-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Dreimus #182801 üzenetére
ez esetben én azt mondanám, engem akadályoz, pont, ha mást nem akadályoz nagyon jó neki, használja egészséggel ( :
veszel egyx egymilliós oldet pár pixel hiábal, azt is tudod használni, de sztem azért csak visszavinnéd...._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
l.skywalker
Topikgazda
Akkor ennyi elég is volt az Online vásárlásról és az elállási jogról! Köszönjük - Ha valakiben maradt kimondatlan hsz. az OFF topikban folytathatja!!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Én szerettem volna TG lenni, mert úgyis 24/7-ben figyelem a topikot, de el lett utasítva még anno.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #182805 üzenetére
Üdv újra gazdaként. Rend a lelke mindennek.
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #182812 üzenetére
A mai napig nem tudom hova rakni a kecske szimulátort..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sugarforce #182817 üzenetére
Na de hogy itatsz le egy kecsket? O.o
Beteg cucc amugy.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
válasz JamesHun #182767 üzenetére
gondolkodtam rajta én is... talán majd a One X-be tetetek utólagosan SSD-ét... (ha akad itt kompani ak özelemben)..vagy azt az SSHD-ét, amit USB-n használok jelenleg a One S-hez...
jobb, mint a sima 500as, ami benne van...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Wesder
félisten
Ha màsik régióra àllítom a boxot, van rà esély hogy a preorderelt jàtékkal elöbb jàtszhassak?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #182821 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen játék. Van amelyiket másik régióban elő tudod tölteni, de ha online játék akkor a szerverek nem indulnak el adott ideig. Melyik játék az?Nem, rosszra emlékeztem. Az számít melyik régióban vetted.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #182823 üzenetére
CTR.
Le van töltve, màr csak az indulàsi dàtumot kéne megvàrni. (Péntek 3:00am) Nincs vele gond, csak így több időm lenne ha elöbb tudnék jàtszani, mert pénteken utazom el.Màr levonta 11-.én.
Mindegy, akkor pénteken koràn kelek.[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
Ma ujra neki estem a Vampyr Red Queen-nek. De nem tudom legyozni , megcsinalni. Soha nem fogott meg ki velem egy jatek sem. Foleg nem igy a legvegen. Nagyon duhos vagyok magamra ez miatt. :( Mellette parhuzamosan probalok azert a Rage-el haladni. :)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz tyuxy #182828 üzenetére
Megéri mert 300 forintért kapsz 1 hónapot plusszba, ráadásul a meglévő előfizetéseket is összekonvertálja.
-
tyuxy
tag
-
-
Droughert
tag
válasz AMD Power #182827 üzenetére
Elsőre lement, de mire oda jutottam, 1-2 komolyabb harcnál rájöttem, hogy nem teljesen jó irányba fejlesztettem a karaktert. Használj olyan fegyvert ami gyors, és blood-ot tölt vissza (és a blood töltés legyn kimaxolva rajta), képességek közül meg azt használtam ami lebénítja az ellenfelet egy időre, meg az egyik távolsági támadást. Ez mellett legyen fejlesztve a gyógyító képességed. A blood töltés miatt gyakorlatilag végig tudsz képességeket használni, ha kell gyógyÍtod magad, ha kell lebénÍtod és akkor közelharci támadással töltöd a bloodot.
[ Szerkesztve ]
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok,
Kinect és Just Dance 2019 ügyben kérnék segítséget.
One S-em van a kinect-et a setup során frankón beállítottam, most már fel is ismer bejelentkezik a live-ba, de a játékba belépve sosem kerül elő a sziluettem, hogy kiválaszthassam melyik táncost szeretném utánozni.
Mit kéne még tennem, hogy működjön?előre is köszi
-
senior tag
Xbox ONE S Wireless Controller 11790 Ft + választható ajándék (pl gamer egérpad)
Lehet csak 1 db van, mert nem enged többet a kosárba rakni. Gyorsan akinek szüksége van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!
Használt guitar hero gitár vásárlásánál kell valamire figyelni, mennyire "tönkremenősek"? -
Wesder
félisten
-
csuvicsuva
addikt
válasz XboxGamePass #182835 üzenetére
Közben elfogyott.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
fjudors
aktív tag
válasz XboxGamePass #182835 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Medocsabi #182844 üzenetére
A Guitar Hero Live-ra gondolsz? Egy határ szar a játék, fos tracklisttel (többek között Rihanna, Skrillex meg Katy Perry emeli a színvonalat), ráadásul a GHTV-t már egy éve vagy hogy lelőtték, szóval csak a lemezen található dalokkal kell beérned. Én is megvettem anno pici pénzért valami akcióban két vagy három éve (a korábbi részeket nagyon szerettem), de talán háromszor ha játszottam vele.
Tényleg nem ér egy fillért sem szvsz.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #182843 üzenetére
Igen egyre több helyen jelenik meg, hogy az MS jegelte a gyengébb SKU-t, de sokan még mindig azt mondják, hogy a kettő jó lenne. Talán majd később, habár most nagyon elkezdtek "nyalni" a fizikai dolgoknak
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest