Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hashvrad
tag
Közben az Amazon elindította saját xCloud szolgáltatásának EA verzióját az USA-ban, és behúzták az Ubi címeket a könyvtárba. Ez kicsit más megvilágításba helyezi az elmúlt hetek eseményeit.
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
félisten
válasz CptAdamica #10685 üzenetére
Egyébként a ChromeOS-ben nem vagyok biztos: itt ugye azt írták/mutatták, hogy szépen működik az XCloud, de lehetséges hogy később letiltják? Kár lenne.
Microsoft Xbox cloud gaming: Everything we know so far (Update: Device support)
"Xbox Support tweeted a list of device platforms that currently do not support cloud gaming, and these are: iOS, Chrome OS, Fire OS, Oxygen OS, Android TV, Android Auto, Bluestacks"[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bogyi007
veterán
Ez volt az a nagy Sega bejelentés ami az Xboxhoz volt köthető?!
Puyo Puyo Tetris 2 (megjelenés: 2020. december 8.)
Az új konzolok megjelenési ablakában, december elején érkezik a Puyo Puyo Tetris 2 a Segától, amely az év egyik legjobb puzzle játéka lehet. Ez az első alkalom, hogy ez a franchise Japánon kívül is megjelenik Xboxra, így mi is örülhetünk neki.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
RudY
addikt
Rémlett, hogy a Netflix is nyilatkozott game stream ügyben valamikor:
Netflix isn't keen on streaming games through its platform – here's why
By Henry St Leger November 07, 2019
[link]
Nem lennék meglepve, ha valahogy összebútoroznának a microval.
"One option for Netflix may be to collaborate rather than compete."[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Persze te sem olvastad el azt amit utána írtam...
És persze biztosan árkot ások. Mégis kik közé, a Ps3 korszakot leszámítva mindig voltak s vannak is Playstation konzoljaim mellette az összes Xbox konzol is megfordult nálam, az előző generációban egymást váltotta többször is az X360 és Ps3 megléte és most is mindkét konzolom megvan a tévéasztalon egymás mellett (természetesen a Ps5 és Xbox Series gépekből is venni akarok majd egymás mellé).
Maximum a Nintendo tulajdonosok vádolhatnának azzal amíg írtál, mert onnan az uccsó asztali konzolom a Snes valamint kézikonzolból a Ds.
Szóval kösz szépen a hozzászólást, de ha Torpedót játszanánk, akkor ez most egy baromira de nagyon mellé ment lövés lenne...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
remusz13
tag
Szerintetek még nem késtem el azzal, ha KVnál S előrendelésemet X-re cserélném ? Bár remélhetőleg még nem, viszont majd valahogy bekell adagolni asszonynak novemberben ...
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz Zoleee83 #10678 üzenetére
Láttam. Nevetséges. De amúgy tipikus, természetes, hogy a Game Pass egy szarfos, persze a 18 játékos PS Plus Collection-től elélveznek az emberek. (De hozhatnám példaként az ODD nélküli konzolt is. Nyilván, Xbox esetében az is gagyi volt, meg minek az...)
Egyszerűen nem fogom fel ép ésszel ezt a felesleges háborút, és arról az oldalról állandóan a fikázás jön - persze van néhány kivétel. Mindenki azon játszik amin akar, ami neki megfelel, ettől függetlenül ha valami az egyik/másik oldalon jó, igenis el kellene ismerni (ahelyett, hogy felsőbbrendűen beböfögök valami gúnyos hozzászólást. )
Samsung Galaxy S24
-
-
RudY
addikt
válasz Imilenni #10681 üzenetére
Görgess idáig: Az első lépések
Hamarosan úgyis bekerül az összefoglalóba (asszem). -
Hashvrad
tag
-
-
Hashvrad
tag
Azért a legtöbb embert nem érdekli a technoblabla, csak játszani szeretnének (főleg konzolosok), ez nem azt jelenti, hogy idióták. Az IP-k még elég népszerűek, a Bethesda ámokfutás ellenére is, ezért foglalkoztak inkább ezekkel.
-
-
chipesz
őstag
válasz hadam98 #10670 üzenetére
Neked, és mindenkinek aki aggódik: nem fogsz kódot kapni, ügyintézők mindenkinek át fogják állítani a megrendelést, levonásra kerül majd a fizetendő végösszegből a befizetett 20 000 Ft. Nyugi, nem nyúlják le senki pénzét, november 10. még odébb van, türelem srácok!
Samsung Galaxy S24
-
hadam98
senior tag
Konzolvilágnál nekem még nyers és sikeres fizetés állapotban van, e-mail címbe az van, hogy megerősítésre szükséges... az normális? Tegnap fizettem be este. Kódot nem kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Hashvrad
tag
válasz sp8787 #10663 üzenetére
Az a probléma (amire próbáltam is utalni), hogy nincs mindenki elájulva a PS ex. címektől, így nagyon rossz a hasonlat. Kezd elég zavaró lenni, hogy mindenhol a "PS játékok minden felett állnak", még egy X-Box fórumon is, miközben szerintem egy átlagostól valamivel jobb, egy kaptafára készített termékek (mert nem vagyok a stílus rajongója).
.R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
Bad Pritt
félisten
válasz Willhunting #10665 üzenetére
Én jót mosolyogtam, mikor beírta mindenki a sok okosságot, hogy mekkora bizniszt csinált a Microsoft, a Bethesda majd' 10 éve nem tudott értelmes játékot fejleszteni, a Skyrim portokból élnek meg, szépen lelakják az összes jó címüket és különben is, senkit sem érdekelnek a játékaik.
A valóság viszont az, hogy olyan IP állomány került így a Microsoft kezébe nem csak a játék franchise-ok által (bár azért azok is potenciális GOTY-okat termelnek ki időnként (Fallout 3, New Vegas, Oblivion, Skyrim Doom, Wolfenstein), de főleg az idtech motor és az Orion miatt, ami hosszútávon az egész Xbox családra, a teljes ökoszisztémára kihatással lesz.
De valahogy minden fórum és sajnos elég sok hírportál is leragadt az egyszerű, hány játék került így a kezükbe témánál.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bogyi007
veterán
válasz sp8787 #10664 üzenetére
Willhunting : Jól tudod, volt erről is hír pár helyen...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kis mellékvágány, de ezeket most itt hagyom:
Using Project xCloud on a Chromebook is a tantalising look at future Windows 10 support
XCloud on ChromebookNot bad.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bogyi007
veterán
válasz sp8787 #10659 üzenetére
Ne zavarjon hogy végig smiley volt az írásomnál, de egyébként nyugodtan tegezhettek is, nem kell harmadik személyben beszélni rólam.
Különben is dehogy csinálok ilyen pólót, az már majdnem egyhavi GP ára
vagy kb. nyolcada egy Ps5 játéknak [ Szerkesztve ]
-
Hashvrad
tag
válasz sp8787 #10654 üzenetére
Az a baj, hogy PS oldalon nagyobbrészt csak Van Gogh van. Így ha nem vagy rajongója a művész úrnak, akkor megszívtad. Viszont a képen lévő farokméregetésnek szerintem sincs semmi értelme, felesleges volt PS5 játékkal "illusztrálni". Elég lett volna egy random játék, így csak provokálásra jó.
-
ssgt1981
senior tag
Tegnap befizettem a Konzolvilágnál az előrendeléshez szükséges 20 000 ft-ot, de a rendelésem is abban a státuszban van, hogy ügyintéző megerősítése szükséges. Kapott már valaki megerősítésről üzenetet?
-
Bogyi007
veterán
Pont úgy van értelme a képnek...
80 dollárért mi annyi játékhoz férünk hozzá, míg a Ps5 tulaj egyetlenegyhez - s a borítója lehetne valami Bethesda játék képe...Bocs ez most kicsit szemét volt tőlem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Előleget ma én is elutaltam a CP bundleért.
Xr
-
Moby
addikt
-
Bogyi007
veterán
Volt a múltkor arról szó, hogy valaki csinálna egy pólót, aminek az elején az lenne hogy I love Game Pass a hátulján meg pl lenne a Playstation jel és alatta a 80$ áthúzva.
A póló elejéhez megvan a minta:
Bár a hátulja lehetne ez a kép is...
Szegeden van az Árkádban ilyen cég ami még tudja csinálni, lehet meg is oldom...
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Sefneni #10634 üzenetére
Mégis kaptam most is egy privátot hogy reggel írt emilt hogy váltana cyberpunk bundle-ra az emberünk, és át is váltották neki úgy hogy maradt a kedvezmény is. Én is úgy tudtam és a honlapon sincs már cyberpunk bundle. Egyre jobban b*ssza a csőröm mert tegnap én is jeleztem emilbe hogy váltanék a kedvezmény megtartása mellett. Mégse történt semmi, pedig akkor még volt cyberpunk.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Yahhher
aktív tag
válasz l.skywalker #9625 üzenetére
Szia.
Látom volt erről párszor itt szó. Tudni róla, hogy miért nem lesz már az új gépeken támogatva?
Üdv B.
-
eL Geri
őstag
válasz turikoczka #10632 üzenetére
Én már ott sem látok!
Ja bocs, de, csak nem játékot adnak mellé, hanem mást -
turikoczka
aktív tag
A konzolvilagon kivul tudtok mas boltot ahol van "bundle"?
-
nagyúr
-
EmThor
addikt
válasz MasterMark #10628 üzenetére
Nem csak a One jatekokat hanem az SX es SS jatekokat is lehet kulso hdd-n parkoltatni, de utobbiak csak a belso meghajtora athelyezve fognak mukodni.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
eL Geri
őstag
válasz MasterMark #10628 üzenetére
Igen, azt én is úgy gondolom, hogy gyakorlatilag bármilyen 3-as USB sebesség jó egy HDD-nek. De nehogy az legyen, hogy szoftveresen nem engednek 3.1-es USB alatt.
Még arra is jó lesz a külső vinyó, hogy pl. lassú net-tel rendelkezők (jelen), időnként kipakolja a Series-es játékokat is külső tárra (hogy helyet csináljon), és ha visszatérne rá pár hónappal később, akkor nem kell megint 100-200GB-ot letölteni, elég lesz visszamásolni. -
MasterMark
titán
válasz eL Geri #10627 üzenetére
Nem mintha számítana egy HDD-nél akár az is, hogy Gen1 vagy Gen2, mert mindkét sebesség bőven tudja azt amit egy HDD tud.
Szóval menni fog nincs para.
Egyébként ez egy tök jó megoldás lesz egy olcsó USB-s HDD amin lehet tartani a One játékokat, akkor marad hely a gyors SSD-n az új játékoknak.
Switch Tax
-
eL Geri
őstag
válasz FollowTheORI #10626 üzenetére
Na jó, ezzel kicsit összezavartatok
Ne már! Így játszanak az elnevezésekkel? -
nagyúr
-
eL Geri
őstag
Egybeépített cucc, nem külön ház + hdd. Szétfabrikálni meg nem fogom.
Nem károgni akarok itt, hanem információra van szükségem. Én máshogy értelmezem az eddigi hivatalos leírásokat mint ezek szerint ti.Valószínűleg akkor fog kiderülni, ha elkezditek itt használni, és lesz még valaki akinek csak USB 3.0-ás hdd-je lesz, és kipróbálja vele.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz FollowTheORI #10620 üzenetére
Szerintem nem! Mindenhol kifejezetten a 3.1-es USB-t írják. Attól félek, hogy 3.0-ást nem fog elfogadni a gép.
Én mindenhol csak USB 3.1-et láttok a Series X-re[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz eL Geri #10618 üzenetére
Ezek szerint pont arra jó, amire szeretnéd majd használni:
Xbox Wire: Is my existing USB-based HDD/SSD with my library of games compatible with Series X|S?
Jason Ronald: Yes! It is easy as unplugging your existing external USB 3.1 HDD or SSD from your Xbox One and connecting it to your Xbox Series X | S and all your games are instantly available. You can continue to play your favorite Xbox One games, including backward-compatible Xbox 360 and original Xbox games, directly from the external hard drive.
-
nagyúr
válasz eL Geri #10618 üzenetére
Dehogyis... bármilyen USB 3.x jó lesz, ahogy eddig is...
Azért írják mostmár 3.1-nek, mert át lett nevezve a 3.0 -> 3.1 Gen 1-nek... vagy csak simán USB 5 Gbps mostmár. (USB 3.0 már nem létezik hivatalosan, ezért nem írhatják/-ják azt.)
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
eL Geri
őstag
Áhh, ez alapján megszívtam az USB 3.0-ás HDD-mel?
Pedig nagyon jó lett volna a One-os játékokat azon tartva játszani, további költségek nélkül -
nagyúr
válasz l.skywalker #10612 üzenetére
A Bing Maps alatt.
Zoleee83: Alvázmosó szint.
csabi0805: Szerintem még mindig van rá egy kis esély, h nyitócím legyen. Komoly fegyvertény lenne... Bár ennek az esélye napról napra egyre kisebb.
Élni és élni hagyni
-
csabi0805
senior tag
Amúgy fog jönni az új konzolokra?
Nagyon adnám... -
Zoleee83
addikt
válasz bulikavagyok #10611 üzenetére
Az nem bug, az az alsó autómosó szint!
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #10611 üzenetére
Google Maps
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #10604 üzenetére
Szuper, jöhet! Japánban még úgy sem jártam, így várok vele még egy kicsit.
Fura, h bekerült a trailerbe egy általános bug a játékból (víz alatti híd):
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #10397 üzenetére
Egyre inkább kezdem érezni a must have érzést!
-
akooos
veterán
válasz hombre[EU] #10605 üzenetére
-
Sefneni
őstag
válasz hombre[EU] #10605 üzenetére
Ez érdekes lesz.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
30z.Samu
félisten
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #10601 üzenetére
Utána meg sokan a Kinect kinyírása miatt. Nekem még itt figyel az X fölött a kamera, a gyerekek szeretik a Just dance miatt, de megy a géppel szerintem, és jön egy 360 Kinecttel.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest