a kijelzőn jelzi.
-
Szolgáltatói beállítás, hogy amikor beszélgetés közben más hívja, az új hívót várakoztatja (nem pedig foglaltat jelez neki), közben meg a hívott fél telefonálás közben jelzést hall, hogy van egy másik hívó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
crok
Topikgazda
Ez inkább a készülék topikjába való kérdés mint az Android alkalmazásokba (ha van topikja). Aztán jó lenne tudni pontosan milyen készülék, milyen rendszer fut rajta.
-
harry3
őstag
válasz Rigormortiis #147361 üzenetére
Szerintem csak akkor akkor használja, ha bekapcsolod, hiszen a tartalommal együtt nő a mérete is.
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz Rigormortiis #147264 üzenetére
Talán az működhet, hogy párosítod Bluetooth-on, olyankor az én S10e-m mindig megkérdezi, hogy bekapcsolom-e azt a funkciót, hogy az adott BT eszköz jelenléte esetén sima csúsztatással lehessen feloldani, én kocsiban használom ezt a funkciót. Ha a tablet is megkérdezi, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor nem tudom.
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #144701 üzenetére
Szerintem az a VoWIFI.
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #144697 üzenetére
Nem-e a VoLTE/VoWIFI? Esetleg nyíl van benne vagy hasonló, vagy a kézibeszélőn van egy "wifi" jel? Esetleg hívásátirányítás? Screenshot-al picit könnyebb lenne, mert van minimum 6 olyan dolog ami lehet..
-
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #143195 üzenetére
Xiaomi 13T
-
eclipse19
senior tag
válasz Rigormortiis #143159 üzenetére
Annyian használják helytelenül, hogy én is értettem, de attól még nem helyes.
Valamit és annak az ellenkezőjét tenni/akarni/csinálni nyilván nem ugyanaz.[ x ] Jelenítsd meg A-t
[ ] Jelenítsd meg B-t
[ x ] Ne jelenítsd meg C-t
[ ] Ne jelenítsd meg D-tA D
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
eclipse19
senior tag
válasz Rigormortiis #143149 üzenetére
"kikapcsolni, hogy ha ..., akkor ne nyissa meg"
dupla tagadás, ami azt jelenti: ha ..., akkor nyissa meg!
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
hangyász2
aktív tag
válasz Rigormortiis #143149 üzenetére
Szerintem ez nem launcherfüggő, ha jól értelek. A Beállításokban/Alkalmazások/Alapértelmezett alkalmazások/Segédalkalmazást állítsd NIncs-re.
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz Rigormortiis #143125 üzenetére
Az a jó választás. Android 10 alatt nálam is csinálja, 9 alatt nem csinálta. Picit zavaró, de jelentősége nincs: próbálkoztam, hogy abban a pár tizedmásodpercben tudok-e valamit véletlenül megnyomni, de szerencsére nem.
Anno Sony Xperia Z1 Compact-on volt egy olyan jelenség, hogy ha gesztussal zártam le a képernyőt, azonnal elsütétedett, de pár tizedmásodpercig még érzékelt, na ilyenkor tudtam véletlenül elindítani valamit, de szerencsére itt nem ez a helyzet.
-
Bozek
nagyúr
válasz Rigormortiis #143125 üzenetére
Pedig azzal nem kellene csinálnia. Régebben volt, hogy nem kapcsolta ki teljesen a kijelzőt, csak egy idő után, mert különben nem ment az ujjlenyomatos feloldás.
-
Bozek
nagyúr
válasz Rigormortiis #143118 üzenetére
Nova Beállítások - Haladó - Képernyő zárolási módszer mire van állítva?
-
mobilizmo
Topikgazda
Természetesen az ikonokat is, a háttérben nem vagyok biztos. Természetesen csak azoknak az appoknak az ikonjait tudja kirakni amik aktuálisan telepítve vannak. Nálam konkrétan ez úgy nyilvánul meg, hogy rendszeresen elfelejtem, van néhány appom ami nem a play áruházból származik (f-droid, ad-away, stb...). Így ha a Nova visszaállítást rögtön azután csinálom, hogy a google visszaállította az appjaimat, akkor azt a néhányat ami máshonnan van azt nekem kell megcsinálnom.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Aurig@
őstag
Csak a beállításokat. November legvégén váltottam telefont, és minden beállítást visszarakott! Viszont az ikonokat újra be kellett állítanom.
A többi kérdésre nem tudok válaszolni. -
punky10
addikt
válasz Rigormortiis #143108 üzenetére
Több éve így használom a Nova Prime-t.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Probert75
addikt
Igen be, de csak a fizetős verzióba. Gesztusok közt van egyébként.
-
hangyász2
aktív tag
Be.
-
Bozek
nagyúr
válasz Rigormortiis #143089 üzenetére
Hosszabb szövegek esetében (pl. egy telefonos interjú) hasznos, ha utólag nem azon kell gondolkozni, hogy mit is írtál le. Egyszerűbb visszahallgatni.
-
Probert75
addikt
Vagy megrendelést veszünk fel. És szintén ne legyen kavarodás, hogy mit rendelt valójában és mit kap.
-
kuksa90
őstag
Nincs kedvem jegyzetelni menet közben, inkább visszahallgatom.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
nyisziati
veterán
Pl. nehogy a főnök utólag letagadja az utasítását.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Rigormortiis #143059 üzenetére
Első megoldás például Novára, akkor először is tölts le olyan ikon packet, amiben vannak Neked tetsző ikonok. Aztán hosszan rányomsz az alkalmazás ikonjára, ott választod a cerkát és a feljövő ablakban rákatt az ikon jelenlegi képére. Így fel fogja dobni, hogy milyen lehetőségek közül tudsz választani. Egy másik megoldás, ez nem csak Novára jó, hogy letöltöd pl az Awesome icon vagy egyéb appot, ami a telefonodon lévő ikon csomagok közül engedi kivalasztani, ami Neked tetszik.
-
Aurig@
őstag
válasz Rigormortiis #143059 üzenetére
Az ikonon hosszan nyomsz, majd szerkesztés. Ekkor módosítható a név is és ha a név előtti ikonra kattintasz, akkor már be is tallózhatod az egyéni ikont, akár Drive-ról is.
Pl. az emailnek ilyen van:
Ezt a képernyőről vágtam ki, teljesen átlátszókat szoktam keresni, hogy csak maga a körvonal látszódjon a háttér pedig ne:[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #143054 üzenetére
Oldalról behúzás műveletet nem találtam benne. Fel, vagy le van, de a Nova műveletek között nincs "vissza". Ha ez root nélkül lehetséges, akkor trükkel (alkalmazás, vagy parancsikon indítása) megoldható. Az One UI gyári megoldás, ami végezhet root jogot igénylő műveletet is.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Ha Samsungod van miért nem rakod fel a Samsung sajátját?
One Hand Operation + -
hangyász2
aktív tag
válasz Rigormortiis #143056 üzenetére
Szerintem gesztusos dolgokra érdemes külön appot felrakni. Én pl. az Edge Gesturest használom. Igaz nem ingyenes, de olcsó. Viszont kevés erőforrást használ, nagyon stabil, és szinten mindenféle gesztust tud, ami az ember eszébe jut. Nekem meg már ikonjaim nincsenek igazából, mert a gesztus sokkal gyorsabb, mint mindig a Home-ra menni nyomkodni, vagy az alkalmazásváltóba.
-
Aurig@
őstag
Az első kivételével nálam minden működik!
Mivel gesztusos dolgoktól rosszul vagyok erre nem tudom a választ.
Duplakoppos zárolást tud, zárolási képernyőt lehet módosítani, a negyedik dolognál nálam minden alkalmazásnál egyedi ikon van. Tehát lehet.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
-
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #142692 üzenetére
Nálunk is jött A5 (2017)-re és A70-re készülékre.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #142692 üzenetére
Device Care - látod, odafigyelnek rá(d)
-
Hosssszu
őstag
válasz Rigormortiis #142689 üzenetére
Üdv!
Én is ráfutottam. Valamit a Samsung rontott el: [link] -
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #142689 üzenetére
Érdekes, más is kérdezte pont most.. nem is egy helyen..
Úgy látszik mindegyik Samsung volt?
Jó lett volna ha hosszan nyomtok rá mert kiderülhetett volna melyik program volt ami generálta. Esetleg egy notification history app-al érdemes lenne megnézni hogy látszik-e (kellene) és hogy mi volt az. De úgy néz ki a Samsung Device Care volt az egyébként, tele a Google meg az összes Samsung és egyéb fórum.. egy éve is volt hasonló, Samsung bug. -
csipuka
senior tag
válasz Rigormortiis #142687 üzenetére
Ja, nem ordogtol valo, nekem S3-as van 2 eve, meg nem fordult elo soha, hogy ne vettem volna eszre a rezgest. Ezert is van kikapcsolva a csorgohang.
Vissza a topikhoz, ha van automatizalod (pl Tasker), akkor ott tudod csekkolni, hogy az ora kapcsolodva van-e, es akkor vegye le a csengohangot. Nem tom, ez a notification-nel mit csinal. -
csipuka
senior tag
válasz Rigormortiis #142682 üzenetére
Miert kell egyaltalan csorgohang az orara? A vibralas nem eleg feltuno?
-
TODI1111
veterán
válasz Rigormortiis #142298 üzenetére
-
ignisz
senior tag
válasz Rigormortiis #142112 üzenetére
Miért esik ki?
-
ignisz
senior tag
válasz Rigormortiis #142109 üzenetére
Mikor megnyitom dátum szerint mutatja ha a fotók fül volt aktív. Ha utoljára az albumokat néztem akkor az albumok füllel indul. A fotók fül megnyitásánál a fotók dátum alapján, a helyszín megjelölésével vannak.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #142109 üzenetére
Nem tudja. Mondom én hogy egy sz@r kupac az az app. De mások szerintem neeeeeem az...
Inkább a Drive-ra másold , ott tudod mappákba rendezni.
-
MODERÁTOR
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #135474 üzenetére
TeamViewerrel próbálkoztam, de a párosítás közben azt írja, hogy az eszköz (a memopad 10) nem támogatja a képernyőmegosztást. Tudok valamit kezdeni vele, hogy működjön?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #129257 üzenetére
Én biztos megpróbálnék automatizálóval kibabrálni vele.
-
darvinya
titán
Nem tudom nálam mi van, de csak bejövő üzenetkor van hang.
Persze Ne zavar mód alatt nincs semmilyen hangja.Nincs bekapcsolva előugró ablak?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zeon.hu
nagyúr
Erre is jó a Pebble órám, az kiír minden üzenetet, rezgéssel jelez, így nem kell hang a Viberre (sem).
(Beállítható, hogy csak akkor jelezzen, ha nem vagyok az alkalmazásban)#?*@&!
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #129251 üzenetére
Akkor passz.
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #129248 üzenetére
Intelligens értesítések mire van állítva?
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #129215 üzenetére
Viber beállításában értesítés alatt.
-
nyisziati
veterán
válasz Rigormortiis #128658 üzenetére
Ghost touch?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!