Új hozzászólás Aktív témák

  • pehaa

    tag

    válasz KaitouP #7437 üzenetére

    Minden masodik verseny engem is felbosszant. B-B-rol leestem D-E-re korulbelul ket hete annyira felbosszantott a sok ostoba ember, hogy aztan en is atmentem dodgemezesbe (termeszetesen a vetleneket nem "bantottam"), nem is egy versenyen. A vegen mar idegbol jatszottam, ugy lattam jonak, ha picit lerakom a jatekot. Ket het utan, tegnap elovettem. Nurburgring 24h ment egesz nap, na hat mondani se kell, szinten ment a daralas az elejen, de estere mar sikerult feltornasznom magam B-B-re! Negybol ket versenyt ugy nyertem meg, hogy az elottem levo kapott 7-10 masodperces buntetest, mivel nem birta ki lokdosodes nelkul!
    A masik, eszrevettem, hogy abszolut nem tartjak tiszteletben a masikat! Masfel percen keresztul uldozom, mert nincs helyem megelozni, allandoan leszorit, kilokni meg nem akarom inkabb fekezgetek mogotte, ezaltal feltart es a mogottem levo versenyzo felzarkozik. Amikor megelozom, az a legelso neki, hogy egybol belemszall!
    Nyugodtan bekapcsolhatnak a napi versenyeken is a serulest, talan visszatartana ezeket az idiotakat a roncsderbitol!
    Tegnap beleneztem a hat oras shanghai versenybe, neha vannak utkozesek, koccanasok, de mindig figyelnek a masik pilotara!
    Nyilvan tisztaba vagyok azzal, hogy ez csak egy jatek, de akkor se normalis, hogy azt kell figyelni, azon kell izgulni minden egyes kanyar bevetelnel, hogy mikor szall belem ismet valaki!

Új hozzászólás Aktív témák