-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #63500 üzenetére
jah persze..nem is azért mondtam...nálam azonnali előfizetés lesz....sőt hátha öcsémet rá tudom beszélni, hogy totálisan lemondjuk, a TV előfizetést...bár úgy drágább a net
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Karácsony óta én is új One tulaj vagyok. Szeptembertől olvastam a kommenteket és rá is kerestem, de nem találtam választ a dilemmámra.
Az lenne a kérdésem, hogy ti a kontrollerhez az Xboxhoz gyártott akksit vagy az újra tölthető elemeket részesítitek előnyben? És miért?
Egyszerűen nem tudok dönteni, bár az Xboxos akksi szimpibb egyelőre.
Köszi a válaszokat!
Egyébként meg MrRain86 néven Fifa16-ban és NFS Rivals-ban megtaláltok. A BF4-et még singleben gyakorlom, PC után qrva nehéz....
Üdv.
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
nagyúr
válasz Mr.Rain #63502 üzenetére
Sokszor felmerült már itt ez a kérdés, sokan szeretik a P&C Kit-et, és sokan a tölthetőt AA akkukra esküsznek -köztük én is. Elvileg két Eneloop akku többet bír (2x1900mAh) a gyári akkunál (1600mAh), de van aki ezt cáfolja.. Én csak az Eneloop-ról tudok nyilatkozni, szerintem azzal elmegy a kontroller 30+ órát is egy töltéssel. Illetve nekem mindig van 2 feltöltött akku a fiókban, amit kevesebb mint fél perc alatt cserélek, ha kell, mert nem szeretek kábelen lógva játszani. De azt vedd amelyik szimpatikusabb, túl nagy különbség nincs szerintem a két megoldás közt.
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
Vajon mért van az, hogy se a Plesk, se a Netflixnek nincs hangja nekem One-on? Mmint szinkron nincs. Akár angol akár magyar édes mindegy neki a háttérzenéken kívűl semmi nem hallatszik a filmekből/sorozatokból.
Megnéztem már nincsen semmi ilyen restriction bekapcsolva, location Hungary-n van (USA-n se ment), de már nemtudom mi lehet a baja. Azt hittem eddig, hogy bugos a Plesk app, de a Netflix is ugyanolyan most..
-
-
Def26
félisten
-
parandroid
félisten
Arra azért figyeljetek, hogy ha ketten néznek egyszerre HD-tartalmat, akkor azért a 15 megabites adsl elég szűkös tud lenni...
Amúgy angol felirat szinte mindenhez van, nyelvtanuláshoz ez így már elsőrangú, hamar hozzá lehet szokni, aztán jön minden magától.
Annyi még a hátránya, hogy menő sorozatok pár évad csúszással kerülnek fel, szóval nem árt türelmesnek lenni, ellenben ami felkerül, az hihetetlen minőségben elérhető. Elvileg a HD, az HD, de az Amazon Prime-hoz képest pl letaglózó a képminőségbeli különbség a Netflix javára - nem is beszélve, hogy előbbin a HD tartalom sem mindennapos, ráadásul szinte minden normálisabb filmért/sorozatért képesek még az előfizetési djjon felül is pénzt kérni. Ha nem lenne egy pár másik előnye a Prime tagságnak, meg nem lenne azért jóval olcsóbb, mint a Netflix (50 EUR évente, de cserébe időnként akciókat és kedvezményeket is ad, és ingyen szállítja a nem külső partneres megrendeléseket), akkor nem is lenne értelme a Netflix mellett fenntartani.
Szerk.: Re #63511 @ Def: Nem alapfokon bírom én sem anyanyelvünket, de ha külföldi gyártású sorozatot akármilyen más nyelven kell néznem, mint az eredeti, akkor konkrétan nem tudom elviselni, és inkább nem is nézem. Inkább keresek hozzá feliratot, ha esetleg olyan nyelven van, amit nem értek - bár be szoktam az angolhoz is kapcsolni az eredeti nyelvű feliratot, azért időnként segít (főleg, ha halk a beszédhang, vagy zajos a filmbeli környezet, esetleg tájszólással, akcentussal beszélnek).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Van egy olyan probléma hogy a mikrofonba beszélve hangot mások nem hallják. Partyban igen, de anélkül nem semelyik játéknál sem. Mi lehet a baj esetleg homeolás miatt lehet a hiba? Köszi
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
sch_a
addikt
Én is regisztráltam Netflixre (első hónap ingyenes), de nálam semmi nem utal arra, hogy bármi is elérhető lenne magyarul.
Más:
Forza 6 indításkor ez jelenik meg: [link] wtf? -
gabesz839
senior tag
válasz L_YKing #63514 üzenetére
Nem nálam van a hiba hanem a havernal. Ha nincs party csak simán egy lobbyban vagyunk legyen az bármilyen játék akkor nem hallani a hangját. Lényegében ennyi a bibi.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
pzstm
titán
nincs is semmi szinkronosan magyarul és még felirat sincs....
ingyenes hónap nekem is van, de majd meglátjuk....max várok év végéig az előfizetésel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, megnéztem a controller-eket.
Az Elite gyanúsan új, nagyon patika, a "sima" szerintem refurb, az X körül elég karcos. Nekem nem jack-est küldtek, és elemet sem kaptam.
Véleményem szubjektív...
-
nagy.laurent
tag
Netflix app csak USA régióban van? Nézem a magyar storet de nem találom.
-
Bogyi007
veterán
válasz L_YKing #63518 üzenetére
Tegnap hajnalban volt egy update nálam is, de hogy mi lehetett benne?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Blaise
veterán
válasz nagy.laurent #63531 üzenetére
Egyelőre igen, de utána működik magyar régióval is.
-
parandroid
félisten
Magyar ip-ről konkrétan le volt tiltva a szolgáltatás. Az én német Netflix-előfizum is megszűnt működni ugyanazon a tableten, amit Németországban használunk, mihelyst Magyarországon jelentkeztem be az internetre. Ezt a tiltást vették most le, tehát a 130 országban indulás az kb annyi volt, hogy 130 pipát bekattintottak egy user interface-en.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MrPeekaboo
senior tag
Az a hír járja, hogy a standard Battlefront a kolumbiai store-ban most olyan 9.7e Ft körül van.
-
axlfsi
veterán
Mindennel végzett! Köszönjük a vásárlást!
Amikor bejelentkezik Xbox One konzoljára, megtalálja ezt és minden egyebet, amit telepített itt: Játékaim és alkalmazásaim.
Ez automatikusan települni fog az otthoni Xbox konzoljára. Ha az Xbox azonnali bekapcsolásra (Instant-on) van beállítva, be van kapcsolva rajta az automatikus frissítés és vásárlás, és elég rajta a szabad terület, akkor elkezdi a letöltést. Ha módosítani szeretné az otthoni Xbox konzolját, menjen a kívánt konzolon a Settings > Személyreszabás > My home Xbox területre. A bekapcsolási beállításokat a Settings > Energiagazdálkodási mód és indítás területen módosíthatja.Ez a gyakorlatban mit jelent, mikor kezdi el letolteni a box a hatterben (kikapcsolt allapotaban van, de (Instant-on). Kb. negyed oraja bezsakoltam par demo-t, hogy majd meglesem oket holnap, de ahogy figyelem a routeren a forgalmat, az XO iranyaba meg semmi... Van valami tendencia vagy policy, hogy mikor, mi ebreszti?
Koszi!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
pizz
csendes tag
Hello mindenki!
Win10-en az Xbox alkalmazás nálam nem mutatja a XO-os öcsiket ("Eredményeket").
Valamit át kell állítani?(Androidon a SmartGlass-szal jó...)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Volt szó róla korábban, hogy bugos valamiért, MS is tud róla. Ha látni akarod acsikat Win-en, akkor a régiót át kell tenned angolra.
____
Új DOOM képek Twitterről:
Jó lesz ez szerintem. Amúgy francia Amazon szerint június 30-án jön a játék. (jelezném hogy ők voltak azok, akik napra pontosan megírták a bejelentés előtt, hogy a Rise of the Tomb Raider mikor jön)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #63537 üzenetére
Szeretem a szakerto felhanggal megfogalmazott igen naiv elkepzeleseket.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #63503 üzenetére
na meg ugye az eneloop-ot másra is használhatod, P&C meg ugye az X1-hez van kötve
-
Steven
addikt
Aldis töltő 1A-s (3500ft) tud frissíteni meg minden egyebet % os kijelzővel. plusz 2400mha eres tölthető varta elemek.
(amúgy aki sima elemet használ minek szennyezi a környezetet...tölthető évekig elég)
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
őstag
válasz axlfsi #63549 üzenetére
szerintem senki sem tudja hogy működik ez. Elég furán működik ez a fícsör.
Eddig nekem sosem indult el azonnal a letöltés, mikor vettem storeban valami újat. X360-as címeket nem is szedi le automatikusan.
Mondjuk nekem wifin lóg a box, mert nincs a nappaliban jelenleg +1 LAN csati neki, lehet ez okozza a gondot, de van hogy telórol, vagy a szomszéd szobában lévő PC-ről sem sikerül bekapcsolni a boxot.más, egy kérdés többiek felé
Tegnap meg azt a furcsaságot csinálta hogy kontrollerrel nem kapcsolt be, "xbox on" hangparancsra csippant egyet azt semmi, a boxot nyomogatva meg csak csippant és semmi. Áramtalanítanom kellett és utána bekapcsolt. Instant ON-ban volt a gépem. Remélem valami rendszerfrissítést sikerült ezzel félbeszakítanom.
Ez normálisnak mondható?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest