Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
negyven2
veterán
válasz Redneck #121898 üzenetére
Nem is akarom erőltetni az állpontomat, de érdemes kikockázni mindent, mert ismét olyan mértékű apróságokkal tömték tele, ami nem tűink fel, de nagyon sokat hozzáad az élethűséghez. Ugye a legszembetűnő a hajeffekt, ahol nem csak pár szereplőnek mozog valósághűen a haja, hanem minden NPC-nek! De ott van pl. a strandos jelenet, ahol olyanokat látni, hogy az egyik csajt éppen napvédő krémmel fújják be, és ezért fénylik a bőre, a homok máskép verődik fel az NPC-k lábán (vagy ott van az is, hogy az egyik pasi éppen egy gyors fotót készít az egyik nő fenekéről). Vagy az egyik hajléktalan vállán ott egy kaméleon, vagy amikor leesik az egyik üveg látszik, hogy amikor széttőr, akkor kifolyik belőle a benne lévő folyadék a földre. Vagy hogy végig nézel az erkélyeken és azok tele vannak egyedi dolgokkal emberekkel.
Úgyhogy elnézést, hogy megint ellentmondtam magamnak, de igenis nagyon sok a fejlődés.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Redneck
nagyúr
válasz negyven2 #121896 üzenetére
Látszik hogy van fejlődés, ezt nem vitattam, és nem is fogom, de szerintem nem olyan jelentős. Nekem amúgy tök mindegy, ki mit gondol, és mit lát a játékkal kapcsolatban, így a továbbiakban hanyagolom a témát.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
persil
nagyúr
válasz T.Peter #121891 üzenetére
"Attol hogy nincs atnevezve"
Pedig pont ettol lesz ugyanaz a motor. Csak rancfelvarras. Ami amugy nem baj, nezhet ki eszmeletlen kurva jol egy 10 eves motor is, ha ugy van megirkalva.
De az 1.2 meg a 2.3 meg ugyanaz a motor(csak mondtam ket szamot).
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
negyven2
veterán
válasz Redneck #121887 üzenetére
A Rockstar által használt grafikus motort, a R.A.G.E.-et a 2005-ös Sony E3-as konferenciáján mutatták be (PS3-as bemutató). Akkor így nézet ki!
Red Dead Redemption E3 2005 Tech Demo Trailer
Az első megvásárolható játék a 2006-os x360 exclusive (később Wii-re is kiadott) Rockstar Games Presents Table Tennis játék volt.
Utána jött a 2008-as GTA IV (és a Ballad of Gay Tony), ami jött PC-re is. A szintén 2008-as Midnight Club: L.A. majd 2010-ben a Red Dead Redemption és az Undead Nightmare.
2012-ben pedig jött a Max Payne 3 konzolra, és PC-re is.
2013-ban meg jött a GTA V X360/PS3-as konzolokra 2014-ben PS4 és Xbox One-ra, 2015-ben meg PC-re (ez nem YouTube). És végül 2022-ben kijött Series X|S/PS5-re is (ami azóta kapott és kapni fog még grafikai frissítést.
De ettől még a jelenlegi legfejlettebb RAGE-es játék az RDR2 ami 2018-ban One/PS4-re, majd 2019-ben PC-re is kijött.
Ez alapján látszik, hogy honnan indult és most holt tart a saját motorjuk (és láthatjuk, hogy a GTA VI-ba mi várható majd).
#121895. Én több ezer órát öltem bele mind a GTA V-be (360/One/Cloud Series S), mind az RDR2-be (One X), és én nagyon is látom a különbséget. De ezt is írtam már, hogy anno a X360-as GTA V esetében is feljött ez, hogy igazából egy GTA IV DLC-nek is elmenne az V, alig van fejlődés.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Redneck
nagyúr
válasz T.Peter #121891 üzenetére
Ha belevertél száz órákat az említett címekbe, látod a hasonlóságot. Attól hogy egy motor 2.5 vagy 2.9 verzió, az alap még nagyjából ugyanaz. 1.5 perc alapján bőven megállapítható, hogy ez, nem egy nulláról megírt engine.
Ha ezt a trailert 2 éve látom, GTA V: Vice City Stories címmel, ugyanez lenne a véleményem.Szebb effektek, animációk, ésatöbbi, javított motorral.
icemad:
Ez a része érdekel engem is a leginkább, mert az előző két játékuk, ma is bőven k*rvajól néz ki.[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #121889 üzenetére
Dehogy, ez a lila még jóval a gta 6 előtt lett trendi. Eszembe jutott, az Suicide Squad is lilás látványvilágú. Fos mindegyik.
-
válasz IntelKiller7 #121886 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi, hogy milyen extra fejlesztések történtek a motorháztető alatt. Pl jobb AI, jobb fizika, esetleg valami minimálisan rombolható terep. És remélem a holdat itt is lehet lőni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #121890 üzenetére
Ezt anno többször leírtam, mind a GTA V, mind az RDR2-ben, hogy játék közben van olyan helyzet (környezeti beállítás), hogy az ember az állát keres, hogy ez hogy nézhet így ki, máskor meg kb. PS2/3-as szint, ugyan azon a helyen. Nagyon sok függ itt a bevilágításon és az aktuális napszak/időjárás együttes hatásain.
Amúgy még annyit, ahhoz, hogy ez nem nézhet ki ilyen jól... hány olyan játék jelent meg erre a generációra ami tényleg kihasználja azokat a technológiákat amiket a konzolok tudnak (amikkel anno "reklámozták"), és ezek közül mennyi az amik esetében ténylegesen rá is szánták az időt, pénzt és embertömeget, hogy jól ki is használják (vagyis nem csak rádobjuk a konzolra azzal a dologgal, hogy: működj). Ne feledjük, hogy a Rockstar azért fejlesztési költségben teljesen más szint mint az átlag third party stúdiók.
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #121886 üzenetére
Amúgy annyiban megkövetem magam, hogy azért csal kicsit a Rockstar az trailer-ei esetében. Csak nem egészen úgy mint mások. Ugyanis bár a tervezett grafikai szintet mutatják be, de minden jelenet előre megtervezett. Vagyis előre be vannak állítva a jelenetek, az időjárás, a bevilágítás a kameraszögek, és egyéb dolgok.
De ez csak az adott trailer rendezés miatt van így. Ugye a valóságban is más hatást add egy előre megírt, megrendezett jelent mint egy random felvett videó ugyan azon a helyen.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #121883 üzenetére
Csak a PC-s trailert néztem anno, mert akkor nem volt konzolom, és az a mai napig jól néz ki, és sok dolog ismerős. A korábbi verziókat nem láttam! PC-n és XSX-en is toltam eleget, ezért nem látom a hatalmas különbséget.
Szebbek a modellek, az animációk, a bevilágítás és a részecske effektek, de ez nekem egy frissített, a jelenlegire erősen hasonlító hibrid V/RDR 2 engine.Ha az eredetit nézném biztos nagyobb lenne a differencia.
T.Peter:
Mit fejtsek ki? Már leírtam. Mivel a motor az V és a Red Dead 2 továbbfejlesztett változata, sok elem, és a látvány, erősen hasonlít azokra.
Nem írtak új motort alá, javítottak a meglévő elemeken.
Ha láttad az említett játékokat egy jobb PC-n vagy akár XSX-en, ettől sem esel hasra. Frankó és kész.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz negyven2 #121885 üzenetére
De egyébként ennél feljebb már nem is igazán van grafikailag. A nagyobb booom az lenne, ha a következő GTA fotórealisztikus lenne, aztán mehetünk is nyugdíjba kb.
Anno a 360-as GTA V is milyen jól nézett ki, aztán amikor jötttek az erősebb konzolok meg a PC, mindig feljebb lett túrbózva. RDR2-ben még több effekt és miegymás érkezett. Most át lettek ide is emelve, nyilván mivel az is 5 éves, meg gondolom a motor is változott, még több effekt, részlet fér el a játékban.
Ez a rész pl simán elmenne egy IRL képnek is.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
negyven2
veterán
válasz T.Peter #121880 üzenetére
Mondjuk az mellet vicces, hogy a: "hát az alig néz ki jobban mint a 10 éves GTA V" szövegek mellett ott van, az is, hogy "ez képtelenség, hogy így nézzen ki egy PS5/Series X-en" szövegek is.
De ezek már lezajlottak anno 2011-ben a GTA V első előzetesekor, hogy ez biztos PC-s trailer, vagy ez sose fog így kinézni X360/PS3-on: Grand Theft Auto V Trailer.Vagy anno 2016-ban az első Red Dead Redemption II előzeteskor, hogy ez sose fog elfutni One-on és PS4-en és biztosan PS4 Pro vagy PC-s gameplay: Red Dead Redemption 2 Trailer
De még emlékszam arra is, hogy a GTA IV teszteknél sokan leírták, hogy "kész, vége, mindent kihoztak az X360-as/PS3-as generációból, ennél szebb és komplexebb játékokat már nem lehet erre a generációra csinálni" (2008-ban).
Amúgy a lényeg annyi amit te is említesz, hogy az lehet, hogy önmagában a sima látványba nincs akkora előrelépés (nehezen is észrevehető), de minden egyébben elég látványos.
Itt szépen szedik is össze éppen a dolgokat:
GTA VI Trailer Analysis - GTAForums“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
T.Peter
őstag
válasz Redneck #121882 üzenetére
Akkor kifejthetned hogy mi lenne a huha erzes, mert ez igy nem igazan tobb trollkodasnal. A modderek majd beleteszik a path tracing-et pc-n ha lehet egyaltalan, de itt konzolt konzollal kene osszehasonlitani. Technikailag sokkal tobbet nyujt az eddigi jatekaikhoz kepest, csak eszre kene venni. Elfogadom hogy neked ez nem szamit, de ezek a kijelentesek, hogy kicsit felhuzott gta 5, ertelmetlenek, mivel nagyon nem az.
Amugy 10 eves jatekbol nem valoszinu (lehet kivetel persze) hogy barmilyen asset-et is atemelnek, elavult mind. Max az rdr2-bol.
-
Redneck
nagyúr
válasz T.Peter #121880 üzenetére
Értelmezd amit írtam! Ez nem trollkodás vagy fikázás volt. A látványra fókuszálva nincs akkora "hűha érzés", de ez érthető szerintem. A részletek javultak. Akkor lesz látványosabb különbség, ha ennél is jön majd a next-gen/PC verzió, és/vagy a modderek kicsit hozzányúlnak.
Tippre 2026-ban ez el is jön. Szerintem akkoriban várható nagyjából az új generációs konzolok leleplezése, max a megjelenés tolódik kicsit..LnB:
Rohadtul ideje lenne annak a 60 fps patchnek!
Annyira én sem izgultam túl ezt a Vice Citys helyszínt. Sok terület hangulata nagyon hasonlít Los Santoshoz. Gondolom így olcsóbb és egyszerűbb volt fejleszteni, mert fel tudták használni az engine korábbi verziójával megcsinált elemeket.[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz Redneck #121862 üzenetére
Vajon hany ilyen komment lesz meg. Esetleg bele lehetne irni azt is hogy x360 szint, ha mar azon jelent meg eloszor a gta 5.
A grafikai ugrasok meg egyre kisebbek lesznek ahogy haladunk elore, a path tracing elterjedese utan meg vegkepp. Viszont ettol meg ha jobban megnezzuk a 4 es 5 kozott x360-on kisebb az ugras mint itt az 5 next-genhez kepest. Mar alapbol az uj material rendszeruk kiverik a szemedet, az indirekt megvilagitasrol meg ne is beszeljunk. Grafikan kivul pedig ott a haj szimulacio is, animaciok, stb.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz frankdelgado #121877 üzenetére
Series x árából már igen, mert azt lehetetlen.
-
consono
nagyúr
válasz frankdelgado #121877 üzenetére
Ugyan annyiből is? 160 most a Series X
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Norb79
őstag
válasz vonSux #121874 üzenetére
Najó, de szegény ember az aki ígérni se tud, majd jön a még erősebb konzol! Ha triplázzák a teraflopsot, mint a múltkori proval, akkor az már fele annyi is lehet elméletben, mint a mostani pc-m a gyakorlatban.
Sok víz lefolyik a Dunán, addig még bejelenthetik a Switch meg az x360 portokat is! -
vonSux
őstag
válasz frankdelgado #121871 üzenetére
Azért picit hamar temeted a világ legerősebb konzolját. Ha megerőltetik magukat nem lesz ez rossz xsx-en. Persze nagyon ne törjék a fejüket a R*-nál, kell majd az a 4-5 verzió a hatodik rész élettartama alatt.
-
Guitar14
senior tag
válasz frankdelgado #121871 üzenetére
Offolások incoming...
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
gianni85
veterán
Már életkoromból adódóan se izgulok rá egy trélerre (azt hiszem éjjel 3-kor pont fordultam egyet az ágyban ) de azért eléggé rendben lesz ez. Nem is várok mást a Rockstartól. Visszaemlékezve a gta5-öt is a döcögős x360-on játszottam day1, ezzel se lesz másképp, lehet akár 720p/24fps is
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #121799 üzenetére
Túl korán kelhettél remélem ma reggelre kialudtad magad.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
válasz negyven2 #121850 üzenetére
Engem nem igazán kap el a trailer hangulata. Főleg ezekkel az Instagram(?) szerű betétekkel. De biztos jó lesz, a Rockstar csak nem cseszi el, ahogy a CDPR tette.
Kíváncsi leszek, hogy lesz e egyáltalán 60fps-es opció. Mert én itt fix 30-ra tippelek max.2025, kemény. Én meg betippeltem, hogy talán meglépik meglepetésnek és kijön most karácsonyra.
Csak azt nem értem, hogy akkor mit vártak 2024 (elejére? ha jól emlékszem) valami óriás bevételt a jelentésekben? Sima GTA V update-et?2025 nagyon messze van. Addig kiadhatnának végre egy 60pfs patch-et az RDR2-höz inkább.
#121861negyven2
Szerintem ez nem feltétlenül van így. Simán lehet, hogy PC-n futott. Főleg mert nincs még feliat sem a trailerben erről. Valahogy én az eddigi "gamer pályafutásom" alatt, nem úgy vettem észre, hogy mindig az adott platformon lenne rögzítve a trailer. Max a Nintendo esetén.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mcwolf79
veterán
válasz parandroid #121860 üzenetére
Vagy vesznek majd egy PS5 Pro-t , mert ott nem 1080p lesz felskálázva , hanem 1440p. Devkit-ek kint vannak , szóval sanszos , hogy fog kapni dedikált “best experience” változatot .
Amúgy kinézem belőlük , hogy tényleg nem lesz köztes konzol , és ezzel fogják kihúzni 2028-ig. Aztán meg mondanám , hogy csodálkoznak azon , hogy senki nem vesz Xbox konzolt , de az eddig látottak alapján ezek ezt lexarják.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Redneck
nagyúr
A modelleket és az animációkat leszámítva, ez kb. egy kicsit felhúzott, GTA V Vice City DLC. Toltam mostanában az V-öt és teljesen jól néz ki még XSX-en is.
A közelében nincs annak a grafikai ugrásnak, mint amit a IV vagy az V next gen trailere hozott anno.
-
negyven2
veterán
Hivatalosan PS5/Series X|S-re van a játék bejelentve! Így ha mutatnak valamit a játékból, akkor azt azon a grafikai szinten teszik meg amit ők ki tudnak hozni az adott hardver -ből. Mivel nincs bejelentkezve Pro konzol így az se számít. RDR2-nél az első PS4 Pro videót az első Gameplay videóban mutattak meg (ott derült ki, hogy az kap One X/PS4 Pro támogatást), addig csak a sima PS4-es trailer-ek jöttek ki.
De a legfontosabb az, hogy ezt a "ezt biztosan nem bírja el a jelenlegi konzolgeneráció, ez nem így fog kinézni" dolog mindig előjön Rockstar játékok esetében. Ez volt a GTA IV/RDR/GTA V/RDR2 esetében is. Aztán tényleg úgy nézett ki a játék ahogy az előzetesekben.
-
parandroid
félisten
válasz negyven2 #121856 üzenetére
Ezt viszont nem vagyok hajlandó elhinni. Ebből a generációból ezt nem hozzák ki. Túl szép ez ide. Menni fog rajta biztosan, de nagyon nem így fog kinézni. A Vice City óta amúgy ez most az első GTA, amit várok, végre kiszakadtak a pörköltszaftos trikós balkáni vonalról. Bele nem élem magam, nekem is komoly kételyeim vannak a határidők tartásával kapcsolatban, de ezt már fel sem veszem. Amúgy is legyen inkább 2026-ban egy next gen verzió, nagyon aktuális lenne már xbox oldalon egy hardverfrissítés. Főleg olyan, ami nem csak gyorsabb wifi, meg nagyobb tárhely…
Wesder: 2028-ig ezzel a hardverrel nem húzzák ki. Túl nagyot ugrott megint a PC hardver. Ha nem lesz legalább egy one -> one x szintű előrelépés, akkor megint egy csomóan visszaállnak a PC gamingre. Tudom, a MS nem akar konzolt eladni, ők szolgáltatást árulnak [sigh*]…
* értsd: istenembazmeg, a gyökerek megint megmagyarázták, miért pofával az aszfalthoz tapadva szállnak le a bicikliről.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #121853 üzenetére
28 elött nem lesz nextgen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Redneck
nagyúr
válasz IntelKiller7 #121855 üzenetére
Ha legalább oda lenne biggyesztve a 2025 mellé, hogy tavasz, vagy nyár, jobban megemészteném. Így nagyon távolinak tűnik... Azt hittem 2024 karácsonyán nyomhatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #121855 üzenetére
Viszont akkor ez is megerősíti azt, hogy ez az "elavult, gyenge, ocsmány grafika" ami a trailer-ben volt, az az amit a Series X/PS5 tud jelenleg!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Grand Theft Auto VI is coming to PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems in 2025.
PC-re kesobb jon ismet.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Redneck
nagyúr
Az animációk és a modellek sokat fejlődtek, de én nem látok akkora ugrást a GTA V és az RDR 2 után. Simán fog ez menni jelen generáción is 30 fps-sel. Szerintem 1080p felskálázással többel is, max nem lesz RT, és pár effektet visszavesznek.
Várom nagyon! Az egyetlen cím amiért teljes árat leszurkolok első nap.
-
veterán
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #121851 üzenetére
Szerintem
véletlendirekt előbb fellőtték.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
negyven2
veterán
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #121848 üzenetére
Baldur's Gate 1-2 valszeg jön Passba.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
newclass
tag
Sziasztok!
Ti tudjátok, hogyan kezeli az XBox a hozzá csatlakoztatott külső HDD-t?
Arra gondolok mikor kapcsolja ki?
Tegnap áthelyeztem egy másik helyre az Xboxot, mindent kihúztam, majd összeraktam. Azt vettem észre egy kis idő után, hogy megy a külső tároló. Pedig be sem kapcsoltam az Xboxot... -
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #121831 üzenetére
Safer Seas Explained: Official Sea of Thieves Season Ten Gameplay Guide
Annyi, hogy még full solo mode esetén is kell majd GP Core/Ultimate előfizetés.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Norb79
őstag
válasz Döglött Róka #121834 üzenetére
Update 2.0 az nov14 volt, akkor áttértek pontosan havi updatelésre? Mondjuk nem baj.
-
raziel01
veterán
[link] Assassins Creed Valhalla - Ragnarok Edition - Xbox Series 5 210 Ft dobozos változat
ALZAAKCIO10 kódot kell beírni -
Wesder
félisten
Safer Seas is coming to Sea of Thieves for free on December 7, allowing up to four players to sail as a crew in a private PvE game session.
-
NJanika
aktív tag
Holnap utolsó nap a Rocket League trade-re. Keressetek, ha szükségetek van Free item-re. Ami duplán van azokat szívesen átadom.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
AssAssynn
őstag
-
-
-
negyven2
veterán
-
Forraszto
tag
válasz AMD Power #121817 üzenetére
Pont tegnap néztem rá én is, valami kis lövöldét kerestem. Bele is repült 2 óra, (rohadt álmos is vagyok miatta... )
Kinézetre Borderlands, de ezzel vége is, van itt rougelite, aréna shooter, quest item keresgélés, minden amit szeretünk az FPS műfajban. Ajánlani tudom csak én is. Elvileg rövid is. A zene mondjuk elég egysíkú hamar, kicsit lehetne változatosabb, de a pörgéshez passzol.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #121816 üzenetére
Firefight mód jön, ilyen wave alapú koop móka négy pályával, ODST-ben meg Reach-ben rohadt jó volt, szerintem most se lesz rosszabb.
Meg amúgy a Halo Wars 2-ben is szerepelt a játékmód RTS-hez alakítva, épp azt nyúzom a napokban és meglepően fun tud lenni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
AMD Power
titán
Valakinek bejött a Borderlands, akkor feltétlenül nézze meg a GP-Ben a Roboquest-t.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
senior tag
válasz Döglött Róka #121806 üzenetére
Nem is kell semmit változtasson, egy cikk volt amit belinkeltem, a cím meg clickbait. Erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #121812 üzenetére
Eddig nem is volt, hacsak a kampányt nem vesszük annak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
Remélem olvassák a fórumot és gyorsan kapcsolnak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Fox Mulder #121805 üzenetére
A közhelyed nem változtat semmit azon, hogy a cikknek semmi értelme
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
senior tag
válasz Döglött Róka #121804 üzenetére
Sajnos ez már a legtöbb weboldalról elmondható nem csak gaming kategóriában.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Fox Mulder #121802 üzenetére
Oh GS, a a magyar gaming clickbait fertő.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
senior tag
válasz NoOne1976 #121801 üzenetére
Témába vág:
Persze a cím megtévesztő mint manapság jellemző.Az Xbox fejese elárulta, mennyire jövedelmező és mennyi pénzt visz el a Game Pass (gsplus.hu)
-
NoOne1976
őstag
Hidd el, van stratégia. Persze az még lehet hibás. Vagy alakulhatnak úgy a dolgok, hogy a választott út nem a "legszerencsésebb" lett.
Ráadásul ahogy látsz/nézel felhasználóként, az nagyon nem azonos a cég nézőpontjával. A user minél több jó, day1 játszható játékot akar olcsón / gp-be, mellette minimum 60fpses gameket stb. Az MS meg minél nagyobb számot az Excel végén, és csörgő dollárokat. Ha zöldre festett papírlap rajta egy x-box logóval hozná a pénzt, azt tolnák a képedbe. Egyetlen multi cég sem a user érdekeit nézi, hanem a sajátját (befektetőiét). Pénzt kell termelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- ASUS ROG Ally
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest