Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Disk4mat
csendes tag
Már kíváncsian ,várom az őszt, vajon akkor milyen konteóval magyarázzak az akkori szitut a "vakcinarettegők"
Mert ugye egyre inkább úgy néz ki hogy hiába nem nyújtanak 100%-os védelmet , elég jól működnek az oltások, még a mutánsok ellenére is, és nagyon valószínű , hogy mint ahogy izraelben is, máshol is ( köztük Magyarországon is) az oltatlanok ( esetleg a Sinoval oltottak ) között lesz a legtöbb fertőzés. Mit fognak majd kitalálni az antivaxxerek? Célzottan rájuk vadásznak a gonosz háttérhatalmak, azért ők kapják el magasabb arányban? Vagy letagadják a számokat?És mi lesz a behírdetett " ősszel tömegével hullanak majd az oltottak, mint a legyek" storyval? Csak mert addig biztosan átlépi az oltottak száma világszerte a 4-4,5 milliárdot. Ha valóban annyira veszélyesek az oltások, az több 10 millió halottat kell jelentsen. Átteszik tavaszra, vagy két évvel későbbre a jósolt oltott-armageddont?
Pineljétek ezt a kommentet, és szeptember végén, október elején vegyétek elő for fun. -
lacafaca
addikt
a problémák ezek/ezek/ezek/ezek...földanya kitakarítja a parazitát, hiába ágál ellene bárki, jön a tudományával...kaptunk egy lehetőséget egy éve, mindenki fogadkozott, hogy igen, meg kell változni...kurvára megváltoztunk. inkább tövig nyomtuk a gázpedált a fék helyett...remélem összejön minden terve a svábnak, és valódi csicskasorba terelnek mindenkit, mert az jár nekünk. csorgó nyállal bégetni és még csak gondolkodnia sem kell senkinek semmiről....már aki megmarad
-
-
sajnos sokszor még az alap józan paraszti ésszel is szembementek, lásd az évszázadok óta ismert, ill az első SARS-nál is bevált maszk tagadása. De mostanság ugyanez megy oltás vonalon: hivatalosan tagadják, hogy kéne mutáns-specifikus oltóanyag. Aztán kerülnek kórházba és halnak meg duplán oltottak. Ok, nem konteó szint, hogy "csakőkhalnak", de könyörgöm, nem elég alap globálisab 20-30ezer ember élete, pármillió longcovidja??
-
-
kolopele
nagyúr
válasz
t72killer #105181 üzenetére
Csak egyről posztolok, a többiről ennek fényében felesleges, főleg Bhakdi - ról nem lenne erőm (se helyem):
"Yeadon 2020 márciusában még azt írta, hogy a vakcinafejlesztés elengedhetetlen, hiszen „a Covid-19 nem tűnik el addig, amíg nincs rá vakcinánk, vagy nem érjük el a nyájimmunitást,” és az oltásellenes kommentelőkkel is szembeszállt, a tavaszi brit lezárás idején már azt írta: „Semmi félelmetes nincs a covid 19-ben, nem különösebben virulens, majd szépen eltűnik. Egy átlagos vírus, amit túlreagált a világ.” Azt jósolta, legfeljebb 40 ezer brit eshet a covid áldozatául – a halálesetek száma ma már 127 ezer fölött jár.
Miután volt kollégái döbbenten figyelték, ahogy Yeadont egyre jobban beszippantja a kétségkívül nagyon összetartó járványtagadó-konteós közösség, többen aggódó levelekkel bombázták a Pfizer exalelnökét. A 61 éves férfi végül bocsánatot kért a megtévesztő posztok miatt, törölte magát Twitterről, és a LinkedIn-profilja szerint most már „teljesen visszavonult.” -
-
-
válasz
kolopele #105174 üzenetére
Az a baj, hogyha pár rangos szakértő (mégis, minek másnak nevezze az ember pl a svéd járványügy vezetőjét) emberéletek tízezreivel együtt eljátssza a bizalmat, akkor tömegek indulnak más forrást keresni.
Mint természettudományos vonalon tanult szaki, nekem ez a saját józan eszem: tavaly január(!!) óta eddig kivétel nélkül minden előrejelzésem, figyelmeztetésem bejött pedig nem vagyok virológus.
Másoknak viszont ez a forrás nagyon sokszor a FB-YT konteógyárosait jelenti, amire a mindenttudó szomszédasszony (==hiteles referencia) vezette rá: így aztán a csippelagéc, terjeszti az 5g-torony szintű baromságokig kb bármit bevesznek.
-
lacafaca
addikt
-
kolopele
nagyúr
válasz
t72killer #105172 üzenetére
Nyilvánvaló sajnos, hogy a tudományos oldal is húz valamilyen szinten a politika felé, jó példa erre Merkely, akinek meg sem kellett volna szólalnia vírus ügyben, mivel ő egy kitűnő szívsebész, de ez pont ugyanúgy igaz az ilyen Fórizs, Pócs, Gődény félékre is. Egyetértek veled, hogy nagyon össze tudják zavarni a témában abszolút járatlan embereket. Én azért merem leírni amiket leírok, mert politikától mentes, ezt garantálom, még ha nem is saját kútfőből származik. Írhattam volna azt is hogy virológus vagyok, de nem szokásom mások tollával ékeskedni, mint mondta azt lacafaca barátunk. Én csak továbbadom amiket (számomra) hiteles szakértőktől tudok.
-
kolopele
nagyúr
válasz
LED333 #105170 üzenetére
Én is indíthatnék mondjuk egy topikot a műszaki kerámiáról, miként lehetett közel gyémánt keménységűvé alakítani (ezt szabadalom is védi), lenne értelme? Kivel tudnék úgy beszélgetni róla, hogy hozzáértő legyen? Hiszen nem tudták lemásolni idáig sehol, olyan ez mint a Coca Cola vagy a Pepsi, próbálkozhatnak vele, de sosem lesz olyan egyik sem (az egészségre káros hatásairól most ne beszéljünk, de az tény, kis mennyiségben nem árt, nem véletlen adják rákos betegeknek is hányinger ellen). Kicsit ilyen ez a vírus téma is, rengetegen nem értenek hozzá, nincs a közelükben sem senki akitől informálódni tudnának hitelesen, olvasnak valamit, a forrással mit sem törődve, hallják a kocsmában, és onnantól csak az létezik, meggyőzni őket az ellenkezőjéről lehetetlen. Mire számítson az ember ha pl. ilyet lát? :
[link] -
válasz
LED333 #105170 üzenetére
Az a baj, hogy bő egy éve nem fészbúk-konteósok hanem a legnagyobb tudomány világában elismert fejek tolták €urópában az antimaszker kampányt, sőt, adták a professzori címekkel díszített nevüket pl BoJo (birka)nyájimmun projektjéhez. Hazai vizeken meg nézzük meg miket beszél pl a SOTE rektora.
Felelősségrevonást sehol se láttam.
Én full a tudomány pártján állok, de így nehéz.
-
LED333
csendes tag
válasz
lacafaca #105166 üzenetére
Leegyszerűsítve:
-Aki a tudományban, képzett tudósokban, orvostudományban / fizikában / kémiában / biológiában jártas és elismert embereknek a véleményére ad , az ő álláspontjukat tartja korrektnek, mert saját magának nincs akkora jártassága a témában, mint nekik az tökhülye.
-Aki "oldalra is néz", és kizárólag a fentiekkel sokszor 180 fokban szembe menő (mindenféle kivizsgált, dokumentált , majd többek által ellenőrzött adatok nélküli eredményekre hivatkotó) "önjelölt prófétákra" , javasannyonyokra, természetgyógyászokra hallgat, az okos. -
kolopele
nagyúr
válasz
lacafaca #105166 üzenetére
Persze, okoskodom............Amikor az ember olyan emberektől tudja ezeket, akik ezzel (is) foglalkoznak magas szinten, akkor az nem okoskodás, csak a tudományos tények továbbadása. Az okoskodás az, amikor olvasok valamit a blikkben, majd folyamatosan azt hirdetem, hogy márpedig ez az igazság.
-
-
-
-
kolopele
nagyúr
válasz
lacafaca #105158 üzenetére
Azt hiszem jobban belelátok mint sokan, akár naponta megbeszélhetem a fejleményeket azokkal a családtagokkal, akik ezzel foglalkoznak többek között pár évtizede. Nyilván az én szakterületem más, bár gondolom te ahhoz is jobban értenél ha szóba hoznám, még akkor is, ha eddig még ez senkinek sem sikerült amióta csinálom. Tudod vannak az okos és az okoskodó emberek, csak négy betűvel hosszabb az egyik szó papíron, a valóságban viszont hatalmas a különbség
-
LED333
csendes tag
válasz
_Atesz #105152 üzenetére
Az M1-et senki nem nézi, illetve nagy pénzben mernék fogadni, hogy az itt fórumozók nagy többsége TV-t sem, az a platform halott évek óta, mind a szórakoztatás, mind a tájékoztatás területén. Így marad a net.
De nem mindegy, hogy mit minősítesz hiteles forrásnak.
Mert lehet a Facebook csoportokból, a világtitkai.hu / phytomint.hu / mediaforras.hu / alternativhirek.com ... és társainak, impresszum és forrásmegjelölés nélküli, külföldi oldalakat félrefordító, hitelesség-ellenőrizetlen konteós sz@roknak hinni, mint ahogy azt a vakcinarettegők / járványtagadók többsége teszi.
Vagy lehet a Thelancet / Reuters / NYTimes / WSJ / BBC / Economist oldalakat figyelemmel kísérni. Illetve egy hírnek, vagy információnak több helyen is érdemes utánanézni, akár az eredit nyelvén, és nem google-al fordítva.
-
kolopele
nagyúr
válasz
_Atesz #105156 üzenetére
Igen, az emberek megmentésére irányuló biztonságos kísérlet. Szerinted kinek kellene beadni vészhelyzet esetén őket, a papagájoknak? Nyilván sürgették az embereket az oltás felvételére, ahogy lényegében minden országban, hiszen a vakcinák célja a vírusok megfékezése. A spanyol nátha idején is oltottak volna, ha lett volna mivel. Amúgy meg én nem citokinvihartól tartok, hanem az igazitól, tegnap a cseheknél nem semmi volt az a tornádó, nálunk sem kecsegtetnek sok jóval.
-
_Atesz
addikt
-
kolopele
nagyúr
válasz
_Atesz #105154 üzenetére
Az egész világ ezzel foglalkozott, nem csak a hazai csatornák, mivel világszinten okozott és fog is okozni komoly gondokat még ez a vírus vagy más variánsai. Ez nem félelemkeltés. A kísérleti vakcina elnevezés sem kisebb blődség, az mRNS ugyanis kb. 60 éve áll kutatás alatt, nem úgy húzták ki egy szemetes zsákból. Igen tudom, hogy az emberek jó része nem a tudományos oldaláról közelíti meg az oltsunk vagy ne oltsunk kérdést, ami nem is baj, csak ne akarnának okosaknak tűnni megfelelő felkészültség nélkül, ugyanis az nem tudás hogy olvastam a facen vagy hallottam a szomszédomtól.
-
_Atesz
addikt
válasz
kolopele #105153 üzenetére
Pedig ez sem bonyolult. Elsősorban a nagyobb tévéadókon ment 0-24 a félelemkeltés.
A legtöbben nem tudományos kutatások, hanem a szimpla félelemkeltés végett bökették magukba a kísérleti vakcinát.
A vakcinázottak, akikkel beszéltem, egyik sem a tudományos alapokra hivatkozott. Nagy részük ecsetelte mit hallott a tv-ben, vagy azért adatta be, mert kellett a munkája végett, vagy mert utazni szeretne.
Benned van egy ilyen idealizmus, hogy az emberek megvizsgálják tudományos alapokon ezt a kérdést, de a legtöbb embert nagyon is könnyű megvezetni és ezt elég rendesen ki is használják. -
kolopele
nagyúr
válasz
_Atesz #105152 üzenetére
Neked az oltásellenesség mellett az M1 a másik fóbiád? Mi köze van szerinted a tudományos megközelítésnek bármelyik csatornához ? Annyira bírom más oldalakon is, amikor az ember vitába kezd akkor jön vagy az M1 vagy az Orbánozás, miután az illető már nem tud mit reagálni. Ne kövesd el te is ezt a hibát, mert akik a vírusokkal foglalkoznak nem a tévéből szerzik a tudásukat. Az a baj hogy ahány hírportál annyiféle megközelítés létezik, és aki sosem foglalkozott immunológiával, biológiával, stb. az azt hiszi el ami neki a legjobban tetszik.
-
_Atesz
addikt
válasz
UberMutant #105149 üzenetére
Már válaszoltam neki, de ne vedd észre.
Szerintem az nem gyakorlat volt... Valószínű ott állították be a PH-s profilképed és a neved is. -
_Atesz
addikt
válasz
-Skylake- #105145 üzenetére
Nagyon egyszerű. 1000 ember elfér egy felhőkarcolóban is, igaz? Mennyi egy felhőkarocló alapterülete? Naugye...
Továbbá lehet a föld alatt is élni, akár több rétegben.
Szóval simán lehetséges, főleg úgy, hogy ez a max. szám, amit a cikk állított, tehát nem abból kell kiindulni, hogy ennyivel is kell tervezni. -
-Skylake-
addikt
válasz
_Atesz #105143 üzenetére
Miért ne ? Most írtam le, hogy miért nem.
Soknak tűnik ? Azért tűnik soknak, mert irreálisan sok is.Egyébként ez kinézhetne úgy is, hogy állítasz valamit (ahogy azt tetted) , én megpróbálom megcáfolni (ahogy azt tettem) és innen két út marad, vagy továbbra is ragaszkodsz az elképzelésedhez , akkor levezeted hogy miért tévedek a cáfolatomban, vagy beismered, hogy tévedtél és azt mondod, hogy igen ezt elnéztem/rosszul emlékeztem/jobban átgondolva tényleg igazad lehet , stb.
Engem nem zavar, ha te azt gondolod, hogy ezen a bolygón elfér 150 milliárd ember. Én levezettem, hogy miért nem. Akkor te vezesd le, hogy miért igen és akkor ebből lehet egy beszélgetés.Sikeresen kiválasztottad a nem létező opciót, miszerint "miért ne". Jó veletek beszélgetni, kb mintha a fallal pingpongoznék.
-
_Atesz
addikt
válasz
LED333 #105141 üzenetére
Így, hogy nem adattam be az oltást, és a rokonok sem, teljesen nyugodt vagyok.
Nem módosítok, ez egy lehetséges veszélye az oltásoknak, majd kierül mi lesz.FactChecker, ez valami globális cenzor? Nekik kérdés nélkül lehet hinni?
Persze, tudjuk jól, az összes transzhumanista csak a javunkat akarja, még szerencse, hogy léteznek.
A mi javunkat nézve akarják eltörölni a fizikai pénzt 2025-re, a mi érdekünkben lesz egyre nyomasztóbb a digitális megfigyelés, nyomkövetés, stb.
Csupa jó ember, áldottak legyenek.
-Skylake-A max. a 150 milliárd. Miért ne? Soknak tűnik, persze, miként a jelenlegi 7-8 milliárd is csak egy szám.
-
-Skylake-
addikt
válasz
_Atesz #105134 üzenetére
Hihetetlen , gondolkodsz bármeddig is mikor leírsz valamit ? De most komolyan kérdezem.
150 milliárd ember ? 150 MILLIÁRD ? A föld teljes szárazföldi területe ~ 149 millió km^2. Ebben benne van a Himalájától kezdve minden hegy, benne van az összes gleccser , benne van minden vulkán, a föld összes sivataga , a Grand Canyon , az összes esőerdő, minden sziget és atoll , minden, ami nem víz. Minden. Ha ezt elosztod (de akkor nincs semmilyen termőföld, nincs gyárterület, nincs napelemfarm, nincs állattenyésztésre semmi hely, nincs szeméttelep, nincsenek raktárak, egyszóval semmi ami területigényes és emellett természetesen lesz aki 8.000 méteren lakik, lesz aki sivatagban és lesz aki egy esőerdő/vulkán közepén) , akkor kijön , hogy ez nagyjából 1.000 fő/ km^2. Ez egy random város (pl Érd ) népsűrűsége. Tehát ezt vetítsd ki a bolygóra , az egész bolygó egy város lenne.
Ez real ? Ezt így átgondolod és tényleg , tényleg elhiszed hogy real ? Gondolkodj.2000-ben nagyjából 500.000.000-ra becsülték a lakosságnak azt a részét, akinek problémát jelent a napi ivóvíz bevitele (mert nem jut megfelelő mennyiségű vízhez). Ez az érték most , 2021-ben nagyjából 2,5-3 milliárd. Tehát most , a 8 milliárdos lakosság 30%-ának jelent problémát a napi vízmennyiség elfogyasztása. Iiiiiiiigen , 150 milliárd....
Még egyszer : ha látsz egy számot, gondold át mielőtt leírod. Mert ez konkrétan nettó faszság, semmilyen , ismétlem semmilyen körülmények közt nem bírná el a föld a 150 milliárd embert, nem hogy a 150 , de még 15 milliárdot sem.
"Szóval ez a 7-8 milliárd (ha ugye ez ügyben sem hazudnak)"
No comment.
-
LED333
csendes tag
válasz
_Atesz #105140 üzenetére
Ha ősszel nem lesz citokin-Armageddon, akkor megnyugszol, vagy akkor majd módosítod, egy évre, aztán ,ha akkor sem akkor 5 évre, aztán 10-re?
"Nem találom a cikket. " - előfordul, lehet, hogy megfogta valahol egy FactChecker, a 150 milliárt óriási túlzásnak hangzik.A vízbázis megóvásában igazad van, jobban oda kel rá figyelni, mert sokkal előbb probléma lesz, mint sokan hinnék. (Egyébként a Gonosz, sátáni Gates, erre is évek óta figyelmeztet, és keres megoldást, adományoz milliárdokat kutatásokra, és fejlesztésekre, csakúgy, mint a járványok ellen, de hát ugye biztos ezzel is csak embereket akar írtani)
-
_Atesz
addikt
válasz
LED333 #105135 üzenetére
Nem bármelyik vírus, hanem konkrétan az a vírus.
Az adott személy lehet, hogy csak 2-3 év múlva találkozik vele.
Ki fog derülni az ősszel, már feltéve, hogy az a variáns fog keringeni idén.Nem találom a cikket. Ezentúl el fogom menteni.
Mindenesetre ha végig gondolod, a jelenlegi populációnál jóval több ember el tud éldegélni, hely van bőven, élelmiszert is lehet termeszteni bőven.
A környezet szennyezést pedig csökkenteni kell, különösen ami az ivóvizeket szennyezi, mert úgy néz ki az édesvíz lesz a szűk keresztmetszet. Bár jöttek már találmányok a tengervíz lepárlását illetően is. -
lacafaca
addikt
válasz
_Atesz #105134 üzenetére
az itteniek tippre nagy része istenkén tekint a az ai-ra...ha tudnák, hogy szinte minden amiatt történik...levezttem volna már rég, de saajnos alapszabályba ütközik
⛔ Tilos a pánikkeltés, rémhírterjesztés!
-
LED333
csendes tag
válasz
_Atesz #105134 üzenetére
Az első, phase III után, tömegesen beadott Covid oltások (az összet típus / klasszikus / mRNS / Vektor) lassan egy évesek, illetve a phase III utánkövetése is tart még (és tartani is fog még évekig). ~Egy év alatt kizárt, hogy egyik oltott sem találkozott volna influenzával / egyéb korona vagy más vírussal, mégis se híre, se hamva katasztrófális "citokinviharnak" vagy túlreakciónak.
"Végeztek tanulmányt ezzel kapcsolatban, a jelenlegi modern földműveléssel, illetve a rendelkezésre álló hellyel, 150 milliárd ember életfeltétele lenne biztosított."
150 Milliárd? Ez biztos?
Egy linket tudsz dobni? -
_Atesz
addikt
válasz
LED333 #105131 üzenetére
Az a baj, nem érted amit leírtam. Amennyiben ismét találkozik a szervezet a vírussal, akkor lehet gáz. Ez a következő influenzaszezonban lehet aktuális.
lacafacaVégeztek tanulmányt ezzel kapcsolatban, a jelenlegi modern földműveléssel, illetve a rendelkezésre álló hellyel, 150 milliárd ember életfeltétele lenne biztosított.
Szóval ez a 7-8 milliárd (ha ugye ez ügyben sem hazudnak), bőven a limit alatt van.
A kontroll miatt sok nekik már ennyi ember is. -
LED333
csendes tag
válasz
lacafaca #105130 üzenetére
Ha biológiai fegyver, akkor hogy győződ le kizárólag "egészséges életmóddal" meg búzacsírával és káposztával?
Háborúban is letennéd a golyóálló mellényt, meg a sisakot, hogy "majd a szabadban, napon töltött órák megedzik a tested, és páncélt csinál a bőrödből, illetve a sok vitamin és ásványianyagokban gazdag étel kivédi az 5.56-ot, beforrasztja a shrapnel ütötte lyukakat"? -
LED333
csendes tag
válasz
_Atesz #105128 üzenetére
"Olvastam korábbi mRNS alapú állatkísérletről, mikor is mihelyst találkozott a fertőzéssel az immunrendszer, az egész kontrollcsoport kihalt."
Eddig 2,8 milliárd ember kapott covid vakcinát.
Kérlek linkelj egy hivatalos doksit / adatlapot / tanulmányt ami azt a több százezer halálesetet tartalmazza, amit a "komoly citokinvihar" , vagy egyéb vakcina okozta súlyos mllékhatás idézett elő. Igen, összességében volt néhány eset vakcinához köthető haláleset , de arányaiban annyira elenyészően kevés, hogy szinte alig kimutatható, és ebben benne van minden az allergiás reakciótól kezdve az érrendszeri problémán át, minden, az általad említett "túlreakció" is. -
_Atesz
addikt
válasz
Disk4mat #105125 üzenetére
Akik vizsgálták a vírust, azt állították, hogy annak a valószínűsége, hogy a természetben alakult ki, rendkívül minimális (egyes vélemények szerint konkrétan lehetetlen). Sokkal inkább valószínű, hogy laborban.
Az pedig, hogy egy ilyen adat eltűnjön, csak szándékos károkozás lehet. Informatikusok kb. első leckéje .. adatbiztonság, adatbiztonság, és a harmadik legfontosabb: adatbiztonság.
Ilyen fontos adatot minimum 3-4 helyen kellett tárolniuk, és semmiképp sem csak egy épületen belül."még egy érv a vakcinák alkalmazása mellett"
Nyilván."be lehet gyakoroltatni" hogy ha jön az igazi vírus, egyből felismerje, és még az elszaporodása előtt kiiktassa"
.. csak aztán nehogy egy túlreakció legyen a vége, mikor is egy komoly citokinvihar keretében az immunrendszer megtámadja a saját szervezetét. Olvastam korábbi mRNS alapú állatkísérletről, mikor is mihelyst találkozott a fertőzéssel az immunrendszer, az egész kontrollcsoport kihalt. Az összes állat elhullott.
Lehet Szlávik úr is tud róla, azért nem akarja a kedves utódjának benyomni a vak-cinát..
Komolyan, szorítok az oltottaknak, hogy ez ne legyen igaz. -
-
perempe
veterán
válasz
perempe #105122 üzenetére
Ha ittam közkútból, akkor a 3 napos posztok miatt rettegjek vagy a virnyáktól a tömeg miatt?
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
_Atesz #105124 üzenetére
Valószínűleg soha nem fog pontosan kiderülni, de ha esetleg mégis, semmilyen hatással nem lesz semmire.
Viszont ha valóban laborból "szökött", mesterségesen előállított patogén, az még egy érv a vakcinák alkalmazása mellett.
Ugyanilyen mintával nem találkozhatott az immunrendszer, minimális keresztimmunitásbeli átfedés lehetséges (egyéb koronavírusok miatt) de az sok esetben kevés, és az új variánsok esetében egyre kevesebb. Ezért magasabb a ferőzési rátája a covidnak mint mondjuk az influenza törzseknek, és sok esetben ezért nem tudja legyőzni napok alatt , súlyos tűnetek nélkül a szervezet, mint a "megfázást" okozó koronavírusokat.
Az egyik legfontosabb különbség a kötődési pont, az egyéb koronavírusok nem az ACE2 receptorokhoz kapcsolódnak, azoknál jellemzően a légutakban van a belépési, és szaporodási pont. Az immunrendszer már ott felismeri azok s proteinjeit, és elkezdi kiiktatni a vírust. Ha be is juttatja az mRNSét és elkezd szaporodni, az immun már előnyben van.
A Covid viszont az érfalban lép be, és szaporodik, csak akkor kezdi el az immunrendszer semlegesíteni, ha már elkezdte másolni magát, így hátrányból dolgozik a védelem. Ez a hátrány a korrral , autoimmun-betegségekkel, cukorbetegséggel... egyre nő, ez látszik is a halálozási adatokban.
Viszont a vakcinával le lehet dolgozni ezt a hátrányt, a citoplazmában "legyártott" SP-kkel előre "be lehet gyakoroltatni" hogy ha jön az igazi vírus, egyből felismerje, és még az elszaporodása előtt kiiktassa. -
-
Disk4mat
csendes tag
Titokban eltűnt több vuhani koronavírus-minta is egy nagy génadatbázisból
Így kereshetik a vírus természetes eredetét... -
perempe
veterán
válasz
Gsx-rr #105082 üzenetére
Kb.30 perce érhettem haza a tiszafüredi szabadstrandról, amit bekerítettek ronda mobil kerítéssel. Jövőre fizetős lesz, az ingyenes jegyen 800Ft szerepelt. (A híradóban mutatták a stégrendszert, amit már 1 éve is lehetett használni.) Visszafelé 2 gombóc fagyi Poroszlón (Sarokház Cukrászda).
Három emberrel-párral beszéltem: budapesti, nyíregyházi és debreceni, oda járnak.
-
pjen
félisten
válasz
kolopele #105119 üzenetére
Droghoz abban az időben elég nehéz volt hozzájutni és drága is volt.1-2 füves cigi, aztán nem érdekelt.Viszont volt pár alkohol elosztó ahol hitelbe is kiszogáltak.A társadalom minden rétege megtalálható volt ezeken a helyeken.És Látod aviátor, ügyvéd, melós és csöves is lett belőlünk. Sőt akár nem egy élsportoló. Miniszterelnök stb.
-
_Atesz
addikt
Globálisan is mélyponton van. Ugyanúgy viselkedik, mint az influenza, tulajdonképpen az is. Korábban is influenza gyűjtőnéven voltak többek közt a koronavírusnak a különböző típusai. Annyi, hogy ez úgy néz ki laboratóriumban lett elkészítve.
Ezt állítják, hogy csak az oltás hatásos, de az új mutánssal szemben ez már nem ennyire egyértelmű, miként az sem meddig hatásos az oltás.
Az sem egyértelmű, hogy az oltásnak mik lesznek a középtávú és hosszútávú hatásai, szerintem még a rövid távú sem igen.
Szóval így kijelenteni, hogy csak az oltás az egyetlen ellenszer, simán felelőtlenség.
Inkább az Ivermectin hazai engedélyezését siettetnék, de ugye azt valamiért nem kapkodják el. -
Sdi
addikt
válasz
_Atesz #105116 üzenetére
Én nem magyar országról írtam a változást, hanem globálisan. Ha ezeknek a videóknak az alapján valaki teljesen hasztalannak titulálja az oltásokat, akkor az szerintem nem egészen komplett. Az említett dolgok segíthetik, kiegészíthetik, erősíthetik az oltás és védekezés hatékonyságát, de ki egyenlőre nem válthatják. Ennek semmi köze a politikához, azon kívül, hogy a politikusok ebből is igyekeznek hasznot kovácsolni
-
-
_Atesz
addikt
válasz
Reggie0 #105111 üzenetére
Már linkeltem: [link]
A magyar kormánnyal nem kellene összemosni őket, jól tudjuk, hogy itthon lopnak/csalnak/hazudnak megállás nélkül.
BTW jól teszik, hogy nem hagynak teret ennek az őrületnek. Nincs bajom a mássággal, de ami megy az utóbbi 10-20 évben PC címen, az hihetetlen. -
Sdi
addikt
válasz
_Atesz #105107 üzenetére
Hivatkozik a kutatásokra, amik valószínűleg relevánsak, de ő úgy állítja be, mintha megkérdőjelezhetetlen teljes igazságok lennének, nem pedig egyszerű vizsgálati eredmények. Az adott szerek, növények, hatóanyagok valóban hasznosak lehetnek, de mint az indai példa is mutatja, nem mindenhatóak, mint ahogy ő sugalmazni szeretné. Hivatalos doksi az elmúlt pár hónap covid statisztikája indiából.
-
_Atesz
addikt
Milyen tények váltak megkérdőjelezhetővé?
Milyen elemzés? Kérek róla valami hivatalos doksit, mert így nem világos.Persze idegesítő, jobb lett volna, ha lehiggad, és úgy készíti el a videót. Valahol persze érthető, mert a Youtube, a Facebook és a Google elég egyoldalúan cenzúráz, különösen ami a Covid-dal kapcsolatos tartalmakat illeti.
-
kolopele
nagyúr
Jártam mint írtam, csak jobban szerettem otthon hallgatni nyugalomban. A pogózós, részeg barmok képesek voltak elrontani néha az élményt, legalábbis ha nem tudott az ember jól helyezkedni. Miért is kell az ital vagy a drog a jó szórakozáshoz? Ezt már akkor sem értettem.
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
Gsx-rr #105104 üzenetére
Ja, hogy úgy, így már érthető.
Egy telszámot, vagy mailcímet dobsz nekem akár privátban az illetőhöz, aki a kötelező kártya szükségességének feloldása után továbbra is csak kártyával fogad vendéget?
Pont ilyen helyet keresek, neki meg biztos jól jön a cash, szóval egyeztetnék vele. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Disk4mat #105101 üzenetére
Szerinted kitol?
25 eve ismerem a kornyeken a vallalkozokat es szallasadokat,kollegaimat.
Vendeglatasban turizmusban dolgozom tobb mint 20 eve
Nem azt mondtam,hogy rengeteg, de mar 1 peldat tudok.
Szerinted itt nem ez a tema egesz nap?
Nem a facebookon hanem a valo eletben.
Balatoni szallodatulajdonost aki nem a gumimatracos 1 ejszakas turistakbol el szerinted anyagilag ez meghatja, ha o az elvei szerint el es ugy is fog cselekedni? -
pjen
félisten
válasz
kolopele #105099 üzenetére
Persze, hogy mások voltunk, és a mostani gyerekek is mások lesznek.Leginkább mások voltak a lehetőségeink.Az, hogy most megverik a tanárt egyértelműen a mi hibánk.Mikor gyerek voltam a tanár adott két pofont, el se mondtam otthon.Most a szülő beront és megveri a tanárt.Az, hogy nem jártál discoba, koncertekre legyen a te problémád.Attól még a nagy többség járt, az élet része volt.
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
Gsx-rr #105100 üzenetére
"Akik normalisan akarnak vegre elni ne kelljen mar neki a zombikat nezni nyaralas kozben."
Ezt inkább itt nyomd."Nyugi lesz ellenpelda, most hallottam aki tovabbra is csak azokat engedi be akiknek van kartyajuk."
Óóóhogy pont most Hallotad? Kitől "hallottad"? A szomszéd néni unokájának a barátja posztolta a Facebookra a fenti csoportban?
Nyilván rengeteg étterem/ szálloda /szolgáltatás vezetője fog kártyát kérni, mert nem kell nekik a pénz.
Seems legit.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info