Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
UberMutant #105293 üzenetére
Ezt o irta, en csak ideztem, hogy tudja mire reagalok.
-
kolopele
nagyúr
válasz
nagylaci6417 #105282 üzenetére
A sok helyesírási hiba amiket elkövettél minek lehet az oka?
Az alkohol nem egészséges, árt az agynak (bár aki nap mint nap a kocsmában van, ilyen veszély nem fenyegeti már jó ideje)
-
S e t h
nagyúr
válasz
nagylaci6417 #105286 üzenetére
Szóval minden nap iszol.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
lacafaca #105287 üzenetére
Ja, hogy mókolt vírus, szándékosan és tervezetten ledobva?
Nem tartom kizártnak - főként a mókolást - de szerintem jelenleg whatever. Ha lelepleződik, mit teszünk? Semmit.
Ha szándékos, akkor elszúrták, mert "nem elég halálos", cserébe x%-kal csökkenti globálisan a munkaképesek teljesítményét és számát.
Talán annyiban nem lenne hülyeség, hogy könnyebb lenne elfogadtatni a robotizálás következtében megszűnő munkákat. (?)
(...)
Majdnem lényegtelen szerintem, ha szándék volt, eszköz is volt mindig a gazdaság rángatására.
A modern közgazdaságtan képtelen hosszútávon kezelni az általa generált válságokat, a villanykörte-elmélet sem vezet semmi jóra. Közvetve passzol ide a téma, de valószínűleg csak parázs vitát generálna, magam a "nemnövekedés" (décroissance) elméletét használható(bb)nak vélem, de itt most inkább nem mennék bele jobban."Ha valaki azt hiszi, hogy egy véges világban létezhet végtelen növekedés, annak vagy elment az esze vagy közgazdász."
-
S e t h
nagyúr
válasz
nagylaci6417 #105282 üzenetére
Mi az az inpotencia?
-
nagylaci6417
aktív tag
-
Z.É.T.
őstag
válasz
lacafaca #105280 üzenetére
Bárcsak érteném néha, hogy miről hadoválsz, vagy legalább te értenéd!
(tavaly május óta olvasom ezügyben az összes tanulmányt, kvázi érintettség miatt, az EBV az emberek többségét érintő vírus, semmi különös nincs abban sem, ha közvetett módon vágja haza az embereket a SARS-CoV-2 és nem közvetlenül, vesét, tüdőt, szívet, érrendszert, stb)
-
pjen
félisten
Korona vírusos lett a Horvát válogatott oszlopos tagja, Perisic. Hogy is van ez, most elkülönítették, de eddig közösen éltek. Miért is kellett az EB főleg nálunk telt házzal?
-
-
laszlohu
addikt
Tudósok kimutatták, hogy amit long covidnak neveznek, az
epstein barr szindróma, és több tünet mellett felnőttkorban fáradékonyságot is okoz, ui. A covid aktiválhatja a fenti vírust. -
Disk4mat
csendes tag
válasz
Ricardo #105263 üzenetére
Az részletkérdés, ne foglalkozz vele.
Itt már többször felmerült, és megbeszéltük, hogy az intelligencia és az oltásellenesség semmilyen összefüggésben nincs!
Szerencsére a cenzúra nem működik tökéletesen, szóval ha valaki akarja, megtudhatja, mi van az oltásokban!
Jobb lenne, ha ti is felébrednétek, és figyelnétek, mert a mainstream média valamiért nem számol be az igazságról!
A kormány már retteg, mert a fél azoktól a felvilágosult, értelmes emberektől, akik kimondják az igazságot!
Nemrég hatalmas blokád volt a gyermekek oltása ellen, de a fősodratú média erről nem számolt be! -
Disk4mat
csendes tag
válasz
Daffni2 #105260 üzenetére
Így van, a többlethalálozási mutatók meg azért magasabba 40-50%-al az előző évek átlagához képest azonos hónapokban, mert a háttérhatalom azt is meghamisította, az orvosok köztudottan pénzt kaptak a Rócsildektől!!!négy!4
Közbe meg mindenki meghal az oltástól!
Az okosabb fiatalok kezdenek ébredni: Itt a bizonyíték!
De szerencsére sok inteligens, tanult ember van, aki a megfelelő helyen tájékozódik, és nem hagyja magát beoltani! -
Csókolom
tag
válasz
lacafaca #105258 üzenetére
az ilyen eletvitelü emberek a jarvanyt sokkal kevesbe terjesztik, azokkal ellentetben, akik nem tudnak nyugton maradni, repülnek ide oda (mert olcso a repüles es az airbnb szallaslehetösegek), utazgatnak 50 km-es körzeten kivül az orszagok között pl. az instagram fotosorozat kedveert. "digitalis nomadok" es "multilokalis eletvitel" volt a jarvany elötti ajanlott uj eletforma.
-
lacafaca
addikt
válasz
_Atesz #105254 üzenetére
a mai kor emberével egy probléma van...még átgondolni sem hajlandó, hogy a betegségek döntő többségét csakis magának és az életvitelének köszönheti, azokat csak komoly erőfeszítések révén tudja megszüntetni/visszafordítani, így mindenki azt szeretné, ha lenne egy csodatabletta(/vakcina), amit a fotelben tespedve bekap és semmi mást nem kell tennie, ihatja a sörét, eheti a sok szart és bámulhatja a tévét...ezt várja el mindenki a kormányoktól, ezt igenis tegyék számára lehetővé, mert neki ez jár...a kormányok meg szépen ezt kihasználva föl is használják ellenük.
-
Csókolom
tag
válasz
_Atesz #105256 üzenetére
-gyengüni fog, ha mar emberi szervezetben mutalodik -mert az emberi sejt allitja elö a replikaciokat es nem "hülye", hogy gyorsan kinyirja magat
-es erösödhet sajnos, ha megint egy allati szervezetben mutalodik es onnan atugrik majd az emberre. Föleg az elsö variansok lehetnek nagyon kemenyek
-
Csókolom
tag
válasz
_Atesz #105254 üzenetére
ebböl evente egyszeri szuri lesz meghatarozott veszelyeztetett csoportoknal, mint az influenza elleni szuri, bele kell törödni, -illetve annyira gyengül majd a mutaciok soran az evek alatt, hogy normal emberre mar kevesbe okoz gondot, orrfolyas, kaparo torok, höemelkedes es letudva. Iz idöseknek veszelyeztetetteknek pedig evente oltasfrissites..
Mit lehet tenni, ez van -
_Atesz
addikt
Igaz, a naiv a helyes szó, én még hozzátenném a nemtörődöm-öt is. Áthárítják a kormányra a felelősséget, ha borul a bili, akkor csak mutogatni kell rájuk.
Közülük leginkább azokat fogom sajnálni - ha tényleg beüt a trágya a ventilátorba - akik tudták, hogy nem jó ötlet beadatni az oltást, de mégis meg kellett tenniük, ha pl. nem akarták elbukni a munkájukat, mert a családot kellett eltartani.
Szóval amit kommunikált a kormány, hogy önkéntes alapú az oltás, csak részben igaz. Egyes szférában dolgozókat zsaroltak/kényszerítettek, hogy vegyék fel az oltást. -
pjen
félisten
válasz
_Atesz #105251 üzenetére
Nem, az emberek nem hülyék, csak naivak.A járvány kezelés, legalábbis nálunk legalább annyira politikai mint egészségügyi kérdés.A fél országot beoltották és oltják egy olyan vakcinával aminek a hatása legalábbis kérdéses. Közben verik a mellüket, hogy milyen jól kezelték a járványt. Arányaiban nálunk haltak meg a legtöbben.
-
_Atesz
addikt
válasz
UberMutant #105248 üzenetére
Tőled még értelmes kommentet nem láttam. Gyakorlatilag idejössz, lenyomsz egy mondatot mindenféle építő jelleg, írásjelek nélkül és ennyi. Az összes hozzászólásod erre épül.
-
_Atesz
addikt
válasz
Reggie0 #105246 üzenetére
Akkor 4 közlemény még márciusból, kis olvasnivaló.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Szó van bennük 5 éves oltási tervről, annak megfinanszírozásáról.
All in one vakcina, Wave 2 vakcina, GBP510 2 komponensű nanotechnológiás vakcina.
Egy "antivaxxer" magyarázata a közleményekhez (konteók nélkül, Facebook videó link): [link]Ha csak a fele igaz, akkor el lehet gondolkodni egy picit. Aki azt hiszi megúszta 2 vakcinával, az különösen figyelmesen olvasson / hallgassa a videót.
-
_Atesz
addikt
Egy angolból perfect srác oldaláról szedtem az infót, nem tudtam, hogy trap.
Viszont amit írtam EQ-ra értettem.
Én sem röhögtem ki őket, amiért rohannak beadatni egy kísérleti vakcinát, amikor van természetes, mellékhatásoktól mentes védekezés. ( link )
Igaz amikor linkeltem, arra sem válaszoltak, tehát ha meg tudják cáfolni, ha nem nincs válasz, legalább következetes. -
Neck
veterán
válasz
_Atesz #105243 üzenetére
Nem, az te voltál a linkekkel
Pontosan ez a bajom a tagadókkal: félig elolvasott, félrefordított dolgokkal érvelnek. És egy ponton túl már nagyon fárasztó mások helyett extra melót végezni és utánanézni, elmagyarázni, megindokolni, hogy miért nem.
Én tökre megértem Disk4mat fórumtársat, hogy az ilyenekre már nem hajol le.
-
Reggie0
félisten
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
S e t h #105238 üzenetére
Mert nem Magyarországon élsz, hanem egy városban Magyarországon.
Költözz a balcsi északi partjára, az árnyékos lankákon nincs meleg, és a víz is kellemes, meg persze szmog sincs (még) télen, mivel jellemzően ritkábban lakott az üdülőövezet télen, és már egyre kevesebben tüzelnek arrafelé.
Egy 130-140 millából simán találsz már egy pici ingatlant, ami megfelelő orientációval rendelkezik. -
S e t h
nagyúr
válasz
Disk4mat #105237 üzenetére
Ha én itt fuldoklom télen a környezetszennyezéstől, nyáron a melegtől és Európát nézve ebből a szempontból nagyítóval kell keresni ennél xarabbat, akkor miért foglalkoztatna, hogy van ennél rosszabb a bolygón?
Attól nem lesz télen napsütésesebb, ha Death Valley a viszonyítási alap. -
S e t h
nagyúr
válasz
daneel_hu #105229 üzenetére
Sokszor agyaltam már rajta, hogy a világelső öngyilkossági rátában nem játszik-e szerepet, hogy egy büdös gödörben élünk.
Telente gyakorlatilag hetekre eltűnik a nap, mi meg a szennyezett posványban ücsörgünk, miközben a hegyekben hawai van.A nyárról nem is beszélve, a kontinens egyik legmelegebb országa vagyunk, kutatások szerint a globális felmelegedés itt a medencében szélsőségesebb mérvű változásokat tartogat számunkra.
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
_Atesz #105232 üzenetére
Ne kérj ilyet kérlek, ezt én skippelem.
Viszont, ha nem sértődsz meg, és nem veszed támadásnak, megkérdezhetem, hogy melyik városban élsz, mennyi idős vagy, és mivel foglalkozol?
Nem kell cégnév, vagy pontos beosztás, csak hogy mi az amit csinálsz, amiért pénzt kapsz valakitől? -
daneel_hu
addikt
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
UberMutant #105223 üzenetére
Lehet, hogy azt kellene... Komolyan kezdem azt hinni, hogy csak játsza a hülyét és trollkodik, mert ennyire sötétben nem élhet meg valaki Magyarországon...
-
kolopele
nagyúr
válasz
UberMutant #105222 üzenetére
Nem tudom, azért a pár napos 38-40 fok simán kibírható, főleg klímával, de amikor egy tornádó vagy jégeső elver mindent, az nem éppen a legjobb.
-
_Atesz
addikt
2020-ban a CDC és az FDA elismerte hogy SOSEM sikerült izolálniuk a Covid 19-et. https://www.bitchute.com/video/6A21Ru8jlrFI/...
Itt a hivatalos dokumentum, lehet olvasgatni. https://www.fda.gov/media/134922/download -
Disk4mat
csendes tag
válasz
t72killer #105214 üzenetére
Valami ilyesmit látok én is, őszre úgyis kiderül ,valójában hogy is néz ki ez a százalékos arány. Mind az oltottak, mind a delta ferőzöttek többen lesznek, lesz releváns mennyiségű minta, amiből lehet , és érdemes százalékot számolni.
Szerintem jelenleg a legjobb mérőszám Izrael, mivel ott elég magas az átoltottság, korrekt az adminisztráció, és közel van a delta "tüzéhez". -
-
lacos001
senior tag
válasz
#20749568 #105207 üzenetére
Ne tetéééézd, megmondta ma a bankos jófiú, hogy "Impfung oder Infektion – das ist die Wahl." Na ennek tudatában nézd a képet. Ugye, hogy mást mondanál most?
Odanézz...még rendeskednek is
"Wer eine Steuererklärung für 2020 abgeben muss, hat dafür jetzt Zeit bis Ende Oktober 2021: Der Bundesrat hat einer dreimonatigen Verlängerung der Abgabefrist zugestimmt. "Drei Monate mehr Zeit für die Abgabe der Steuererklärung sind eine wichtige Entlastung! Das letzte Jahr war aufgrund der Corona-Pandemie eine absolute Sondersituation – das müssen wir auch hier berücksichtigen", teilte Bayerns Finanzminister Albert Füracker (CSU) mit."Nagy konferencia volt ma...
Kíváncsian várom a nyár végétől a jövőt.Vhol olvastam, hogy Lauterbach báttyánk fel van háborodva, mert személyes támadásokat kap folyamatosan. Nem érti...
#105210 Erre is van nyilván 100%ig elfogadható magyarázat. Te se tetézd...
-
válasz
Ringman #105205 üzenetére
Delta nélkül könnyű :)).
De az is segít a "statisztikának", hogy bőven sok ember halt meg Kaliforniában január-februárban, amikor még alig volt duplán oltott ember - tehát meghalni se soknak volt esélye közülük. Az akkor lefutott hullám óta meg nem jött újabb, most kezdik csak kapni az első indiai ajándékcsomagokat. -
Disk4mat
csendes tag
válasz
Ringman #105205 üzenetére
Nem ismerem ezt az oldalt, és nincs forrásmegjelölés sem, az ilyeneket valahogy nem tudom komolyan venni, függetlenül attól, hogy a mi a tartalma. Így elsőre nagyon magasnak tűnik az a százalékos arány, más országokban hasonló átoltottság mellet azért nem ennyire extra magas a vakcina hatékonyság, komolyabb, független, objektív híroldalon még nem találtam megerősítést, de mélyebbenutánakeresek a dolognak.
-
Ringman
nagyúr
válasz
Disk4mat #105194 üzenetére
nem sűrűn olvasom ezt a topikot, de ezt azért iderakom:
99.8% Of Los Angeles Covid Deaths In Past 6 Months Were Among Unvaccinated People
A statement from LADPH late Thursday revealed the following: From December 7, 2020, when vaccinations first became available, to June 7, 2021, 99.6% of the County’s nearly 437,000 Covid-19 cases were individuals who were unvaccinated. There were nearly 12,900 Covid-realted hospitalizations over this same time period, 98.7% occurred among people who were unvaccinated. Of the 12,234 Covid-related deaths across L.A. County during that period, 99.8% were among unvaccinated people.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest