Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz CptAdamica #4284 üzenetére
Novemberbe fog!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Beniii06
addikt
válasz CptAdamica #4284 üzenetére
A híreket/pletykákat is kell gyűjteni valahová, így nem kell offolni 3 másik topikot.
"Got any other secret weapons?"
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #4295 üzenetére
A jàtékok skàlàzzàk a felbontàst. A konzol fix felbontàst hasznàl.
A 2K pontosan mi? Most 720p 1080p 1440p és 4K ami tàmogatott.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #4297 üzenetére
Nem. Settingsben beàllítasz egy felbontàst, és azt hasznàlja a gép.
Ha a jàték belső felbontàsa 4K akkor a gép a 4K-t visszakonvertàlja 1440p-re, vagy amit a monitorod tud. Illetve ha van olyan opció a jàtékban, akkor csökkenti a belső felbontàst hogy tarta a target fps-t.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
válasz CptAdamica #4385 üzenetére
Merjünk nagyot álmodni
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
NyMRooD
őstag
válasz CptAdamica #4385 üzenetére
A játék szövege valószínűleg ugyan olyan szellemi tulajdon mint a sorozatok / filmek szövege, tehát már az, hogy nem harcolnak ellene foggal körömmel, eleve jófejség a kiadóktól / fejlesztőktől, szóval ilyen beépített egységesített dolog a magyarosításokra biztos nem lesz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz CptAdamica #4392 üzenetére
Jah, az más, azt nem is tudtam, hogy nem mennek a magyarítások windows store-os játékokkal
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #4423 üzenetére
Maximum àtültetik ha megjelenik az új motor.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
Nem tudni mikorra tervezik a megjelenést, szerintem 22-23 között...a jelenlegi motoron elkezdik majd importálják az újba. Elméletben sima lesz a verzió váltás
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
Miert lenne teves. Jovo ev elejen mar a betaval dolgozhatnak. Senki nem mondta soha, hogy uj Hellblade iden jon. En 2022-re saccolnam.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Crytek
nagyúr
válasz CptAdamica #4430 üzenetére
"However, knowing that Xbox Series X isn't releasing until late 2020 (sometime between October and December) tells us that Hellblade 2 won't be about until after that date. It's one of the first confirmed Xbox Series X games, but Microsoft didn't refer to it as a launch title, suggesting it will launch a few months after the new Xbox.
That would put Hellblade 2's release date in either December 2020 (we're predicting Series X will release in November 2020) or, quite possibly, in early 2021".[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #4430 üzenetére
A Hellblade? Nem, nincs róla szó hogy mikor jön. Nem is volt soha. Csak annyi h nextgenre készül.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #4580 üzenetére
Én 99$€-ra tippelem az SX bővítőkartyàt. Legyen 149$€ max.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #4590 üzenetére
Nekem 26. Abból 3 Forza, Control, FIFA20, RDR2, Crash, Spyro, CTR, Nier Automata, hogy csak a nagyobbakat említsem. Van még 60GB-om a kb 750-800GB-os tàrhelyből. A maradékot ugye elviszi az Xbox.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #5323 üzenetére
Én a Grounded-et.
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #5485 üzenetére
Én nem tudok róla.
-
NoMagix
addikt
válasz CptAdamica #5755 üzenetére
A TLoU 2 tényleg szép a többi is jó, de a Domm szerintem nagyon műanyag.
-
turikoczka
aktív tag
válasz CptAdamica #5774 üzenetére
Fogadnék rá h csúsztatni fogják.
-
bandi0000
nagyúr
válasz CptAdamica #6032 üzenetére
Kicsit erős, de igazából nem mondott hülyeséget, csak rohadt kicsi az esély rá, igazából 10-15 éve azt se hittük volna el, hogy veszteséget termel majd a telefonos részlege, most meg...
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
válasz CptAdamica #6049 üzenetére
Nekem jelenleg még gépem sincs amin futtassam. Mondjuk ha minden jól megy szeptemberben már lesz.
wesder: Passz, ezer éve nem kísérem figyelemmel a játékok gépigényét. De a DF videóban letesztelték pár VGA-processzor kombóval.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #6373 üzenetére
Augusztus 27. Ár még nincs. Szerintem én ott megveszem, nem várok rá. (Epicen már nem akartam)
Live-Die-Respawn
-
Beniii06
addikt
válasz CptAdamica #7124 üzenetére
"Tegyél félre 200 + áfát és nem fog meglepetés érni."
SSD bővítés úgy is ki fog belőle telni? Plusz ugye azok a játékok, amik nem smart delivery-sek és újra meg kell venni őket, hiába már megvetted one-ra.
"Got any other secret weapons?"
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #7136 üzenetére
GamePass != PS Plus.
Egyébként meg akinek elég volt most 1TB, annak most is elég lesz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
EmThor
addikt
válasz CptAdamica #7136 üzenetére
Ne felejtsétek a külső usb3.0 kapcsolattal a konzolhoz csatlakoztatott merevlemezt. Azon lehet parkoltatni a játékokat és csak azt masolod fel a konzolra amivel játszol, de szerintem az x1/360/origi xbox játékokat egyébként a külső meghajtorol is fogja a gép tudni futtatni.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
MasterMark
titán
-
válasz CptAdamica #7609 üzenetére
En a ps4 pro-ba dobaltam az aprot, hatha halkabb lesz, ha koltok ra, erre meg hangosabb lett, zorogni is elkezdett!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz CptAdamica #7794 üzenetére
Igen, de sokan ezért sem szeretik, mert pénzzel lépett be a piacra és szerzett nevet az Xbox márkának. De ez nagyon OFF
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz CptAdamica #7794 üzenetére
Mondjuk ez relatív, személy szerint egyetlen játék nem érdekel az EA Play-ben. A sportjátékok nem jönnek be, a többi EA-s címet nem szeretem/rég megvót már.
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Madoc
veterán
válasz CptAdamica #8013 üzenetére
Vót, szegény te hogy felülsz minden szarnak
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz CptAdamica #8015 üzenetére
Már most akadozik, hát nem látod, hogy totál kivagyunk idegileg? Forgatod a kést a hátunkban, te szadista vandál.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz CptAdamica #8015 üzenetére
Max a gyerekeknek lesz átadva az xbx, ha el nem kel addig, én xsx-et veszek magamnak de köszi
-
gduck
addikt
válasz CptAdamica #8013 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz CptAdamica #9565 üzenetére
Köszi. Én nem veszek nextgen gépet még, de meggondolom
-
NoOne1976
őstag
Elite2-höz nem kell
-
Gaben360
senior tag
Én egy AC bundle-t vártam volna, de az nincs.
A CP meg megvan már.
Lehet megvárom a nov. 10-et, lehet adják mellé az AC-t is! (tudom bilibe lóg a kezem)Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz CptAdamica #9590 üzenetére
Igen én PC-t vettem és a One X elég lesz még egy jó darabig. Utána tapasztalatoktól függően PS5 ill. pénz függvényében PS5 és XsX lesz.
-
félisten
válasz CptAdamica #10685 üzenetére
Egyébként a ChromeOS-ben nem vagyok biztos: itt ugye azt írták/mutatták, hogy szépen működik az XCloud, de lehetséges hogy később letiltják? Kár lenne.
Microsoft Xbox cloud gaming: Everything we know so far (Update: Device support)
"Xbox Support tweeted a list of device platforms that currently do not support cloud gaming, and these are: iOS, Chrome OS, Fire OS, Oxygen OS, Android TV, Android Auto, Bluestacks"[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
30z.Samu
félisten
válasz CptAdamica #11981 üzenetére
Fogalmazhatunk így is. Az SS-re is kíváncsi lennék, gameplay, hőmérsékletek, ilyesmi.
Sic Parvis Magna
-
parandroid
félisten
válasz CptAdamica #12268 üzenetére
“Nekem már kissé unalmas ez az SSD-vel való fancyzés. Értem, hogy újdonság, de a gépemben már 8 éve ott figyel lassan.”
Az a fancy, hogy 1 TB-os SSD-t kapsz egy vadas újan, 2 év garival együtt 500 eur-s gépbe, ami az aktuális játékokat is 4k-n 60 fps-sel tudja, de a nextgen jó részét is.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest