Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjudors
aktív tag
válasz Rigormortiis #172697 üzenetére
próbálj létrehozni alkalmazás jelszót neki, és azzal belépni
a google által úgy ítélt bizonyos programok nem mennek máshogy
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #172695 üzenetére
GDrive desktop-on vagy desktop nezetben, onnan jobb felul fogaskerek, beallitasok, onnan tovabb vannak az alkalmazasok, azoknak meg opcioi. Ott nem allithato meg tovabb a jogosultsag?
-
ggeleven
őstag
válasz Rigormortiis #172641 üzenetére
Google kills Measure, its AR-based measurement-taking app
Google kommentje:
We’re no longer able to support ongoing maintenance for the Measure app. Instead, we recommend trying one of the many alternatives available on the Play Store.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
boborján2
aktív tag
válasz Rigormortiis #172639 üzenetére
Technikai oldaláról nézve, hogy tud egy kamera távolságot mérni? Szerintem sehogy.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Klon
aktív tag
válasz Rigormortiis #172628 üzenetére
Engem is érdekelne egy ilyen app, nem feltétlen a google-s...
tudtok valami beváltat javasolni? -
WhiteWalker
nagyúr
-
FeZ...
aktív tag
válasz Rigormortiis #172471 üzenetére
Én pl. néha szoktam rádiót hallgatni fegyverrel való kényszerítés nélkül is , de mivel nincsen korlátlan netem, ezért én is örülnék egy FM vevőnek a készülékemben.
Rádiót meg azért hallgat az ember önszántából, mert különbözőek vagyunk.
Biztosan van neked is olyan tevékenységed, amit nem tudnék elképzelni, hogy bármilyen körülmény között csináljam, hacsak nem az életem múlik rajta. Nagy ügy, emiatt vagyunk mások és mások. Dög unalom lenne a Földön, ha mind a majd' 8 milliárd ember ugyanazt szeretné és csinálná. -
svgyula
addikt
válasz Rigormortiis #172374 üzenetére
Én azért vettem, hogy ne kelljen még fél millát egy lejátszóra kiadni mert ez tudja, igaz kicsit hangulati jelleggel az 5.1-es hangot az erősítő fele.
Csak hát lassú a menü és nem biztos, ha ma működik akkor holnap nem kell bohóckodni vele egy film indításakor, vagy mint a tegnapi példa mutatja egy kis zenei videó lejátszáshoz. Nyilván a 4K-is opció volt ha már "új" TV. De ez annyira nem hat meg mint ahogyan sokan látják. Én 3,5m-ről nézem tehát a sima HD-n sem látszana pixelHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
mizoli
addikt
válasz Rigormortiis #172347 üzenetére
Ezt most melyikre írod? 😁
A Chrome-ot nem ismerem, és nem is akarom.
A Samsung browser meg egész jó.
Adatbiztonság szempontból viszont nem hiszem, hogy a legjobb, de ez messze vezet. -
Jazz
veterán
válasz Rigormortiis #172308 üzenetére
Még most is a legjobb.
Ezt tudja: USB 3.1 (Type-C, MTP, OTG)
Mit értesz vezetékmentes PC mód alatt? A direkt wifi-s jel átvitlet is tudja a telefon, simán kiviszi okos tv-re, screen mirroring a neve.
free your mind
-
tibbike01
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz Rigormortiis #172144 üzenetére
Tévedsz, 4/64-es Hako Pro-t vettem karácsonyi akcióban 19 eFt-ért az Aliról. Ez jó ár volt akkor érte, de nem kirívóan alacsony az Alin. A magyar árak pedig egyszerűen nevetségesek. És ne legyen kétséged, nem, nem kamu az enyém és nem, nem jobbak az itthon kaphatók.
Szerintem nem lenne mitől félnem, ha megadnám az adataim, de biztos, ami tuti.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Rigormortiis #172144 üzenetére
Minek használunk olyan eszközt, amin kérik és mi meg is adjuk a valid adatainkat?
Nem bírtam kihagyni -
ggeleven
őstag
válasz Rigormortiis #172140 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy a Google hibája lenne, sőt senkinek sem a hibája. Az előbb felsoroltak 80%-ára nekem is van is előfizum, szóval nem spórolok éppen rajtuk. Csak ismerettségi körből indulok ki, hogy van, aki sokat akar és persze mindent ingyen.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Oldman2
veterán
válasz Rigormortiis #171930 üzenetére
-
DrKapocs
őstag
válasz Rigormortiis #171902 üzenetére
Hát, nem tudom, elfogadom a korrekciód. A HBO GO-val is ez volt egyébként. Az nem érintett, bár nekem is eltűnt. Ismerősömet érintette. Vannak számomra kevésbé szimpatikus húzásaik mostanában. Az A50-emet sokáig nem frissítettem, majd rászántam magam. A készülék gyakorlatilag használhatatlan lett, olyan lassúvá vált az új rendszerrel. Hiába volt reflash odinnal, google appok gyomlálása, semmi nem segített. Downgrade ugyebár nem lehetséges náluk. Nagyon nyomják a szoftveres avultatást.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #171882 üzenetére
Úgy pontosan
-
TODI1111
veterán
válasz Rigormortiis #171882 üzenetére
Ha ezek a "sáskunyhókban írt, bizonytalan eredetű, szándékú appok" letölthetőek a Google Play áruházból akor miért ne?
-
válasz Rigormortiis #171834 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy illegális úgy eladni valamit, hogy nem tüntetik fel az árát, hanem csak levonnak valamit a kártyádról. Más pénznemben sincs feltüntetve?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bringasisti
őstag
válasz Rigormortiis #171831 üzenetére
SM-T 225 tablet. Az hogy beakad valami és a FB görgetés nem megy az egy dolog. De azt nem értettem, hogy az első gyári állapot után mikor semmi nem volt fent WiFi mobil internet kikapcsolva mutatta az értéket, és a következő gyári állapot viszont megoldotta a görgetéssel jelentkező akadást. Az első miért nem oldotta meg?
BENEFON DELTA--------N8
-
G48
senior tag
-
válasz Rigormortiis #171743 üzenetére
Mert értelmeznie is kell az asszisztensnek a beszédet. Hangalapú gépelésnél és maps-nál csak a betűket kell felismerni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vacs
veterán
-
efi99
őstag
válasz Rigormortiis #171518 üzenetére
És tényleg, ha leveszem az órát, a wigetek is eltűnnek, eddig fel sem tűnt. Szerintem bug.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #171517 üzenetére
Egyszer tényleg próbáld ki a REVANCED appot.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #171510 üzenetére
Nekem meg nincs affinitásom leírni a különbséget
Bocs , nem lehetett kihagyni -
DrKapocs
őstag
válasz Rigormortiis #171510 üzenetére
Haggyukmá', túl van tárgyalva... unalmas. Tisztára, mint Rubitussin Ábel; de miért?
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Rigormortiis #171507 üzenetére
Nem kötekedésből, de miért nem próbálod ki? Telepítés után átbogarászod a beállításait és akkor lesz személyes tapasztalatod, hogy miben is másabb és vagy jobb, több, mint a gyári. Akkor nem kell megelégedni olyan, jellemzően félinformációkkal, amit mások szolgáltatnak.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Lion81
tag
válasz Rigormortiis #171370 üzenetére
Köszönöm azért a választ!Akkor ezt elengedem.
TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
Lion81
tag
válasz Rigormortiis #171365 üzenetére
Megnéztem ésnincs közte!
TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
troller
senior tag
válasz Rigormortiis #171200 üzenetére
Cool Reader mindkettőt tudja.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
kaciokos
őstag
válasz Rigormortiis #171161 üzenetére
Tényleg elég jó már a One UI Launcher, de ami miatt én maradok a Novánál, hogy a One UI-ban nem lehet beállítani, hogy felfelé suhintásra zárja le a képernyőt, még Good Lock modullal sem. Ez számomra egy annyira kényelmes funkció, hogy nem szeretnék tőle megválni.
-
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #171203 üzenetére
Egyéb beállítások > Android értesítési sáv megjelenítése
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zoyoxy
tag
válasz Rigormortiis #171179 üzenetére
Pdf-be írást nem tudom, de ekönyvhöz nekem ezek jönnek be: FBReader, PocketBook, eReader Prestigio.
-
Bferibörs
addikt
válasz Rigormortiis #171205 üzenetére
Ránézek majd,most nincs előttem.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
Ha könyvespolcról nyitod meg akkor igen. Fájl megnyitásánál nem tudom hirtelen.
Nézd végig a beállításokat. Sok mindent be lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
DrBubo77
veterán
Az alsó-felső részt ki lehet kapcsolni. A megnyitást nem tudom.
-
DrBubo77
veterán
Régen kipróbáltam egy csomót, végül a Moon Readernél ragadtam le, a Pro verziót is megvettem, amikor akciós volt.
-
Cs1csó
félisten
Teszteld hátha neked más jön be mint amit itt ajánlanak (már ha csak ilyen szűk a kipróbálandó lista, nyilván ha nem ismernél egyet sem csak az igényedet írnád le, hogy mit keresel akkor is jönne pár ajánlat vagy ha 50-et találnál akkor is jönne ajánlat, hogy abból melyik 3-4 amit érdemes kipróbálni)
-
Oldman2
veterán
válasz Rigormortiis #171176 üzenetére
Nem, az túl logikus működés lenne...
-
punky10
addikt
válasz Rigormortiis #171161 üzenetére
Rétegigény?Igen.Tudja?Nem.Megugorja?Nem...
Ráadásul 2 éve,és akkor is csak"ránéztél",és így ítélkezel.[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Rigormortiis #171155 üzenetére
Akkor próbálgasd még...
Dokksávon mappa,vagy widget?Esetleg gördíthető dokk?Widgetek teljes átmérethetőzése,kitöltése?Netán 2 widget átfedésének engedélyezése?
Mibe lépte túl?Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Tökimanó
senior tag
Nem tudom melyik az az One UI.amiről írsz. Xiaomi telefonom van. Gesztusvezérléssel használom. Tudtommal csak saját gyári launcherrel működik a vezérlés. Esetleg mégis tudja ezt az általad említett is? Nem akarok külön alkalmazást erre, ezért ha nem tudja akkor nem próbálgatom.
-
joelke HU
senior tag
Meglehet, de az a Samsungot használókon kívül másoknak nem alternatíva.
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #171036 üzenetére
Azt nem tudom neked mi a legegyszerűbb.. de [ennek] a végén a "Ha csak Youtube videok (vagy csak a hanganyag) letöltése a cél.." részben szerintem majdnem mindent összeszedtem amit érdemes megemlíteni. De hogy legyen itt valami:
NewPipe és a Newpipe fork-ok
ytdlnis - FOSS Youtube letöltő yt-dl alapon - GitHub letöltések
Seal - yt-dlp (pontosabban youtubedl-android alapú) videóletöltő - GitHub letöltések - F-Droid
De írtam ott webes ésvagy böngészőkiegészítős megoldást is mint pl. genyt.net etc. -
tibbike01
őstag
válasz Rigormortiis #171024 üzenetére
Azért mert 600mb helyet foglal és egyszer sem nyitottam még meg. Letiltottam, de attól még ott van. Legjobb böngésző? Miért is? Tud olyan alapvető funkciót, hogy reklámblokkolás?
Én Kiwi böngésző használok ublock origin reklámblokkolóval és bitwarden jelszókezelővel...nem találtam jobbat. Simán működnek a Chrome kiegészítők és villám gyors.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Rigormortiis #170886 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #170886 üzenetére
Nem kell semmit csinálnod.
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #170883 üzenetére
Azt nem uszod meg igy.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #170881 üzenetére
Az hogy unblok mindenhol szűri a reklámot , appokba, böngészőbe...
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #170876 üzenetére
Nem es nem igazan.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem lassul be!
Az adguard app-tól viszont igen. -
Cs1csó
félisten
Szerintem nem, azt használom én is.
-
efi99
őstag
válasz Rigormortiis #170770 üzenetére
Mondjuk, hogy tudjam, mi benne az újdonság? Vagy a korlátozás valami hülyeség miatt. (Utóbbi esetben nem is biztos, hogy akarom frissíteni)
-
vacs
veterán
válasz Rigormortiis #170732 üzenetére
Az android alapból ki írja az ébresztő idejét, este 18 óra után jelenik meg a felirat (ha jól tudom), nem kell ehhez külön app!
(^)(>.<)(^)
-
TODI1111
veterán
Ahogy efi99 írja, lehet. Így néz ki.
-
efi99
őstag
4 db widget feltehető a záróképernyőre a Good Lock app Lock Star moduljával.
-
tag
válasz Rigormortiis #170524 üzenetére
Nálam nincs semmi ilyesmi és mégis kéri az ujjlenyomatot még 600 forintos összegnél is,tegnap vagy tegnapelőtt óta
Szigorítottak,ennyi
Azelőtt elég volt csak felébreszteni a kijelzőt és fizethettem vele₱ʰᵒˡᵒᵍ₳ᵇᵉ⁷¹ ™
-
csipuka
senior tag
válasz Rigormortiis #170521 üzenetére
Igen, kicsit szigorubba tettek. szerintem jogosan
https://www.androidauthority.com/google-wallet-needs-authentication-3427997/ -
antal750
aktív tag
válasz Rigormortiis #170521 üzenetére
Általában 10-15 ezer környékén kérni szokta. Nekem szinte mindíg
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #170456 üzenetére
Jah igen , de ott is Chrome-n keresztül volt hajlandó belépni. Pont azon az appon buktam ki ez miatt.
Hányinger komolyan.zeon.hu: én úgy tudom az is chromium alapú , azért lehet belépni. Ha nem így van , javítsatok ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #170335 üzenetére
Én 2003 óta használok okostelefont, de sosem éreztem szükségét, hogy az üzenetkezelő alkalmazást lecseréljem. Ezért mertem megkérdezni, hogy mégis mi az oka ami miatt váltani kell. De ez a WhiteWalker mindjárt meg akart lincselni. És hát kiderült most is, hogy user error miatt van szükség cserére, kizárólag.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #170036 üzenetére
Szerintem inkább neki nincs fogalma arról, hogy a Samsung mit tud a tévével, PC-vel, gyári fülessel. Meg a Samsung azért hozza a formáját és pl a Samsung note alkalmazás már csak Samsung laptopon megy (régen bármelyiken ment). Bár ez is egyfajta ökoszisztéma, hiszen az almás cuccok se mennek más eszközökön. Az iPad kilövése is olyan macerás volt LG tévére, hogy nem is erőltettem. Míg a Youtube-ot elindítom a Samsung telefonon, érzékeli a tévét és már dobja is fel az ablakot, hogy akarom-e tévén folytatni. Vagy beállíthatok a laptopon egy 50 karakteres jelszót és a telefon ujjlenyomatával oldhatom fel a laptopot, nem kell jelszót begépelni. Bár ezt csak zárójelbe írom, mert ezt is 2 éve használtam utoljára, lehet, hogy már ez a megy bármilyen gépen. Meg is néztem, már ez sem érhető el mert megváltozott a Windows szabályzata.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Rigormortiis #169603 üzenetére
Megüthetik a bokájukat? Ez miben nyilvánul meg? Kapnap egy kis bírságot? Azon túl?
-
Oldman2
veterán
válasz Rigormortiis #169476 üzenetére
Ugyanott ahol, félbehagytad, válaszd ki az a szálat... ott lesz félbehagyva
-
7Sony7
addikt
válasz Rigormortiis #169128 üzenetére
Ez egy Honor készülék, de utánanézek, hátha van ebben is.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
mizoli
addikt
válasz Rigormortiis #168496 üzenetére
Nem tudom, nincs Samsungom. Egyébként semmiben nem vagyok híve a gyártók saját megoldásainak.
Amiket írtam, gyártóktól függetlenül működnek. -
vacs
veterán
válasz Rigormortiis #168346 üzenetére
Most is lehet mindennek külön hangja, csak nem az appon belül kell állítani, hanem a telefon beállítások, alkalmazások, viber/messenger stb, értesítések menüben (minden appnál egy kicsit másképp kell, szóval kell némi türelem hozzá).
(^)(>.<)(^)
-
csipuka
senior tag
válasz Rigormortiis #168342 üzenetére
Beallitasz default notification-nak valami ures hangot, majd ha jott notification a viberen akkor be lehet annak allitani sajat hangot.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #167299 üzenetére
Szerintem át kell állítani az alapértelmezett böngészőt a Samsungra és akkor azt nyitja meg.
-
csipuka
senior tag
válasz Rigormortiis #167299 üzenetére
Nalam is a Samu van beaalitva, hogy abban nyiljon meg. A jobb felso sarokban profilkepre kattingtva, majd Settings -> General. Itt az Open web pages in the app az inaktiv, ezert a rendszer az alapertelmezett bongeszot hasznalja, ami a samu.
-
punky10
addikt
válasz Rigormortiis #167271 üzenetére
Köszi mindenkinek, valóban én voltam a balfék.
Az eddig használt telefonjaim és a külső appok is hosszura működtek, autómatikusan úgy próbáltam.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #167256 üzenetére
Ahogy ismerem a "renccert" mindenkinél aktív a szolgáltatás és a kikapcsolás az extra fícsör, ami persze jól el van dugva. Tehát akaratodon kívül most is segítesz a tag felhasználóknak. Ha érted mire gondolok. 😉
-
rjg
őstag
válasz Rigormortiis #167256 üzenetére
Több, de csak töredékükben van UWB, amit a BT mellett használnak a TAG-ek. Kb az elmúlt két év csúcs készülékei. Ennek ellenére nekem is van egy Samsung SmartTag+ a kocsiban.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #166674 üzenetére
Valószínűleg marginális az esetek száma, így költség/haszon elemzésben még az jött ki, hogy nem érdemes vele foglalkozni.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #166547 üzenetére
Miért kézzel?
Ezzel praktikusabb egy kicsit. -
efi99
őstag
válasz Rigormortiis #165882 üzenetére
Apropó ébresztés.
Tudna valaki a Google widgetjén kívül ajánlani widgetes appot ami tényleg csak az ébresztőórás időpontokat veszi figyelembe, amikor a következő riasztás időpontját mutatja? Legalább 2 tucatot kipróbáltam és mindegyik beleveszi a naptárbejegyzések, sőt időnként még pár egzotikus egyéb időzített rendszeresemény időpontját is, még akkor is, ha nincs hozzáférése a naptárakhoz. És soha egyiknél sincs olyan opció, hogy szét lehessen ezeket válogatni a beállításaiban, ezeknek Alarm az Alarm, aztán jön minden mixelve, sorban.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #165885 üzenetére
Nem frissült a One UI launchere?
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #165882 üzenetére
Ez inkább a One UI betegsége. Gyári Android (Motorola) alatt szépen megjeleníti az összes telepített launcherrel. Most jelenleg a Smart Launcher 6 a default.
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #165829 üzenetére
Kiwiben is be lehet állítani. Van tiszta fekete is.
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #165824 üzenetére
Chromeban is van sötét mód régóta, csak be kell kapcsolni flags alatt. A rendszer sötét módjához igazodik.
-
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #165824 üzenetére
+1 a Samsung Internetre.
-
DS39
nagyúr
válasz Rigormortiis #165759 üzenetére
lehet ingyen blokkolni a reklámokat.
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #165759 üzenetére
Pl. azért, mert van "magyar" szövegfordítás. Egyébként abból, hogy telón fut, nem feltétlenül következik, hogy telón is nézi.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #165749 üzenetére
Semmiben. Mind a kettő a Facebook-é (Meta).
Attól függ milyen ismerőseid vannak és mit preferálnak.
Akik Németországban vagy Angliában élnek azok Whatsapp-ot használnak.
Aki meg titkosítást szeretne, az Signal -t használ.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #165561 üzenetére
Nem
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #165425 üzenetére
&@DrKapocs #165417
A Nord-ra meg úgy alapvetően a VPN-ekre annyit mondok [link] && [link] valamint magánvéleményként: maradjon meg a VPN arra amire való (Virtual Private LAN), minden más vagy átverés és|vagy szürkezónázásra van használva (98+%). Borzasztóan csekély az értelme az előbbi 98+%-on túl R1 user felhasználásra. Persze ott vannak a "szűrők" amivel téged védenek meg (tehát ez tulajdonképpen neked jó). A malware-ektől, scammer-ektől, ransomware-ektől. Mondjuk ezt a szűrést ingyen is meg tudom oldani - de mindegy. Reptéren titkosítatlan WLAN-ra felmenni.. na akkor talán legalább a helyi Hekk Pisták nem próbálkoznak.. nagyon.. de átzavarod a forgalmad egy harmadik félen akik becsszó nem néznek semmibe bele és még csak ki se adják senkinek sőt, még big data elemzést se csinálnak rajta. Ühüm, persze, háthogyne'. -
Cs1csó
félisten
válasz Rigormortiis #165425 üzenetére
-
géeles
aktív tag
válasz Rigormortiis #165368 üzenetére
Rosszul eteted.
Nem kerül semmibe, amikor kártyás vásárlásként eteted.
Keresd a revolut topicot.TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
Somatom
veterán
-
efi99
őstag
válasz Rigormortiis #165364 üzenetére
Ez nem lehet a gond esetleg?
"OTP MasterCard és Simple kártyás érintéses mobilfizetést egyelőre a Simple Classic alkalmazásban keresd!"Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #165326 üzenetére
Beállítások > Hasznos funkciók
És itt legalul lesz.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zelos
aktív tag
válasz Rigormortiis #165296 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
-
efi99
őstag
válasz Rigormortiis #165258 üzenetére
Az hagyján, de évekig csak pár országban lehetett egyáltalán utólag feltenni. Szerintem maguk sem tudják miért. Talán fél éve változott.
-
M3oH
addikt
válasz Rigormortiis #165258 üzenetére
Elég készülék függő mit enged telepíteni a Samsung.
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #165233 üzenetére
Azt, hogy semmi fölösleges sallang nincs rajta, csak az alap Google dolgok. Majd én feltelepítem ami kell. Taskerrel meg felokosítom.
A natúr Android skin jobban bejön, mint a gyártói vakok. Launcherből meg van bevált.Telefon újraindítás már Android 5 óta van.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #165233 üzenetére
Mondjuk az hogy hianyzik belole az osszes csuda beepitett akkukimelo es hasonlo vacak..
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #165227 üzenetére
Itt kezdődnek a problémák. Én minden ilyen segédizét kikapcsolok. Se javaslatok, se javítás. Csak nettó az, amit bepötyögök.
Azt nem tudom, hogy HDMI képernyőtükrözésnél hogyan lehetne gesztusvezérelni. A navigombokat használom egérrel.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest