Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Itt sem értem hogy mit akarsz ezzel mondani...
Abszolút elvesztettem a fonalat! Engem akartok meggyőzni hogy nem kell az 1080 p?
Def engedd meg hogy én döntsem el, hogy kellett e nekem nextgen vagy nem! Amikor a megjelenés napján ausztriából telefonàlgattam veled, hogy hozzak e neked boxot vagy sem, akkor is tudtuk h nem minden lesz 1080p s felbontáson....mégis vettél boxot!
Teged aztán nem értelek...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz a.sebi #12981 üzenetére
ott van a Destiny is, újabb SDK-val legfrissebb pletykák szerint 1080p lesz mindkét konzolon pl....sőt Sunset Overdrive is tán picit profitált belőle, de ott is a játékélményre hajtottak inkább, mintha az nem 1080p lenne, meg Titanfall sem az mégis imádom. Ryse is "csak" 900p mégis mai apig legszebb game
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
GRaul
őstag
Koszonom a valaszt. Akkor meg vmi lenne sokkal jobb az xbox one joy mint az xbox 360-e?
Gondolok itt a fogasra/anyaghasznalatra.Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Gabesz77 #12985 üzenetére
Youtubeon 30fpsel mennek a videók agyontömörítve, ezért a felbontás különbség se nagyon jön ki. Ellenben xone alapban magasabb kontrasztal dolgozik, ezért teltebbnek tűnik a ps4hez képest, ami fakósnak. Azonban ez meg ugye kijelzőn szabályozható...
Mindenesetre a fő érv a platform mellett szerintem, hogy ha van barát, az mit használ, hogy mely exklúzívok érdekelnek jobban, illetve melyik rendszere jön be jobban (szvsz sony os-e most sokkal letisztultabb és gyorsabb, ms még turbúzza, látszik hogy kb mostanában akarták volna csak a launcht, de kezd nagyon összeálni itt is - multimédia őrültségek, mp3 lejátszó meg ilyeneket nem figyelembe véve, mert az szerintem utolsó szempont egy konzolnál, menó gyorsasága, átláthatóságát, fontos - játékhoz köthető - funkciót figyelve.
Az hogy a multiplat címek szebbek psen illetve az exklúzívok elméletben szebbek tudnak lenni, az szerintem lényegtelen. Van különbség, sokszor feltűnő, de mindkét esetben egy szép, játszható eredményt kap az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
válasz a.sebi #12981 üzenetére
Nagyon csábító ez a Fifa 15 + Forza 5 csomag, ezért megy az agyalás. Igen, ezek a youtube videók eléggé össze tudják zavarni az embert, mint írtam, hiába a PS4 erőbeli fölénye, nekem eddig az összes ott látott Xone játék szebbnek hatott.
A gyerekek miatt biztos jobb befektetés az Xone, a kinect miatt, ugye.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
a.sebi
őstag
válasz Gabesz77 #12979 üzenetére
Számít! De nem annyit mint amekkorra hiszti van miatta.
Nem tudhatjuk hogy ez az állappt így marad-e, vagy feltornázza magát a box, vagy a ps en is 900 p be fognak menni később a gamek, de így nem fogja hagyni az ms.
Az alapján dönts hogy mely exclusive címek érdekelnek jobban!
Illetve fontos e neked a kinect, hangvezérlés tv funkció, es hasonló csemegék!
Mindkettő konzolnak megvannek az előnyei, hátrányai. Nincs jobb konzol.
Én elégedett vagyok, a boxal, roszul nem fogsz járni bármelyiket is választod!
De játékfelhozatal alapján pillanatnyilag a box a a jobb, pedig meg ez a felhozatal is egy nagy 0.
A kontroller lehet még döntő, nekem a boxé sokkal jobban bejön!
Hajrà, nem egyszerű a döntés
Jah youtube videok alapján ne válassz! -
Edem25
tag
válasz Gabesz77 #12979 üzenetére
Nem parasztvakítás de én a játékok miatt vettem One-t nem azért mert azon esetleg nagyobb felbontásba megy 1 játék..... meg a kontroller és a operációs rendszer miatt és mert engem soha nem érdekeltek a PS exluzive játékok !
Ha a fizikai fájdalmat okoz az, hogy esetleg csúnyábban fut a One-odon a játék mint annak akinél PS4-e van akkor vegyél inkább PS4et! Nekem ha lenne PS4em akkor is rossz szájízzel ülnék le elé ha tudom hogy , szebb is mint a Xbox-on!Igazábol azt akartam mondani te tudod neked mi a lényeg! Játszani mind a kettőn lehet.
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Némi segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék beruházni egy új konzolba, de egyelőre képtelen vagyok eldönteni, melyik legyen az. A szívem az Xone felé húz, mindig is szimpatikusabb volt a MS gépe. Néztem egy rakás összehasonlító videót a Youtube-on és annak ellenére, hogy szinte mindenhol kiemelik a PS4 hardveri fölényét, az én szememnek az összes ilyen bemutatóban az Xone játékok sokkal színesebbnek, szebbnek tűnnek. Mennyire számít ez az 1080p-s grafika dolog, vagy mennyire parasztvakítás ez?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
GRaul
őstag
sziasztok
Az Xbox one kontroller most már használható Pchez micro USB-s kábelen keresztül?
Minden játék támogatja ami eddig a 360as joyt is?Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gamertech-nél 119.900Ft a Kinect nélküli gép. Talán a legolcsóbb az országban.
Live-Die-Respawn
-
Landon
őstag
Sziasztok,
XO tulajok közt nem vett észre senki olyasmit, hogy a legújabb update óta hosszabb lett a boot idő? Nekem az új update óta a 'szürke képernyő'-nél többet ül a gép mire megjelenik az Xbox One felirat.
Köszönöm!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát, néha fordulnak elő bakik.
szerk: persze javitották azóta.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Gabor1985
tag
XBO day1 edition elörendelve. Kinect nélkül.. A forza5 eladósorba fog majd kerülni!
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
Mister_X
nagyúr
válasz a.sebi #12961 üzenetére
Hidd el, tejlesen felesleges. Ki volt írva a topic címébe, a jobb oldali összefoglaló boxba és az összefoglaló hsz elejére, hogy "TILOS A WAREZ", de naponta jöttek a "hogyan tudok enkóros játékokat futtatni az ikszbokszon" és társai kérdések.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Gabor1985
tag
Nem tudja valaki hogy külön kinectet lehet e majd venni a gèphez? És ha igen, akkor mennyi lessz neki az ára? Sajnos megjelenéskor nem fér bele a kinectes verzió szeptember5-én nekem....
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz GGenius #12939 üzenetére
4.Mind kettővel lehet Ultra képminőégben játszani?ha lehet hány FPS-el (Low,Med,High,Ultra is érdekel)
Vagy inkább egy gamer pc-t vegyek?
Ja és min mekora képernyő kell hogy jó legyek benne?(P4,XO)Ha ez a hozzáállás, akkor inkább PC, ugyanis konzolon nincs grafikai minőség állítás, ott a legjobb graf a menő....... A másik: az hogy ki mennyire jó egy adott játékban, azt nem a képernyő átmérő határozza meg!!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
DummyBoy
senior tag
-
a.sebi
őstag
Valaki tegyen már fel az osszefoglalóba infot ezekről a dolgokrol... Mert uncsi hogy erről szól az egész topik, h mi működik, mi nem...
-
pzstm
titán
-
bobooo
addikt
válasz Damage401 #12948 üzenetére
Ha beaktiválod akkor az One-on is ott lesz. Games with Godl természetesen itt is vagy a majornelson.com-on pár nappal előtt kiírják, hogy mi lesz az adott hónapban. A magyar live már 100%-os, kivéve az alkalmazások terén, nincs Netflix, Hulu (ezek egyébként sem érhetőek el Magyarországról), illetve Twitch se. A chat az jobb mint PS-en egyértelműen SZERINTEM, illetve a multiplayer szerverek is jól bírják. Ritka az amikor leállás van, de azt gyorsan orvosolják.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Fontos döntés előtt állok. Xbox 360 van most meg fél éves elofizetesem Goldra. Viszont azzal a profillal tudom e majd használni az Xbox One live részét? Illetve Live részről miket tudok kamatoztatni itt Magyarországon? Chat része milyen,multiplayer része? Játékok Goldal itt is van? Ha kerhetnem egy összefogó hszt. Mivel ezen múlik hogy melyik platformra nevezek be.
KösziSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok. Ez a szeptember 5-i megjelenés azt is jelenti hogy lesz magyar xbox live az one-ra? Vagy az már volt eddig is?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb meg vennem?
Sok kérdésem lenne....
1. Xbox One vagy PS4-et válasszam (csak BF4-et akarok vele játszani)?
2.Konzolon nehezebb játszani mint pc-n?
3.Xbox-ban Kinectel lehet Bf4 ezni (tudom hülye kérdés de meg mondanátok a választ)?
4.Mind kettővel lehet Ultra képminőégben játszani?ha lehet hány FPS-el (Low,Med,High,Ultra is érdekel)
Vagy inkább egy gamer pc-t vegyek?
Ja és min mekora képernyő kell hogy jó legyek benne?(P4,XO)Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
godzsy2
senior tag
Miért nem enged Titanfallba csatlakozni a szervezhez? valami 503-as hibakódot emleget. A státusz oldalon csak a content tartalmak letöltése miatt van fennakadás.
-
Mister_X
nagyúr
válasz 19Vico81 #12935 üzenetére
Ha még helyesen is írtad volna le...
Amúgy biztos fake. Jelenleg nem tudsz PC-n olyan elérési idejű hardvert alárakni, amivel szimulálni lehetne a konzolokat. Majd amikor 2-3 év múlva lesznek erős IGP-s Jaguar magos APU-k PC frontra és DDR4 memóriák, akkor talán lehet majd emulálni a konzolokat (de ez egy nagyon erőforrásigényes dolog, hiába azonos architektúra).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #12930 üzenetére
tizenegy
-
nagyúr
-
19Vico81
tag
ez vajon mennyire fake ?
https://www.youtube.com/watch?v=18jP9ssEJKY#t=90
Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Destiny-sek IDE!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz adrian94 #12924 üzenetére
Jövő hét csütörtökön lesz még egy akció. Gamestop oldala osztott 5 dolláros kuponokat azoknak akiknek USA accountjuk van. Ip váltás és több facebook profil mellett(mert ez utóbbi kell hozzá) többször is kérhetsz kódot. Valaki 3-500 dollárt szedett össze, én csak 80-at. De az majdnem két játék ára. : )
Live-Die-Respawn
-
adrian94
őstag
Mi ez amiõl beszèltetek ? Lehet valahogy $-t szerezni?
-
SütiGTi
senior tag
Vadásztam pár $-t de most vagy vége vagy nem tudom mi történt de nem megy tovább
-
DummyBoy
senior tag
válasz Zjunior #12905 üzenetére
Azt érdemes tudni rólam, hogy hihetetlen nagy focirajongó vagyok, akár idézhetnék is Gálvölgyitől:
"Szeretem a focit!"Szóval a túl drága itt azt jelenti hogy 4 számjegyű az összeg Viccet félretéve, gondolkodtunk a 14-en, de mivel csak egymás közt ökörködnénk vele, és úgyis váltunk majd One-ra, így a srácok akik viszont focirajongók, úgy döntöttek, megvárják a 15-öt ...
Nekem meg mindegy
Life is shor...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gianni85 #12907 üzenetére
Japánban sok olyan játéktermi cucc van ahol ugrálni kell, meg mozogni, gondolom a kinect miatt ezért szimpatikusabb az a csomag náluk. De azért nem kell túlzásokba esni, pár ezer darabról van igazából szó, MS termékek soha nem voltak túl népszerűek Japánban.
Live-Die-Respawn
-
gianni85
veterán
azért számok jól jönnének... nehogy az legyen, hogy van 10ezer előrendelés a Kinect-es gépre és 5ezer a Kinect nélkülire. Elvégre Japánról van szó, ahol heti párszár X360at adnak csak el.
(#12906) JamesHun
Ha a 129ezres csomagban a Fifa 15 mellett a Horizon 2 lenne a Forza 5 helyett, akkor már előrendeltem volna[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
én megvárom a Horizon2-s csomagot és akkor veszem majd meg a One-t
Hátha addig még az árak lejjebb mennek picitSeriesX: JamesSHun
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest