-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz l.skywalker #225298 üzenetére
gratula!
-
DavidQ
tag
válasz l.skywalker #225298 üzenetére
Gratula a nyertesnek és köszönjük a felajánlást!
Nem minden kínai szirszar szar!
-
őstag
Sziasztok!
Vergödök mint hal a szatyorban. Korábban egy XOX-et szemeltem ki, amit CP verzió volt, de 89-ért nem vettem meg. Elkezdtem szemezni az XSX-el, de azt meg csak horror áron lehet most kapni és lehet, hogy a jövőben nem is lesz másképp. Most találtam megint egy XOX-et 83,- körül egy októberi amazonon vásárolt, új, Jedi Fallen Order játékkal. Nem igazán tudom, hogy megvegyem-e vagy várjak a következő XSX adagra, majd 2,5x-os áron, holott nem vagyok egy nagy Gamer.
Kiváncsi lennék a véleményetekre.
Ja és egy One S AD-ról váltanék.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
parandroid
félisten
válasz #46824192 #225296 üzenetére
Ti sem wowoztatok sokat. Új kiegeknél több rízezres sorok a szerveren, minden szerdán random időre leállások a patchek miatt, gyakran fél-egy napra, és ezért kőkeményen fizettünk.
Nekem amúgy semmi gondom vele, eleve csak 30-as a netem, mert nagyobb nincs, ezt szépen ki is tudja használni, vettem én is most pár játékot, meg gp/ea playből is töltöttem le a múlt héten több mindent is, nem volt gond. Igaz, én el szoktam indítani a letöltést, aztán vagy játszok közben mást, vagy lekapcsolom a gépet, aztán hadd dolgozzon instant onban. Letöltést is gyakran mobil appból inditok.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz Mcrazy #225303 üzenetére
"nem vagyok nagy gamer"
Akkor neked xox kell. Szerintem semmi értelme 2* annyit kiadni , csak hogy ott porosodjon a tv alatt.
A valódi áll lepergetős(grafika) címekre xsx-en tuti hogy várni kell még 1-2 évet. Addig meg kb. minden is megjelenik old gen.-re is. Addigra meg simán lentebb megy az xsx ára is.
(főleg ha kitalálnak ebből is egy izmosabb x veziót ) -
kalozhun100
őstag
-
NoMagix
addikt
WOW!! Ez ám a nagy meglepetés! Köszönöm szépen a lehetőséget és a játékot!
#225299csuvicsuval
megoldom valahogy és elterelgetem majd az X szárnyút is a jó irányba! -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #225304 üzenetére
Már el is felejtettem azt az időszakot.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
MárkeR
lelkes újonc
Üdv mindenkinek!
Eddig nem volt erre szükségem, de kellene egy monitor xbox one x-hez. Mivel csak néha lenne használva ezért olcsó típust néztem
[link]
Erre a típusra gondoltam.
A freesync működik one x-el?Előre is köszi a segítséget!
-
Bogyi007
veterán
válasz Mcrazy #225303 üzenetére
Nagyjából ugyanabban a cipőben vagy mint én voltam szeptember végén. Én is OAD gépet adtam el és készültem váltani. Egy jövő év május 1.-ig garis Robot White One X került hozzám 72500 forintért és cseppet sem bánom hogy nem az eredetileg kiszemelt XSS lett beszerezve...
Akitől vettem olyan patika állapotú gépet adott nekem, hogy szinte olyan volt mintha frissen bontott konzolt kaptam volna.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Boonen007
őstag
Szerintetek CP2077 jönni fog dec10-el?
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
slmq3
csendes tag
Sziasztok!
Xbox one S-hez bármilyen hálózati piskóta kábel jó? Az normális, hogy ha bedugom pörög a ventilátor?
Köszi
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
-
félisten
Alzán most 81k HUF a One S 1TB + Gears 4 bundli, ha valakit érdekel.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
bigdady
nagyúr
Jedi fallen order-t nyomja valaki? Hogy tudom megszeretni a dupla ugrást? Hogy jutok el oda ahol meg lehet szerezni? Egyszerűen nem találom az overgrown pass pálya körül kene lenni.
Ugyanigy vagyok a pull erő megszerzésével is -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy a kontroller egyik napról a másikra nem akarja bekapcsolni a gépet, és magát a kontrollert sem tudom bekapcsolni?
Panasonic Eneloop van benne, közepes töltöttséggel.
A csavar viszont az, hogy ha usb-n keresztül csatlakoztatom a kontrollert a konzolhoz rezeg egyet, és utána megy vezeték nélkül is, mintha misem történt volna.
És maga az xbox gomb is működik rendesen. Hosszan nyomásra is reagál a kikapcsoló menü felhozásával, meg sima nyomásra is.
Hol lehet a bibi? Annyira mondjuk nem zavaró, mert oldalt úgyis lóg egy kábel. Csak érdekes.A gép Xbox One Fat 500gb White, vélhetőleg a legfrissebb szoftverrel gép és kontroller terén is. Ha esetleg ez fontos info lenne.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bigdady
nagyúr
válasz persil #225326 üzenetére
Akkor megakadtam mert már képesség hiányában jöttem vissza ide (nem tudtam átugrani wonderernél a falon)és ott egy újabb képesség hiánya van (nem tudom lerántani a kaput) Így négy bolygón ez elég komplikált Mennyire kell a bolygók között utazgatni oda vissza?
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz bigdady #225327 üzenetére
Nincs abban semmi komplikacio, csomo helyre csak sokkal kesobb erdemes/lehet visszamenni a kimaradt dolgokert.
Szimplan haladj tovabb a tortenetben, a kepessegeket nem "felvenni" kell, hanem megkapod, amikor ott az ideje, nem lehet elteveszteni.
Csak annyira kell oda-vissza utazgatni, amennyire a tortenet megkivanja, minden mas csak opcionalis. Ha szerzel egy uj kepesseget es beugrik, hogy na ott volt valami, amit kihagytam es igy mar menne, akkor visszautazol.
Szrk.: Ha meg nincs meg a pull, akkor elviekben nem is kene a wanderer-nel jarnod.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz bigdady #225330 üzenetére
De azert jarsz ott, mert odamentel, pedig senki sem kuldott. :D
Nem tudsz "tulhaladni" semmin, amig egy ponton nem kapod meg az adott kepesseget, addig nem is kell olyan helyre menned, ahol kotelezo lenne hasznalni.
Flip joval kesobb jon amugy, mint a pull.Kovesd a sztorit. Sarga ikon van azon a bolygon, ahol "feladat" van, oda utazz el, es ott csinald, amit ker a jatek.
Egy ponton el fognak kuldeni a dathomir-ra is, addig felesleges odamenni.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
csuvicsuva
addikt
válasz NoMagix #225310 üzenetére
Gratulálok még egyszer! Én PC-n próbáltam ki (volt néhány elfekvő kódom) a trialt. Nem jellemző rám, de már a tutorial küldetésnél majdnem behánytam. Kicsit elszoktam az ilyen jellegű játékoktól.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz LyonnaisFan1 #225325 üzenetére
Töltsd fel az akku-t. Egyszer megszívtam én is vele.
Kábelről töltöttem az akku-t de a töltés után is kábellel használtam kb 1 hétig még. Amikor lehúztam a kábelt akkor meg üres volt az akksi. Szóval ott szívtam vele, hogy mi az isten baja lehet. És csak ennyi volt. Próbáld meg feltölteni, hátha ez a baja. Nekem is fél meg teli állást mutatott mindig, közben csont le volt merülve.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
NoMagix
addikt
válasz csuvicsuva #225333 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nagyon kíváncsi vagyok rá, majd 7végén fogok rárepülni! -
Bep
őstag
NA!
Eljött az én időm is. 5 chat beszélgetés uátn. A 4. fél óra alatt kideritette az előfizetés történetemet 2 és fél évre visszamenőleg. Az 5. is felháborítónak tartotta, hogy még mindig nem írták jóvá az EA play előfizetésemet és teljes mértékben együttérzését fejezte ki felém. Az elején még győzködtek, hogy már át lett, de nem hagytam magam, majd elnézést kértek mikor látták, hogy mégis nekem van igazam. Közben beszéltem magyar telefonos ügyfélszolgálattal. Aki mondta, hogy már többen hívták őket ezzel, és látja is a nyitott probléma számomat. És ma végre jóváírodott 2év Play 8hónap GPU-ra. -
-
Fernet
senior tag
válasz l.skywalker #225342 üzenetére
Persze örülök neki (főleg ha így marad), csak fura.
Gondolom már folyamatban volt az automatikus váltás is ami ma lett meg, csak tegnap belenyúlt a supportos és ezért alakult így.Szerintem nem nyitok ticketet.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherko Nyereményjáték
Nyeremény:
LEGO Star Wars: The Force Awakens
digitális kódJelentkezés:
ITTJelentkezési határidő:
2020.11.24. 17:00
Jelentkezés feltétele:
ez előtt a hsz. előtt legyen legalább 20 hozzászólásod
az Xbox One vagy az Series X|S topikokbanNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #225347 üzenetére
Köszönjük, Sherko!
Nekem a Complete Saga minden idők kedvenc játéka. Ez nincs meg, és ha megnyerném, valószínűleg unokaöcsém odáig és vissza lenne tőle. Bátyám és sógornőm már kevésbé.
ratcache: nem is baj, mégse az vigye, aki egyszer megkérdezte azt, amelyre kettővel felette válaszoltak, mert hárommal felette valaki más is megkérdezte.
Azt a búbánatba, hogy varázsoltam én itt össze 392 hozzászólást?
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
aktív tag
válasz l.skywalker #225347 üzenetére
köszi again!
hű, bár ezt most kihagyom, de rá kell kapcsolnom, még a végén lesz több, emeltebb darabszámú hozzászólás-feltétel... mindenesetre plusz 1
csuvicsuva: persze, egyetértek... de megálltam és nem külön írtam
Sherko: rockerboy-ra még tudnék is nevezni... bár nem mai fotó lenne, vagy 25 évvel ezelőtti... mondjuk a gyerek gyurmája csodákra képes
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest