Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz V/ #39974 üzenetére

Jaj ne vicceljetek már, hogy működött volna eddig is így? Tévedtem, pár napja megrendeltem egy régen összeválogatott csomagot (ezért nem emlékeztem rá) a lényeg hogy ott EGYszer fizettem ki a szállítást, az összes termékre. És most visszanézve, én még sosem fizettem 2x a szállítást ha ugyan attól az eladótól vásároltam.
    Még normális világban sem szeretek postára járni, ez az (számomra mindenképp) új rendszer azt jelenti, hogy egy 7db-os vásárlásnál 7 darab külön kis csomag fog érkezni, ami valószínűleg nem egyszerre jön, mert miért jönne, és minimum 3x kell majd érte menni?

Mert ha ez így van / lesz akkor egyértelműen felejtős a legtöbb eladó, számomra ez nevetséges.

"Nehogy az legyen, hogy egy cuccod elvész, vagy hibás, aztán az egész pakkra dispute-ot indítasz."
    Ezt sem értem, ha egyszerre küldi az összeset, akkor ha 1 elvész a többit sem kapom meg, mert 1 db csomag kellene jöjjön. / Gearbestről rendeltem, van biztosítási díj, pár dolcsi, ha elvész küldenek másikat, nem ma találták ezt ki/

"Ezt az eladó adja meg, az EU szabályozási elméleted megdőlt emiatt"

Úgy értettem hogy az eu tovább szigorítja a kínából érkező termékek vámköteles értékhatárát, és esetleg emiatt csomagolnak mindent külön hogy átcsússzanak az ellenőrzésen.
    Nálunk Romániában, is van állítólag valami határ, de ha nem túl nagy a csomag, és nincs benne valami egyértelműen drága cucc, nem kell fizetni semmit, 32 dolcsis banggood számlát is mutattam, és intettek hogy mehetek. Ha ez szigorodik, akkor a kínai eladóknak érdekük hogy minden külön menjen, kisebb csomag, stb, fenét meg érdekli hányszor jársz érte a postára.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák