Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz oriic #123086 üzenetére
Júúúj de diplomatikusak vagyuuuuuunk!
"Bezárt". Én ezt azért tudnám másképp is fogalmazni, csak egy hét pihire kerülnék itt érte...Jut is eszembe, aki esetleg egy klikkel szívesen kifejezné a véleményét a történtekről, és szeretné, ha az SW brand esetleg jobb helyre kerüljön, az klikkolhat egyett itt.
-
aktív tag
válasz oriic #122919 üzenetére
Mint kiderült annak a liftnek le kell esnie.
Miután továbbmentem más irányba, találtam egy teljesen ugyanúgy kinéző szobát ahol már tudtam használni, így végeztem ezzel a küldetéssel is.
Ezen a pályán (343 GS) nagyon könnyű eltévedni, mivel sok teljesen egyforma szoba, terem van.
Azért köszi oriic
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
kresz2
aktív tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz oriic #122721 üzenetére
Nem hiszem, hogy elkaszálják azért naponta 8-10 ezren játszanak még vele. De ami a DayZ körül megy iszonyat vicc... 2015 decemberében vetette meg velem haver, hogy lassan jön a béta, most még olcsó bla bla, azóta 3 motort cseréltek. 1 fejlesztés kb fél vagy 1 év.. Mindenféle szarságot tesznek bele. Pl most márlehet vetni.Wow. A bázis építés meg még sehol sincs.
Anno volt 1 egész szép kis bázisunk a szerónkon. Persze mindent duplikáltunk.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
pzstm
titán
válasz oriic #122378 üzenetére
Ezt még tegnap nem láttam a blogon:
XBOXFortnite now supports Xbox One X in 4K!
Fortnite on Xbox One X pushes the game’s visual settings comparable to what you’d see on a PC set to “Epic” quality.
This includes better-quality reflections (including screen space reflections being enabled); higher quality post processes like motion blur, anti-aliasing, and depth of field; great draw distances; more detailed foliage; shadow casting enabled on more lights and objects; and higher resolution textures and shadows.
Content is rendered at 80% of 4K and then upsampled to 4K via a high-quality software upsampler. The HUD is rendered in 4K.PC Epic settingset kaptunk?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz oriic #122372 üzenetére
kérdés textúrákból levesz-e vagy bármi, most alapból kipróbáltam mintha lecserélték volna a textúrákat teljesen....kíváncsi vagyok meddig megy fel...hátha digitalfoundry megnézi....nem hinném hogy 60 környékét produkálna...40-45 akár...de tényleg passz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
válasz oriic #121984 üzenetére
Így már nem fontos, mert hogy pont arra változtattam évekkel ezelőtt, amire most is akartam, csak hát a menüpontban, ahol lehet változtatni nem írja a jelenlegi gamertaget, így már nem emlékeztem rá.
Illetve most esett le, hogy ott virít a gamertag a jobb felső sarokban, de nem tűnt fel változtatásnál.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz oriic #121859 üzenetére
Szerintem meg akármilyen béna is valaki, multiban lehet legjobban megtanulni multizni. Mélyvízben.
Ma már a felső negyedben teljesítő playerek között vagyok Bf1-ben, de az elején nekem is újra kellett tanulnom mindent 6 év konzol kihagyás után.
Aki nem akarja a statját elcseszni, az csináljon másodlagos accountot a kezdeti bénázásnak (én nem tettem és jól rá is nyomta a bélyegét az összesített adatokra, még szerencse, hogy engem ez teljesen hidegen hagy).
-
Chalez
őstag
válasz oriic #121859 üzenetére
Érzésre jónéhányat...A jobb hüvelykujjam a nézegelődésre pillanatnyilag alkalmatlan, hú mennyivel egyszerűbb egérrel De nem adom fel, meguntam a gép előtti görnyedést, most már csak kényelmesen kanapéról akarom tolni
@ez a Forza 3 baromi jó lett, egész megszoktam a 30fps-t, rengeteg verda, gyönyörű grafika, állati hangok, valamelyik muscle car-om alapjáratánál rengette a mélynyomó a ház falait döbbenet
-
EmThor
addikt
válasz oriic #121640 üzenetére
Amazon digitális kodot itthonról is lehet vásárolni? Szal ez nincs helyhez kötve, hogy a regem az angol vagy ilyesmi legyen, mehet magyar címmel meg minden? UK vagy DE amazonrol esetleg USA is muxik? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
parandroid
félisten
válasz oriic #121357 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a 12 állandó játékos mellett az a párszáz is nagyon fog ennek örülni, aki most kötelességtudóan kipróbálja, mert mégiscsak karácsonyi ajándékba kapta...
Oké, tudom, sarcasm off.
AMD: A Blizzard Mountaint még én sem próbáltam, a Hot Wheels kiegészítő viszont nagyon vicces dolog. Magával a fő játékkal még sehol sem vagyok, de ha elindítom, akkor ott bohóckodok inkább a műanyag pályákon.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz oriic #121113 üzenetére
milyen 60 fps-es játékok vannak még one s-re?
ezt megrendeltem.(#121116) Mister_X
köszönöm
esetleg van ezekről valami hivatalos lista, mint a one-on futtatható 360-as játékokról?[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz oriic #120853 üzenetére
Remélem lesznek benne autók. Transformers RPG?
Hartge: Te most tényleg végigmész minden problémán előre? Nem irigylem az asszonyt ha elmentek vásárolni a teszkóba. Mi van, ha penészes lesz a kolbász? Mi van, ha mócsing lesz benne?
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
válasz oriic #120825 üzenetére
Nem is figyeltem a nevüket, de tényleg faxa!
Biztos, h nem ezzel a termékkel van tele a raktáruk, szerintem is max 5 darabot adnak el ennyiért. Mondjuk ez jó reklám nekik mert páran most megismerhetik az oldalukat. Főleg ilyen névvel.pzstm: Ezt miből lehet levágni? Mondom én, h csak az Amazon marad.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #120766 üzenetére
"Az egész dologban ott a csavar, hogy bár Major Nelson oldalán közzétették a négy decemberi játékot, az ezeket bemutató YouTube videót eltüntették. Sőt, mire befejeztem a hír írását, már az egész bejegyzés eltűnt a weboldalról. Nagyon úgy fest, hogy valaki túl korán nyomott rá a publikálás gombra."
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
törölt tag
válasz oriic #120117 üzenetére
Kiegészítésként megjegyzem, nehogy meglepetésként érjen senkit, aki új az XBox One-os világban.
A digitálisan megvásárolt játékaidat offline is tudod játszani a korábban írt feltételek mellett, viszont ha a home-olást használod játékmegosztásra egy másik konzollal, akkor nem fognak elindulni a játékaid net nélkül.
Pontosabban a saját játékaid. A home partnered játékaival tudsz játszani offline is, de a sajátjaiddal nem. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz oriic #120096 üzenetére
Viszont utana elvileg nem tudod ellőni a 14 napos trialt már.
(#120114) oriic Pár nap és kiderül. Amikor kikerült a GamePass meg a Gold 200Ft-ért akkor aktiváltam a GamePass Trialt.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
Czimby
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz oriic #120106 üzenetére
Nem így értettem, hanem ugye eltart még jövőhét végéig a Game Pass akció (ha jól olvastam), beizzítok most egy 14 napos trialt, majd ráküldöm az utolsó napon a 30 napos 200 Ft-os előfizetést. Így már nem használhatom ki teljes egészében, de egy hetet nyerek vele pluszban.
Ha viszont a 200 Ft-os Game Pass felhasználásával még mindig felhasználható marad a 14 napos trial, akkor azt elteszem későbbre, de így is csak az utolsó napon röffenteném be a 200 Ft-ost, hogy ráküldjem a 14 napos trialt, így január 10. környékéig van Game Pass és a szabadságom alatt jobban ki tudom használni.
-
mike1334
veterán
válasz oriic #120096 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a game passból november vége felé fog kikerülni játék, de jó előre jelezni fogják, hogy melyik. Mondjuk lehet azóta változott.
Itt írják, nem tudom mennyire hiteles.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz oriic #119897 üzenetére
Amúgy előkerestem az xboxhoz ajándékba adott 14 napos trial lapját, amin a kód volt. Ez van ráírva:
"Get free Gold on us. Enter code now for 14 days of free Xbox Live Gold:
- Free games to download
- Exclusive deals & discounts
- Multiplayer with friends"Szóval nem tudom, ez alapján meg járnak a kedvezmények a 14 naposra is.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #119824 üzenetére
Igen. Így értettem én is, hogy be fog kerülni egy új jelölt mert olyat láttak, hogy hátast dobtak tőle. Azt írja, hogy ma láttak egy olyan játék-bejelentést (trailert) ami inspiráló hatással volt rájuk.
Ergo, ebből én azt következtetem, hogy egy olyan játékról van szó, ami még nem jelent meg - hisz gondolom a jelölteket valami játékmenet/gameplay alapján teszik listára, nem pedig egy trailer alapján.
De 2018-as játék nem lehet értelem szerűen, nemdö?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest