-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz khorvat #225143 üzenetére
1. Ott valamit elbasztatok. Működik két gépen, mai napig így használja a két fiam, simán játszanak együtt, úgy, hogy minden játék az én profilomon van. Nekik meg saját profiljuk van.
2. Ez alapból így van.
3. Ezt nem tudom.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok,
kezdőként egy technikai kérdésem lenne:
ha most akciósan veszek a STORE-ban Forza 4 ultimate kiadást, akkor az:
1) jelen állapotban használható PC-n multiplayer módban?
2) ha később veszek egy konzolt, akkor ez a játék már nekem ingyen rendelkezésre áll ugyanúgy ultimate verzióban konzolra is?
köszizoli
-
Wesder
félisten
válasz mzoltan321 #225152 üzenetére
Igen és Igen. Az Ultimate kiadàs most 15k a Store-ban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zozy84
senior tag
válasz Scholes9 #225142 üzenetére
Haverom dupla árban vette. 280-300 körül veszik őket. Amúgy vicc hogy nem tudnak várni 1-2 hónapot rá. Így akik először rendeltek és már megkapták azok most bő dupla árban eladják. Jófogáson van 450ért is ki is röhögtem hogy nem normális de azt mondta nem akar hónapokat várni rá. Mondjuk nem hatotta meg az ára mert ma vett hozzá egy Samu Q75Q80 tv-t.
Amúgy majd kiváncsi leszek, hogy majd ha kipróbálja mindenki akkor mit fognak mondani. Mert most mindneki a ps4 kontit emlegeti pedig kb semmi köze hozzá. -
szimszonos
őstag
válasz csucsu52 #225130 üzenetére
Lehet véleménye valakinek azzal nincs gond,pro és kontra.De ha visszanézed másból sem állt 20-30hsz mint ahogy egy ember akarná bizonygatni igazát a többiekkel szemben.Lehet hogy nyers voltam egy kicsit de unalmas mikor valaki ugyanazt fújja.Én senkit nem akartam rábeszélni semmire,nekem inkább fordítva jött le.A rezgés meg lehet neked is jobban bejön akkor már 2-en vagytok,,de az emberek többsége a controllernél nem biztos hogy azt nézi,én pl sokszor kikapcsolom.Nekem elég az a rezgés bőven ami a one controllerében van,Így egyetlen érv sincs a ps controllere mellett nekem sem 😃
Akkora feszültséget pedig nem generálhattam mert rajtad kívül idáig senki nem szólt érte,ráadásul már elmagyarázták a kollégának 25-en hogy miért jobb az xbox controllere csak kicsit nehezen érti meg szegény.Nem baj a rezgés legyen jobb benne,ha így jobban alszik valaki.[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Seagate XBOX game drive-ot használ valaki? Nyúj többet bármivel, mint akármilyen HDD egy külső házban?
-
Janusz001
őstag
Végre az én konverzió is megtörtént:
1. supportos : nagy a katyvasz, várjak pár napot, rendbe jön
2. supportos : az átváltás jó, ennyi jár (semmit nem kaptam 2 év EAplayból)
3. supportos : nagy a katyvasz, várjak még
4. supportos : a mai nap végre jóváírta manuálisan, 9 hónapot kaptam összesen, 2023 oct.30 -ig jó vagyok.Várhatóak esetleg jobb akciók az év végére a jelenlegieknél?
Most akciós a AC : Odyssey season pass6200ft, Maneater 9000ft, Spongebob Rehydrated 7300ft.Far:Lone Sails , ezt az indie címet viszont nem nagyok akciózzák.
-
mike1334
veterán
Ha valaki az új AC után még több viking mókára vágyik, jövő tavasszal jön elvileg: [link]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
gutkeled
tag
válasz Janusz001 #225160 üzenetére
Kb ugyanilyen lesz a karácsonyi vásár is, csak lesznek benne más címek is.
Pl tavaly:
https://www.trueachievements.com/n39784/xbox-black-friday-sale-2019-xbox-one-and-windows-games-bundles-and-dlc
https://www.trueachievements.com/n40196/xbox-countdown-sale-xbox-oneAz árak változását tudod nézni pl ezeken:
https://www.xbox-now.com/en/game-comparison
https://xbdeals.net/hu-store -
Én ettől olcsóbban vettem wd blue 500gb ssd-t. Sokat dob a sebességen nagy játékoknál. Ha egyszerre sok játékot használsz és kell a sok hely, akkor bármilyen USB 3.0 külső hdd jó. (minimum 128gb-os kell.) Ha fontos a sebesség, akkor talán érdemes ssd-t használni.
Nekem most jött meg egy SanDisk 256 GB pendrive, ma fogom tesztelni. Elméletileg az is jó. Ssd sebességet szerintem nem éri el. Talán a hdd-nél gyorsabb. Kíváncsi leszek rá.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
persil
nagyúr
válasz csucsu52 #225130 üzenetére
Alapvetoen nem szoktam szimszonossal egyeterteni, de most teljesen igaza volt es egyaltalan nem volt bunko/serto, amit irt.
Ez a box topikja, senkit nem erdekel a ps kontija. Ha az jo, akkor azt kell megvenni, ezzel nincs baj, de hosszu kommenteken keresztul ecsetelni, hogy mennyivel jobb, mint a box-e, az szimplan nem ide valo.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Megyek venni egy hasznalt lemezes jatekot. Csak karcmenteset szabad venni? Vagy egy-ket karc meg nem gond? Ez lenne az elso lemezes jatekom.
Valamint, amator kerdes, de: Lemezt szabad rakni a boxba ha allitva van?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Suineg #225175 üzenetére
Nekem W10 alatt a companion app stream funkció és az xCloud console streaming nem megy. Lehet, hogy van köze egymáshoz...Csináltam cache törlést és egy hard resetet és most jó...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #225177 üzenetére
Google home vezérlésnek semmi köze hozzá és mint írtam az megy one x-el és az xsx-el is.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Tomi0703
addikt
válasz NoMagix #225174 üzenetére
Karcmentes volt szerencsere.
Amugy a tavalyi CoD MW-t vettem meg. Viszont berakom a lemezt, Warzonet automatikusan inditja. Es ha atkattintok az MW-be, azt irja, hogy vegyem meg a jatekot. Mi a megoldas?
Ugye nem kell torolnom a Warzonet es ujra telepiteni az egeszet?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tomi0703 #225179 üzenetére
Nekem ez volt a megoldás. Nem volt hajlandó másképp a kiegészítő fájlokat kezelni.(MP pakkok, SP és SpecOps pakkok)
Várj azért be választ oriictól ő szerintem fixen fogja tudni, lehet én voltam figyelmetlen...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tomi0703 #225182 üzenetére
Várj nem annak a 80-nak kell lejönnie.
Bedob majd a játékba ott ki kell majd még válogasd:
Multi 1-2. pakk
Kampány 1-2. pakkHa kell SpecOps 1.-2.pakkokat. 3-4gb/db.
Mikor megláttam azt hittem tökön szúrom magam. 10-kor bedoptam 12 fele ülnék neki erre kiírta még mi minden szedjek le ahhoz, hogy a játék választó képernyőn túl jussak.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Októberben volt EA play előfizetésem, amit emlékeim szerint lemondtam vagy csak az ismétlődőt kapcsoltam ki?!
A lényeg hogy nem tudom lemondani az előfizetést most (nem látok olyan funkciót), tegnap is próbálta levonni de direkt egyszer használatos revolut kártyáról csináltam.
Le tudom mondani ill megszakítani a folyamatot hogy ne vegye tartozásnak / ne követeljen? -
StLui
veterán
Esetleg ha tudtok segíteni Jedi Fallen Order elakadásban
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
goboc78
tag
Sziasztok! Elromlott az egy éve újjonan vásárolt Xbox one X-m.Elküldtem garanciáztatni Németországba .November 18.-án vitte el az UPS.Nagyjából mennyi ídő múlva várható hogy visszajön?
Olyan hibája volt hogy bekapcsolás után apró ismétlődő zizegő hangot adott ,sokszor alig akart elindulni lefagyott a játékokat sem akarta letöltenisem a rendszer frissíttést .meg ki sem lehetett kapcsolni.Biztos nem lesz szerencsém hogy küldjenek egy ujjat -
StLui
veterán
válasz red6t6 #225187 üzenetére
Azt már sok helyen kellett, el sem ugrottam odáig. Közben levettem a legyengébb fokozatra, (eddig a második leggyengébben volt) és egyből sikerült. Nem jövök rá miért sikerül egyszer átugranom, és utána meg nem azon a nehézségen
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Suineg
senior tag
válasz l.skywalker #225177 üzenetére
Ezt hogyan is vagy hol is?
-
Suineg
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Suineg #225191 üzenetére
A konzolon lévő bekap/kikapcs gombot hosszan nyomod addig, amíg a konzol le nem áll. Majd ezután kihúzod a tápkábelt (van aki a LAN kábelt is) és kb. fél perc után dugod be újra és indítod el.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Tomi0703
addikt
válasz Micsurin #225183 üzenetére
Aterzem, mostmar... Kampany pakkok mondjuk nem is kellenenek. Utoljara fps kampanyt meg a Crysis Warheadet jatszottam vegig, tobb mint 10 eve.
-------------------------------------------------
Na amugy allitva szabad lemezt belerakni?
A jozan eszem azt diktalja, hogy nem. Most is elfektettem, de hatha lehet mert ugy nem foglalna akkora helyet. -
Madoc
veterán
-
Bep
őstag
Ma Carlo-val is beszéltem az EA-GPU konverzióval kapcsolatban.
Először azt mondta, hogy már megtörtént. Írtam neki, hogy már egyszer ezzel kapcsolatban csevegtünk xxxx számú ügy alatt és még nem történt meg.
Akkor megint ellenörzött 5 percig. Majd elnézést kért, mert tényleg nem. De most még magasabb szintre emeli az ügyemet .
Biztos váratlanul érte őket az MS-EA összműködés.[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
Két játék végére értem: Maid of Sker és Sea of Solitude. Az első egy múlt havi GWG cím, ami egy hotelben játszódó skót mondavilági horror történetet dolgoz fel. Amolyan túlélős, gyűjtögetős játék. A topic-ból már más is végigvitte. Magyar feliratot is tartalmaz! A másik játék nálam egy újabb indie gyöngyszem, ami a magányosságról szól. Ezen állapot elhúzódása során megjelennek a bennünk lévő szörnyetegek, amikkel a játék során meg kell küzdeni. Korábban egy Xbox eseményen figyeltem fel a bemutatójára és már akkor eldöntöttem, hogy ezzel nekem játszanom kell. Hát, be is jött rendesen. Nagyon tetszett a képi- és hangvilága, így aki a RiME-ot kedvelte, ezt is fogja!
-
Bogyi007
veterán
Belefutottam egy hasonló oldalba mint a Cdkeys.com. A neve Eneba, ismeritek ezt az oldalt? Megbízható vagy olyan mint a G2A?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mazda topik
- Autós topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest