Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluverkill
tag
500 millió dollár az egy pletyka volt. Aztán több belső forrásal rendelkező ember is mondta hogy nem nem annyiba került..
-
Bad Pritt
félisten
Most is igazam van, az nem a MS vagy bármelyik másik kiadó hibája, hogy Kojima olyan amilyen és nem talál magának megfelelő eszközöket. Mókás olvasni, ismerve az iparág jelenlegi helyzetét, hogy bejárta a fél világot és nem talált neki tetsző motort...
De ha a Sony tényleg elküldte és most ilyen Google Stadiával tárgyalgat, akkor legalább a piac kezdi beárazni emberünket.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Zoleee83
addikt
válasz Siffredi #46695 üzenetére
Ebben egyetértünk a Jack Black féle Psychonauts 2 is egy hasonlóan feleslegesen elégetett pénz, vagy a Crackdown 3 is tökéletes példa erre.
Ahelyett hogy készült volna Brütal Legend 2 mondjuk ha már JB..@frankdelgado - Az a Halo Infinite abban a formájában is siker lett volna just sayin'...
Nem vagy tisztában ezek szerint a rajongótáborral, így is tökösek voltak, hogy ilyen hosszú időre el merték tolni, és biztos vagyok benne, hogy rendbeteszik. Pajkos kutya játékok időtartamának fele meg mozifilm, akkor is ha nagyon jó minőségű játékokat csinálnak, ráadásul nem OW játékok, körte az almával.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #46691 üzenetére
Lehet, h van pénze, csak xarra költi. A pletyka szerint 500 millió doliba került a Halo infinite és tudjuk, hogy egy fosadék volt, amikor be akarták mutatni. Ha egy pajkos kutya megkapta volna ezt a lóvét, hogy csináljatok belőle ilyen űrhajós lövöldözős valamit, emberiséget kipusztani kívánó idegenekkel őket lenyomó genetikailag módosított szuperkatonákkal, akkor ennek a feléből jobbat szellentettek volna a másik felét meg elihatták volna....
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #46691 üzenetére
Hát azt én kizárnám, hogy saját motorra adna neki pénzt az MS. Mert abból jó pár évig nem lenne még játék. Viszont, ha ez megtörténne, akkor pár év múlva Bad Pritt-nek legalább igaza lenne, lenne a Microsoft-nak egy jó engine-e.
Venni meg tényleg mit?
Hát nem tudom.. Sony-nál jobb helyen lenne, remélem megegyeznek.
Ha az MS azt mondja neki, hogy tessék, itt az iDTech motor, szerintem Hideo sírva fakad.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
De akkor ez nem elveszett dolog. Ha ad neki az MS pénzt, hogy legyen motor, akkor lesz motor és mindenki örül. Az MS végül is ebben Nr1. hogy van erre pénze.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #46687 üzenetére
Nagyon sok pénzt. Játékra, motorra, színészekre, zenére...(és szerintem vagy MG, vagy SH licenszre.)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #46687 üzenetére
én nem leszek népszerű. de akármennyit dobnak ki Kojimára, számomra a legrosszabbul elköltött dollárok lesznek.....egyetlen épkézláb, értelmes játéka nincs számomra.
Jöhetnek a kövek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #46683 üzenetére
Amit Moby is ír, nem tudom vágod e, hogy a DS előtt mit leművelt ebben az engine kérdésben. Világkörüli úton volt, elment mindenkihez, akiknek épkézláb motorjuk volt.
Stadia-t kizártnak tartom. 10 embernek Kojima nem fog exkluzív játékot csinálni. Epic, Microsoft, Sony. Nekik van tőkéjük finanszírozni őt. Mert brutál pénzt képes elégetni egy-egy játék fejlesztésekor. A Konami-nak is ebből lett elege. Gondolj bele csak a zenébe, amiket használ/liszenszel..
-
hombre[EU]
veterán
3 konzolt össze lehet kapcsolni úgy,hogy
A) gpu elōfizetō, aki home-ol B-re...és C) gpu elōfizetō home-ol A-ra? a lényeg az lenne,hogy A és C-nek menjen a gpu illetve a vásárolt játékok/multi egy játékon belül egyszerreLife, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #46683 üzenetére
Kojimának ez sarkallatos kérdés. Minden általa használt motorra szokott ő csinálgatni ilyen techdemót a saját ökörségeivel. Biztos lehetsz benne, hogy ez a körbejárta a sony stúdiókat, ez nem a sony ötlete volt. A sony leszarja ezt, csináj jól fogyó játékot bármivel. Ez Kojima hülyesége volt. A Möster nem dolgozik akármivel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Amúgy függetlenül attól, hogy itt bárkinek a hozzáértését leszólnám, nem hiszem, hogy Kojima most épp sírva tépelődne valahol, hogy nincs "motorja". Sokkal inkább még tárgyalási státuszban van a dolog és ha az MS mellett dönt, nyilván ez a kérdés is tisztázva lesz.
A cikkben az is benne volt, hogy Google Stadia-val és más cloud gaming szolgáltatókkal is tárgyal, de az MS-hez áll jelenleg legközelebb.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #46677 üzenetére
Szerintem nem lenne rétegjáték. Kétlem, hogy Kojima rögtön húzna még egy ilyet, mint a DS volt. A Microsoft végtelen pénzét a Metal Gear liszenszekre kell költeni, és akkor garantált a siker. Akkorát semmi nem durrantana. Hasonló, de valamivel kisebbet szólna a Silent Hill liszensz. De azt ne, Kojima és egy ilyen téma... sok lenne.
-
Zoleee83
addikt
Igen, ebben teljesen igazad van.
Viszont ha úgy nézzük, hogy MS azonnal 2 platformra tudná elhozni a Game Pass-nak köszönhetően, és viszonylagos számolatlan pénze is van a projectre + japán felé is nyitna, akár lehet is értelme a dolognak.
Teljesen tisztában vagyok vele hogy iszonyat rétegjáték lenne ez is, csak örülnék ha jönne valami megint, nagyon top 3 nálam a DS.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #46659 üzenetére
Ez vicces volt.
Unreal meg ilyen vészmegoldás lesz. Mert amikor a DS-hez kereste az engine-t, bejárta a világot, és nem az Unreal Engine-t választotta valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Közben rájöttem, hogy mégiscsak szeretem a Valhalla-t, csak nem abban a formában!
-
addikt
válasz persil #46631 üzenetére
Emag nem sokat foglalkozik ezzel. Nekünk is a partnerünk. Annyira kívüláll, hogy még a rendelés is nekünk jön le (rajtuk keresztül) és a szállítást is mi intézzük.
Egyébként az a cég már eleve vastagon áraz. Függetlenül attól, hogy egy marketplace -n van fent és ott vastagabb a cerka. Most van náluk 6% akció az SX -re, amivel átszámítva ~267 ezer forint a konzol.
Valószínű más piacon jobban hódít, ahol ennyire sem hozzáférhető a konzol, mint nálunk.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
Ezért írtam, hogy vagy kap Unreal licenszet. És igazából akkor is be tudnak neki segíteni a saját stúdiók, mert a Coalitionnek van elég sok tapasztalata a 4-gyel, biztos dolgoznak már az 5-tel is.
De attól függetlenül, hogy ez lenne a legvalószínűbb, lenne lehetőség first party motort adni neki.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #46662 üzenetére
Open world horrorjáték? Na arra beneveznék.
Az Unreal tökéletesen alkalmas rá, , a Slipspace is, az idtech nem, a Rage 2-nél is nagyon szenvedtek miatta.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #46662 üzenetére
Hát az meg mi a szar?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bad Pritt
félisten
Halo. Képes tps módra, gyakorlatilag végig tudnád vinni a Halo-kat is úgy, ha engedné a játék, tiptop fizikája van, jó benne a járművek vezetése.
Ott az idtech, amit megpróbálnak tps-hez igazítani.
De a legvalószínűbb az Unreal 5, ha tényleg a MS adna motort neki.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
balazs025
senior tag
Na, de nem is azt írtam, hogy sikeres lett, hanem hogy szerintem népszerűbb. Én amúgy sem bánom, hogy valami újba kezdenek. Deacon karaktere már alapjában véve antipatikus volt, szerintem a sztori se volt valami jó, plusz technikailag még most sem éri el a többi ps exkluzív szintjét (ps4-en). Kodzsima meg akárkinél is köt ki, valószínűleg szabad kezet kap, szóval nekem mindegy, hogy ps-re vagy xbox-ra jön e a játéka, csak ne only pc legyen.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Mi az az adventures benne? A Pod-ozás?
Szerk: én belépni sem merek, mert a főkarimmal toltam utoljára, azt nehogy elvesszen. Pedig ha menne a sztori és 100%, h az vihető, akkor húznám a Pyro-mat.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #46639 üzenetére
Eléggé nagy anyagi siker lett a Death Stranding PC-n, jöjjön csak a zöld oldalra, PC+X jó lesz neki.
"Death Stranding is bizonyította, a 2019-es megjelenését követően nyolc hónapig exkluzívan a Sony PlayStation 4-en játszható videojáték tavaly 27 millió dollár, avagy 8,11 milliárd forint bevételt termelt PC-n. Az 505 Games kiadó által kezelt számítógépes verziója tavaly júliusban jelent meg, így a fenti összeg az első öt hónapban megvalósult eladásokból jött össze."
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz lastmohican2 #46647 üzenetére
Legjobb dolog a vilagon, barcsak minden jatekban igy lenne... A "tartsd nyomva az A gombot sprinthez" megoldasnal szanalmasabb nincs.
Siman megszokod ne aggodj.Illetve - lehet tisztaban vagy vele, de viztos, ami biztos - nem kell futas kozben nyomvatartani, csak egyszer roviden benyomni. Igazabol ez "nem lehet" nehezkes. Meg fogod szokni.
Ami furcsa lehet, hogy az embernek olyan erzese van, hogy siman eltorik a harmadik lenyomasnal. Nem fog.
Ui.: 20+ evet pc-n voltam. Nyugi neked sem lesz vele gondod.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
balazs025
senior tag
válasz l.skywalker #46645 üzenetére
Bár én a DS-t jobban szerettem, de szerintem a Days Gone népszerűbb volt és mégis kaszálták a második részt. Schreier cikke alapján engem nem lepne meg, ha a Sony nem erőltené a Kodzsimával való együttműködést. A MS pedig láthatóan próbál nyitni Japán felé, szóval még adná is magát legalább egy játék erejéig.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #46641 üzenetére
Közönségsiker??? 7.3-on áll a metán. Semmilyen siker nem lett. Itt a fórumokban szeretjük páran, de ennyi. A sony bukásként könyvelte el, miközben a marketingre ellocsoltak egy vödör pénzt.
-
lastmohican2
tag
A napokban megvettem szinte ingyé' a Far Cry 4 Goldot. Anno játszottam vele, s most is bejön, viszont a kontrolleres irányítást nem tudom megszokni. Egyszerűen kiábrándító a Pc-s múltam után. Célzás még oké, azt gyakorolnom kell. A legjobban zavaró a Sprint, az LS gomb lenyomása futás közben. Ha már futok nem tudom (vagy csak nehézkesen) lenyomni az LS-t, hogy sprintre váltsak. S ez volt a Jedi Fallen Orderbe, illetve a Tomb Raiderbe is. Ezt is meg lehet szokni egy idő után?
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #46645 üzenetére
Tudomásom szerint nincsenek pontos adatok. De PSex címek sikerét közel sem érte el. Olyat hallani, hogy "nem lett nagy siker". Vélhetően valahol a nullszaldó közelében hozott.
De ha ez a pletyka igaz, akkor ez nagyobb gondokat vet fel annál, hogy ki lesz a kiadó.
Ha a Sony elhajtotta őt, az nem jó. Mert Kojima a pletykák szerint valami VR játékot (is) akart csinálni. Horror játékot. Azt nem tudni, hogy ez egy horror VR játék e, vagy két project. De így a VR ugrott (amit én kicsit sem bánok). A komoly gond viszont az, hogy nincs játék engine-je Kojimának így. Mert ha tényleg Xbox-ra fog játékot csinálni, akkor a Decima-t nem használhatja, a Fox-ot meg már rég nem. MS fronton meg nem tornyosulnak a jobbnál-jobb game engine-ek.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #46641 üzenetére
Közösségkedvenc? Persze, szerettük sokan. De még egy árva (nevesebb) Goty díjat se kapott. Kicsit sok volt az a játék az átlag gamer-eknek, hogy sikeres legyen.
-
l.skywalker
Topikgazda
Perfect Dark, Everwild and Fable are a Long Way off From Release – Rumor (gamingbolt.com)
Jó sokáig nem fog ezek szerint még megjelenni ez a három játék...
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #46639 üzenetére
A DS nem lett anyagi siker.
-
l.skywalker
Topikgazda
Kojima Went to Sony for His Next Game First, But They Turned Him Down – Rumour (gamingbolt.com)
Kérdés, ez mennyire hihető a DS sikere után, de Shpeshal_Ed nagyon megbízható információkat mondott eddig mindig...
-
veterán
válasz persil #46631 üzenetére
Elképesztő! Ugyan ott de másik forgalmazó/árus ps5-öt már 377 ezerért adja tehát igen teljesen igaz amit írsz,ez generálja saját magát.Egyik elkezdi ennyiért adni akkor szép lassan a többi eladó/forglamazó is átveszi a példáját, aztán csodalkozunk majd ha mindenhol 300 lepedő lesz egy konzol.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Csak kiváncsiságból aki játszik az Outriders-el... ki hányas Tier fokozatban nyomja?
-
persil
nagyúr
válasz Dreimus #46630 üzenetére
Valtoztat a lenyegen?
A konzol ara 185 ezer penz. Ehhez kepest boldog-boldogtalan felstrofolta ilyen-olyan modokon, jo magyar stilusban.
Aki meg hulye, az meg is veszi 300-ert es igy szepen katalizalodik tovabb a folyamat.Btw, ha az emag azt mondana, hogy vidd a szemeted innen mashova, akkor lehet a forgalmazo is lejjebb kene menjen arban. Azzal a havi ket eladott darabbal ugysem csinalnak rekord forgalmat, szoval halalos nyugalomban meglephetne, ha akarna.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz IntelKiller7 #46604 üzenetére
nálunk most volt az x széria kisöprése (akció+ lg cashback)...799€ egy 55cx
Life, Uh, Finds A Way
-
zkxdn
őstag
Lehet hülye kérdés, sőt tuti mert lemaradtam....hogy hogy ilyen "jó" a Series S elérhetősége? KVn is sokszor raktáron van...
Nem kell az embereknek? Többet gyárt az MS? Nem érinti azok a gyártasiproblémák amiket a nagyobb konzolokat igen? -
IntelKiller7
Topikgazda
-
AssAssynn
őstag
válasz IntelKiller7 #46607 üzenetére
Háde az nem jó, mert akkor megveszik okosba féláron és utána 5 évig nem vesznek tévét. Így meg, ha tönkremegy nekik, rá vannak kényszerítve az eredeti árra.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Modok miatt lehet érdemes fegyvert meg ruhát venni, de a scrap igazából az átváltás miatt jön jól, ha az ember épp pl. titanium vagy droppod materia hiányban szenved és nincs kedve épp expeditiont menni. Utóbbi amúgy is hiány lesz egy idő után ha nem játszik ember folyamatosan és fejlesztene level 50-re korábbi cuccokat.
#46611 3L1T3
Fixen kamu. Évek óta QA tester vagyok, két legutóbbi (Ha MCC-t vesszük akkor 3) Halo játéknál is kezdetektől teszteltünk. Még nem indultak el külsős tesztek, talán július-augusztus környékén startolnak el.Kértem a "leakertől", hogy dobjon ki (vagy akár privátban) egy screenshotot, amiről ki van takarva tester id-je, de nyilván választ sem kaptam tőle.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz MrPeekaboo #46612 üzenetére
Én a héten töltöttem le, de még nem álltam neki. Kifejezetten tetszik a játék a videók alapján.
Csak szeretném minél kevesebb megszakítással játszani, így várok a megfelelő alkalomra, amikor több időm lesz egyben.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz MrPeekaboo #46612 üzenetére
A héten kezdtem el, nekem is nagyon bejött, remek a zenéje, és egyébként is nagyon bírom a Noir hangulatot. Művészjáték' , a jobbak közül.
-
őstag
Szerintetek jön egyből a GP-be a Replicant? Vagy az Outriders után nem igazán valószínű. Oké, tudom keressek egy jós topikot, de hátha valaki olvasott valami relevánsat.
-
MrPeekaboo
senior tag
Újabb GP-s játék végére értem, ami ezúttal a Genesis Noir lett. Ezt igazából már tavaly nyáron kinéztem magamnak, amikor az ID@Xbox Summer Game Fest Demo válogatás keretében több, mint 70 demót lehetett letölteni és kipróbálni. A látványvilága fogott meg, de a demó valahogy feledésbe merült. A játéknak kétszer ugrottam neki, mert első alkalommal már az elején elakadtam és egyszerűen nem értettem, hogy mit is kellene csinálni. Erre a játék nem mindig hívja fel a figyelmet, így marad a próbálgatás. Lényegében egy kozmikus point & click kalandjátékról van szó, amit néha fejtörők színesítenek. Az egész olyan, mint egy interaktív noir animációs film. A látványvilága nagyon érdekes, többnyire a fekete-fehér dominál, de azért más színek is megjelennek néha. Villódzásokkal és furcsa effektekkel van tele, így aki epilepsziára hajlamos vagy nem bírja ezeket, az kerülje el, de erre fel is hívják a figyelmet. A készítők nem másra vállalkoztak, minthogy egy szerelmi történet kimenetelét az univerzum keletkezésével állították párhuzamba, akármit is jelentsen ez. Külön érdekesség, hogy a történések alatt hallható zenével kapcsolatban a stáblistán a Budapest Art Orchestra is szerepel jópár magyar névvel együtt. Ez a játék valami teljesen új audió-vizuális élményt nyújtott nekem, így aki szereti ezt a stílust ki ne hagyja!
-
addikt
válasz AssAssynn #46605 üzenetére
Multik közül a kereskedők/szolgáltatók is csinálják ezt. Csak leginkább UNIO -n belül. Olyan célországokkal, mint Magyarország, vagy Ukrajna...stb. Mobiloknál is, de például ruházati márkák (vagy más szegmensben) esetében is bevett szokás. Csak nem verik nagy dobra.
-
AssAssynn
őstag
válasz IntelKiller7 #46604 üzenetére
Kisebb, 10-15%-os akciók voltak az elmúlt hónapokban, gondolom ez lett volna a kiárusítás...
Különben olvastam valahol, hogy a gyártók inkább visszahívják a tavalyról megmaradt készleteket és vagy Afrikában továbbértékesítik, vagy bezúzzák. Tehát mindenáron az új év modelljeinek vásárlására vesznek rá."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
batai15
félisten
Hát nem tudom egy forintot nem adnék az outridersért .
Total gears klón,,csak semmi élvezeti faktort nem nyújt, sogorral meg mikor próbáltuk a coopot , nagyon rossz volt a kapcsolat. Adtam még neki egy órát a tutorial után ,aztán uninstall lett a vége .
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest