-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz sting2 #51515 üzenetére
Ez nem egészen így van.
Olyan, mintha azt mondanád, hogy egy 2000 kbites MPEG2 videó szebb, mint egy mondjuk egy 1700 kbites MPEG-4, holott az utóbbi jó kódolóval sokkal szebb lehet, mert fejlettebb kódolás, azaz kevesebb biten több részletet tud tárolni. Nem csak a sávszélesség a lényeg, rengeteg múlik a kódoláson.
Az MP3-Flac példa is teljesen sántít. Az MP3 egy veszteséges tömörítés, az emberi fül hallásgörbéjén alapul (elhagyja azokat a hangokat, melyeket elvileg nem hallunk), a Flac nem hagy el semmit, veszteségmentes tömörítés, olyan, mint a fájloknál a zip vagy a rar. A flac kibontásakor az eredeti digitális állományt, hangot, zenét kapjuk vissza, MP3-nál azonban nem. (A képeknél a JPG-PNG egy ilyen példa.)
A DTS és DD is veszteséges tömörítés. Az előbbinek valóban magasabb a bitrátája, de sokan vitatják, hogy ettől még jobban szólna. -
Mankó
veterán
Visszatértem a csoportba egy Fifa 16 Bundle kiadással. Szerencsére már az új jack-es joyokkal érkezett.
-
ssgt1981
senior tag
A Home szolgáltatással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha a külföldön élő testvéremmel kölcsönösen letöltjük a profiljainkat egymás gépére és mindkét gépet home-ra állítjuk akkor gond nélkül tudjuk használni egymás tartalmat, illetve elég egyszer megvenni egy játékot és gond nélkül tudunk egymással játszani?
-
gianni85
veterán
válasz ssgt1981 #51559 üzenetére
Ha a gond nélkülbe belefér, hogy a home miatt a játék tulajdonosa csak xbox live-ra bejelentkezve tudja használni a játékot akkor igen.
más...
NFS beta... most próbáltam másodszor elindítani, megint nem elérhetőek az EA szerverei. Hát kapjátok be EA... uninstall
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Hétvégén végigjátszottam a Tomb Raidert. Nem gondoltam volna hogy idén lesz olyan játék ami első napos vétel lesz nálam,de az uj része biztos helyet nyert a vinyómon
-
tunkiih
őstag
válasz gianni85 #51561 üzenetére
Tudtommal reggel óta vége a Betanak..
Én lényegében gond nélkül áttudtam vinni az első nap voltak szerver problémáim időnként. Szinte az összes autoba bele tudtam kostolni ami érdekelt a betaba, még idén beszerzem, látom itt megoszlóak a vélemények a játékról eléggé, hát kinek mi. Sosem gondoltam volna hogy 1 arcade autos játék megfog még valaha, hosszu évek óta, de ez most átjött és a Horizon 2 mellett megvan a helye, mert totál más minden téren. Remélem leszünk 1 páran azért innen, legalább egy Crew-re való adag..
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz gianni85 #51566 üzenetére
Készpénznek veszi mindenki hogy bekerül minden rá pár honapra, kiváncsi leszek hogy a Star Wars Battlefront sorsa mi lesz, na meg ennek.. természetesen benne van hogy bekerül.. csak akkor már tényleg nem fog senki tőlük játékot venni. (Eszembe jutott hogy 1 kollega régebben azt irta, hogy ő már decemberbe MAX küldi accesben a Battlefrontot.. )
(#51569) orichalcos: énis intéztem volna 1 honapra, de így hogy mindkét érdekelt játékból megtudom nézni a betat, el leszek acces nélkül, szeptemberbe lejárt az éves, ninc is rá szükség egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uborkasoft valamit be fog jelenteni.
De hogy mit és mikor azt nem tudni.
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz bulikavagyok #51545 üzenetére
Forza 4 is tudott már szépet mutatni ilyen téren. (Saját esetek)
Ez több kameraállásban is megvan...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ssgt1981
senior tag
Assassin's Creed Black Flag letöltő kódot cserélnék, ráfizetés is szóba jöhet, az ajánlatokat pm-ben várom.
-
nagyúr
válasz tunkiih #51568 üzenetére
Van olyan EA játék ami több mint 8 hónapja jelent meg, és még nem került be a Vault-ba? Most néztem az EA honlapját, de nem nagyon láttam ilyet.. A Hardline is most lesz 7 hónapos (17-én), és pár héten belül (vagy az sem kizárt, h pár napon belül) már lehet is ingyen nyomni.. Ha ezt nézzük, akkor minden valószínűség szerint erre a sorsra jut az NFS, és a SW is.
Bogyi007: Az is szép!
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
2 hetes live kód:
9GC9B-MWH26-JBQJ7-GPBXH-7DGHP
-
sting2
addikt
válasz Tesztelo.hu #51556 üzenetére
Köszönöm a kiigazítást.
Szerinted hogy szól jobban nagy általánosságban az XO, DD 5.1 vagy DTS Bitstream beállítással?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszönjük a felajánlást, akárki is viszi!
Más:
Star Wars: Battlefront - Luke killstreak
Tény, nem vagyok fan, de ez akkor sem tetszik. Azok a mozgások...Live-Die-Respawn
-
tunkiih
őstag
válasz bulikavagyok #51584 üzenetére
Persze, látom én a papirformát, de ezeket a játékokat meg is értem. Az idő eldönti, simán benne van mint mondtam hogy bekerül az SW is így pl az tény... .
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
FELTÖLTŐKÓD HASZNÁLATA
Siker!
Tulajdonosa lett ennek: LIVE_14-Day_Trial_CDON_Retail_Sweden_Promo_Program.Köszönöm!
(#51584) bulikavagyok: A piros Mitsubishi volt az én verdám - cimbivel anno azon vitáztunk hog ki volt a hibás.
Szerintem ő mert rám húzott és nem hagyott helyet.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zkas90
senior tag
-
Gebriel
veterán
Hol tudom kikapcsolni azt, hogy bekapcsolaskor ne írja ki, hogy csatlakoztassa a set-box-ot?
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest