Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Something_ #13499 üzenetére
128.500.
Megint van 1 jobb ajánlatod?
-
addikt
válasz Gabor1985 #13484 üzenetére
én gagyi, valami heienergy márkájút vettem hozzá. 4 darab került kb 3000 forintba. az első párt meritem. a gyári töltésről. én még nem töltöttem őket. szerintem több mint egy hónapja megy, de nagyon nem akar lemerülni... 2550mAh-s. nem vagyok egy hardcore gémer, de azért használom a gépet
csak azért vettem ezt az akksit, mert volt mellette asszem talán varta vagy talán gp akksi és a pólusok ugyanúgy néztek. szerintem egy gyártósorról származtak, csak a márkás rohadtt drága volt.:)
-
Gabor1985
tag
szerintem mindenki nagyon várja :-D
ti hol rendeltetek elő rá??lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
norbi2010
őstag
válasz XFishboneHUN #13493 üzenetére
Oh, így már érthető. Bár azért az "unknown functions" részt jobban is részletezhetnék.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz norbi2010 #13491 üzenetére
Az op.rendszer és egyéb funkciókra van fenntartva a 130 giga
"Xbox One's 500 GB hard drive can only technically store only 362GB of content. This is because the Xbox One reserves the remaining space for its OS and other unknown functions."
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
norbi2010
őstag
Helló!
Megjött ma a One-om, és amikor telepítettem rá a játékokat, észrevettem hogy az 500Gb helyett csak kb. 370Gb szabad.
Mi ez a 130Gb ami hiányzik? -
Gabor1985
tag
Hát igen eddig elég one-ra az ingyenes játékok. Mondjuk nekem csak szeptemberbe lesz meg a van de szerintem még az idén fognak bedobni egy két jobb címet.
Egyébként milyen akkumulátort ajánlanátok az xo-hoz?lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
redXIII
senior tag
Ingyenes játékkinálaton
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
legiaap
félisten
Őszinte legyek fogalmam sincs. Játszottam már korábban 360-al meg PS3-al is, de valahogy a 360 jobban bejött. Xbox felé húztam, és gondoltam ha a 360 bejött akkor a One is. Láttam mik vannak a store-ban mielőtt megvettem utánanéztem és remeltem gyorsan fognak jönni a játékok. Ez a csalódottságom oka. A játékok árát is sokallom, de azt még lenyelném.
Mostanság meg csak azt lehet olvasni nagy nevek ide-oda, hogy késnek, ami mégjobban elszomorít.
Lehet 360-al jobban jártam volna. Ott nagyobb a választék meg olcsóbbak is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Def26
félisten
-
legiaap
félisten
A gond ott van, hogy látjuk ps3/xbox360 -on miket kapnak és az ember hajlamos ehhez viszonyítani. Magasan volt a léc az előző generációnál.
Ott a pont.
Nem kevés pénz volt ez a gép ezért el nálam magas volt léc. És még mindig azt látom, hogy eléggé lassan jönnek a játékok rá, pedig nem tegnap jelent meg ez a konzol. Az ingyen játékok helyett inkább úgy adnák, hogy egy AAA-s game-t meg egyeb@ssza adjanak ilyen vacakot is, hisz annyit is érnek. Vagy pedig két AAA-s játékot legalább 50%-os akcióval és akkor rendben vagyunk. Plussz emellett havonta legalább 1-2 AAA-s game jelenjen meg a store-ban meg ugyanannyi normál game, de nem így haladunk és ez a bajom.Adok még egy kicsi időt és ha semmi nem változik akkor eladósorra megy ennyi.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
redXIII
senior tag
Na pont erröl beszéltem. Hány játék volt már kint a konzol megjelenése óta mikor bejött a ps+? Vagy a goldos ingyen játékok? És ne az arcade cimeket nézd amiket mindenki köpköd.Itt nincs léc. Nincs miböl válogatni Ha korrektek akarnak lenni.
-
Def26
félisten
válasz redXIII #13466 üzenetére
A gond ott van, hogy látjuk ps3/xbox360 -on miket kapnak és az ember hajlamos ehhez viszonyítani. Magasan volt a léc az előző generációnál. Ez van. Páran biztosan örülnek ezeknek a címeknek is. Pl. lefogadom, hogy pzstm örömódákat zeng erről is. Nincs ezzel semmi baj.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
redXIII
senior tag
Én komolyan nem értem ezeket az embereket, akik rinyálnak az ingyen játékokon ugyanúgy oneon/ps4en. Alig van még pár játék rájuk, Normálisabb cimeket ne is emlitsük, és sirnak hogy azért a kis pénzért amit befizetnek havonta, hogy mit kapnak ingyen a szolgáltatáson felül amiért fizetnek. Mindkét konzolon. Ha kicsengetett 100valahányezret egy konzolért, akkor sajnál mondjuk 8-10ezret már egy használt játékért? Havonta 1szer. De nem, neki 2 doboz cigi áráért nyomják oda a teljes kinálatot mer ő fizeti havonta plust vagy a goldot. Jó hogy nem a destinyt várják már szeptemberben ingyenesnek.
-
legiaap
félisten
Elég sok leárazás van, de nem is az a gond, hanem hogy egyáltalán ilyen játékok, mint ez a kettő is felkerül az xbox store-ba. A store-nak a fele használhatatlan vacak, amik meg jók horror áron vannak. Telefonon meg tableten még elmennek, de xbox-on könyörgöm. Pl. Angry Birds mit kever a storeban? Vagy pl. LocoCycle, Zoo Tycon Peggle 2 és még sorolhatnám...Azért ennél többet vártam volna.
Amik meg be vannak jelentve, hogy majd jönnek azok majd majd valamikor jönnek. Minden csúszik.Mindenféleképp több mint ami most van és nem csúszással.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Augusztusi free teljes játékok Xbox ONE-ra Crimson Dragon és a Strike Suit Zero: Director's Cut.
Live-Die-Respawn
-
godzsy2
senior tag
válasz vicces #13416 üzenetére
Én is így jártam. A géphez kapott két hetes lejárta után fel akartam használni a Ghosts egy hetesét, de nem aktiválta. Szerencsére volt egy egy éves goldom is, azt beaktiválta. Még mindig tart.
Lehet azért, mert a két hetes is trial, meg a játékhoz adott is trial státuszú, de mivel már a kéthetessel kipróbáltad és lejárt, te már nem "próbába" vagy, hanem "lejárt-próbába". És nem kapsz új próbalehetőséget, ha már egyszer kipróbáltad.
-
L_YKing
addikt
válasz XFishboneHUN #13445 üzenetére
Ingyééé van. Többe kerül mint egy One
szerk.: De hülyén hangzik Többe kerül mint egy egy
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
válasz B3ny00 #13443 üzenetére
Tirexi vett hozzá egy átalakítót (több mint 100USD) amivel összehozta egy G25-el. Volt róla videó is, de már törölte, úgy látom. Az alapján eléggé gáz lett a végeredmény: viszonylag nagy input lag, holtjáték a kormányon, és a force feedback sem működött rendesen.
Élni és élni hagyni
-
B3ny00
aktív tag
hi valaki probalta mar logitech g27el osszehozni?
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
godzsy2
senior tag
válasz bulikavagyok #13440 üzenetére
Aha, én vettem meg 5ezerért, annyit meg is ért. Pont tegnap vittem végig unalmamba. Nagyon szép játék, szebb, mint a Tomb Raider, pedig az sem csúnya. A Ryse-ban az erdős pályák gyönyörűek, az éjszakai jelenetek a hangeffektekkel pedig teljesen parásak, ha fülesen hallgatom. Azért, mert nyitó cím és ennyire szép játék, nem hiszem, hogy túl adok rajta... max. beszámíttatom, ha úgy adódik.
A 120fps / 60 Hz "vitához" max. még annyit, hogy semmiképp' sem placebó, mert az fps számláló csak az után lett bekapcsolva, miután megkérdeztem mitől siklik ilyen folyamatosan a játék. Vagy a felbontáshoz van még köze, vagy az lesz, amit Mister_x írt, hogy nem optimalizálták a játékot 360-ra rendesen és ingadozott az fps 60 környékén. És ez tűnhetett fel nekem.
-
a.sebi
őstag
válasz bulikavagyok #13440 üzenetére
Igy van....
-
nagyúr
-
veterán
Mennyiért lehet eladni manapság Ryse-t?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
norbi2010
őstag
Azt jól értelmezem, hogy itt a válaszható játék bármi lehet? Bár gondolom azért egy Watch Dogs Dedsec Edition-t nem választhatok mellé, de mondjuk egy Ryse mehet, nem?
-
ComicGiraffe
újonc
Sziasztok! Új vagyok itt, bár elolvastam az összes hozzászólást. PC-ről jövök, ez az első konzolom. Eddig bevált. Lgyszi vegyetek fel az összefoglalóban, hogy online is élvezetesebb legyen. Titanfall, Forza, NBA, Fifa14.
ComicGiraffeHUN -
BMS
őstag
sziasztok
Tervezem az xbox one vásárlását és láttam az olcsóbb kinect nélküli változatot.
Nagyon fontos kellék hozzá az a kinect?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
addikt
sziasztok!
van pár xbox-live probakódom. eddig 1-et sikerült aktiválnom. a többi viszont nem akar működni. azt irja a gép, hogy a kód már el lett használva.
de kérdezem, hogy hogyan?? az egyik kód egy kontrollerhez volt mellékelve, egy kétnapos. a másik pedig a call of duty mellé és ez egy 1 hetes kód. a csomagokat elvileg én bontottam fel.
lehet, hogy egy kódot többször is kiad a microsoft és valaki más hamarabb használta el mint én??:)
-
veterán
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a Destinyt de mikor indítanám, update errort fogad.
Este szedtem le, azóta nem változik.
Mi lehet gond?[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
norbi2010
őstag
Oké, fel fogok venni mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest