-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arewan
csendes tag
Nekem nagyon tetszik, jobban mint az Odyssey. Van grind ebben is millió számra, de kevésbé érezteti, a történet megfogott, ilyen nagyon régen volt utoljára AC-ben.
Ráadásul Black Flag óta végre egy újabb rész, aminek nem a bosszú a mozgató rugója.
A harc is ebben jelenleg a legjobb szerintem, és már van némi értelme a side questeknek is.
Amíg Angliába nem értünk, sajnáltam, hogy nem norvég földön játszódik végig, de a zöld területek is nagyon jó hangulatot csinálnak.
A spirituális háttér szintén megnyert, bár nem csoda, ez közel áll a Witcher pogány vallásához, ami a kedvencem volt.
Összességében nagyon pozitív csalódás a Valhalla, a harmadik részt már nagyon jól belőtték az új generációsok közül.
A saját szájízemnek lehetne több döntés, több komoly párbeszéd és side quest, de az már inkább egy Witcher: Skellige spinoff lenne.
Áh igen, a skill tree viszont borzasztó, szerencse, hogy visszavonhatóak a pontok. Nem igazán értem, az Odyssey után hogy sikerült ilyet csinálni.Phoen|x
Csak ajánlani tudom, szerintem most érte el a sorozat, hogy elfogadható alternatíva egy könnyedebb akció játék és egy komolyabb rpg között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wartales
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Socket AM4
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled ELADVA!!!
- Xbox Series X 1TB