Hirdetés
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz orc88 #120137 üzenetére
IntelKillernek igaza van sajnos.
Elmentem az Konzolmániába. Megnéztem mind a két gépet ki is próbáltam őket. A PS Controller nekem picit kényelmesebb volt elsőre. Bár csak a hülye NFL tudtam megnézni. 20 év PC után nagyon bénának éreztem. Meg persze magamat is! Xbox a Forza 7 volt. Azt azért jobban tudtam tesztelni. Fura Istentelenül! Nem tudom. Nem csalódtam vagy ilyesmi, de nagyon fura így játszani. Persze mint minden más megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- További aktív témák...
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest