Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
válasz l.skywalker #10594 üzenetére
Bátyámnál a nappaliban a felső figyelget még mindig. Most váltja majd az SX, szóval mondhatjuk, hogy megszolgálta az árát.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #10595 üzenetére
Nekem is Day One Edition One-om volt, de ahhoz nem járt ilyen kártya. Egy tök felesleges achievement viszont igen!
Élni és élni hagyni
-
hyggelig
senior tag
Nagyon szimpatikus játéknak tűnik ez a Scarlet Nexus.
Valamiért tök elkerülte a figyelmemet idáig. Először azt hittem, az Astral Chain jön a GP-ba. -
Bird
addikt
válasz l.skywalker #10594 üzenetére
feladom.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Jovanny2
őstag
Ti komolyan nem emlékeztek a One X Scorpio edition-re? Nevezzük már "generációnak" azt is. Egy tök szép gép volt, az előrendelők kapták, ezért rendeltem elő. Most is megtisztelhették volna az előrendelőket valami hasonló lehetőséggel.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bird
addikt
válasz Remiel #10590 üzenetére
Eddig egyetlenegy generációban sem volt bármilyen special edition 1st day. Pontosan úgy van ahogy mondod, nincs erre kapacitás, örülnek ilyenkor ha az előrendeléseiket teljesíteni tudják. Most még extra teherként itt van a covid is, szóval nem irigylem a konzol gyártókat. Remélem aki előleget fizetett annak jut gép első körben, bár ennek ellenkezője esetén sem lennék már annyira meglepve.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Remiel
őstag
válasz MrPeekaboo #10569 üzenetére
tök jó ez a Xbox Tokyo Game Show Showcase 2020 kristálytisztán értek mindent
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
válasz NoMagix #10584 üzenetére
mert márciusban kezdték el gyártani ezeket amik most mennek... gondolom sejtették, hogy roham lesz, nem hiszem, hogy volt idejük nagyon tervezgetni mi legyen, plusz mennyit egy-egy féléből, hogy ne legyen zokogás akinek nem jut (bár ez ugye limitált példányoknál alap). szerintem úgy voltak vele az első pár adag így is elkel, ha kartonpapírból volna is vinnék, aztán ráérnek dizájnolni, úgyis lesz olyan aki a most megvett gépét le fogja cserélni csak a külső miatt
és mi van ha valamiért csúszik egy game? mondjuk kiadják és majd amikor kijön letölthető mint a CP2077? ez még elmegy egyszer egyszer, de az emberek szeretik megkapni azonnal amit megvettek
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Jovanny2
őstag
Ez a Pragmata is ígéretes, de csak 2022-ben jön...
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #10578 üzenetére
Fú de rohadt jó lesz ez is!
-
NoMagix
addikt
Azt viszont nem értem miért nem adnak ki rögtön az indulás napján festett vagy rajzos bundle-kat! Tuti elfogyna!
-
Jovanny2
őstag
Hogy ezeknek a japcsiknak mennyire mások a játékigényeik, mint az európiaiknak!! Mondjuk a Flight Simulator az jöhetne boxra. Remélem az új genre érkezik majd.
-
Sefneni
őstag
válasz MrPeekaboo #10569 üzenetére
Úgyis fejleszteni akartam a japán nyelvtudásomat.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Remiel
őstag
válasz l.skywalker #10573 üzenetére
nekem is van, de nem sok
Én lemondtam a rendelésem, nem látom értelmét rögtön megvenni (meg így valaki akinek annyira kell försztday, hogy már izomrángást kap járjon jól), megvárom míg lesznek limitált, festett bundlek, ha van esze az MS-nek ezt az első roham után meglépi
-
Zoleee83
addikt
válasz hyggelig #10579 üzenetére
Nyilván lesz PS5 is, mindkét konzol remek választás, sokszor nem is értem hogy miért vitatkoznak hülyeségeken az emberek. Bár lehet kor függő is.
Most csak egy kicsit letámasztom a másikat, aztán lehet meggondolom azt az eladást* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hyggelig
senior tag
válasz l.skywalker #10576 üzenetére
A PC a páromé, 3D modellzésre használja, így eléggé ultra királyul futna rajta kb minden játék, azt mondta használhatom gamingre is, hát szerintem csak kedvességből mondta, nem komolyan.
Switch van.
A PS4-től nem válok meg, mert még pár cím nincs kijátszva és az újak közül is jön nem egy rá. (#10577) Zoleee83 Ezért sem válnék meg tőle.
Most ráfekszem a GP-ra, a nagy elmaradásomra, aztán amikor úgy érzem, jöhet a PS5. -
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz hyggelig #10574 üzenetére
Én ezt az elvem most egy időre feladtam, nem a pénz miatt, hanem mert 3 hónap alatt 2x volt bekapcsolva a PS, akkor is Firewatch pörgött.
Annyira csábító volt a Series S + CP2077 + GP , hogy a Ps4 Slim most eladásra kerül.
A számomra lényeges exeket végigtoltam az elmúlt 2 évben, míg megjelenik az új HZD addig nekem nincs olyan cím, ami miatt érdemes lenne megtartanom. Valaki majd boldog lesz vele, olyan mintha most bontottam volna ki, nagyon vigyáztam rá.
Közben meg is jött a visszaigazoló mail, kifizettem az előleget, várom nov. 10-ét.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
senior tag
-
hyggelig
senior tag
válasz l.skywalker #10573 üzenetére
Ezért kell mindkét konzol
-
Remiel
őstag
Én majd akkor fogok PS topikokat olvasni, amikor az MS Store-ban leakciózzák az egyébként is GP-ben lévő Bethesda és társai (meg ami még jön) féle játékokat, a DLC-ket, a Gold és Ultimate verziókat mondjuk félárra, a PS verziók meg maradnak full áron... lesz még ott sírás
-
Dreimus
senior tag
válasz hombre[EU] #10568 üzenetére
Csak sebessegben a fele. Sokan elfelejtik, hogy ez nem egy alap sebessegu es meretu ssd
-
30z.Samu
félisten
-
MrPeekaboo
senior tag
Xbox Tokyo Game Show Showcase 2020 indul jó fél óra múlva. Elképzelhető, hogy csak japánul lesz a stream.
-
hombre[EU]
veterán
válasz MasterMark #10566 üzenetére
most így elsō találatból: Western Digital SN550 1TB ~110€
Life, Uh, Finds A Way
-
MasterMark
titán
válasz hombre[EU] #10563 üzenetére
Féláron? 35 körül sima ahci-k vannak csak. 45-50 körül kezdődnek az NVMe 1 terás ssd-k. Vagy másra gondolsz?
Ahhoz képest ennek az ára szerintem még OK.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #10531 üzenetére
De mint kiderült minden játékot, még azokat is amiket nem vettél meg telepíteni lehet majd a konzolra, így ez nem lesz gond. Ha meg csak konzolról reedemelhető játék lesz a konzolokon a CP 2077, lehetséges hogy azok a konzolra elő is lesznek telepítve már egyúttal...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hombre[EU]
veterán
válasz MasterMark #10561 üzenetére
3x nem, de már féláron (ehhez képest) van...és már csak olcsóbbak lesznek vagy kifutnak...
de ez minden custom megoldásnál így van, ez a felára annak,hogy plug&play[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #10559 üzenetére
Igen, az egyediség és a Seagate exkluzivitás. Majd ha lesz, ha lesz, másik 3rd party külső SSD olcsóbban, akkor lesz izgalmas a dolog. Egyszer ennek is esni fog az ára.
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #10557 üzenetére
Igen, csak 3x gyorsabb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
gduck
addikt
válasz MasterMark #10557 üzenetére
Amit linkelt az sokkal gyorsabb
-
MasterMark
titán
-
Peat;)
veterán
válasz MasterMark #10551 üzenetére
Meg pcn kis sarkítással tökmindegy egy játéknak az ssd sebessége. A leglassabb és gyorsabb között sincs radikális diffi. Meg konzolnál mindig a kiegészítőkön szedik meg magukat, meg játékárakon. Megnézném mennyi bevétel megy az új játékárazásból a sony/ms hez, gyanítom több mint az előző generációnál, nem a fejlesztőké lesz a drágítás..
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #10548 üzenetére
Na igen, ez valóban igaz! Ezért az árért lehetne picit gyorsabb is!
-
hombre[EU]
veterán
válasz MasterMark #10551 üzenetére
nehazuggy! [link]
ennek a seagate-nek kb az ár fele a csatlakozó és a licenszLife, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BomiBoogie #10552 üzenetére
Anno volt szó róla, hogy készül egy olyan gép, ami csak streaming-re lesz jó. Elnézve az S specifikációit, 3 év múlva lehet, hogy kap egy ilyen jövőt. Vagy a One S lehet még az.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #10513 üzenetére
Ez amúgy annyira komoly, hogy ezt a konzolokon meg tudják oldani. Tudom, jó reggelt kívánok!
Az MS meg egyhamar biztos nem fogja nyugdíjazni a Series S-t, elég pipa lenne az a pár ember, aki most ezzel lép be a klubba. -
MasterMark
titán
Egyébként egy ilyen gyors ssd pc-re is ennyi körül van, viszont azok nem ilyen kicsik.
Switch Tax
-
Tin
veterán
válasz l.skywalker #10538 üzenetére
Na hát akkor én nem látok ebben akkora problémát. Oké, kicsit kellemetlen, de nem kerül sokba. És azért 1TB-on elfér az a tucat játék, amivel éppen aktuálisan játszik az ember.
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #10548 üzenetére
Most már biztos, én az ssd-t valamikor tavaly év vége felé vettem, a hdd-t még régebben. Amúgy elsődleges szempont volt, hogy egybe-megoldás legyen, külön házzal, meg belevalóval nem vagyok hajlandó foglalkozni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #10547 üzenetére
És van olyan ami ebben az árban 2x ilyen gyors, de mindegy
-
parandroid
félisten
Belegondolva jogos amúgy, én valami 100 eur körül vettem az 500GB-os wd usb 3.0 ssd-t a One X-hez. Csak ugye arra egy 4 TB-os külső merevlemez (ugyancsak wd, és usb 3.0) is rá van kötve, ami ugyan szintén kb ennyibe került anno, csak ugye 8x akkora...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #10544 üzenetére
Vennék szívesen, de itt senki se szeretne olyan ssd-t ami egy konzol árába kerül
UI: jajj de sok még az a 47 nap...
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz l.skywalker #10544 üzenetére
Látom ma csipkelődünk, csipkelődünk....
-
gduck
addikt
Most mondjam, hogy nem megmondtam?
Sajnos ennyi a piaci ára egy 1TB-os nvme SSD-nek Persze ha a konzol árához nézzük, akkor drága. Én úgy voltam vele, hogy veszek egyet, de van egy 2TB-os USB3-as HDD-m, ha lehet másolgatni ide-oda, akkor nem hiszem, hogy ilyen sok pénzt költenék rá.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz l.skywalker #10534 üzenetére
Igazából mindegy. Én is csak eljátszom a gondolttal. Ha 12-én jön a gép, akkor legalább több időm lesz nyomkodni, mert hulla fáradtan egy péntek jobban kibírható, mint egy szerda.
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen, én ezt több helyen olvastam, hogy tárolni lehet majd rajtuk, de futtatni nem:
-
Bird
addikt
válasz l.skywalker #10534 üzenetére
Nem vagy valami optimista. Inkább realista?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Madoc
veterán
-
hyggelig
senior tag
Oké, tudom, hülye kérdés... de!
Aki CP bundle-t vesz, az gondolom, megkapja a kódot/smart delivery-t/akármi is a nevét a géppel, szépen letölti a fiókjába és csak 19-én tud vele játszani?
-
Tin
veterán
válasz l.skywalker #10511 üzenetére
Engem az érdekel, hogy lehet-e Series játékokat TÁROLNI külső hdd-n. Tehát letöltöd, átrakod a tárolóra, és amikor kell, előtte átmásolod a belső SSD-re, és onnan futtatod, de nem kell újra letöltened. Ha ez megy, nem nagy gond.
-
Bird
addikt
válasz l.skywalker #10521 üzenetére
Te tudsz valamit, azért röhögsz ennyire.
-
Bird
addikt
Arról van infó, hogy akik előrendelték futárszolgálattal azok november 10-én meg is kapják?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #10505 üzenetére
Gondolom azért, mert szarul váltották át, az X ára 49.9xx jen volt (€x100), az S-é meg 32.9xx (€x110).
-
NoOne1976
őstag
válasz l.skywalker #10514 üzenetére
Tehát amihez lesz upgrade az nem mehet külső hdd-ről a one-os változatban sem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Peat;) #10508 üzenetére
De nem az számít, hogy te mit gondolsz, hanem ez egy ökoszisztéma. Aki játékot akar kiadni az Xbox Store-ban annak meg kell ennek felelnie. Nincs olyan, hogy csak Series X játék. Nem mondom, hogy soha nem is lesz, de maximum azután, ha a Series S-t nyugdíjazták vagy azt mondják, hogy ezentúl csak xCloud eszközként funkcionál. De csak úgy a semmiből soha nem fogsz olyan játékot megjelenni látni, ami nem jön Series S-re.
FAT Xbox One-ra is kijön még mindig minden, pedig az még a One S-nél is gyengébb.
-
NoOne1976
őstag
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogja s gép kezelni ezt az egészet. Pl adott egy one-os cím, ami kap sx upgradet. Pl. Ori. Most ott van a külső vinyón, futtatható elvileg. De a rendszer érzékeli, hogy van hozzá upgrade és sx-en indítom, igy le akarja tölteni és mégse engedi vinyóról elindítani? Vagy igen és csak akkor upgradeli, ha a belső tárhelyre másolom? Innentől kezdve meg nem engedi kimozgatni hdd-re?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Peat;)
veterán
válasz l.skywalker #10504 üzenetére
Ott ugye később jött a one x. Nem arra fejlesztettek sokszor ott csak felhúzták grafikát. Most fordítva van. Van nintendo switchem, kb harmad olyan erős mint az xbox one sima kiadás, hát..kínlódnak csak vele. Persze ott 720p vs 900 meg 1080p volt. Igazából a 4k/60 fps is óriási kamunak tűnik nekem az új konzoloknál generációs grafikai javulás mellett. Eddigi konzoloknál úgy ugrottak grafikai szintet hogy felbontás maradt hasonló..
Másrészt ez a széria félig szolgáltatás, az xcloud meg nekem szimpatikus is egyébként, egy AC játékhoz teljesen jó ahogy olvasom. Fps meg mehet a gépen. Jöhetne switchre is a game pass
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #10498 üzenetére
En azt a BC-s jatekokra ertettem, de orulnek ha neked lenne igazad.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Japánban csökkentik az előzetes árát a Series S-nek:
https://news.microsoft.com/ja-jp/2020/09/24/200924-information-xbox/32.980 jen helyett 29.980 jen lesz a nettó ára.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest