Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz _Atesz #104667 üzenetére
Nyugalmazott MTA doktor, és olvassa a képernyőről, amit mondani akar? Bocs, de szerintem ez nagyon gáz. Akkor most azért kéne hinnem neki, mert ő olvassa, és nem más?
Egyébként, hogy most oltásnak hívjuk, vagy olyan génterápiás eljárásnak, ami véd a vírus ellen, körülbelül mindegy.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz Disk4mat #104825 üzenetére
Kár, hogy olyan partner nem csatlakozott, aki webdesign-al foglalkozik, rögtön igénybe is vehették volna a saját kártyájukat.
Egyébként ez nem valami okirattal kapcsolatos visszaélés?
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
-
Neck
veterán
válasz lacafaca #105049 üzenetére
Nem irányítja az életed senki és semmi? Na erre befizetek ! Csak nem saját országot irányítasz, vagy törvényenkívüli vagy ?
Amúgy, van olyan ismerősöm, aki pont ezt a dumát nyomatta, majd imádkozott, hogy inkább mégis irányítsák az életét, amikor már bent feküdt a kórházban, és drótok lógtak belőle.
Hol vannak ezek a függetlenségi harcosok, amikor valamivel nem értenek egyet tüntetni kéne? Ja, a billentyűzet előtt, tényleg.
-
Neck
veterán
válasz _Atesz #105243 üzenetére
Nem, az te voltál a linkekkel
Pontosan ez a bajom a tagadókkal: félig elolvasott, félrefordított dolgokkal érvelnek. És egy ponton túl már nagyon fárasztó mások helyett extra melót végezni és utánanézni, elmagyarázni, megindokolni, hogy miért nem.
Én tökre megértem Disk4mat fórumtársat, hogy az ilyenekre már nem hajol le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest