- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Proxmox VE
- DIGI kábel TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mikrotik routerek
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz XDmanus #6469 üzenetére
Mourinho képtelen sikeres lenni egy klubnál 2-3 évnél tovább. Hogy ennek mi az oka, az szerintem elég összetett dolog.
Illetve nem is a sikeres a helyes kifejezés, hanem az, hogy nem tudja kellően motiválni a játékosokat, és az esetek többségében rosszul nyúl bele a meccsbe.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz XDmanus #6469 üzenetére
A 2. hely távoli??
Nem vagyok Real szurker de ellenük sem vagyok de ezzel a teljesítménnyel amit az utóbbi hetekben mutatnak nem a 2. de a 3. hely sem lesz meg! Sajnos szégyen amit mutatnak az utóbbi időben és az is kiderült, hogy CR nélkül még annyit sem érnek..... jó párszor szinte egyedűl húzta ki a csapatot a kakiból. Tegnap, ha az Osasuna nem olyan gyenge csapat, amilyen akkor lazán besöpörhették volna a 3 pontot.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
salival
aktív tag
válasz XDmanus #44176 üzenetére
Sturridge, Coutinho nem játszottak eleget klubjaikban. Sturridgenak még így is kiváló gól/90perc mutatója volt a fiatal csatárok között úgy hogy nem posztján játszott. Coutinho meg kevés bizalmat meg lehetőséget kapott a sok sérülés mellett.
Azért gáz hogy egy antitálentum Kane több akciógólt rúg mint Soldado.(#44175) bandus: reina a csapat mókamestere, ki nem mernék hagyni. védeni úgy sem véd, tehát nem para.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
KisTücsök
addikt
válasz XDmanus #44527 üzenetére
Arról az idősebbeket kérdezd. Én nem éltem meg, sajnos nem tudok segíteni. Viszont megéltem az Arsenal elmúlt (jó)néhány éves trófeákban bővelkedő szezonját. Kár, hogy nem erről kell írnod a dogádat. Esetleg a londoni csapatok BL szerepléseiről... Azokról tudnék mesélni.
MikE008: Értem, köszi.
-
KisTücsök
addikt
válasz XDmanus #44534 üzenetére
Jó lesz, jó lesz. Csak tegyük inkább off-ba. Én jövök, de még gondodom.
PSVita: Értem. Őszinte leszek: Én nem tudom komolyan venni az Arsenalt. Nyertek most egy FA kupát, a Chelsea semmit, oké. De a PL-ben rendszerint tavaszra elfáradnak, a BL-ben meg állandóan kifognak egy nagyhalat a nyolcaddöntőben és kizúgnak. Pedig örülnék egy jó Arsenalnak.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz XDmanus #44618 üzenetére
mert a többi mecs joga mind a digié. ez jutott nekik
román digisport adja mindet, magyar digi a kötelező Milan-meccseta többi még téttel bír, Parma ha nem bírja megverni otthon a szutykos kis Livorno-t, tényleg nem érdemli meg, hogy uefa-s legyen jövőre...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz XDmanus #44623 üzenetére
Inter-meccset nézem, közben a többit.. remélem, h összejön a Parma-nak az uefa
Csak a szokásos kókány felszerelést kaptad a digisektől, mint ahogy mindenki más.. amikor az én cuccomat szerelte fel egy hozzáértő emberke mesélte, milyen munkát végeznek a digi hirtelen alkalmazott szerelői, felrakják, jó kb a holdra néz, van jel, köszönjük, a viszontlátásra.
a diginek egyébként valóban gyengébb nálunk a jele, mint a upc-nek, épp ezért kell jobban odafigyelni rá, nálam a jelerősség a diginek nem megy le soha 80% alá, a múlt heti nagy viharba ment el pár percre, előtte nem is tudom, mikor volt no signal-om.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz XDmanus #44629 üzenetére
vegyél maszekba egy nagyobb tükröt. egy 90-eset. annyi simán elég, nem is tudom, szutyok digi valami 65-öset ad?.. azt rakasd fel, nézzen a thor-ra, vegyél esetleg saját fejet is (2500.-), aztán kész kérd a digis beltérit vissza és jo lesz mindig.
Parma 1-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Á-má-uriiiiiiiiiiiiii
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz XDmanus #44662 üzenetére
Persze. Csak vicceltem.
Lehetne egy "vándorló" hely is. Mindig másik ország kapná.
Valami ilyesmi azt hiszem van, talán a fair play-es országok kapnak +1 EL indulási jogot?
Az meg jó, hogy az EL győztese indulhat a BL-ben, szerintem a döntős is simán megérdemelné. Nagyon lesüllyedt a színvonala ennek a sorozatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Napelem
- Külpolitika
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest