Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
két fura jelenséghez kérnék segítséget.
1) a dokumentumot nem tudom docx formátumban elmenteni.
-Ez egy .doc file, amit 2010-es (2007es?) wordben készítettem - megnyitom, szét van csúszva.
-Rákattintok, hogy mentés másként, átállítom Word-re.
-OK után kijön a formátumváltásra figyelmeztető kisablak
- OK-zom azt is.
-A dokumentum helyreáll, rendeződik a szétcsúszás, de egyből kiadja újra a "Mentés másként" ablakot.
-Ha ebből "MÉGSEM"-vel kilépek, akkor onnantól szétcsúszás nélkül tudok benne dolgozni, de elmenteni csak DOC-ba engedi, és a következő megnyitáskor ugyanezt játssza.
-Ha megpróbálom a tartalmat átmásoln egy másik, üres file-be, ugyanez történik.2) A kolléga eszközölt pár változást a dokumentumban
-ezeket én jóváhagytam
-leállítottam a változástkövetést
-de valahányszor megnyitom a doksit, olyan, mintha a változáskövetés aktív lenne, a végleges szöveget mutatja ugyan, de a változtatások feltüntetésével. Újra be kell állítanom, hogy csak a végleges szöveget mutassa. Hiába mentem el, ez a beállítás nem mentődik.Mit tudok tenni ezekkel?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- PC játékok 2500Ft/db
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Jogtiszta Windows 10 Home termékkulcs
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest