-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szimszonos #163248 üzenetére
Múltkor másik gépre léptem be a profilommal és alapból berakta a rendszer a rezgést. Nem hiányzott és nem is fog, egy-két napig érdekes, utána meg hanyagolható. Legalábbis nálam teljesen így van.
RL társaknak: négy főnél többen össze tudunk kapcsolódni? Mert négyen tudunk 4v4-ben vagy privátban 2v2-ben játszani. Össze lehet vajon hozni 3v3-at? Érzésem szerint a 2v2-t bőven kinőttük már most
[ Szerkesztve ]
-
zadir1
tag
Hali!
Media Marktban akciós ez a kormány: Hori racing wheel overdrive (35k) Használ valaki ilyet? Forza 4-hez lenne, majd jövőre Dirt2... Gt920 még mindig nagyon drága nekem
-
csuvicsuva
addikt
válasz #78687232 #163218 üzenetére
Azt hiszem én is csatlakoznék a Rocket League csapathoz, ha már anno megvettem a játékot. Ritkán megy a box, ráadásul most pc-n beszippantott a Life Is Strange (még másfél epizód van hátra), de ez jól hangzik. gszp néven futok, ha nem jelentkezem, akkor nyugodtan vegyetek fel.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Schizoka
aktív tag
-
Game-over
aktív tag
válasz Schizoka #163254 üzenetére
Leírás:
Vigye haza minden idők legnagyobb teljesítményű, közúti forgalomban engedélyezett Porschéját ezeken a lenyűgöző, 4K felbontású képeken, amelyeket a Forza Motorsport 7 bocsátott rendelkezésre (2017. október 3-án az Xbox One és a Windows 10 számára). Ez a 7 darabból álló Windows-téma ingyenes. -
parandroid
félisten
válasz Timyyy #163215 üzenetére
Adják hozzá az akkukat is, leveszed az elemfedelet a kontrolleren, bele az akku, és mehet a bölcsőre a kontroller használat után. A legkényelmesebb megoldás. Play&Charge Kittel azért vannak gondok, illetve dugdoshatod a kábelt, a kontrollerbe is, meg a fiókba is, ha épp nem használod.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
r.levente75
addikt
válasz csuvicsuva #163253 üzenetére
Szia felvettelek, de ha offlineba vagy nem látunk mikor játszol.
-
Sziasztok. Kisebbik fiam látott pár videót a Sea of Thieves-ről,és szeretné kipróbálni. Van köztetek olyan, aki játszana egy 8 éves teljesen kezdővel?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
JenciHUN
aktív tag
Szerintem neki fogok vágni a Halo sorozat végigjátszásának, eddig ez kimaradt...
Szerintetek megjelenési sorrendben álljak neki vagy legyen más a sorrend? -
sartana
csendes tag
Sziasztok! Xbox One problémákra találhatok valami használható választ itt, vagy esetleg segítséget, hol keressek?
A gondom az, hogy tegnap telepítettem fel az xbox-ot, majd megszakadt a net, letöltés közben ( Forza 4), aztán semmi módját nem adta, hogy folytassa a letöltést, telepítését. Úgy megszakadt az internet, hogy az xbox azóta se látja, és folyton hibát ír, hogy nem lehet csatlakozni. Próbáltam mindent kitörölni, resetelni, majd az egész gépet újrainstallálni, de az elején, hogy válasszak nyelvet, majd területi beállítás után igényelné a net kapcsolatot, de innen már nem tud tovább menni...
error code 0x80072ee7
:-( :-(
[ Szerkesztve ]
-
JenciHUN
aktív tag
válasz sartana #163263 üzenetére
Xbox Support oldal szerint:
"A következő hiba jelenik meg tartalom megnyitása közben az Xbox One konzolon:
80072EE7-es hiba
Ez azt jelentheti, hogy a konzol nem tudta betölteni a megnyitni kívánt forrást. A hiba általában akkor fordul elő, amikor egy hálózati csatlakozási hiba miatt a forrás neve nem tudja feloldani az IP-címet."
Próbáltál router restartot?
-
sartana
csendes tag
Igen, leállítottam a router, majd újraindítottam, de semmi változás. Amint csinálom a telepítést, és megadom a Router nevet, majd utána a jelszót, keres, de nem talál semmit, nincs kapcsolat, és folyton azt írja, állítsam le a routert 30 másodpercig (volt az hosszabb ideig is ) , majd indítsam újra, de semmi változás.
-
-
törölt tag
válasz sartana #163263 üzenetére
Esetleg nem a szolgáltatódnak van dns (névfeloldás)problémája?
Vagy a boxban vagy a routerben kellene egyedi dns-s beállítani.
pl.
1.1.1.1
1.0.0.1vagy
8.8.8.8
8.8.4.4Szerk!
Most esett le, hogy a wifivel van a baj.
Az enyém pont ezt csinálja. Az első naptól kezdve nem jó a wifije. Lusta vagyok gariztatni(pedig egyszer kénytelen leszek). Inkább használom kábellel , az a tutti.[ Szerkesztve ]
-
sartana
csendes tag
MunezXBK : Most lett véve a gép, Forza-t kezdtem telepíteni, még el is indult kb. 50% telepítés után, aztán elment a net, nem tudta tovább telepíteni a játékot, és azóta nem látja a netet, reseteltem, még nem volt semmilyen Live rajta. Reset után meg már semmilyen settingem sincs, mert újra kellene installálni, de a netelérésnél mindig elakad ebbe a hibába.
Kábellel is próbáltam, semmi .
Fritz!Box 7360 Routerem van.
Minden más, laptop, telo, ... megy a Wifin.[ Szerkesztve ]
-
sartana
csendes tag
gombilaci1 :
xboxban nem férek hozzá, hogy bármit is beüssek . :-(
Routernél, meg nem tudom, hogy nem állítom-e ezzel úgy át, hogy még semmilyen netem se lesz.
JenciHUN:
Hát ennek most nem igazán tudnék örülni...
[ Szerkesztve ]
-
Orias
csendes tag
Ha érdelel valakit van 1-1 Gold és Gp 14 napos trialom.Privátban.
-
derboy
csendes tag
Sziasztok
Valaki segítsen már miért nem magyar a Fable 3 Xbox one x-en.
Erdeti lemezen volt majd letölti és angol.
A konzul beállításoknál minden Hungary-van állitva.
Másol azt irták hogy a fable 3 is magyar xbox one-on.
A kettő( Fable 2 ) is megvan az tökéletesen müködik magyarul.
Mi nem jó?? vagy tényleg nem tartalmaz magyar felíratot ez a verzió. -
hardzsi2
aktív tag
Sziasztok!
Új Xbox One X tulajként kérdem (2 hete beszerzett gép Karácsonykor lesz csak kibontva és korábban sosem volt konzolom), hogy van-e értelme vennem egy második kontrollert is akciós áron, vagyis vannak-e egyáltalán olyan játékok, amelyek ezt kihasználnák - mondjuk osztott képernyős játékhoz vagy más módon, amikor egyszerre ketten irányítanak?
Esetleg tudtok egy linket mondani, ahol a 2 kontrollerrel játszható Xbox One játékok gyűjtve/listázva vannak?
Casual gémerként az biztos nem fog előfordulni, hogy fél napokat játszva lemerítsem a kontrollert és rögtön szükségem lenne egy cserére, így csak az a lehetőség érdekel, hogy esetleg néhanap a lányaimmal közösen játszanánk (5 és 8 évesek lesznek) valamilyen "ártatlanabb" címmel, esetleg autós játékkal.
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
sartana
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor próba a visszavételeztetésre! :-(
-
-
-
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #163259 üzenetére
Nem voltam boxon, pc-n kaptam az értesítést, onnan igazoltam vissza. Ha játszok, akkor online vagyok. Megpróbálok este csatlakozni.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Serpiko
addikt
1v1 ötletes
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Timyyy
őstag
Ismét köszönöm a sok választ, fizu után beruházok egy olyan venom dokkolós cuccra.
Húú meg a kinect is, meg a just dance... mibe vágtam a fejszém tényleg, ha valaki látja a játékot akcióban, tegye be ide fórumra!Tegnap végre ki tudtam próbálni a Forzát, aztán 4 óra múlva még mindig próbáltam (csak akkor már letenni a kontrollert)....
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék ps4 pro-ról Xbox one-ra váltani. Red dead redemption 2-vel elég sokáig eljutottam. Azt a mentést nem lehet átvinni az xboxra? -
axod
tag
válasz r.levente75 #163281 üzenetére
Én is benne lennék, 3 embert felvettem elvileg.
-
r.levente75
addikt
válasz #22718208 #163290 üzenetére
Este ha fent leszünk a boxon meg tudod nézni kik játszanak ezzel a játékkal. Utána összepartyzunk először aztán megcsináljuk a csapatokat private meccsben.
Ha bejelöltök barátnak látni foglak titeket. Sajna nem tudom mindenki gamertagját. Az enyém az összefoglalóban van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valamennyire off, de ha már jön a streaming az MS-től, akkor érdemes lehet megnézni, hogy a guglinak mit sikerülget összehozni a témában:
[Cloud Gaming! Google Project Stream Assassin's Creed Odyssey vs PC vs Xbox One X!]
Ez még csak demo/beta, de jobb mint amire számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest