Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
-
Moby
addikt
válasz Wesder #46597 üzenetére
Azért az csak úgy nem hullik az öledbe Én már eléggé az expedition-ben túrok, és valami 750-nél járok úgy, hogy nem mentem az acsikra direkt, viszont az alapjátékot fullra kimaxoltam, és így sincs meg. Ilyen adj el 300 itemet hülyeségre rá kell menni. Én semmit nem adtam el a játékban, mert az utazást sem éri meg, annyira semmi értelme az itemkereskedelemnek a játékban. Ezeket az fogja kiszedni, akit érdekel az acsi kipöckölése (engem nem, mert nagyon keveset játszok ezen a platformon).
-
Wesder
félisten
-
2018
senior tag
Üdv ki milyen tv-t használ a series x konzolhoz? A kisszobába vennék a lehető legjobb tv-t a konzolhoz. Ötletek kellenének melyiket vegyem. 120 hz-et gondolom tudnia kellene meg valamilyen adaptiv sync technológiát hdr-el hdmi 2.1 el. A fejemtől a tv tartó polcig a távolság úgy 3,2 méter.
-
Wesder
félisten
-
NJanika
aktív tag
válasz hombre[EU] #46581 üzenetére
Nyilván, micro, de sosem éreztem még a 360 óta egyetlen frissítésnek a negatív hatását sem. Valószínűleg mert 1 adott (jelenleg ha előző genen is változatlan ) akkor pár hardveren kell csak stabilan futnia a pcsnél meg végtelen variáció van kb. És sosem sikerül mindennel kompatibilisre illetve bugmentesere frissíteni. Már egy játék telepítése is kész agyrém a hirtelen újraindításokrol ne is beszéljünk. Xboxnal nem tapasztaltam meg, hogy frissítés után nem ismeri fel a fejhallgatot pl ami pc-n már számtalanszor előfordult.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Bad Pritt #46570 üzenetére
Mindenki próbálja a költségeket minimalizálni. Nagy project, kevés ember. Pont a múltkor néztem 1 videót a Dying Light 2 fejlesztéséről. Túl vannak hajszolva az emberek.
A kiadó meg megpróbálja a legkevesebb pénzből a legtöbbet kihozni. Amíg plusszos a dolog szerintem nem is érdekli nagyon őket, hogy mit csinálnak. Tisztelet a kivételnek.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
Màsodszor is végigvittem az Outriders-t, most Pyroval.
WT9-ig jutottam, de a főboss-t csak WT7-en győztem le.
Azt kell mondjam hogy 60 óra utàn nem egy kalap sz@r ez a jàték. Meglepően élvezetes volt a repetitív gameplay. Megvettem 6$-ért ezt a Hell's Rangers Pack-ot, amit az előrendelők ingyen megkaptak. A benne lévő szett jól néz ki, és viszonylag végig is tudod vele tolni a kampànyt WT5-7 között, ha szinten tudod tartani. Én sikeresen elkövettem azt a hibàt hogy hamar upgradeltem Epic-re, így a viszonylag sok vas helyett a rettentő ritka titàniummal kellett felfejleszteni a fegyverem. Jobb volt így a story hogy a mellékküldetéseket is megcsinàltam. Simàn kiszedhető a 1000/1000 bàr a karakterem képességeit bem tudom hogy fogom kimaxolni az utolsó achiért.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S@c@
őstag
Outriders main story befejezve a tuzes szalat kivalsztva. Nekem nagyon bejott, sok hibaja ellenere nagyon jol szorakoztam vele...7-8 pont nalam. Myilvan nem Gears of War vagy Halo...de jo volt hentelni es craftolni, lootolni. Teljes arat nem eri meg szerintem sem, de game pass vagy 10e penzt siman.
-
NJanika
aktív tag
válasz hombre[EU] #46561 üzenetére
Amin Windows van az csak trágya lehet De most komolyan a Windows mit fejlődött az elmúlt 20 évben ? Dos-os géppel kezdtem. Az Xp-t gyerekként kitanultam így azzal együtt tudtam élni . De a win10 soha nem szenvedtem még ennyit. A legutolsó frissítés a nyomtatást tette tönkre az azelőtti az egyetlen játékot ami a gépen volt.
1,5 éve vettem használt, de jó gépet viszont csak a barátnőm használja.
Sosem lesz rosszabb a konzol (játékra) mint egy pc.
WD Legions hibátlanul fut nálam és az összes többi ubi játék is ! Pár példa : crew2,AC origins, odyssey, WD 1,2 far cry 5.
[ Szerkesztve ]
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
addikt
válasz Hunt3r22 #46547 üzenetére
Outriders -nél tudom vannak gondok, Borderlands 3 -ra is sokan panaszkodnak. Nem csak itt. Viszont WD Legion hiba nekem fura. Talán 20-30 óra lehet benne SX -en, de még semmi gondom nem volt vele. Igaz, pár napja nem léptem be, de úgy láttam nem jött rá semmi patch, ami ronthatott ezen.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Chumlee
senior tag
válasz IntelKiller7 #46562 üzenetére
Halkan jegyzem meg a Vice City lassan 20 éves lesz.
-
addikt
-
Norb79
őstag
válasz IntelKiller7 #46569 üzenetére
Persze, pénzzel nem viccel az ember.
2013 nyarán szűnt ez meg.
https://www.eurogamer.net/articles/2013-06-26-microsoft-no-longer-charges-developers-to-patch-their-xbox-360-games[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz IntelKiller7 #46562 üzenetére
Akkor is brutálisat ugrottak a játékok méretben, látványban, fizikában, mindenben, de mégsem volt általános az, hogy hulladékokat dobnak piacra állandóan.
De abban igazad van, hogy azóta is folyamatosan fejlődnek, többek között ezért is romlott az overall minőségük:
- nagyobbak, több a hibalehetőség, cserébe a tesztelésre szánt idő nemhogy nőtt volna, de sokszor csökkent is;
- ez a majd utólag patcheljük mentalitás már a legjobb fejlesztőket is elérte sajnos;
- szerteágazóbbak a célplatformok, már több konzoltípus van egy generáción belül is, PC-n megjelentek újabb API-k a DirectX mellett, stb.De a másik oldalon viszont maguk a cégek is nőttek, a szoftver fejlesztéssel járó eljárások is fejlődtek, több pénzből és erőforrásból gazdálkodnak AAA játékok készítése során, szóval a lehetőség adott lenne, hogy például egy Gearbox méretű cég ne dobjon ki egy ilyen gyász nextgen patchet.
És amúgy nem a day 1 patch létezése a baj, a baj a hozzáállás, hogy a CD Projekt, Ubisoft, Bethesda, BioWare, meg hasonló kaliberű mamutok hihetetlen tré minőségű játékokat dobnak piacra évek óta és utána magyarázkodás, ígérgetés megy, próbálják foltozgatni, pedig lenne lehetőségük és idejük normálisan összetákolni őket megjelenéskor is.
Na ezzel nem volt baj tíz évvel ezelőtt, hiába lettek bonyolultabbak a játékok, lettek nagyobbak a cégek, az elvárás ugyanúgy egy stabil szoftver lenne, amit néha képtelenek megugrani.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #46560 üzenetére
Kb. annyiról tudok én is. Ken Levine le is nyilatkozta már a következő generáció során, hogy nem volt esélye a játéknak, mert pont a nagy online service meg multiplayer boom elején dobták ki, amikor egy lineáris, sztoriorientált pár órás játéknak nem volt akkora piaca.
De amúgy ott a Gears széria, az első játék a 360 életciklus elején 12 millióból készült, a harmadik meg a Judgment már 60-60 milliót emésztett fel, ezért is dobta az IP-t az Epic, mert a negyedik részt már 100-ból tudták volna csak összehozni és risky lett volna.
Max Payne 3, GTA V, Destiny, BF4, ezekre is mind eltapsoltak legalább egy 100-ast és a Max Payne ha jól tudom, épp csak nullszaldós lett végül, ezért sem kapott nextgen változatot.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #46561 üzenetére
Én a PS5el szoptam be igazán.
Store felületén a videóktól meg a médiagalériában fagy a gép vagy kidob főmenübe. Játékok alatt semmi probléma nincs.
Generáció kezdés mindig problémás...[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Bad Pritt #46558 üzenetére
Oké, de nézd meg, hogy milyen játékok voltak mondjuk 10-12 éve meg most.
Pc-n és konzolon egyaránt.
Még amikor kezdtem a PC-s gaming korszakom engem sem érdekelt, hogy FHD-ben fusson meg fixen 60FPS-el.
Örültem, ha normálisan ment, nem szaggatott, és úgy nézett ki az akkori játékokhoz képest, hogy WOW.
pl Vice City. Agyeldobós volt amikor először játszottam vele. kb a leg meghatározóbb játék az életemben.
Amikor benéztem a vízbe, és ott úsztak a halak, ahogy kinézett a táj, a környezet. A naplemente a tengerparton.
És akkor volt 1 Core 2-es gépem meg 1 256-os VGA-m, és én voltam a király mert amit eddig max valóságban láttál az most ott volt a gépen, és, hogy a francba lehetséges ez.Most meg minden legyen fotórealisztikus, meg tűéles, atom stabil. 4K 60FPS. És mindezt a 185ezres géptől várjuk.
PErsze, hogy standard a day1 patch, mert így nem kell 5 lemezre kiírni a játékot, és megjelenés napjáig lehet vele bíbelődni. Majd letöltöd és kész.
Az meg mind fejlesztő dolga, hogy milyen játékot készít. Van aki szarik rá magasról. Van aki nem.
WD Legion volt a példa, hogy kifagy. Hát az Ubisoft pont 1 olyan cég aki kb szarik mindenre. Elég visszanézni pár évnyi E3-at.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #46558 üzenetére
A Booshock Infinite 100M$ volt és meg is bukott sajnos és a csapat is csődbe ment. Csak hogy hozzak egy példàt a nagy költségvetésre. Egyébként lehet hogy rosszul tudom az összeget.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Hunt3r22
őstag
válasz ProEvoFan #46554 üzenetére
Más játékokkal nem csinálja. Néhány csak a sok közül, amivel nem volt problémám:
Dirt 5
Outriders (fagyott, de ezt javítják, mindenkinél jelentkezik)
Gears 5
Medium (tegnap vittem ki, hasonló grafikai bug volt benne)
Cod Cold War
F1 2019
Star Wars BF2
Gears Tactics
Wreckfest
Skyrim V
Mafia DE1-1 fagyás előforuld azért, de ez már természetes szinte.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
Bad Pritt
félisten
válasz IntelKiller7 #46552 üzenetére
Akkor is nagyok voltak az elvárások, pont akkoriban robbant az iparág mind kiadásokban, mind bevételekben, kolosszális pénzek mozogtak a 360 éra végére.
Viszont nem volt még olyan sávszél a háztartásokban, mint manapság (régiója válogatta persze már akkoriban is), nem volt ekkora szerverpark minden cég szolgáltatásai mögött és nem volt elég hely magukon a konzolokon ahhoz, hogy több gigás patcheket dobjanak ki egy-egy játékhoz.
Manapság sztenderd lett a day 1 patch, meg utána a folyamatos foltozgatás, az aranylemezt már csak a pr osztály veszi komolyan, teljesen más ütemben zajlik egy játék piacra dobása.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz Hunt3r22 #46551 üzenetére
Ez màr csak is vicces, mert Day1 vettem a SDE verziót a Borderlands 3-ból és ha jól emlékszem mindenféle hiba nélkül raktam vele 100+ óràt az első két hétben.
Tényleg gàz hogy prevgenen jàtszható volt, itt meg elb@ssza a Gearbox és nem javítjàk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
válasz Bad Pritt #46553 üzenetére
Szintén zenész, Nekem a 7 volt a legelső Resi, amivel játszottam. Aztán jött a 2 és a + Remake, mindegyik minőségi munka volt. Az utóbbi kettő esetében nincs viszonyítás alapom az eredetikhez képest, de ettől függetlenül szerintem teljesen jól meg lettek csinálva. Nagyon kíváncsi leszek a 8-ra.
Sic Parvis Magna
-
Bad Pritt
félisten
válasz Hunt3r22 #46551 üzenetére
Ebben egyetértünk, csak a múlt szépségére reflektáltam.
Pont most fogjuk előrendelni Samuval a Resi 8-at, ezt is azért merem, mert a Capcom az utóbbi pár évben kiemelkedő technikai minőségű játékokat tett le az asztalra, szóval talán ezzel nem lesz gond.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Hunt3r22
őstag
Teljesen mindegy, akárki akármit mond, ez ultra gáz. Játékok ára az egekbe, minőség csökken.
Rohadtul zavar, hogy a fórumokon kell utána néznem egy játéknak, mielőtt megvenném, hogy vehetem-e vagy még mindig hemzseg a hibáktól. Majd ismételten keressek arra, hogy a géppel van-e probléma, vagy másnál is jelentkezik-e.Ja és amit linkeltem fórumot, 2020-ban tették fel, fél év azóta eltelt és semmi.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Megvettem a Borderlands 3-t, nos egy kicsit csalódtam benne.
Eszméletlen, hogy ilyen hibákkal, bugokkal, hogy tudnak egy játékot kiadni. Valami grafikai bugom van, folyamatosan fekete csíkok cíkáznak a képernyőmön. Kb olyan, mintha pc-n nem megfelelő videokártya driver lenne feltelepítve. Gáz.
[link] ehhez hasonló.
Xr
-
arsfunr08y
csendes tag
válasz Chumlee #46539 üzenetére
Köszi. Megoldottam. Leírom, hátha más is ilyen problémáma ütközik. Nos, a lényeg, hogy battle.netes fiókommal léptem be a codba a rendszer automatikusan csinált egy új warzone id-t ugyanazzal a emaillal úgy hogy a réginek semmi nyoma nem volt. Nos, callofdutypontcomon bejelentkeztem, unlinkeltem mindent xbox/battle.net. Ezután beléptem a battle.net accomba és láss csodát ott volt a régi id-m. Ezután az összekapcsolás fülnél hozzá kellett csatolni az xbox live-hoz. Majd Warzone mentések törlése xboxon, majd a battle.netes fiókkal már belépett a régi id-vel.
-
NoMagix
addikt
Érdekes sztoriba keveredtünk tegnap a fiammal egy XSS kapcsán!
A régi ONE X-nél használt külső 2,5-es 500GB-s vinyót rátettem az XSS-re még dec. - jan. tájékán és onnan is játszottunk vagy csak tároltuk a játékokat.
Tegnap a gép teljesen megkergült, a párosított saját kontrollerét eldobálta, nem lehetett újra csatlakoztatni, áramtalanítás, újraindítások, elemcsere, cash törlés sem segített, rövid ideig az USB kábeles kapcsolat segített! Másik kontrollert sem tudtunk kapcsolni a géphez!
Véletlen észre vettem, ha nincs a külső HDD csatlakoztatva, akkor jó volt a gép, innen tovább lépve kicseréltem a külső házat egy másikra (2,5-ös KOLINK USB3) és így megint minden a legnagyobb rendben van!
A régi tok is USB3-as, beleraktam egy másik notebook hdd-t átraktam az aztali géphez és ott tökéletesen üzemel! -
Archman 3
tag
Sziasztok. Belépten én is az xbox tulajok táborába egy xss-el. Eddig meg vagyok elégedve vele viszont még kicsit barátkoznunk kell. Olvastam itt a fórumon hogy vannak magyar nyelvű, feliratulú játékok. Erre rá tudok szűrni? És még valami, a Red Dead Redemption 2-be van magyar felirat? Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
válasz arsfunr08y #46538 üzenetére
Az activision meg battle.net-nek egymáshoz nincs köze teljesen mindegy hova hogy regisztrálsz. Az hogy ugyanazzal az e-mail címmel regisztrálsz be.
Próbálkozz ezzel az újra linkeléssel, csak arra figyelj egy évben pár alkalommal lehet utána max a support tudja. Ha ez se sikerül akkor supportot keresd fel ezzel kapcsolatban, recoveryt kell majd csinálnod ami alsó hangon egy hét.
Szerencsére kedvesek és tájékoztatnak, hogy nem haladnak semmire se...
Ritka szar egy rendszerük van, lopott fiókomba visszatudtam lépni a korábbi(saját) e-mail címemmel és jelszavammal. Csak az tünt fel, hogy Abdul Ahmet Londonból belépet átírta az e-mailem outlookra , xboxom unlinkelte majd a saját ps fiókját hozzá kapcsolta az enyémhez. Boxon meg csak annyit láttam nekem minden camom oda lett.... De hála istennek zaklattak eleget az online supportot ezzel kapcsolatban végül sikerült visszakapnom. Legviccesebb az egészben se egy e-mail, jelszó csere nem igényel megerősítést , jelszóval bármit átírhatsz. Ezért ajánlom a 2 lépcsős belépés beállítását.
-
arsfunr08y
csendes tag
válasz Chumlee #46526 üzenetére
Boca a hosszú irásért. Nos a problémám ott kezdődött, hogy regeltem activision oldalára, mert onnan tudom kapcsolní a fiókokat. a gmailos(battle.net) fiókomban xboxxal való összekapcsoláskor létrehozott egy teljesen új cod profilt (ugyanezen battle.netes gmailos fiókomon belül 2 profil lett) és ehelyett az új profil helyett véletlenül a régit unlinkeltem, kaptam is egy ilyen emailt.
"Hello arsfunr08y#8415650, At 2021-04-10 19:52 a BATTLE account with the username, arsfunr08y#8415650 was unlinked from your Call of Duty Account. If you did not unlink your account, please contact Activision Support.. If you're having trouble, please refer to Managing Your Activision Account."
Nos ezt akarom visszakapni, viszont ha belépek a battle.net fiókba ennek a fenti profilomnak semmi nyoma sehol, csak az új username profil van meg :( Elvileg csak szét kapcsoltam a cod fióktól..
-
Zoleee83
addikt
válasz Bad Pritt #46533 üzenetére
Igen, lassan túlleszünk ezeken az előítéleteken. És ha szép a minta, meg igényesen van kidolgozva, elhelyezve, inkább csak kíváncsiak az emberek.
Jártam már én is így, hogy a tetoválás indított el egy beszélgetést, és jó barátság lett belőle.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
válasz Bad Pritt #46533 üzenetére
Szerintem ezt embere válogatja. Nekem is van kettő kb 20x30 cm, szóval nem vagyok tetoválás ellenes. De a múltkor a boltban szembe jött egy kopasz faszi, akinek az arca is telibe volt varrva. Az nekem már csúnya volt. Lehet, hogy én vagyok maradi...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Hunt3r22 #46531 üzenetére
I know the feel, de szerintem megszokják, én is azt hittem, mikor kész lett a teli felkar, hogy na majd ez negatívan változtat a rólam alkotott képen, de semmi nem történt, még néhány kevésbé fontos tárgyaláson meg eseményen is teszteltem és elég nagy fun volt, mikor az egyik vezető telco cég valamilyen igazgatója már kissé emelkedett hangulatban odajött és elkezdett érdeklődni, neki is van egy friss varrás, tök jót dumáltunk végül.
Én úgy érzem ma már, hogy végre ez a sötét középkorban megrekedt ország is átjutott a holtponton a tetoválásokat illetően. Kis győzelem is győzelem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #46523 üzenetére
"I'm working in an QA company based in EU,"
Mivel olyan túl sok QA tesztelő cég nincs EU-ban és én is tagja vagyok egyiknek, elmondhatom ez szinte biztos, hogy full kamu. Nem indultak még el külsős tesztek, talán majd július-augusztus környékén. (Halo 5-nél és Halo Wars 2-nél is akkor kezdtük kb.)
Live-Die-Respawn
-
Chumlee
senior tag
válasz arsfunr08y #46520 üzenetére
Nem enged újra linkelni ? Igazából csak annyit kell tenned, hogy a battle.net-es fiókod hozzá kapcsolod. Ha véletlen nem engedi a rendszer újra, keresd fel a supportot. Éjszaka dolgoznak, online chaten nekem megoldották, csak sokszor kell resetelni az oldalt mert mindig tele a rendszer. Plusz egy filmet érdemes mellé keresni , mert másfél órát kell alsóhangon várni.
-
BP3T3R
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom mennyien ütközetek abba a problémába, hogy nem tudjátok kiválasztani a 120 Hz képfrissítést ha a felbontás 1440p, de pár nap keresgélés után megtaláltam:
Nekem egy AOC CQ32G1 monitorom van (1440p, 144Hz, HDMI 2.0), az Xboxon pedig a következőt kell megcsinálni ahhoz, hogy ne problémázzon a konzol:
Beállítások » Általános » TV és kijelző beállításai » Videóképhűség és képvizsgálat » Automatikus észlelést át kell állítani HDMI-re (ne lepődj meg ha a felbontás nagyon alacsony lesz) » Lépj vissza egyet a menüben » Videomódok » Változó frissítési gyakoriságot kapcsold ki » Majd Az automatikus élszlelést kapcsold be újra (tehát HDMI-ről automatikusra) » Felbontást állítsd vissza 1440p-re » Vissza HDMI módra » Vissza automatikus módra » Ezután mehet az 1440p 120Hz » Változó frissítési gyakoriságot is vissza lehet kapcsolni
Teszteltem, működik.
Miközben ezt írtam magamban nevettem hogy kapcsold be, kapcsold ki, most kapcsold be újra, de nekem működött, ellenben a sok Youtubeon található videóval. -
hombre[EU]
veterán
-
addikt
válasz EmThor #46516 üzenetére
Nagyon driftes autóknál alacsony nehézségen a kanyaroknál jelentősen vissza kell venni a sebességet és a legrövidebb íven kell bevenni a kanyart. Ha nagyon kicsúszol vagy falazol, akkor elmennek melletted az ellenfelek. Aztán pár meccs után bele lehet jönni. Tehát az a lényeg, hogy az elején ne csússz vele a kanyarokban, aztán ráérzel egy idő után.
Mondjuk én amúgy sem szoktam falazni. Később pedig amúgy is lehetetlen lenne, mert sok kanyarban nincs is rá opció.
Persze van olyan verseny, ahol a választható autók között vannak kevésbé csúszósak is. Némelyik már annyira tapad, hogy pont az zavaró. Pl. a Buggy.
Illetve vannak olyan versenyek, ahol csak 1 autót választhatsz és az pedig a Jupiter Hawk 410. Azt meg kell tanulni, rá kell érezni.
GYMKHANA trükközős versenyek nekem sem mentek...aztán itt a srácok segítettek. Mindjárt megkeresem neked.
Szerk.:
Itt...de van egy videó is a szöveges rész alatt.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
arsfunr08y
csendes tag
Sziasztok. Remélem valaki tud segíteni. Warzone kezdete óta pc-n toltam a játékot aktívan(battle.net.) Pc már nincs xbox series x-en tolom(tolnám) a problémám, hogy próbáltam a battle.netes fiókommal játszani mert alapból valami 0 szintű profillal jelentkezett be. Nos nagynehezen rájöttem, hogy az Activision oldalán kell a profilt linkelni összekapcsolni de sajnos unlinkeltem véletlenül a pc-s profilom a 0 szintű xbox profil helyett. Vissza lehet ezt csinálni? Ha igen hogyan? Angolul nem tudok profi szinten így az hogy írok a supportnak kilőve.
-
EmThor
addikt
válasz AMD Power #46515 üzenetére
Én a Dead Army 4-be toltam bele ma vagy 5 órát, asszem a 4. fejezetig jutottam szólóban, easy-ben. Nagyon könnyed, egyelőre még éppen nem nehéz egyedül, Series S-en 1080p 60fps-sel fut (külső hdd-ről is, nem kell a belső ssd-re rakni az X|S feljavításhoz, ezt már más játéknál is megfigyeltem, de nem mindegyikre érvényes.)
Ja meg a Dirt 5 végére értem, 8 verseny hianyzik csak a fő kampányból, azt gyorsan letolom. Nekem nagyon bejött, kevés audio/grafikai bug volt szerencsére, és inkább szép a játék. Na most néhány autó irányíthatatlan, meg a gymkhana pontgyűjtős versenyekben nem voltam túl ügyes, de más bajom nem volt vele, sok-sok óráig szórakoztatott, szimplán azért, mert nem volt túl nehéz, és hát azért játszok hogy nyerjek! Nolan North-ot is mókás volt hallgatni a főellenfél hangjaként. (És a Prey-hez hasonlóan az éjjeli égbolton valós csillagképek vannak).
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
hombre[EU]
veterán
-
-
batai15
félisten
Sziasztok mik a népszerű multi gamek a warzineon kívül ? Olyan szinten frusztrál hogy egyszerűen nincs ingerem már játszani rajta.
-
ProEvoFan
nagyúr
Outriders frissült ma.Remélem stabilabb lesz tőle a játék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest