Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz parandroid #119093 üzenetére
Nekem a 4k@max kb 80% környékén terheli a 7900xtx-et 60as vsync mellett, semmi akadás, de viszont megvolt az első driver timeout az elmúlt 1,5 évet nézve, mióta visszajöttem a piros oldalra, szóval nem hibátlan.
A játék gyönyörű 4k@maxon, de ma felrakom az xsx-re is a starfield helyett, hogy megnézzem mi ez az általános elborzadás, hogy hogyan néz ez ki. Starfield esetén is eléggé más volt a pc@max és az xsx látvány. -
zozika84
őstag
Szerintem a Forza esetében továbbra is hiba a gagyibb grafika. Vannak autók, ahol mintha minimum LoD penne bevilágítás nélkül belső nézetben. Aztán bereccen az egész, egy pillanatig van bevipágítás....aztán megint nincs....minimum furcsa
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
frankdelgado
őstag
Ahoj! Régen voltam, de amint látom sok minden nem változott. A micro hozta a kötelezőt a forzával? Szerintem azért alkották meg a ganépasszt, h ne is kelljen foglalkozni a minőséggel. "Ganyéba belefér" ...lehetne ez a mottójuk....
Amúgy Starfield teljesítményjavításokkal hogyan állnuk?
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Engem zavar a grafika, gyakorlatilag emiatt a játék miatt vettem új VGA-t (egy series x áráert), szóval akár jól is nézhetne ki. Ehelyett ott a kijelzőn, hogy folyamatos 74 fps-sel fut, ellenben szemmel láthatóan akad. De legalább nem szép. Az élmény másik kérdés, az nekem egyelőre bejön, majd meglátjuk, mennyire lesz tartós, meg nagyon az elején vagyok. Fagyásom szerencsére eddig egy sem volt (nettó 15,5 óra alatt), sem kilépés, sem a beakadó menü, szóval valószínű, hogy én a szerencsés kevesek közé számítok.
Drivert tényleg kéne frissítenem, de őszintén szólva előre félek tőle…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Döglött Róka
veterán
válasz batai15 #119090 üzenetére
"Igen :U izé vágod mi a szubjektív vélemény igaz ?
Ha igen tarsd tiszteletben.
Elhiszem hogy oda vagy meg vissza tőlük,meg az egésztől ,nálam még nem raktak le olyan játékot amitől úgy hanyatt kelett volna esni mint ahogy íg érték."Stilus meg a tobbiek Nekem ez a velemenyem, lesz*rom magasrol hogy tobbseggel takarozol, tartsd tiszteletben.
Tovabbi kimagaslo regenmindenjobbvootozast.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz bandi0000 #119088 üzenetére
Forza topikban röhögök azokon a kommenteken, akik driver frissítéstől várják, hogy megjavuljon a grafika. De engem se a grafika része zavar a legjobban. Az csak hozzátesz ehhez az összképhez.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #119087 üzenetére
mindössze nem kérek a stílusodból, nem mindegy, sőt mondhatom több ember nevében írhatom ezt, további minden jót kívánok, részemről én befejezettnek tekintem a témát.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz mcwolf79 #119083 üzenetére
Mint íram is már párszor, én se tudok továbbmenni az egyik bajnokságban. Így félre is tettem a játékot. És minél tovább késik a patch, annál valószínűbb, hogy vissza se fogok térni játszani vele.
Vállalhatatlan ez a release sokunknak. Van akinek nem jönnek elő a bugok, ők a szerencsés kissebség. De ez ismét egy iszonyat fiaskó a Microsoftnak.
Az nem értem, hogy hol vannak a cikkek erről, azoktól a gamer sajtó orgánumoktól. Akik 8-9 pontra értékelték ezt. A Digital Foundry már viszont foglalkozott a témával, de ők ugye csak a grafikai oldalát kritizálák.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bandi0000
nagyúr
Engem kifejezetten sose zavart, hogy többet ígértek, mint amit kaptunk, valahogy erre is van igény, mert am lehet nem venné senki
Viszont a produktum nem lett annyira jó, ha legalább hozná a Horizon 5 szintet, akkor sztem senki nem panaszkodna... Nem is nagyon emlékszek, hogy frissítésekkel érdemben változtattak volna-e valami játékban a grafikában, szóval sztem itt sem kell csodát várni
Xbox One: bandymnc
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #119085 üzenetére
Mint írtam kívül tágasabb ha neked nem megfelelő a színvonal .
De alapvetően el engedem veled a témát , fölösleges minden betű az irányodba ,ha lehet legközelebb kímélj meg engem is a véleményedetől köszi. -
Döglött Róka
veterán
válasz batai15 #119084 üzenetére
Azert mert nem allok be a sorba karogni a tobbiekkel hogy jaj rohad az ipar, regenmindenjobbvolt? Meg nekem kene elnezest kernem mert szerintem szanalmas allandoan ezt olvasni?
Jaj szegeny lo. Hat hova megyek vele.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #119080 üzenetére
Az a baj hogy a pökhendi degradáló stílusban teszed ezt(ezt már nem egyszer megkaptad ) ,nem a mondandó alapvetően a probléma . Holott ugyan olyan mezei user vagy mint bárki más, még akkor is ha azt gondolod hogy te intellektuális szinten magasabb ligában játszol. De ha nem egy szalonban vagyunk mint ahogy írod,nem muszáj le ereszkedik a pór néphez, biztos van valami facebuk csoport ahol tudjátok veregetni egymás vállát .
Azt már halkan megjegyzem hogy nem sírás megy , de alapvetően azért egy konklúziót le lehet vonni a nagy többség véleménye alapján,hogy nincs minden rendben a mai játék ipartal ,nagy kiadók sokszor rosszabb vagy kevésbé jó játékokat készítenek mint mondjuk egy kisebb cég , azért ez nem épp bizalom gerjesztő . Elképzelhető hogy fordítva ülsz a lovon.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Ott van a címben , hogy PC max . Sejthető volt , hogy amit mutogatnak az egy kimaxolt PC-n fut. Ezt már megszokhattuk .
Kicsit már engem is kezd felbaxni, hogy nem tudok haladni a Single móddal . Nem enged tovább az egyik bajnokságra az első sorozatban .
Gondoltam megpróbálom úgy , hogy veszek egy új autót , hátha az a baja. Ott meg ez karikázik folyamatosan.
Így marad csak a multi , vagy inkább addig tolom a Fortnite -ot és várom a Spiderman 2-t.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Döglött Róka
veterán
Mit kell ezen nezni? Ja, hogy megint meglepodunk hogy a marketing szebbnek/jobbnak mutat be egy termeket mint ami valojaban?
Imadom a nyilvanvalon valo felhordulest
-
Döglött Róka
veterán
válasz batai15 #119077 üzenetére
Nem is egy szalonban vagyunk. Egy forumon ahol allandoan megy a rinya. Majd mindjart elnezest kerek, hogy nem akarok felulni erre a vonatra.
De tudod, ez egy szubjektiv velemeny.
-
Bogyi007
veterán
Ahogy a Pókember esetében sem zavart ez a tény (PS4 és Ps5 verziók is 100%-os végigjátszás és trófea) így a Forza esetében is hidegen hagy...
Lapozzunk.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
Egyre rosszabbul vagyok ettől az egész gaming ipartól.
Forza Motorsport: Reveal Gameplay Trailer VS Final Version
Eddig elég nagy a csend erről, pedig például a Pókember esetében a "tócsa gate" elég nagy port kavart. És az FM-mel nem csak ez a baj..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #119076 üzenetére
Hát alapvetően el kéne gondolkozni hogy a stílusod nem épp szalon képes.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #119070 üzenetére
Bwt ezt a stílust a haverjaidnak , köszi, főleg hogy más is mondta már neked.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kona II: Brume – Launch Trailer - Megjelenés: október 18.
Live-Die-Respawn
-
Redneck
nagyúr
Gondoltam várok még a Starfield és Forza kettőssel, de valamit kéne nyomni, ezért felraktam a Gotham Knightst. Elég kis gagyi az egész. A harcrendszer, a motorozás, és úgy en-bloc. Árnyéka a Batman játékoknak. Teszek még vele egy próbát, de lehet nem erőltetem. Ezt tuti refundoltam volna, ha anno megveszem.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz gianni85 #119061 üzenetére
Igen, ez a legnagyobb baj az egész iparral, hogy nem jön évente egy Witcher 3 vagy Mass Effect 2 szintű játék Örülnék pedig én is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nincsnév007
őstag
válasz gianni85 #119061 üzenetére
hát a witcher 3-at azt kétszer kijátszottam ps4-en meg még kétszer xboxon, a cyberpunkot meg fu brutál sokszor. Maga a világ, meg a játék jobban tetszik mint a witcher de igen az alapsztorit már nagyon unalmas, de a dlc-re megint új játékot kezdtem, de maga a város meg le nyűgöző. Olyan hangulata van amit még videójátékban nem éreztem. Egyszerűen sokszor csak sétálgatok a városban, meg nézelődők, a hangok brutális. Imádom.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz nincsnév007 #119059 üzenetére
Átérzem a helyzeted, de már nem vagyok hajlandó 6-szorra is elkezdeni a witchert és most a cp-ből is elég volt a második végigjátszás. Apropó cp… nálam is lement a phantom liberty, a main game ending szerintem nagyon szarra sikerült, de maga a dlc sztori jó volt. Sikerült is (szerintem) így utólag megsasolva az összes lehetséges endingből elsőre a legjobbat választanom.
Egyébként meg évente jöhetne egy witcher 3 szintű és tartalmú single játék, akkor nem panaszkodnék.
-
nincsnév007
őstag
válasz parandroid #119053 üzenetére
hát ha én msot a saját helyzetemből idulok akkor series s-en pörög a fortnite, forza, meg most a cp kb hatodjára. ps4-en meg néha néha bf1. Most veszek egy ps5-t aztán pörögnének rajta a ps4-es bf1. PS4-en is szinte már minden játékot kijátszottam ami érdekelt. PS5-re meg nem igazán van ami érdekelne talán a pókember 2 meg majd a volverine. persze majd valamikor veszek ps5-t de lehet csak azért mert ps5. Valami nagyon hiányzik a gaming iparból. És az van ha akarok egy jó single-t játszani akkor mindig előveszem a Witcher 3-at vagy Cyberpunkot.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
batai15
félisten
válasz icemad #119056 üzenetére
Na ez az. Így next gen úgy next gen ,aztán anno a bf3nál rombolható volt a környezet . Az új bfnél ? Semmi. Nálam egy pálya autós játékban a shift 2 volt anno az etalon (Xbox 360) gyakorlatilag sokkal több mindent tudott a játék mint a Forza.
Starfield is erősen félkész játék ,főleg úgy hogy Tes játékokon nevelkedtem .
Lehetne sorolni,de tényleg úgy érzem régen a player szórakoztatása volt a cél,most meg a fejése.
Mióta megvan a series X , kevés játék volt amire azt mondtam hogy grafikailag is ott van ,pedig még csak nem is 4kban játszom ,hanem monitoron fhd-ben .
Legtöbb gamepass játékokot kb 1 órát toltam ,Forza horizonban már van 6 napom.
Ott alapvetően viszont nem igazán volt kihívás .
Diabloba van napom ,de aztán rájöttem hogy 0 az endgame content .Persze öregszem is ,lehet az idő szépíti az emlékeket is ,meg az is igaz hogy talán kevésbé kötnek már le a játékok.
De szerintem nagyon nem jó az irány jelenleg ahová tart a játék ipar.[ Szerkesztve ]
-
válasz parandroid #119053 üzenetére
Nálam meg a Burnout Paradise szintjét sem tudta semmi megközelíteni. Se törésmodellben, se zenékben. Szépen is fut, az irányítás is jó. Van benne csomó kocsi meg motor is. Csak már k@rva régi játék, jöhetne egy újabb rész.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
HKorn
veterán
Series S-re milyen ár mondható jó dealnek? 110k körül látom manapság, szokott akcióban lejjebb menni?
Run&Ride
-
parandroid
félisten
válasz nincsnév007 #119052 üzenetére
Ez azért nem feltétlen azt jelenti, hogy a játékok szarok, csak hogy a marketingben sok a bullshit, és több a semmihez sem értő, lila hajú, diversity hire projekt manager a teamben, mint a programozó. Ezzel együtt is ott tartunk, hogy ha jön egy új open world autós cím, akkor megpróbálják pofátlanul nyúlni a Horizon szériát. Arcade pályversenyben is vissza lehet menni Grid Legendsezni, nem lesz benne sok köszönet. Vagy vehetsz egy PS-t, és GT7-ezhetsz, de elárulok egy belsős titkot: az sem jobb semmivel. Illetve jelen állapotában kicsit stabilabb, ez tény, meg normálisan rendereli a textúrákat, de az sem így indult, amikor indult.
Szóval nem azt mondom, hogy sejjdejó, hibátlan, meg szuper a Motorsport (vagy akár a FH5, így 2 év után), de senki nem tudja még csak megközelíteni sem ezt a szintet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
-
batai15
félisten
válasz parandroid #119047 üzenetére
Hát ebben a formájában a gamepass nem jó semmire. Starfield se hozta amit kell Forza se.
Forzat úgy töröltem mint a huzat . Marketing van semmi más.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz batai15 #119045 üzenetére
Nagyon durván érezhető, ahogy elözönlötték a majmok a dzsungelt, ahogy kinyílt a game pass cirkusz.
Bízzunk egy kicsit a safety ranking rendszerben, talán valamennyire csak működni fog, ahogy elkezd megfelelő mintával dolgozni…
Nekem tegnap-ma sikerült megcsinálni a 10 S rankinges verseny acsit, igaz, nagyon oda kellett figyelmi a defenzív vezetésre, de így is lett egy első, meg 3 dobogós helyezésem a 10 (11) versenyen.
p
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Így ebben a formában a Forza multija egy kalap k@ki.
Kb minden versenyben van egy idióta aki ki lök. Én bukom a versenyt ő meg megy tovább. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
minilego
senior tag
Home beállítással tudna nekem valaki pm-ben segíteni?
-
Zsolty20
senior tag
válasz oriic #119036 üzenetére
Ilyenkor szokott az lenni, hogy á tuti kamu, meg fake, meg mittomén aztán szembecsap a valóság. Titanfall 3 is coming, olyan előzetes kapunk, hogy az arcunk leszakad a helyéről.
Jó, igen, ez egy nagyon optimista hozzáállás, de a remény hal meg utoljára. A respawnál nem igazán van más aminek a harmadik részét várjuk. -
Steve1207
veterán
válasz negyven2 #119029 üzenetére
Nekem megfelelt volna a GamerDVR, de az meg nem mutatja a videókat, amikor teljes korlátot adsz meg a profilodon, csak a képeket. A képek meg az xbox live captures blokkolás mellett is publikusak teljesen mindenkinek. Egyszerűen logikátlan az egész adatvédelmi rész a jogosultságokkal. Nem értem, hogy ha már live-ra úgyis feltölti alapbeállítások szerint a fiók alá, ehhez miért nincs egy hivatalos! oldal az ms részéről már 20 éve, amire jó alternatíva volt a hivatalos konzol alkalmazás. Nekem marad szerintem a pendrive megoldás, gyorsabban megvan, mint ide-oda töltögetni xbox oldalról, amilyen bűn lassú sokszor.
(#119032) Bad Pritt: ja hát ott a nyúl az piszok gyors, nem is tudom mással lehet-e
[ Szerkesztve ]
.
-
-
gianni85
veterán
Na jó, ebből a Crew Motorfest-ből asszem elég volt egy óra is
-
bigjoe666
csendes tag
Várható volt az átfedés a Vermintide-al, mind a játékmenet, mind az ellenfelek vonatkozásában.
A közelharc pörgősebb, az ellenfelek egy kicsivel erősebbek. A Crushernek elég egy csapás, hogy agyonüssön, a sniperek és a gunnerek igen nagyot sebeznek, nagy hordáknak nem szabad engedni, hogy bekerítsenek ha egyedül vagy.
Ami nagy különbség, hogy itt nincs megszabva, hogy csak különböző classok lehetnek egy csapatban. Ha valaki ki akarja maxolni az összes classt, akkor sok sok órát lehet belerakni, akár csak a Vermintide-ban.
A szerverek egyelőre tele, nagyon hamar lehet bevetésre menni, gondolom a Game Pass-nak és a crossplay-nek köszönhető.
Nagy hibát nem tapasztaltam, FPS drop van, ami gond nálam, hogy a Skill pontok elosztásakor nem jegyzi meg néha az utolsó pontosztást.
Hosszú távon réteg játék lesz, mint ahogy a Vermintide is. Ami ha úgy nézzük nem baj, mivel itt tényleg fontos a csapatmunka, itt nem szokás kilépni a harcból. Ez Warhammer, itt nincs más lehetőséged, vagy végrehajtod a küldetést, vagy együtt pusztul a csapat. Csak a Warhammer fanok fogják értékelni és élvezni. De ők nagyon.
Én az Imperial Edition - Launch Bundle-t vettem meg a megjelenés napján (Game Passal olcsóbb volt meglepetésemre), támogatom a Fatshark-ot, jó játékokat csináltak eddig. -
negyven2
veterán
válasz Steve1207 #119025 üzenetére
Szeptember 27-én jött ki az a szeptemberi bónusz frissítés, aminél már ezt leírták:
Ugye eredetileg a GameDVR-ban fent lévő képek és videók kvázi korlátlan ideig elérhetőek voltak. Aztán pár éve jött egy módosítás, hogy minden olyan képet és videót törölnek amit nem tekintettek meg az elmúlt 90 napban legalább egyszer.
Ezt lett arra változtatva, hogy akkor 90 napig lesznek csak fent. Viszont behozták az automatikus OneDrive feltöltést (ami vagy működik vagy nem, mert nekem tegnap 3 képet se töltött fel, mert hibát dobott). Illetve most már működik többe kevésbé az is, hogy a teljes meglévő GameDVR könyvtáradat át tudod rakni külső eszközre, vagy OneDrive-ra (kivéve ha 1000+ elemből áll mert akkor szinten hibát tud dobni, vagy nem mindent ment le).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
elder troll
őstag
-
.LnB
titán
válasz oriic #119024 üzenetére
Hmm.. Nem semmi, megemlítem a kettőt, erre rögtön előjön ez a videó.
Most akkor leírom, hogy "Japánban játszódó Forza Horizon". Hátha(az is bejön)..Vagy Half-Life 3 lehet még, de az meglepőbb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Bad Pritt #119022 üzenetére
Ja én fegyverben csak a stock vékonyka kardot használtam (amit balanced-ként kapunk kezdéskor), meg a nagy kihúzható kardot a bossokhoz, így távolról is megtorpanthatóak. Párat kipróbáltam, kb a nagy fűrész volt, ami bejött, de azt sajnáltam fejleszteni, na meg el is szórtam a "milyen menő" csavarkulcsra vagy 4 szintet, aztán az életben nem használtam, annyira lassan forgatta bármilyen szinten.
(#119023) oriic: mindig egy pendrivera mentem és megy a biztonsági a gépre. Amúgy ennek mi értelme ebben a formában? Anno shareltem képet a fiók alatt, pl group-ba vagy a sima fiók alatt az eseményfalra, de amint a live-ról töröltem (a külső bizmentés miatt), akkor onnan is eltűntek a posztok. Pl arra is sokáig vártam, hogy egy szimpla videómegosztást onnan tudjak indítani, mert így, hogy le van tiltva minden jogosultság másoknak a fiókomról, vagy olyat tudok megadni, hogy mindent elérhet mindenki/barát vagy semmit. Publikus link létrehozása és jónapot, nem lett volna mai találmány.
Plusz én a régi xbox alkalmazásban szerettem, hogy le tudtam asztalin húzni a live-os képeket, videókat, úgyhogy innentől, hogy megszűnt felőlem az egész live-os feltöltést is kaszálhatják.[ Szerkesztve ]
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az ilyenre szokták mondani, hogy:
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
válasz Bad Pritt #119012 üzenetére
Egyik kedvenc miniboss-om, pont a kis területet szerettem, mert nem rohanhattam annyira el. Igaz én használtam a kart is onnantól, hogy háttérbe vonult (kb a fele élete körül), de a tűzből meg kapott ő is bőven olyankor. Onnantól meg kis kihátrálás, körüldodgeolás, nagy támadás és meg is lett úgy emlékszem. De tiszta védésekre meg nagy kiismerésre itt se mentem.
.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #119019 üzenetére
Ja, hát olyan sok évig ült ez a kijelentés. Pont most nem.
Na de akkor meg egyel kevesebb ok, hogy ne vegyük meg.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz gianni85 #119015 üzenetére
Én őszintén szerettem az ilyen movement-et, mert nagyon sokat arena shootereztem, leginkább Quake-kel. Sőt a Titanfall 2-t is szerettem ( [link] ). De fura, hogy a CoD ilyen irányba mozdul el. Mondjuk ettől függetlenül eszembe sem lenne megvenni.
-
gianni85
veterán
Két perc után kikapcsoltam a videót, mert szédüléses hányingerem lett
azért ez valmilyen szinten megerőszakolása a játékmechanikának. Nem tudom mi a rosszabb, a kempelők, vagy az ilyen amfetamin huszárokMW1-2- ben még nem voltak ezek a skinek, max az arany fegyver. BO-ban meg már mindenféle pink fegyver meg haj/szakáll, tiszta ótvar de mondom, nekem ezt a társaság tartotta életben. Jó régen.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz gianni85 #119013 üzenetére
Pedig micsoda élmény lehet gyűjteni a skineket, évről-évre. Amit a következő rész megjelenésekor el is felejthetsz. Igazán motiváló, minden évben ezért megvenni.
Egyébként ez a movement sem egyedi, mert a Titanfall 2-ben ilyen (még kicsit jobb is) volt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz Steve1207 #118976 üzenetére
Bőseg zavara van. P-t most kicsit takarékra raktam, Walker of Illusions az első olyan boss, aminél azt érzem, hogy nem igazán lett playtestelve minden fegyverrel. Felhúztam a gyalogsági ásót +8-ra és kb. esélytelennek érzem, nincs helyem, főleg mikor jön a csökevénye is. Érdemes megnézni, hogy a hasonló Pontiff Sulyvahn, Maria of the Astral Tower vagy Sister Friede milyen boss arénákat kapott a saját játékukban és ezt a csicskagyászt milyen kicsi helyre passzírozták be hozzájuk képest.
Ezért is kaptam elő a Bramble-t, kis offload, aztán ma meg is lett a boss, mondjuk másik fegyverrel.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
Most nézem, hogy milyen frankó lett a movement ebben a Call of
QuakeDuyt Modern Warfare 3-ben. [link] Végre látok valami változást két rész között. Mondjuk katonai környezetben kicsit furának hat.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gianni85
veterán
válasz IntelKiller7 #119003 üzenetére
Köszi, onnan el tudtam indítani a letöltést. Gépen néztem mindenhol, de nem láttam. Lehet hiányzik még egy store frissítés
-
30z.Samu
félisten
válasz parandroid #119000 üzenetére
FH-nál nem jobb, ez tény, ebből fakadóan nem is éri meg a teljes árát. De egy NFS-nél mindenképpen jobb.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- ASUS ROG Ally
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest