- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- Mozilla Firefox
- Synology NAS
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
l.skywalker #197115 üzenetére
Ezzel a név dologgal kapcsolatban is lenne egy kérdésem, amikor regisztráltam én is kaptam valami elborul nevet mittudomén UselessPlayer9745 mondjuk ilyesmit, amit meg is változtattam saját magam által választottra, viszont amikor töltötte a játékot felmentem a mixerre megnézni pár streamet és ott a változtatás előtti néven voltam bejelentkezve, tehát amit automatikusan kaptam azzal, számít ez egyáltalán valamit, vagy nem kell foglalkozni vele, mert ötletszerűen csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Warzone
- Whisky topik
- Path of Exile 2
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest