-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Ha az MS-nek visszaküldöm a kontrollert cserére pontosan milyen címre megy a csomag? Ha jól emlékszem Hamburgba megy vissza, de valaki pontos címet nem tud adni, aki legutóbb leadta és még megvan a szállítólevélről a cím?
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz godzsy2 #167701 üzenetére
MS Return Center
Robert Bosch Strasse 4
Frankfurt
GermanyDe nem kell tudnod a címet, a MS bejelentés után létrehozza az UPS címkét, neked csak nyomtatni kell és ragasztani.
Most nézem a maps-on ez egy UPS Center, valószínű, onnan megy tovább, nálam a címkén ott volt, hogy MS Ireland Opns LTD, de ahhoz már nincs semmi cím feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #167704 üzenetére
8-10k a max amit hajlandó vagyok kifizetni. Esetleg elutazok Singapurba hàtha ott olcsóbb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AMD Power
titán
Ha megnézem az EA Access összes elérhető játékát abban sincs benne a SW BF2. De a főoldalon meg írják.
-
KardosAttila
aktív tag
Ez a shadow warrior 2 beteg egy játék, de tetszett, fő küldetéseket csinálva kb 5-6 óra és vége is lett. Remélem az első része is hasonló, az goldos volt szóval gp után rá ér. :p
-
mcwolf79
veterán
Basszus most hogy kaptam a KV-os hírlevelet látom mennyi minden jön a következő 2 hónapban. Metro Exodus már elő van rendelve, de fel kell rakni a listára a RE2-t is. Anthem-mel megvárom a review -kat, de jó lenne csapatni a DIRT 2.0-val, és a gyerkőc biztos elalèlna a Kingdom Hearts 3-tól. És még a backlog-om is tartalmas: hátravan még a HALO 4,5, Reach, plussz a Resident Evil 7-et is végig kellene tolni.
Sietni kell, mert júniusban jön a 2 Kisfarkas, utána nem nagyon lesz idő játszaniXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kakuk.tamas
addikt
válasz AMD Power #167711 üzenetére
Ott írja felül.
Kapcsold be a boxot, az oldalon pedig kattints rá a telepítésre.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
modflow
veterán
Aki rendelkezik az Xbox-áról számlával, az megnézné nekem, hogy a vásárlás napja + 2 év szerepel-e a Microsoft fiókjában a gyártói garanciánál?
Köszönöm!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz modflow #167719 üzenetére
Nem annyi szerepel az oldalon. Kalkulált dátum van ott. Nem tartják számon, hogy mikor melyik konzolt adják el.
Ez úgy megy, hogy legyártják, és onnantól van 24+X hónap garancia rá. Az X az a szám, amit a boltban áll.
Vagy valahogy így.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz AMD Power #167711 üzenetére
Lecsúsztam a szerkesztésről...
Ha Androidos telód van, tölsd le az Xbox appot. És ott keress rá. Onnan is tudod telepíteni.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
TaRka94
senior tag
Srácok nektek is crashel az ea access?
-
AMD Power
titán
válasz kakuk.tamas #167722 üzenetére
Applikációból csak akkor tudom "Turn on" a gépet ha Instan On van a gép beállítva?
-
Beniii06
addikt
válasz modflow #167719 üzenetére
Nekem nem volt meg a 2 év 2 hét híján, így írtam supportnak chaten, bekérték a számlát, majd továbbították a garanciális részlegüknek és ígérték, hogy kapok e-mail értesítőt a dologról stb, de nem jött. 2 nap múlva csekkoltam ismét a weboldalt, a vásárlás napjától pontosan kiszámolták a 2 évet.
2 év garancia jár rá pontosan, így ha 2 évtől több van akkor örülhetsz, szerencséd van, keveset állt a raktárban a boxod, enyém szeptemberi gyártású és BF-kor vettem, így buktam az extra két hónapot.
Szerk.:
(#167711) AMD Power
Ha rámész a telepítés eszközeimre és be van kapcsolva a boxod helyi hálón úgy sem sikerült?
A box beállításaiban be van kapcsolva a távoli küldés opció?[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
petya2012
őstag
sziasztok újra
lenne pár alapkérdésem ha lehet
one x jön jövő héten a Telekomtól
ehez akkor kell Microsoft fiók?(PC-n kell megcsinálni a fiókot)?
a tv-n mindegy melyik hdmi-be dugom bele?
a képmódnál a játékot kell választani gondolom,kell mókolni valamit?köszi a válaszokat
(#167728) kakuk.tamas
LG OLED B7
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz petya2012 #167726 üzenetére
Hali.
1.) Igen, kell MS fiók. Hogy hol csinálod meg, az rajtad áll.
2.)Milyen tv-d van?Szerk:
Ebben az esetben valószínűleg a HDR-hez be kell kapcsolnod majd a tv-n (az Xbox csatlakozása után) az UltraDeepHDMI funkciót.[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
-
TaRka94
senior tag
Xbox appban kér valami kódot amit az update-nél találok a boxon de nem találom.
-
TaRka94
senior tag
válasz kakuk.tamas #167734 üzenetére
Set up a console-nál. Mondjuk csatlakozva vagyok már a boxhoz.
-
eM'82
addikt
sokaknál beadja az akciós 1 éves Live Gold előfizut (9k), azt lehet ajándékként megvenni azon az összegen?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz TaRka94 #167735 üzenetére
Az rejtély nekem is, hogy oda honnan kellene venni a kódot...
De ha egy hálózaton vannak, csatlakozik magától.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-Rolika-
senior tag
PC-vel kábellel összekötve az Elite kontrollert is gond nélkül felismeri? Holnap megyek ismerőshöz PC-n játszani és vinném magammal az Elitet, ha rendesen felismeri. Próbálta már esetleg valaki?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Jovanny2
őstag
Vótmá? Edigital-nál jóárasítva vannak a limited (meg a sima, de az kit érdekel) kontrollerek. Ez a Phantom Black egész gyerebe.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Dreimus
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Van egy Thrustmaster Ferrari Vibration GT Cockpit 458 Kormányom.
Létezik bármilyen megoldás arra, hogy az xbox one konzolhoz csatlakoztassam? Valami átalakító? Bármilyen megoldás érdekel. Köszönöm! -
bandi0000
nagyúr
Játszik valaki ezzel a Sea of Thievs-el?
Tegnao szedtem le, egyenlőre semmit nme tudok róla, de érdekesnek tűnik, szal ha valahova beférek, csatlakoznék, jó lenne tanulni, hogy mit miért hova mikorXbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amennyiben szeretnénk ketten Mortal Kombat x-ezni, akkor muszáj még 1 online fiókot létrehozni a második játékosnak, vagy lehet ezt valahogy helyi profillal is kivitelezni? Ugye valószínűleg nem mindig ugyan az lenne a második játékos, viszont nekik nincs MS profiljuk.
Soha sem próbáltam ezt, ezért kérdezem. .)
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest