Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz nyisziati #146424 üzenetére
Egyébként nem kevés ilyen app van a play store-ban, szóval oda kell figyelni. Nem értem, hogy miért enged ilyet a google. Vannak olyanok is, melyek ingyenesen telepíthetőek, és automatikusan indul a trial időszak, majd 1-2 hét múlva az előfizetés.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz nyisziati #146412 üzenetére
Az van a leírásában, hogy a Pro változat árán kívül van még egy éves előfizetés, és az éves előfizetéshez tartozó funkciók nincsenek benne az árában.
With the app purchase, you get all features (incl. any free future updates), EXCEPT those belonging to the Pro features yearly Subscription, see below.
És lentebb van egy rész, ami az előfizetéshez tartozik.
Ha a próbaidőszak automatikusan elindult a Pro vásárlásával, az tényleg gerinctelenség, mert így automatikusan levonja az éves díjat a próbaidőszak lejárta után.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
simico
aktív tag
válasz nyisziati #146416 üzenetére
Az szerintem is visszataszító, hogy az előfizetés 7 napos próbaidőszakkal automatikusan elindul és erről én sem látok semmit a leírásban. Viszont azt nyugodtan lemondhatod, attól még a megvett program működni fog. Van az ingyenes Lite, a fizetős és végül a fizetős éves előfizetéssel - mindegyik egyre többet tud, ahogy itt írják. Ha nincs szükséged az éves előfizetés által nyújtott plusz dolgokra, akkor csak azt mondjad le. Persze ilyen sunyi automatikus előfizetős húzás után az is érthető, ha az ember mérgében az alap fizetős programot is letörli / visszatérítteti.
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz nyisziati #146414 üzenetére
Gratulálok a stilusodhoz, téged minősít! Nem oktattalak ki, csak megjegyeztem, hogy a leírásban benne van, irtam is, hogy erdekes logika. Ha már szeretsz mentegetni, mutasd már meg, hol hulyéztelek le, vagy hol védtem a céget? De ne is válaszolj, nem vagyok rá kíváncsi! Stilus maga az ember....
-
crok
Topikgazda
-
kmarci25
veterán
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #145149 üzenetére
Akkor ennyi. Egyébként is a bevitel és a vágólapkezelés az két külön dolog. Hiba összemosni. Értem, hogy a Google szerint a háttérben hozzáférés biztonsági kockázat. De, akkor rendszeralkalmazásként fejlesztenie kellett volna egy hasonló tudású vágólapkezelőt, vagy megvennie a Clipper -t és beépíteni az alap Androidba. A tiltás az nem fejlesztés, nem előrelépés.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Fall-N
veterán
válasz nyisziati #144667 üzenetére
Rengeteg telefon így jött ki, mivel az ARMv8 előbb jött ki, mint a 64 bites Android. Sokáig nem is tartották a gyártók fontosnak a 64 bites Androidot a készülékeiken. Itt is mint sok esetben az adta a löketet, hogy az iOS átállt 64 bitre és ezt követték le. De az ARMv8 esetén is ez volt, azért irányult akkor a fejlesztés rögtön rá, mert az Apple az aktuális SoC-jét 64 bitesre tervezte akkoriban.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz nyisziati #144347 üzenetére
Értem, köszi.
Esetleg van másik olyan hiteles benchmark app, ami elérhető a play áruházban? Csak mert ha levették, akkor annak meg volt az oka, és nem nagyon bízom benne. Köszi szépen a választ.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #143822 üzenetére
Az Almások mentsék csak a cuccaikat az Apple szervereire ha szeretnék mert zárt a rendszer, az Android önmagában nincs kötve a Google-höz, miért kellene pl. a Lineage-re APKMirror-ról telepített appnak a Google szerverére mentenie bármit is (meg hogy?) ha még GApps sincs a rendszeren? Költői a kérdés.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz nyisziati #143812 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Nem a "rendszer" része, hanem meg kell venni hozzá egy nem túl olcsó appot (Titanium Backup) és root kell hozzá. Ráadásul utóbbiból következik, hogy nem is lehet minden telefonra alkalmazni. De a TiBa-nak van olyan megoldása, hogy a mentést flashelhető zipbe rakja. Az már majdnem az.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #143428 üzenetére
Ezt már másik topikban is írták, de ha így van, akkor viszont jól titkolja. 1 -es slotban netes kártya. Hotspoton netet ad a tabomnak, amin nézem a MyTV -t. Ha a másik sloton hívást indítok, akkor a pufferidő leteltével lehal a stream. A teló topikjában is az a vélemény, hogy a dual active mód csak "urban legend". Legalábbis az Exynos verzión.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #143252 üzenetére
Annyira nem érdekes a válasz, mert az ETSI alkotta a GSM protokollokat aminek a központja Franciaországban van és a másik nagy fejlesztő ország Németország volt (ISDN pl, mindkét ország nagyban hozzájárult a digitalizálás megteremtéséhez / bevezetéséhez, a franciáknak saját ISDN switching megoldásuk is van pl.). Ja, és ha te ezeket használod akkor nem magyar hangok írásos megfelelőit küldöd
-
junior11
veterán
válasz nyisziati #143183 üzenetére
Na kipróbáltam mindent, gyorsítótár és adatok törlése, újból beállítottam, belső és külső tárhelyre is sikertelen az offline térképek letöltése, elindul és mikor már befejezné, kiírja pirossal, hogy nem sikerült, rejtély, miért. Pár hete kezdte minden ok nélkül ezt a bosszantó dolgot...
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #142956 üzenetére
Szakmai fórumon ékezet nélküli írást 4..5 sornál hosszabbat láttál-e tőlem bárhol itt a PH!-n? [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] Nem véletlen, hogy 4..5 sornál többet nagyon ritkán írok mobilról, az is általában gyors segítségnyújtás vagy valami piszlicsáré dolog csak (mint pl. ez is volt). Azt gondolom, hogy ha valaha olvastad a hozzászólásaimat joggal feltételezhetem, hogy láttad: mindig megpróbálok úgy fogalmazni, hogy az ne legyen "igénytelen". Mindezt nem mobilról teszem általában, mert gyanítom azt is látod hogy rengeteg hivatkozást is használok, amit mobil felületről nem könnyű megoldani és utálom is - főleg olyan mennyiségeknél amiket általában használok - de inkább az ékezeteket áldozom fel az információátadás oltárán. Rajtad kívül ez gondot még senki másnak nem okozott, pedig így csinálom már 20+ éve, így is kezdtem el akkor, amikor még nem nagyon volt más csak a GSM 7 bit-es készlet, de ha később mégis úgy döntöttünk hogy szeretnénk ékezetesen írni akkor 70 karakterre rövidült egy standard 160 karakteres SMS hossza: ez számomra több, mint 50% információátadási veszteség, olyan overhead ami engem erősen zavar, olyan kompromisszum amit nem szeretek meghozni. Nem fogok hazudni, volt amikor egy leányzónak nagyon-nagyon hosszú és helyesen írt, ékezetes üzenetet akartam írni - amit meg is tettem, MMS-ben, mert 1000+ karakternél olcsóbb volt és az egyetemista énem sem volt kevésbé racionális, mint a mostani (megérte, mert végül el is vettem a leányzót). A typo-kért és vesszőhibákért elnézést, a félreütés jogát fenntartom.
Én úgy tudom, hogy ékes magyar nyelvünk egyes hangjait jobbra dőlő ékezetes betűkkel jelöljük írásban így - mivel szabad országban élünk - mindenki eldöntheti hogy megszegi-e és hogy hogy szegi meg ezt mobil eszközről írva: nem ír ékezetes betűkkel egyáltalán (és gyorsabban megvalósítja az információátadást, programozásban/scriptelésben amúgy se használ(hat)) vagy helytelen hangok betűivel írja le a mondatait amik írásban, kinézetben hasonlítanak. [Ezt] veszem alapul kb. de természetesen még ezt se tartom be teljes egészében mert kiterjesztem mindenre amit írok, úgy veszem, hogy a technológia számomra nem megoldható módon ellehetetleníti az ékezetek kiírását így elhagyom.. valamint mobilon én már hozzászoktam a 7 bites karakterkiosztáshoz (említettem fentebb) így én már így maradok.. néha szakmai fórumon igénytelenül? Igen!
Az érthetőséghez annyit, hogy úgy gondolom a konextus sokat segít egy szöveg megértésénél, az esetek kevesebb, mint elhagynagolhatóan kis részében okozhat gondot az ékezet elhagyása azokban az esetekben mikor elhagyom.. ha ebben a hozzászólásban se használtam volna egyet sem akkor is megértette volna szerintem mindenki hogy mit akartam írni.. egy szó mint száz: úgy vagyok vele, hogy kétféle ember van: 1, aki fél- (de nem hamis!) információkból képes kiegészíteni a képet és
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #141642 üzenetére
5.25" lemezpárti voltam és vagyok - de másoltam a többieknek n+1; n>1000 kazettát egy duplasebességgel másolni képes music centerrel - persze a 6.3-as fejhallgatókimenetben ott figyelt ilyenkor az átalakító nehogy a hanszórókon üvöltsön a Blue Max Fú', de szétoffoljuk a topikot
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz nyisziati #140733 üzenetére
Én is használtam, jó kényelmes meg is érné az árát, de sajnos a bankkártyám (Maestro) nem felel meg neki.
Így számomra jó lesz a Snaptube Ultimate Huawei áruházból letöltve ingyen.
Ui:
Ha nem kell a pénzem...“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #140679 üzenetére
Így van. Az angol sem piskóta. Láttam AC/DC koncertfilmet angol felirattal. Úgy rémlik, hogy a Mad Max 1 -et is szinkronizálták angolra. A német dettó. Aki azt hiszi, hogy ért/beszél németül, annak javaslom, hogy ugorjon át Svájcba, vagy próbáljon kommunikálni egy bajor paraszttal. Vagy ott van Spanyolország. Direkt nem írom, hogy a spanyol nyelv, mert az az ország csak kívűlről tűnik egységesnek (bár, most már kívűlről is látszik, hogy mennyire nem az). Pl. a baszkok nyelvének semmi köze a spanyolhoz. Még az írásjeleik is különböznek (sztem inkább a göröghöz hasonlít). Nem is tudom, hogy létezik-e egyáltalán baszk billentyűzet.
-
FeZ...
aktív tag
válasz nyisziati #140600 üzenetére
Kipróbáltam, egész jó :-) bár ennek is vannak hiányosságai számomra. Tudom, hogy faksznis vagyok, de az ékezetes betűnél felugró teli krix-krax ablak akkor is idegesít, bár tény, hogy ez legalább intelligensebb, mint a Gboard, mert ahogy írtad elsőre pl. az i-nél í-t ad. Nagy bánatomra nem tudtam beállítani, hogy az alap ékezetes karakterek kint legyenek a billentyűzeten. A többi része tetszik.
-
FeZ...
aktív tag
válasz nyisziati #140598 üzenetére
Lehet, hogy rosszul írtam, mert hosszú i pont nincsen az én Gboard-omon, csak i és ha rányomok, lesz felette 10 krix-krax számomra felesleges karakter. (és persze gyakran a rácsúsztatásnál nem í lesz, hanem valami vacak) Az o -nál is felesleges a hullámos ékezetes változatok, és ott is van egy rakás krix-krax karakter. A Swype-nál értelmes, szükséges karaktereket ad fel ilyen esetben. Vannak értelmes dolgok, amiket szívesen szokok meg, de ez nem az. Aztán lehet, hogy csak én nem tudom rendesen beállítani, pedig elbohóckodtam vele egy csomó időt.
-
Wolfskin
őstag
válasz nyisziati #139829 üzenetére
Töröltem a Greenify-t, de a Volume Lock még mindig nem működik. Futtatás után ideig-óráig, de aztán elfelejti magát...
Mi lehet az oka, hogy a telefon időnkét elfelejt bizonyos beállításokat, futó alkalmazásokat? (mpt aktuálisan a Volume Lock, Stupid Alarm ilyen, de régebben is tapasztaltam, akár sima beállításoknál, appok admin jogainál stb...)
Az lehet ok, hogyha kikapcsolom egy app értesítéseit?
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
válasz nyisziati #139824 üzenetére
hát az vizes nyolcas. ez nyolc magos. hadarok, de gyorsabban egyszerűen nem, tudok beszélni
az aksija meg 10.000 mAh fölötti, most hetente egyszer kell tölteni, de ha 10% fölött van este, nem tudom be, a holnapot még kibírja. a greenify inkább csak a lelkiismeretem megnyugtatására kell, hogy, pár mikronnal kisebb legyen az ökológiai lábnyomom.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
-
-
Somatom
veterán
-
Rula
tag
válasz nyisziati #137463 üzenetére
Igen az emailt értem. Viszont a kártyámról tényleg levonták a pénzt. Nem csak zárolták/függőbe tették/lefoglalták vagy bármi, hanem rendesen átment hozzájuk az összeg. HBO GO, Netflixnél nem volt ilyen, ott tényleg csak függőben volt, vagy minek is számított és ott tényleg nem ment le a számlámról.
-
racskobalazs
senior tag
válasz nyisziati #137211 üzenetére
Értem.
Az a baj, hogy amikor nem megy rádióról, akkor az óráról se. Tehát onnan is eltűnnek a vezérlőgombok.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #135898 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mit jelent, de sztem nem ezt. Aktívan használom a Gdrive -ot, de a Google -féle kliens nincs telepítve. Közvetlenül fájlkezelőből (azaz külsős alkalmazásból) érem el. Ha ez megszűnik, azzal számomra felejtőssé válik a Gdrive és kénytelen leszek másik tárhelyet keresni. Sztem ez nem éppen a biztonsághoz vezető út. Arról nem is szólva, hogy a GDrive jelenleg nem csak Androidos eszközökön használható, hanem pl. NAS szervereken is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz nyisziati #135835 üzenetére
Ha a megrendelő maga se tudja, hogy igazából mit is akar, hanem csak ad hoc feature requestekkel bombázza a fejlesztőt, akkor az nem a fejlesztő hibája... márpedig fogalmatlan megrendelők örök időktől fogva léteztek, szóval ez indokolatlan múltbarévedés.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
nebulo5
senior tag
válasz nyisziati #135130 üzenetére
Hát ez az! Ettől tartottam.... És esetleg a két kopp után + csúszka (ezt a műveletet már valahol olvastam: "suhintásnak" is) azt a nyavalyás kép rajzolást nem lehetne kivenni a műveletek sorából?
(ha ilyen tempóban haladnak a "biztonsággal", talán jövőre már a szomszédasszonyom melltartó méretét is be kell majd írni a telefon használathoz... )Üdv: nebulo
-
Wolfskin
őstag
válasz nyisziati #134969 üzenetére
nem parázok a guglitól, bár nem szeretem az igaz. inkább azt mondanám, nem akarok tőle semmit, épp ezért nem szeretem, amikor elém tolakszik, keresztbe fekszik, az arcomba tolja a nagyszerű szolgáltatásait. a samsung note-okban is utáltam, hogy minden gombra tettek valami kitörölhetetlen szolgáltatást, amitől remélték, hogy fícsörösebb lesz az életem. de csak plusz munkát adtak, mert kerülgetni, bezárogatni kellet folyton.
szóval ha valamit akarok keresni, megnyitok egy böngészőt és ráguglizok. és itt meg is húznám a határt köztem és a gugli közt. ne adjon tippeket, tanácsokat, kedvemre való reklámokat, ne tegye szebbé az életem. szóval megpróbálom kikapcsolni. és nem, nem a szerverparkját lőttem le és a részvényeit küldtem padlóra, ez valóban félreérthető volt, (@bigrock) hanem a google szolgáltatások nevű appot tiltottam le ami állandóan megnyílt, ha a home gombot véletlenül hosszabban nyomtam, mint röviden.
és ugyanígy nem érdekelnek az appok, hogy mi használja az aksit, mi akarja frissíteni magát, melyik neheztel, mert rég használtam. ha alapban hagynám a telefont, az időm fele a vele folytatott diskurzussal telne. ez egy telefon. elsősorban telefonálni vettem, de annak legyen praktikus, kézre álló, funkcionális. mint egy nokia.(volt)
köszi a segítséget mindenkinek![ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
csabyka666
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest