Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz beyruth82 #119799 üzenetére
"Magától az ember mert néz filmeket feliratosan meg sokat jatszik nem fog megtanulni angolul. Az kamu." - Elo peldaja vagyok az ellenkezojenek. 7 evesen angolul neztem a CN-t es kesobb rengeteg rpg-t toltam angolul tinikent. Nem volt opcio a felirat, nem volt opcio a magyaritas.
A nyelvtan tul van dimenzionalva, meg lehet tanulni a nyelvet nyelvtan nelkul is, azt kesobb rakod csak hozza ha mar igenyesebb akarsz lenni.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
válasz icemad #119798 üzenetére
Én 4 évig tanultam gimnáziumban az angolt (heti 4 óra átlagban amit tartottak) mégis egy 3-as érettségire futotta (2021-ben esti tagozaton) és a komplexebb játékoknál ahol gyorsan kapkodják az írást jó ha megértem a 30-50%-át. Ennyit ér a közoktatasban a nyelvtanulás. Magától az ember mert néz filmeket feliratosan meg sokat jatszik nem fog megtanulni angolul. Az kamu. A nyelvtant nem szophatja ki a kisujjából, mégha a szavakat meg is tanulja. Attól még azok egymás mellé rakva értelmetlen katyvaszt alkotnak, el ne hidd hogy értik is! Rendesen tanartól vagy valamilyen tanfolyamon, értelmezhető yt videokból esetleg meglehet egyedül is tanulni de csak játékból mindenféle segítség nélkül biztos nem.
-
válasz Döglött Róka #119788 üzenetére
Én általánosban és középiskolában németet tanultam.
Triplán voltunk szopatva, mert...
1. Először a német tanár csak két leckével tartott előttünk, mivel orosz tanárból lett átképezve.
2. Ezért kb az egész osztály rohadtul lemaradt. Egy csaj nem, de ők Németországból költöztek haza, szóval perfekt volt.
3. Birkagulyás parlament megszavazta, hogy idegen nyelvből is kötelező az érettségi. Nyilván a mi évfolyamunk volt az első, akikre ez vonatkozott. Ment is az izgulás, meg a magántanár keresés...Szóval kb 10 évig tanították nekem a németet, és kb 2 sört tudok kérni az oktoberfesten.
Angol, holland és orosz sokkal jobban megy, mert azt tanultam. Magamtól.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #119795 üzenetére
Hú, pont akciós a Red Dead Redemption II, lehet behúzom, újrázni kellene
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
D1L1ZS
őstag
válasz D1L1ZS #119790 üzenetére
Miután megoldódott a nyelvi beállítás probléma, el is kezdtem.
Ami feltűnt, hogy bekapcsolt Ray Tracing mellett érzésre tartja a 60 FPS-t. Jól is néz ki! Bár még nagyon az elején vagyok a játéknak. De remélem hogy a végéig ilyen fluid lesz.
RE2 Remake esetében ez nem mondható el, ott RT mellett nem volt folyamatos, így azt RT nélkül toltam ki, bár úgy is rohadt szép volt, még ennyi év távlatában is.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
l.skywalker
Topikgazda
This Week's Xbox Sales
Október 31. ~12:00 - ig érvényes ajánlatokNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Willhunting
aktív tag
Ahogy nézem GPU-ból most a 14 napos próba időszak kerül 300Ft-ba. Ezzel is átkonvertálhatom a korábban megvásárolt Gold feltöltőket vagy csak egész havival 4790-ért?
Közben megtaláltam a választ, elvileg működik a legolcsóbb előfizetéssel is.
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
-
Bogyi007
veterán
-
D1L1ZS
őstag
Resident Evil 3 Remake esetén csak japán?!? nyelv és audió van nálam!
Hogyan lehet ezt angolra állítani?
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
minilego
senior tag
Megvenném a Dying Light első részét? Melyik kiadást érdemes megvásárolni? Anniversary Edition?
-
Döglött Róka
veterán
válasz luciferk #119787 üzenetére
Nekem középiskolában tanítottak angolt, de nem ott tanultam meg angolul. Szóval ez inkább csak egy gyenge kifogás. Ha meg akarsz tanulni egy nyelvet akkor fogod magad és megtanulod.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
luciferk
senior tag
válasz nincsnév007 #119786 üzenetére
Hát én jobban örültem volna ha annak idején az iskolában orosz helyett az angol lett volna a kötelező.
-
Norb79
őstag
válasz luciferk #119776 üzenetére
12 éves korában a fiam 2-3 darab fallout4 végigjátszással feljött a három szót tud angolul szintről oda, hogy a nyáron egy szlovén csajjal összefüggő mondatokban tudott beszélni.
Szóval ahogy mások is írják, nyelvleckének sem utolsó egy Bethesda játék, ha rászánod az időt. -
Döglött Róka
veterán
Végig lehet játszani, de minek. Bethesda játékokban pont a szöveg a lényeg. Amúgy ha türelmes vagy angoltanulásra is kiváló mert egyszerű a nyelvezete.
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Steve1207 #119713 üzenetére
Köszönöm a tippeket és segítséget! Lényegében a tutorial-t nézegetve és bizonyos stratégiákat követve jutottam el az első komolyabb boss-hoz. A pont osztogatással az RPG-knél mindig bajban vagyok, hogy mire kelllene adni, hogy jó legyen, meg milyen fegyvert használni/fejleszteni stb. Ezeket ráérzéssel szoktam választani. Egyszer majd visszatérek a játékhoz, ha kilépő lesz biztosan. Most a Persona 5 Royal húzott be, de a hónap végéig nem fogok a végére érni az tuti. Ez néhány elemében kicsit a Yakuza-ra hasonlít. Egyébként a Sea of Stars-t nemrég végignyomtam, az is egyfajta RPG, de ott minden könnyítést bekapcsoltam és még így is megizzadtam a legutolsó boss-nál, akit legalább 1 órát tartott leverni többszöri nekiugrást követően…
-
Skynet258
veterán
Simán, jó ideje nem divat az olyan játék amiben nincs jelölő csak mondjuk szöveg alapján kell kitalálnod a következő helyszínt ahova menned kell. A map jelölő az új univerzális nyelv. Persze mind minden rpg esetében ha nem érted mit miért csinálsz, vagy hogy hol milyen választ adsz azért erősen sérül az élmény, de ha csak puffogtatós játékként szeretnéd végigtolni, akkor alapvetően semmi akadálya.
-
-
luciferk
senior tag
A starfield az angol nyelvtudás hiányában végigjátszható? mert a magyarítás xboxra nemigen várható
-
Bad Pritt
félisten
válasz IntelKiller7 #119768 üzenetére
Akkor lehet arra fogni a Starfield trágya állapotát és patchek elmaradását, hogy ezzel foglalkoznak inkább a Bethesdánál.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz Wesder #119769 üzenetére
Please Note: Xbox Partner Preview will not feature any additional news, game reveals, or Game Pass information related to the recent acquisition of Activision Blizzard King.
The show will have "No hosts, no talking heads, just back-to-back trailers and updates."
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #119767 üzenetére
Semmit se tudnèk venni, mert mind megvan.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
-
IntelKiller7
Topikgazda
Votman?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Buster17
addikt
válasz parandroid #119764 üzenetére
Online felületen elintéztem és a legközelebbi UPS-nél kell leadni. Pesten 3 címet is ír de egyiknél nincs feladás?! illetve délután 4ig vagy 6ig adható le? Nem értem
-
Buster17
addikt
Hali! Tavaly alzánál vásárolt controller LT gombját nem lehet benyomni. Ez garanciális probléma?
Illetve alzát keressem fel garanciával vagy Xbox ügyfélszolgálathoz forduljak? -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz AMD Power #119741 üzenetére
Első bossnál a Parade Masternel vagyok elakadva. Szépem ki tudok térni az ütései elől csak hát meg is kéne ütnöm de az csak ritkán siekerül mert gyors és mire annyira közel megyek hozzá, hogy elérjem már üt is. Nem tűnik vészesen nehéz ellenfélnek csak gyakorolnom kell még ezt a stílust azt érzem.
-
Agent_007
tag
Sporttársak, AC Mirage sztetek mikor lesz GamePass tag? Köszi.
Home is where the heart is. - JH/LU
-
-
Wesder
félisten
Romeo belátta hogy jobb ha továbbenged. (miután megdobáltam mindennel ami az inventoryban volt)
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Vadernagyúr
senior tag
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz Vadernagyúr #119744 üzenetére
Pár hsz-szel korábban pont volt róla szó [link]
-
addikt
válasz smokin #119745 üzenetére
Horizon annyira jó kontrollerrel, hogy nem is érdemes a kormány beállításokkal órákig szöszölni. Külső nézet, kontroller és kész.
Motorfest -et én csak kontrollerrel játszottam, így arról nem tudok nyilatkozni. De gondolom hasonló élmény lehet.
Szerk.:
Legalábbis én kontrollerrel jobban szeretem a külső nézetet.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
smokin
tag
válasz Döglött Róka #119738 üzenetére
Pálya versenyes játékoknál nekem sokkal jobb a belsőnézet, viszont a Horizonnál meg a Motorfestnél nem tudok belsőből játszani.
i'm too old for this shit
-
Vadernagyúr
senior tag
Valaki tud már arra megoldást, hogy az új Forza megfagy? Konkrétan megcsinálom az utolsó két versenyt az egyik sorozatban, indítanám a következőt, de megfagy és nem menti el.. Pedig már vagy 8x újrajátszottam azt a két futamot..
PSN: joskovagyok199
-
ssgt1981
senior tag
Milyen megoldás/megoldások vannak most series x tárhelybővitésre? A Seagate bővitőkártya ára kicsit soknak tűnik nekem.
-
Steve1207
veterán
válasz PiszokAlfréd #119739 üzenetére
Az irányítással van a legkisebb problémája összességében a játéknak még így is Havonta jönnek majd, itt le van írva minden. Szerk.: ja igen, természetesen ingyenesen.
[ Szerkesztve ]
.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Hát, nem vidítottatok fel.
Eleinte voltak problémáim az irányítással is, de arra sikerült megoldást találnom.
Valaki töltött fel beállítást a csúszkákról, egész jó lett szerintem, hasonló mint a Gran Turismo.Az is lehet hogy valami fizetős tartalomként fog érkezni további tartalom? Remélem nem!
-
Bep
őstag
-
Steve1207
veterán
válasz PiszokAlfréd #119732 üzenetére
Szerintem később nem sok minden nyílik meg ebből a felépítése miatt pluszba. Max majd az updatekkel jönnek plusz szériák (de elég sok kategóriát lefedtek a nagyobb kategórianevekkel, szóval abban se sok értelem, hogy azokva vagy akár külön rakják). Én nagyon fapadosnak érzem a 7-ben lévő jóval változatosabb (autó szinten) 350+ verseny helyett ezt a 100-at, mivel a karrier egy fix dolog mindig, nem bővíthetgetős. Mintha megvennél egy játékot és csak 3 küldetést engedne, aztán "majd befejezzük egyszer dlc-vel", értelmetlen.
.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz PiszokAlfréd #119732 üzenetére
Bocsi Beyruth, nem válasz akart lenni
-
Pistu_
tag
válasz darkstreet89 #119731 üzenetére
Próbáld meg hogy verseny előtt nem állítasz se üzemanyag szintet, se gumit. Másnál eddig bevállt. Így elvileg verseny után se tuningnál, se folytatásnál nem fog kifagyni.
#119732 PiszokAlfréd
Nincs, talán majd később raknak a kiemelt szériába. Amúgy hosszú távú, sok körös verseny sincs, még multiban se. Aki esetleg vevő lenne egy endurance race-re annak marad a free play, igaz ott meg kvalifikáció nincs. -
darkstreet89
tag
Eddig marha jól el voltam a Motorsportal, munka után 1-2 versenyt lenyomtam. Láttam, hogy sokan panaszkodnak de mikor Bulit for Sport részt 6x nyomtam le, mert a következő verseny szériánál kifagy az úgy kellemes. Az már mellékes, hogy ha autót fejlesztesz folyamatosan töltő képernyőn ragaszd... Nem is értem, hogy lehet kiadni és ennyire telibe sz** egy exkluzív játékot.
-
Steve1207
veterán
válasz beyruth82 #119726 üzenetére
Ha megnyomod a jobb kart, akkor locklja az ellenfélre és azt ütöd, nem a vakvilágba. Így konkrétan a védekezést is hiába nyomod, mert nem az ütés irányából várod és nem fog védeni semmit. Plusz tartsd a távolságot, odamész, visszalépsz, védekezel, de vagy két lépésnyi helyet hagyj köztetek azért minimum. Úgy meg a hosszan nyomott R2-vel is betalálsz a heavy-vel és utána csak hátralépsz egyet, így nem kapsz ütést se.
Plusz fentebb írtam a kardélezést is, a felénél van, nem is sebzel így annyit.(#119727) smokin: nagyon arcade-hez nem szükséges kormány, főleg nem az alsó kategória. Azokat úgy is külső nézetből játsszuk. A kötözgetése, fixálása (mármint asztalhoz, meg beállítod a pozíciód) is értelmetlen pár óra miatt azért a nem igazán jó élményért úgy. Szerintem ezekkel a játékokkal és az alsó kategóriás kormányokkal csak megutálják az emberek a kormányt.
[ Szerkesztve ]
.
-
smokin
tag
Ezek a Hori kormányok mennyire jók, arcade versenyekhez?
i'm too old for this shit
-
veterán
válasz MrPeekaboo #119712 üzenetére
Végre nekem is sikerült tovább jutni az állomásról.
Kb a 8. (összesen kb 20 ) próbálkozás után sikerült legyőzni ezt a nagy marhát, aki mégcsak nem is boss:[link] [ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz batai15 #119719 üzenetére
Fiam gyakran játszik, kb instant talál meccset mindig, igaz sose rankedet nyom, hanem CTF-et meg a többi játékmódot preferálja.
Szerintem a többség mókázásból nyomja ezt, és így nem a ranked meccsek pörögnek, aki ilyen komolyan gondolja az fps-kedést, az más játékokat nyom.
Ezt már csak abból is gondolom, hogy a fiam kontrollerrel nyomja pc-n, heti max 4-5 órát, mert 13 éves, és többet nem is engedek neki kockulni tanulás meg edzés mellett, és így is 3ból 2x ő az MVP a meccsein. -
parandroid
félisten
válasz Wesder #119720 üzenetére
Nagyon szépen felmondott marketinges propaganda, de sajnos a két legvalószínűbb megoldás kimaradt: vagy tényleg egy fos a matchmaking, és képtelen megbírkózni a feladattal, vagy valóban a kutya nem játszik vele.
És legyünk őszinték: ezek bármelyike sokkal valószínűbb, mit a te megoldásaid. De ja, elméletben az van, amit mondasz.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
batai15
félisten
Tök jó a halo ismét,de alig találok benne játékosokat. Ranked kb esélytelen annyira nem talál meccset.
-
darkstreet89
tag
NoMagix, beyruth82: Akkor nem szóltam, azt hittem normál EU kódok.
-
Steve1207
veterán
válasz MrPeekaboo #119712 üzenetére
Fejleszted a képességeket vagy használod a kart pl? Ne hagyd el a pontokat, ha kell nyomj még egy vagy két kört és arra használd, ami a gyengeséged (én bénaként a vitality-t és a motivity-t fejlesztem főként, mert nem tudok mindent védeni, akkor meg a támadás legyen erősebb és kihúzzam egy darabig). A shortcutokkal egyszerű átrohanni az egész pályán és ha már nincs élet akkor visszamenni a stargazer-hez és felhasználni (ha lecsapnak közben akkor felvenni mindig, mert harc nélkül átszaladhatsz az egész pályán kb).
Puppet master-nél kb véded az első ütéseket, hátrálsz, bepöccen (pirosan izzik) a földre üt, elugrassz, amikor a földön van csapkodod, vagy tántorgásnál heavy attack megfelelő távolságból, hogy te vidd be az első ütést. Talán egy stagger kellett, amikor fehéren villog a health bar-ja (olyankor elég sokat lehet sebezni rajta), utána pár ütés az első alapján és vége volt. Ha egyáltalán nem ment soha ez a stílus vagy új, akkor én még a tutorial videókat se vetem el a mozgás kiismerése miatt a bossoknál (gyorsabb visszatekerni, utána meg kb magadtól megy majd sok vagy egyből rájössz pár próba után), de lehet észreveszel valami alap dolgot, amit nem is tudod, hogy használni kellene vagy egyszerűen rosszul és rosszkor használod. Nekem a legnagyobb bajom annak idején az volt, hogy azt hittem "úgy kell", közben meg egyálán nem és csak magamat szivattam.
.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz beyruth82 #119708 üzenetére
Mivel többen is rápróbáltatok a játékra, így én is tettem egy próbát. Korábban a demónál nekem sem sikerült kijutnom az állomásról, viszont most a teljes játékban elsőre meglett. A következő pálya végére viszont már nem értem el. Tettem még egy kísérletet és átszaladtam rajta, hogy megnézzem mi várt volna még rám. Hát sok ellenség, de a pálya végi mentési pontot aktiváltam. Meglátogattam az itt lévő Puppet Master-t, akit viszont már nem fog sikerülni lenyomni, így itt meg is álltam és inkább átnyergeltem a kilépő Persona 5 Royal-ra. Ez eléggé elborultnak tűnik, meg sok a szöveg, de legalább halad a történet. 100 órát írnak csak a fő történetre, hát nagyon jónak kell lennie, hogy annyit belerakjak. Meglátjuk meddig jutok.
-
consono
nagyúr
válasz beyruth82 #119706 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, de elvert már az első nagyobb közönséges ellenség Hanyagolom is most. Őt még le tudnám győzni, látom benne a lehetőséget, de nem fér bele most pár hónap idegbetegség
Ellenben végeztem ma a Cocoon-nal, nagyon bejött. Néha azért elég gondolkodós volt, főleg az utolsó harmada, meg addigra lettek ügyességi részek is (de azok is inkább gondolkodósak voltak).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
válasz darkstreet89 #119691 üzenetére
Tőle vásárolok én is mindig ha apróról veszek játékot, gpu-t, akármit. Egyik legjobb eladó ár és reakció idő alapján (is) de vpn-el megy minden nála
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest