Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Marmint mire gondolsz?
En arra ertem, hogy leszedtem psn-rol a gran turismo 6-ot, az ugye az 1.0.0. Inditas utan egybol felajanlja hogy telepitsem az 1.2.2-t. Telepitem, aztan felhoz olyanokat hogy installalas 600 perc stb. Otlet?
Most offline jatszok, de 5 percenkent felugrik egy ablak hogy telepitsem a legfrissebb verziot...[ Szerkesztve ]
-
tag
Gran turismo 6 1.22 telepitese mindenkinek zokkenomentes volt?
-
sz_abika
addikt
Azért az kemény, hogy itt a béta és 2 hónapja nem történt semmi ebben a topikban
PSN: xszabikax
-
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #6843 üzenetére
Fasza.. :-// Akkor téged is kellemetlenül érintett. :-(
Ha nem régen vetted és le sem töltötted,kérd vissza a pénzt.Bencus: Sajnos az lesz amit írtam. :-(
Én a konzol stúdióból vettem beépítőkeretet (ebay-es is tökéletes lenne,de az 2-4hét).
Én egy wd7500BPKT winchester-t vettem bele,azt ajánlották hozzá a hozzáértők a winchester topikban.Hibátlanul teszi a dolgát.Március végén jön az új gt.
Vajon érdemes lesz megvenni? ;-) -
bencus3
tag
Szia
Igen azt írja ki, valami új frissítést talált 1.22 és azt szeretné telepíteni de nincs neki elég hely...
Más nincs a gépen, 8 egész valamennyi hely van a gépen...
Te milyen vinyot vettél bele? és keretet is? hol vetted? nehéz volt belerakni? a leírások alapján egyszerűnek tűnik...
köszi -
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #6841 üzenetére
Igen..és ez akkor a legrosszabb amikor az ember frissen veszi meg a gépet és már játszana. :-//
Te gondolom a store-ból vetted akkor kell 2x annyi hely (letöltésre+telepítésre). :-/ -
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #6839 üzenetére
100%. De ilyenkor nagyot koppan az ember... :-(( Tudom,tapasztaltam.
Megvettem a gt5-öt+a gépet,rakom be a lemezt és a tudtomra hozta,hogy nem lesz játék akkor rögtön.
Kell még beépítőkeret (nem cigánykodtam kártya kitámasztással,stb-vel)+winchester és ha már bővíteni kell akkor olyannal tegye az ember ami két hét után nem telik meg.. :-//
Szóval szar volt rájönni,hogy hiába van gép+játék,kell még hozzá kb.20e Ft.+egy-két hét. :-// -
bencus3
tag
Sziasztok
Van egy 12GB Super Slim GT6 szeretne valami frissítést letölteni 680 MB de azt írja hogy nincs elég szabad helyem, pedig van 8GB, szerintetek mi lehet a gond? -
gyuszito
senior tag
A negatív tapasztalatom feltehetően az utángyártott kontroller miatt lehet.. Nekem az irányítás hulladék... Olyan holtjáték van, hogy a kar félútjánál kezd el kanyarodni.. Aztán pedig már 1mm-en csutkán van a kormány.. Nem tudok finoman manőverezni.. Hiába tekerem az érzékenységet...
Gyári kontrollerrel s hasonló a helyzet?Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
v!ct0y
veterán
Új tréler.[link]
-
Elims
veterán
Még mindig ezzel erőlködtök.Ez a vicces.
Gondolom minimum 20éves jogsival írjàtok ezeket pàr km-rel mögöttetek. Jaa,nem,akkor szerintem hagyjuk.Meg egyébként is. -
gyuszito
senior tag
Nálam 4k-s tv-n 1 méteren belül értékelhetetlen a GT6 =)
Kicsit sok lett a 4k..Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
james001
veterán
Kissé csalódás eddig a GT Sport,de azért pl. ezek a képek elég szépek
Majd meglátjuk mi lesz,de én a GT6 után félve veszek meg már bármi Polyphony játékot...https://psnprofiles.com/kazama001
-
v!ct0y
veterán
Hát nem a gran turismo sport miatt fogok ps4 et venni az is biztos.
-
dudikpal
senior tag
Sziasztok!
Ha GT6-ot használtan veszek, azzal ér vmilyen hátrány?
Lehet hülyén kérdezek, de arra akarok kilyukadni, hogy ebben van vmi egyszer használatos online kód, vagy mi, és beírás után már nem lehet aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest