Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Az a pletyka hogy kozvetlenul a microsoft weboldalarol lehet mar csak rendelni majd az uj leendő asztali xbox konzolt (ha lesz), kb kint mint most, tehat bemegyek a media marktba annak vége. Hogy itthonrol lehet e rendelni majd hivatalosan vagy kulfoldrol kell azt nem tudni.
Masik pletyka a leendo kezi konzol, ha jol ertettem a pc-s play anywhere cimeket lehet majd tolni rajta, pc gamepass gép lesz vagy ilyesmi.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
EmThor
addikt
Thaumaturge demó tölthető.
Diablo nézetű, lengyel Persona 5 klón, unreal 5 motorral.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Outer worlds 2 jól néz ki, elsőt csíptem
-
EmThor
addikt
Ma éjjel bejelentik az új xboxot vagy mi?
-
EmThor
addikt
Gamesir G7 HE volt szerencsém használatba venni, nagyon rendben van, az analóg karok megfelelően feszesek, nagyon pontosak, a gombok faszán kattannak (taktilisek), és alul a plusz gombokat (mindig az r3, l3-at rakom rá) észre se venni fogás közben. Tudom ajánlani! (Súlya is ok)
-
EmThor
addikt
Immortals of Aveum Deluxe "csak neked" - 3400ft
-
EmThor
addikt
Dragon Age: The Veilguard
Csak elkezdtem, eddig játszottam az összessel, a hangulat adja, a menüben a codex részletesen magyarázza a világot ha hajlandó vagy elolvasni. Technikailag a 30fps mód is tükörsima, Series X-en a 60fps is jól néz ki. Series S-en az előzetes videók alapján nagyon rosszra számítottam, kb Aveum szintű homályra, DE marha jól fest quality-ban és a performance is simán vállalható.Indiana
Valóban 1órától játszahtó, marha hangulatos ez is, X-en szép éles a kép, S-en, 4k tévén is jól mutat, a youtube videók alapján itt is rosszabbra számítottam.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Dragon age veilguard még ma akciós azt hiszem 21e-ért.
-
EmThor
addikt
The thing remastered elérhető. 10400ft
-
EmThor
addikt
Game pass - EA-vel - WRC bontsad töltsed
-
EmThor
addikt
Littlebig Adventure elérhető boxon is + The Thing is talán ma már tölthető.
-
EmThor
addikt
Dragon age Veilguard 21e
Kapott egy karekteralkotó demót is.+ Alone in the Dark permanens 15e-re ment a max ára, ennek a feléért majd jó is lesz! (Azt mondják nem rossz, a kritikák ellenére)
-
EmThor
addikt
válasz Marcsello31 #137888 üzenetére
Erre ne adj ki pénzt úgy tudom nem működnek (youtube videok ellenére)
-
EmThor
addikt
válasz Steve1207 #137512 üzenetére
Én nem látom PC appban cloud gaming-ben sem a Banishers-t, se a Hogwarts-ot, se az Assa Creed Mirage-t... user error? még nem jöttek ki? béta tesztelőknek van? Akkor miért ment ki a reklám? Vagy régiónkénti rollout van? THx
közben PC témában rog ally helyett 780m chipes mini pc-t néztem, ára ugyanannyi csak nincs hozzá kijelző (8845hs cpu + 780m gpu), ezen megy a stream + natív gaming is game pass-szal is.
[ Szerkesztve ]
-
-
EmThor
addikt
válasz KKaresz45 #137462 üzenetére
Bécsben több Media Marktban, augusztus végén nem volt xbox, csak PS5 (talán Series S,abból is egy pár, de Series X biztos nem; PS-ből falnyi hosszúságú játék, stb. volt).
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz balintka #137428 üzenetére
Gratula, nagyon szeretem az S-t, éjszakára melóba azt viszem magammal ha tudom. Meg hát tényleg jó, hogy egységes az oprendszer, szinkronizál a mentés a gépek között magától, tükör 30/60 fps-sel mennek általában a játékok, meg olcsó a gép maga relatív. Ami pc össze lehetne hozni most 0-ról, az nem ennyi. OFF rog ally-t néztem az 200e most, 400e egy rtx 4060as laptop 16gb rammal, és 400e egy amd am5-ös új foglalatú 4060as kártyás gép, ezzel alulról meg van a 2k felbontás 60fps éppen. Aztán nem indul, mé nem indul, warez silent hill 2 miért dob ki, de cserébe bármilyen fejhallga, erősítő, stb. De viszlát gamerscore, hello emulátorok, stb. decisions, decisions. Van a mérleg 2 serpenyőjében érv és ellenérv is a PC ellen. 40 éves vagyok szintén, mindent is lehet egy sz.géppel csinálni de aztán úgyis megállok a youtube-nál + vmelyik game, most a Valhalla ment le a Forbidden West. Inkább túlórázok hogy legyen korpa
-
EmThor
addikt
válasz icemad #137355 üzenetére
Ezzel a bitrátával elég randa a streaming.
Off: ezért nézegetek most PC-t pedig megfogadtam hogy nem fogok kínlódni vele, mert a konzolt csak bepöccintem, és a series s+x-et is imádom de jelenleg a pc az egy platform ahol elérem az összes konzolos tartalmat (xbox day1 felkerül, ps kicsit később, régi címekre + switch ott az emulátor, csak 400e ft most egy értékelhető gép, annyiért 2 series x-et vagy 4 s-et veszek.)
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Felhőből egérrel + billentyűzettel elég reszponzív a stalker 2, pedig csak a series s változat megy onnan. Valahogy nem érezni a lagot, tök jó, csak a bitrate lehetne jobb, nagyon ótvar kockás a kép. Sony streamingje sokkal élesebb képet ad, pedig úgy tudom MS szervereket bérelnek... vagy még a régi gaikai technikát polírozták és emiatt vannak előnyben nem tudom.
Megnéztem natívan series x-en is a stalkert vezeték nélküli billentyű+egérrel, nem rossz, lehetett volna far cry-osítottabb, mainstreamesítettebb, játékosbarátabb, kevésbé jank, de hangulatos. .
Indiana Jones + Awoved jobban várom.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Valaki próbálta az új Xbox Wireless Headset-et (42e)?
Ez a 2021es modell és a vezetékes utáni 3. hivatalos füles ebben a genben, az első ráncfelvarrása.
Hosszabb üzemidő, jobb hang? Én imádom az eredetit, V alakú equalizer beállítással és +4 basszussal letépi a fejem, olyan mélyet nyom, imádom! Van planar magnetic fülesem is, nyilván zenére, szal van összehasonlítási alapom (hifiman 400, aliról volt 27e), de tényleg jó az MS fülese.
Thx
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Letoltam a CoD kampányt, hát nem sok köze van az eredeti szellemiséghez, olyan érzésem volt, hogy éppen ami eszükbe jutott azt belerakták. A lövöldözés jó érzetet ad, ezzel nem is volt gond, a fegyverhangok atom jól szólnak, a főszereplők animációja elég jó, minden más 10 évvel el van maradva. Multiba nem nagyon néztem bele, utolsó cod ami kampányban és multiban tetszett a ww2 volt.
Lepörgött még kb 2 év alatt a Valhalla is apránként, assassin creedek között igazi kakukktojás; a vikinges gyakás adta nagyon, ez a "most jól megb@szunk mindenkit" érzés, de a térkép túl nagy, és ennek megfelelően 'üres', ha csak nem találod meg a számításod abban, amit ajánl a stuff (szörnyek, elit harcosok, fosztogatások). Sztori meg kb sehova nem futott ki, elég gyalázatos ilyen szempontból.
Viszont elkezdtem a Mirage-t és az adja a régi (revelations-ig) assa játékok hangulatát, meg Bagdad is király helyszín.
Meg kellene folytatni a wanted:dead-et is, szintén csak ajánlani tudom (kizárólag easy-ben), jó kis hentelős anyag.
A gotham knights-on gondolkodok én is, hogy egy KFC Grander árát megéri és még nem is hízok tőle. PS-en streamingben toltam (ott szép éles a felhős játék képe, magas a bitrate) viszont nincs batman ja, meg unszimpik a főszereplőkök, de ha a harc elmegy lenyelem. Mondjuk azt nehezen, hogy Shadow of Mordor 3 helyett kaptuk 'ezt'...
-
EmThor
addikt
Songs of Conquest megjelent xbox-ra is, Heroes of Might & Magic klón
-
EmThor
addikt
Hogy készült az xbox tgs 2024 video
-
EmThor
addikt
09.22.ig ingyenes (mától asszem) a stray és a control is (10 jatek osszesen, 505 games free play days)
-
EmThor
addikt
Dragons Dogma 2 - 14e
Alan wake 2 - 13eGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Space Marine 2, 09.09. a megjelenés
Quality Mode: 4K resolution at 30FPS.
Performance Mode: Up to 60FPS at 1080p.
Please note that on Xbox Series S, the Quality Mode will allow for 1440p at 30FPS and the Performance Mode will not be available.
-
EmThor
addikt
SW Outlaws digital foundry teszt
Sírsz, hogy Series S-en is van ray tracing
(Sokakkal ellentétben én nagyon szeretem az S-t, szerintem a legjobb dolog ami a konzolokkal történt az utóbbi években a választási lehetőség, az összerakása és az ár/érték aránya miatt)
-
EmThor
addikt
SW Outlaws
SX
- quality 30fps 1270p -> 4k
- quality 40fps 120hz -> ugyanaz mint fent
- performance 60fps 960p -> 2kSS
- 30fps, 720p -> 1080pGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Bécsben töltöttem pici nyaralást, kíváncsi voltam Media Marktban mi a helyzet Xbox terén: csak játék, kevés
tartozék, feltöltőkártya és pici merchendise volt. Konzol nem. Konzolból csak oled Switch és slim PS5 volt kirakva + falnyi hosszúságú soron PS5 játék, meg néhány akció (Immortals 10€ pl.)Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Starfield előlap
-
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
válasz Phoen|x #133157 üzenetére
Bocsánatot kérek, ha félreértettem, remélem elfogadod! (Túl sok a negatív vélemény a neten, én pedig nem reagáltam megfelelően, elnézést!).
Nem cosplay-ezek, abból már kinőttem, de ma a gyerekek csináltak egy xboxos fejpántot hajtogatható zseníliadrótból, azt felvettem
Igazából nincs nagy választék xboxra ha személyre akarod szabni, hivatalosan csak pár féle mágneses takaró jött ki, nálunk nem is kapható, aliról érkezett ez is.[ Szerkesztve ]
-
-
EmThor
addikt
Starfieldbe öltöztünk
-
EmThor
addikt
Visions of Mana demo tölthető
-
EmThor
addikt
válasz Guitar14 #132661 üzenetére
Figyelj, én váltottam ide-oda ps és xbox között, most van mind2 gép, maradtam a boxnál + ps-en játszok azzal a pár exkluzív címmel amik kijöttek a gépre. Ezek valóban lenyűgözőek + jobban szeretem a dualsense-en az r1/r2 gombokat, hogy be lehet nyomni. De egyébként xboxon megvan minden játék ugyanúgy, futnak ugyanúgy, a series x mellett pedig a kuckóban ott a series s, ami 1080p monitort hajt meg, ezen is elfut minden teljesen okésan + tudom magammal vinni, aliról meg vetten hozzá terepszínű meg starfield-es takarót, szal még jól is néz ki. A store nekem könnyebben kezelhető boxon, a gamepass verhetetlen ajánlatokkal érkezik, ilyen szempontból a ps plus csalódás, illetve s-en kevés a belső tároló, talán még ennyi a nyűgöm.
-
EmThor
addikt
07.28.tól Ubisoft Avatar free trial (5ó)
Kunitsu-gami toljátok, évjátéka!
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Dragons Dogma 2, két órás trial tölthető, 70gb.
-
EmThor
addikt
Állítólag többen kaptak emailt hogy Kanadában és Ausztráliában emelkedik 20%kal a gamepass ultimate ára.
-
EmThor
addikt
Elvileg jovo het kozepe-vege fele startol a summer sale.
-
EmThor
addikt
Kanitsu - Gami (gamepass lesz) demo tölthető!
-
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
Still Wakes the Deep-hez ajánlom a fejlesztőknek a 3. nehézségi fok bepatch-elését: nem kapcsolhatod be a feliratot a skót akcentushoz
-
EmThor
addikt
Path of the Godess új gameplay
Nyár játéka, gamepassba érkezik.
-
EmThor
addikt
Fél óra Star Wars Outlaws, maradhat?
[link]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz Wesder #131521 üzenetére
Souls-szal nem játszok, anno az első Demon Souls-szal ps3-on megégettem magam, nem szívatom magam, nem nekem való / ízlések és pofonok. De aki szereti, annak jó szórakozást kívánok!
-
EmThor
addikt
Volt időm Ubit megnézni, Prince of Persia kis csalódás hogy 1.5 év még, régi franchise (rayman, splinter cell) -okkal semmi.
Star wars outlaws még mindit ütősen néz ki, nagyon hangulatos, jó lesz nagyon! Viszont amennyire vártam az új Assa Creed-et, annyira lélektelen volt ez a bemutató. Bár még mindig a Valhallát tolom, és vár még a Mirage...
-
EmThor
addikt
Awoved 27p deep dive-ban xbox youtube csatornán sok új játékmenetet mutatnak, egész szórakoztatónak ígérkezik!
-
EmThor
addikt
Final Fantasy XVI bejelentésnek még örültem volna
-
EmThor
addikt
Avowed nem tudom, pillars of eternity amivel kb ketten játszottak, aköré egy rpg... hát nem tudom, remélem a játékmenet elviszi a hátán, a világ idegen tőlem....
Sout of midnigjt stop motion mozgása érdekes, megnézném a lényeket normál mozgással is melyik jön be jobban.
Ja és se Halo, se Everwild, se Forza valami, se haptic controller + még fáj hogy a Tango-t bezárták nemrég, Evil Within 3 + Ghoswire 2 nagyon fog hiányozni. . Ezt nem bocsátom meg.
De úgy látszik gamepass all in megvan. De a stúdiókat jobban kellene menedzselni, Arkane feloszlatásával is csomó know-how veszett el amit a sony stúdióknál megvan + egymás közti munkamegosztás is, technológia/tudás megosztás. Jobb menedzsment kellene. Világ pénze már megvan nekik. Az irány nem rossz egyébként. Gamepassba 1 év után raknám a gémeket. És kellene az a haptic kontroller
Ja meg a dragon age-et ne csesszék el woke-kal + ha jó lesz a harc nem lesz gond. 2 nap és kiderül.
De legjobb idén a star wars outlaws lesz, sokat várok tőle!
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz Zjunior #131152 üzenetére
Fél éve a kikerült doksikból tudunk róla, hogy terveztek haptic kontrollert, hivatalos infó nincs, talán most vasárnap este az allítólag 2 órás videojáték bemutatóján az MS-nek, hátha...
-
-
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
Aliexpress utángyártott skin, van starfield-es, stb. Kb 5e ft most akciósan (choice day sale). Ez a mágneses amit körbe kell csatolni. Van series x-re is. Műbőr hatású. Az eredeti xbox-osat egyelőre nem árulják még nálunk úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Gratula!
-
EmThor
addikt
Köszi szépen! Lövök gamepasst + húsvéti leárazást 90es években nőttem fel voodoo és riva tnt kártyákkal, recékkel, bilinear filterrel, nem vagyok finnyás
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Store azt írja, hogy gamepass előfizetéssel 15e ft a Hogwarts. Jelenleg nincs élő előfizum. Ha befizetek és megveszem így olcsóbban a játékot, a gamepass lejárta után is az enyém marad a game? Olyan ez mint PS-en a PS plus-os discount? Tehát előfizetőknek plusz kedvezmény? Köszönöm szépen a segítséget! Legutóbb mikor volt előfizum nem volt ilyen akció emlékeim szerint, azért nem tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Bár a Pillars of sorozattal nem játszottam, az outer worlds nagyon tetszett, ezért az Avowed-re is nagyon kíváncsi vagyok, meg hogy a gyíklényeken kívül milyen ellenfelek lesznek még.
Illetve az Indi is nagyon jónak tűnik, menő a lasszóval elkapni a különböző testrészeket, és az fps nézetre se számítottam. Nekem anno tetszett az Infernal Machine is mondjuk vagy az Emperor's Tomb, már nem is tudom.
Senua 2 meg hozza a kötelezőt.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Nem láttam még tech elemzést, de a wrc elég furcsin néz kis s-en, alacsony a felbontás.
Viszont a Robocop, a Jusant meg a elég jól fest.
Ma ilyen unreal 5 nap van.
-
EmThor
addikt
Dead Space ea play/gamepass mára van kiírva de már délután van és nem lehet tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Still wakes the deep walking sim, de jónak tűnik, olyasmi horror lehet mint az amazon prime-on a the rig c. sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest