-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sartana
csendes tag
Sziasztok! Xbox One problémákra találhatok valami használható választ itt, vagy esetleg segítséget, hol keressek?
A gondom az, hogy tegnap telepítettem fel az xbox-ot, majd megszakadt a net, letöltés közben ( Forza 4), aztán semmi módját nem adta, hogy folytassa a letöltést, telepítését. Úgy megszakadt az internet, hogy az xbox azóta se látja, és folyton hibát ír, hogy nem lehet csatlakozni. Próbáltam mindent kitörölni, resetelni, majd az egész gépet újrainstallálni, de az elején, hogy válasszak nyelvet, majd területi beállítás után igényelné a net kapcsolatot, de innen már nem tud tovább menni...
error code 0x80072ee7
:-( :-(
[ Szerkesztve ]
-
sartana
csendes tag
Igen, leállítottam a router, majd újraindítottam, de semmi változás. Amint csinálom a telepítést, és megadom a Router nevet, majd utána a jelszót, keres, de nem talál semmit, nincs kapcsolat, és folyton azt írja, állítsam le a routert 30 másodpercig (volt az hosszabb ideig is ) , majd indítsam újra, de semmi változás.
-
sartana
csendes tag
MunezXBK : Most lett véve a gép, Forza-t kezdtem telepíteni, még el is indult kb. 50% telepítés után, aztán elment a net, nem tudta tovább telepíteni a játékot, és azóta nem látja a netet, reseteltem, még nem volt semmilyen Live rajta. Reset után meg már semmilyen settingem sincs, mert újra kellene installálni, de a netelérésnél mindig elakad ebbe a hibába.
Kábellel is próbáltam, semmi .
Fritz!Box 7360 Routerem van.
Minden más, laptop, telo, ... megy a Wifin.[ Szerkesztve ]
-
sartana
csendes tag
gombilaci1 :
xboxban nem férek hozzá, hogy bármit is beüssek . :-(
Routernél, meg nem tudom, hogy nem állítom-e ezzel úgy át, hogy még semmilyen netem se lesz.
JenciHUN:
Hát ennek most nem igazán tudnék örülni...
[ Szerkesztve ]
-
sartana
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor próba a visszavételeztetésre! :-(
-
sartana
csendes tag
Juhéééé! Sikerült kiküszöbölni az errort!
Még egyszer köszönöm a próbálkozást az ötletekkel, gombilaci1, JenciHUN, MunezXBK :-)A dolog lényege, hogy nem talált rá a Wifi csatlakozásra sehogy az xbox. Nem tudom mi köze, de egy videót, néztem, ahol hasonló probléma volt, és nem sikerült megoldania. Ámde sokkal lejjebb valaki kommentelt egy olyant, hogy a hdmi kábelt ki kellene cserélni, és íme, a gép megy újra...
JenciHUN , akkor a 999-ben vagyok ben, és nem az a maradék egy.
Még egyszer köszönöm nektek is. :-)
-
sartana
csendes tag
gombilaci1: ( és annak, aki esetleg hasonló cipőben jár )
Megint úgy jártam, hogy csak nem akar müködni ez a fránya wifi.
Újra reset. Telepítés. Megint reset. ( Szar az egész )
A napokban a letöltés csak 1,5- 5 Mb/s sebességgel jött. De folyamat ledobott az egész.
Következő nap megint nics netkapcsolat. Sok bibelődés, egyszer csak megjön, de nagyon lassú, mindig ledob.Aztán jön a tudás, hogy mi a baj forrása:
A megfelelő működés érdekében ügyeljen rá, hogy a konzol hátulján lévő összes kábel össze legyen kötve, és ne érjenek a konzolhoz. Ha oldalt kell elvezetnie a kábeleket, akkor ne a konzol bal hátsó részénél vezesse el azokat; ehhez helyezze a konzolt függőlegesen az állványra. Így elkerülheti a vezeték nélküli interferenciát, amely megakadályozhatja a konzol Wi-Fi-csatlakozását, illetve csökkentheti a vezeték nélküli kontroller hatósugarát.
40 Mb/s felett van most a letöltés az xboxon.
Hátha másokon is segít ez a dolog!!! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest