- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Itt az a probléme, hogy konkrét PC alkatrészként tekintenek rá, pedig ezt úgy kell érteni, hogy az alapja, de kb annyi köze van hozzájuk, mint annó a PS3 gpu-ja a geforce 6800/7800-hoz vagy mint ahogyan az xboxban radeon X1800-as van. Igaz, hogy ezekböl származtatják, de teljesen egyediek ezek a chipek.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
leviske
veterán
válasz negyven2 #956 üzenetére
Fura. Én a Xenosra mindig R600 elődként tekintettem...
(#936) Xirtam: Felesleges hőzíteni ezzel itt a népet. Ha nagyjából igaz is lesz, bőségesen van benne kraft, elvégre a Cinema 2.0 egy RV770-en futott le és azon azért egy HD7770 már túlmutat felépítésben.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Lehet, de akkor is gyökeresen külömböznek egymástól. De a legjobb szó még mindig az, hogy abbol szármzattaták.
Annó az első Xbox is P3/Gf3 alapjára épitkezett de ettöl fügetlenül mégsincs hozzá müködö emulátor, pedig a PC-s alaktrészek már sokkalta fejlettebek.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Asszem ez megérni egy hírt, Oric? Az új generációs xbox kontroller [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na szóval akkor mivel is van meghajtva az új joy?
"Internal Battery Cavity –The compartment that houses AA batteries is built into the interior of the controller, providing more room at the bottom for your fingers to grip. Another convenient improvement is that the controller is both wireless and a wired– simply plug it into your console with a mini USB cable and the connection automatically switches to preserve battery life. "
Live-Die-Respawn
-
Воланд
titán
"Another convenient improvement is that the controller is both wireless and a wired– simply plug it into your console with a mini USB cable and the connection automatically switches to preserve battery life." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
Nekem ez nem 100% de ha azt mondod, hogy adatokat is visz a kabel ilyenkor akkor elfogadom. egyebkent az lenne a logikus, hogy ilyenkor kikapcsol a wireless resz, mert igy gyorsabban feltoltene a kontroller.
-
Def26
félisten
http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-06-xbox-one-controller-can-be-plugged-in-to-save-power
nem tudok linkelni. a linken ott van, hogy ilyenkor kikapcsol a wireless resz. most ennek orulok.[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz negyven2 #959 üzenetére
Emulátorról én nem is beszéltem. Bár megjegyzem, hogy ha valami, akkor inkább az X86 alapok nyújtanának segítséget most az emulálásra. De box esetében még mindig ott a másfajta memóriakezelés, amivel gondolom meggyűlne a baja a moddereknek.
Viszont tényleg jelzem, részemről szó se volt emulátorról.
MOD: Egyébként én mindenhol azt a verziót hallottam, hogy a Xenos egy alapjaiban új architektúra volt és az R600 azt gondolta még kicsit tovább.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Az emulatoros resz egyreszt mar nem neked ment, csak nem akartam uj hozzaszolast irni, masreszt pediglen csak szemlelteni szerettem volna, hogy hiaba volt/van PC-hez kozeli alkatresz(ek) a konzolokban. Nem lehet, csak ugy osszehasonlitani oket.
Amugy en ugy tudom, hogy a Xenos az R500-ra epul.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
-
pzstm
titán
Games can also be given to friends via their discs. There are no fees associated with the transfer, but you can only pass them to friends who have been on your Xbox list for at least 30 days and each game can only be transfered once
hogy mivan????? remélem elfelejtettem totál angolul és kv nélkül félreértem az egészet....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
Nekem zéró angoltudással az jött le, hogy átadhatod a játékot díj nélkül olyasvalakinek, aki a barátlistádon van legalább harminc napja és ez csak egyszer eljátszható, tehát vissza már nem tudja adni.
Mondhazom csodás...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pzstm
titán
válasz Mister_X #984 üzenetére
Nyilván nem az anholommal van baj...csak ironia....de most fogom magam és ket-harom illetekesnek irok hogy ezt ugye fel even belul feloldjak vagy 3-4ezer huf lesz az uj jatek...esetleg 5ezer...mert igy akkor meg minimum egy evig marad a 360...nekem a tomb raider es forza horizon grafika pont eleg.....esetleg veszek ps3-at es az uncharted reszeket meg last of us jatekoket vegigtolom....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
-
pzstm
titán
Megveszek egy 10ezres jatekot...vegigviszem...nem annyira jon be...8000-ert eladom egy par napon brlul, vagyis 2000-be fajt a jatek ami siman ok. Most már nem lesz annxira egyszerű a dolog....
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #989 üzenetére
Akkor mindenki vesz egy maszkot (ugyanolyat) és ebben a maszkban regeli be a játékokat. Lesz itt megoldás, az tuti.
pzstm:
Ezért mondtam tegnap, hogy ezzel a módszerrel vissza fognak esni a játék eladások, mert 2x is meggondolja az ember, hogy mire költ.[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Mondjuk tény, hogy ez hatásosabb lenne, mint az onlinepass, mert csak 1 alkalom erejéig legális a dolog, ellenben az onlinepass-al, ami annyiszor, ahányszor megveszik az op-t.
És még csak "használt játék adó"ról se lehet beszélni, mert nem kérnek érte plusz pénzt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest