Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Serius1974 #1898 üzenetére
Szakasztöréssel kell operálni, nem oldaltöréssel. Többször előkerülő(vagy hasonló) problémáról van szó: [link]
ANT - "Vagy ennek így kell működnie?"
Nem. Az Excel tábla megnyit, kívánt adattartomány kijelöl, CTRL+C, Word doksi megnyit, Kezdőlap fül/Beillesztés lenyíló/Irányított beillesztés/Csatolás->Microsoft Excel munkalap objektum
(Beillesztés esetéln nem fognak frissülni az adatok a Word doksiban, hiába módosultak az Excelben, csatolásánál viszont Word doksi megnyitásakor rá fog kérdezni a Word, hogy frissítse avagy sem)Ennek így működnie kellene. Ha nem, akkor általában közös használatú doksiknál jöhet elő(rosszul vannak megadva a jogok és/vagy, hogy egy időben hogyan lehet szerkeszteni, módisítani egy doksit illetve ha az adott Word doksi pl hálózaton megosztott.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ANT
addikt
Sziasztok.
Word-be beágyazott Excel táblázattal kapcsolatban kérdeznék (Office 20007).
Az .xlsx beágyazást megcsinálom, viszont az a gomdom, hogy ezután csak úgy tudom a .docx fájlt megnyitni, ha előtte megnyitom a forrásfájlt Excelben. Ha ez nincs előbb megnyitva, akkor a Word "teker" az idők végezetéig, úgy kell kilőni feladatkezelőben.
Vagy ennek így kell működnie?üdv.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Serius1974
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy meglévő számozott oldalak után, szeretnék beszúrni fekvő A3 lapot, ami sikerül is, de a számozás onnatól kezdve ugrott. Hogyan tudom megoldani, hogy az A3 is, a következő számot kapja?! -
csferke
senior tag
-
gyu84
tag
válasz Fire/SOUL/CD #1895 üzenetére
ÁÁÁ ezt nem hiszem el, hogy ez ennyire egyszerű
Köszönöm szépen!!!!!!Egyébként most esett, hogy miért nem működött, máshogy hivatkozik, mint az Excelben, nem jöttem rá, míg nem csatoltad a képet, hogy az S1O1 = első sor, első oszlop, a súgó is érthető így R1C1 = row 1, column 1... Köszönöm még egyszer!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
alfa20
senior tag
bocs nem ide
[ Szerkesztve ]
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
gyu84
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni Worddel (2013) kapcsolatban, a problémám a következő:
Adott egy Word dokumentum amiben a számokat időről időre frissíteni kéne és nem kézzel szeretném, hanem, hogy egy Excel táblából frissítse az adatokat.
A megoldás már megtaláltam, csak nem működik
Mezőkód beszúrásával próbálkoztam, úgy ahogy a súgóban lévő példában írja: Beszúrás, Kész modulok, Mező, megkeresem a listában a LINK-et, beírom a fájlnevet elérési úttal.
Itt akadok el! Ha csak a fájlt adom meg akkor működik, viszont az egész táblázat tartalmát beszúrja a dokumentumba, viszont nekem csak egy-egy cella tartalma kéne. DE! akárhogy adom meg a cella hivatkozást azt írja ki hogy "A program nem tud hivatkozást létrehozni a megadott objektumhoz..." vagy "Hiba! Érvénytelen csatolás."
Szinte már az összes lehetséges módon próbálkoztam megadni a cellahivatkozást, de nem sikerült
A mezőkódok:
LINK Excel.Sheet.12 "D:\\data.xlsx" "Munka1!A1:A1" \a \p megj.: próbáltam csak A1, $A$1-el is
LINK Excel.Sheet.12 "D:\\data.xlsx" "Munka'1!A1:A1" \a \p
LINK Excel.Sheet.12 "D:\\data.xlsx!Munka1!A1:A1" \a \p
Próbáltam idézőjelek nélkül is, Excel.Sheet.8-al is. Kifogytam az ötletekből.Kérem ha valaki tudja hogy lehetne, hogy csak egy cella tartalmát szúrjam be a dokumentumba akkor ossza meg velem.
Köszönöm! -
ledger
tag
Nos a galibát az élőfej és élőláb okozta,
lépések: táblázat sarkát megfogva összehúztam akkorára, hogy kb. ráférjen egy A4 lapra
majd a szöveget is úgy formáztam, valamiért nekem hatalmasra volt hagyva az élőláb, meg az élőfej is nagyobbra volt hagyva a megszokottnál, és ezért volt miután összehúztam a dokumentum tartalmát, és rámentem a lapelrendezés-méret majd kiválasztottam az A4-et 3felé ugrott a dokumentum.
De miután az élőláb-fej kisebb méretre lett véve tökéletesen egybe maradt. -
ledger
tag
Sziasztok!
Kaptam egy word dokumentumot amit ki kellene nyomtatni,
de a 11. lapnál el kezd szirénázni a nyomtató, hogy nem megfelelő papírméret.
A doc 11. oldalának mérete 42X29,7 ... tartalma pár sor szöveg,táblázat, szöveg
Hiába összehúzom a táblázatot hogy rá férjen egy a4 re majd a lapelrendezésnél a A4 méretet választom,
akkor a táblázat okéé lesz de a szöveg előtte és utána külön külön lapra ugrik.
Remélem érthető a problémám, ha valaki járt már hasonlóan az leírhatná a gyógymódot.
MS Office2010.
Segítségeket előre is köszi! -
Sziasztok!
Adott ez a dokumentum. Ebben kell megírni a szakdogát. Az az egy problémám van vele, hogy akármit állítok, minden egyes megnyitásnál, láthatóak a korrektúrák. Számomra nem tragédia ennek a folyamatos kapcsolgatása, de a rendszer ahova fel kell tölteni a doksit hibának veszi. Hogyan lehetne kikapcsolni?
köszi
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
őstag
Sziasztok!
Tartalomjegyzéket készítek Word 2007-ben, és az alábbi problémám akadt:[link]
Van esetleg ötlete valakinek, hogy ugyan miért van az alsó két sor szövege lefelé elcsúszva? Semmilyen releváns magyarázatot nem találtam rá, így jelenleg csak bugnak tudom betudni. (Térközre gondoltam, de mint kiderült, nem az okozza.)
Az esetleges válaszokat, ötleteket előre köszönöm!
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Szeretném egy kisebb adag (20-30 db) boríték címzését nyomtatással megoldani, de már agyf@szt kapok a sikertelenségtől.
Beállítottam a feladót, a borítékot, a betűtípust és méretet. A címzetteket címtárból szeretném, de nem igen találom, hogy miként tudnám ezt megoldani?
A másik, hogy a címzett címét nem "auto" állásban karom balra tolni, hanem megadott értékben. A boríték LA/4 (francia) és max 11,87 cm-t enged (pedig bőven van még hely), de hiába állítom be és okézom, ha újra ránézek, visszateszi "auto" állásba (ami ~9 cm). Amit képes megjegyezni/megtartani az max 10,7 cm-es eltolás, de ez még mindig a boríték közepét jelenti kb.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
TheProb
veterán
Üdv!
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy az előfej-ben szerepeljen az aktuális főfejezet címe?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
localhost
Közösségépítő
válasz Something_ #1881 üzenetére
Nem értem.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Van arra valami opció word-ben, hogy 4 db A4-es oldalból pár kattintással A3-ast csináljak? (ugye a 4 db A4-es tele van írva, ezt szeretném átfaragni egyből úgy, ahogy van A3-ba)
Köszi előre is!
-
kissag
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám van:
Szépen elkészítettem a dokumentumomhoz a címsor1, címsor2, címsor3... stílust, de a címsor kettő valahogy rendre elromlik. Beállítottam, hogy többszintű számozás legyen. Működött is rendesen, de egy idő után a címsor2 elrontja a számozást, mert a számozást újra kezdi. Pl.: a 3. címsor1-en belül nem 3.1 van, hanem 1.1. jelenik meg. Ha újra megpróbálom beállítani sem csinálja rendesen... -
r-chee
őstag
Üdv az Uraknak!
MS Office 2013-mam van (eredeti), s ha Word-ben egy új dokumentumot elmentek gépre, majd azt újra meg szeretném nyitni fájlkezelőben, azt a hibát dobja ki, hogy "Sajnos a Word hibát észlelt, és a hiba akadályozza a működését. A Word emiatt most bezárul". Van egy "Javítás most" lehetőség, de nem történik semmi, ha ráklikkelek.
Ha OneDrive-ról nyitok meg egy dokumentumot, azt lazán megnyitja, de ami gépen van azt csak úgy, hogy Word-ben tallózom be.
Valami ötlet?
üdv.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
vans?
őstag
sziasztok,
azt szeretnenk megoldani, hogy az Excelbol kiexportalt cellatartomanyt 90 fokkal elforgatva be tudjuk tenni egy Word dokumentumba teljes oldalas modon (szakdolgozathoz, nem fer ki normalisan mashogy). Meg lehet ezt valahogy csinalni? Vagy marad a nagy kepernyos Print Screen?
hábm bábm
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Egy A4-es lapot szeretnék függőlegesen kettévágni plusz az egyik "felet" mondjuk világosszürkére beszínezni. Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
KMT
addikt
válasz dellfanboy #1871 üzenetére
Nem egyszerűbb ezt excelben megcsinálni oszlopok összevonásával?
-
dellfanboy
őstag
tudtok segíteni egy olyan word makróban ami minden szám mögé rakna egy vesszőt?
van egy id sorom xls-ben (kb 20k ) és ezt kirakom txt>majd wordbe és vesszőt kellene így néz ki most az oszlopom
123456
1234567
1234567
12345678(tehát az id se mindig 6 jegyű hanem növekszik)
ezt szeretném látni
123456,
1234567,
1234567,
12345678,eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
mokus1
addikt
Office 2013. Valami elállítódott. Egy sablonból kell anyagot csinálnom több oldalas dokumentum, némelyik oldalon angolul kezeli a szöveget, néhol nem működnek a navigáló gombok és ha megnyomom pl a jobb oldali gombot különböző számokat szúr be?
Mitől lehet ez? -
cellpeti
nagyúr
nem szóltam
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
localhost
Közösségépítő
válasz Gabesz87 #1867 üzenetére
Jah, ha az a kérdés, hogy hol és hogyan lehet beállítani, hát tessék:
A menüsoron kattintasz az ESZKÖZÖK menüponton, majd annak a menünek az alján látsz egy lefele mutató kettősnyilat, ha arra ráállsz és kattintasz egyet vagy csak vársz néhány másodpercet, akkor kibomlik az egész menü.
Itt az eszközök menü TESTRESZABÁS menüpontjában bepipálhatod a MINDIG A TELJES MENÜ MEGJELENÍTÉSE opciót... majd Bezárás gomb és örvenedzz.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Gabesz87
veterán
Office 2003-ban be lehet állítani valahogy a menüt, hogy normálisan jelenjen meg, ne ilyen legördíthető szerűen, azaz minden menüpont látszódjon!?
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Figyelmetlenségemnek köszönhetően felmerült egy probléma, de aztán sikerült is megoldanom. Leírom, hogy nyoma legyen, és legalább ti ne fussatok bele.
Tartalomjegyzék beszúrásánál kiválasztottam az automatikus verziót, és örültem, hogy a címsorok frankón működnek. Ebben a szellemben elkezdtem írni a feladatom, és pár nap múlva nem értettem, hogy miért csak 3-as szintig jeleníti meg a tartalomjegyzék a heading-eket. Végül sikerült rájönnöm, hogy az automatikus tartalomjegyzék mindenképp csak 3-as szintig számozza a címsorokat.
Beszúrtam manuálisan a tartalomjegyzéket, beállítottam 4-es mélységig, és bumm, most működik.Egy szó, mint száz, ha ebbe a helyzetbe kerültök, gondoljátok végig, hogy milyen tartalomjegyzéket szúrtatok be.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Matthew 91
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok úgy beszúrni fekvő A/3-as oldalt egy dokumentumba, hogy az eddigi oldalszámozásom megmaradjon? Eddig csak úgy sikerült, hogy a következő szakaszban újra kezdet a számozást.
-
gabor128
aktív tag
Üdv,
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Word doksik akarok PDF-be elmenteni, de kék lesz az egész háttere. A Worben egy CV van, ami szerintem exceles formátumban van (Europass-os). Valamiért kékre színezi a PDF hátterét. Nem találom hol lehet átállítani, hogy fehér legyen. Tud valaki segíteni?
-
KMT
addikt
válasz gyáliSanyi #1854 üzenetére
Az oldalszám beszúrása után megjelenik a külön menü (tervezés), ott bepipálod, hogy első oldal eltérő. Ez az első oldal a szakaszra vonatkozik, tehát az első oldal után kell egy szakasztörés még (lap elrendezése - töréspontok - szakasztörés, új oldal). Így a 3. oldalon kezdi az oldalszámozást, "3" számmal. Ha ide "1"-et szeretnél, akkor: tervezés menü megint - oldalszám - formázás - kezdő sorszám: 0.
A tabulátorok méretét a jobb klikk - bekezdés - tabulátorok menüben tudod beállítani. Ha csak ennyi az eltérés formailag, akkor egyszerűbb a formátummásolót használni, de ezt nem részletezném.
Ja, ezeket újabb word szerint írtam, de a 2007-ben is hasonló kell, hogy legyen.
-
gyáliSanyi
őstag
Ha megnyomom a TAB-ot akkor van ahol messzebb megy bentebb a bekezdés mint máshol.
Hol tudnám beállítani, hogy egyforma hosszú bekezdés előtti közök legyenek?Live poor, die rich.
-
localhost
Közösségépítő
válasz DrojDtroll #1846 üzenetére
2013-ban:
Nézet / Piszkozat nézet.
Hivatkozás / lábjegyzet beszűrása / jegyzetek megjelenítése a lábjegyzetek ablakban a Minden lábjegyzet helyett a legördülőben kiválasztod a Lábjegyzet elválasztó vonal-at.
Majd átsöpréssel kijelölöd magát a vonalat és DEL. (kipróbáltuk, működik)Köszönöm a nejemnek a segítséget.
Viszont ha valaki tudja, hogy hogyan lehet a vonalat tetszőleges hosszúságra megváltoztatni, az írja meg nekünk
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
KMT
addikt
válasz gyáliSanyi #1851 üzenetére
Szakasztörésekkel.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Word 2007-be, hogy állítom be, hogy az első két oldalon ne legyen számozás és a harmadok oldalon kezdődjön az 1. oldalszámozás?
Live poor, die rich.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Word mezőkkel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
Az alapkérdés az, hogy mező paramétereként lehet másik mezőt használni.
Konkrétabban: az Advance mezőben az eltolás mértékét meg lehet adni a StyleRef mező alapján (ha az egy számot ad vissza) (illetve az adott szám többszörösével)Amihez kellene:
Szeretném a címsor 1 stílusú fejezetcímek sorszámát a lap margóján megjeleníteni, úgy, hogy a minden lapon megjelenjen az aktuális fejezet száma. A számok egyre lejjebb kerülnének.Az ötlet:
Az élőlábba tennék egy szövegdobozt, ami lehúznék a megfelelő helyre. Az aktuális fejezet számot a StyleRef mező tartalmazná. Ennek elhelyezkedését szabályozná az Advance mező, úgy, hogy az eltolás mértéke lefelé növekedne a fejezetszámmal.Valami ilyesmi képletre gondoltam
Advance /d =(StyleRef "Címsor 1" bekezdésszám)*12 (minden új szám 12 ponttal kerülne lejjebb)Sajnos, amit próbáltam nem működik. Van erre ötletetek?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van két táblázat amit mindenféle képpen fekvő lapra kell tennem, de jó lenne a következő lapot állóra szeretnék már gépelni. Ezt hogy tudom megtenni?
-
DrojDtroll
veterán
Több megoldás is van erre a problémára???
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
Word 2007-ben, 2010-ben, és 2013-ban, hogyan lehet eltüntetni a lábjegyzet vonalát.
Valami jó megoldás kellene. Kitakarni szövegdobozzal vagy valami ilyesmi azért nem jó, mert versenyre kell. (szakközépiskolás vagyok) Szóval a tényleges eltüntetést kellene megoldani.
Mind a három verzióban érdekelne a megoldás.
-
Gabesz87
veterán
Van egy Word doksi, amit nem tudok megnyitni, ezt írja ki:
Wordpad-al társítva megnyílik, csak az egyenletek, amik gondolom egyenletszerkesztővel lettek készítve, nem látszanak. Van rá esély, hogy valahogy Word-el meg tudjam nyitni?
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
-
Mazsi888
újonc
Sziasztok! Valaki tudna segíteni és leírná részletesen, hogy hogyan tudok ábrajegyzék és táblázat jegyzéket csinálni Word 2007-ben? Mindegyik ábránál és táblázatban megcsináltam a képaláírás beszúrást, de a végén az ábrajegyzék beszúrás gombra kattintva azt írja ki, az ábrajegyzék helyére, hogy nincs ábrajegyzék bejegyzés...
Nagyon sürgős lenne, úgyhogy ha valaki tudja, írjon minél előbb légyszíves!Előre is köszönöm!
-
Oldman2
veterán
Word 2010 alatt kellene a nejemnek a normal.dotm fájlban tárolt alapértelmezéseket módosítani.
A betűtípust és méretet már sikerült, de a Térköz utána beállítás módosítását nem tudom hol beállítani.
Valami iránymutatást tudnátok mondani?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Egy s.o.s. segítségre lenne szükségem. ha word2007-ben végjegyzetet csinálok, akkor automata számozásnál mindig nyit hátul is egy ugyanolyan sorszámot. Azt meg lehet oldani, ha pl az 1-es végjegyzetre máshol is hivatkozni akarok akkor ne szúrja be mégegyszer? Azaz ne a soronkövetkező sorszámot írja, hanem újból használhassam a már meglévőt? Vagy mindig fel kell venni az újat és újból beírni ugyanazt az irodalomjegyzéket amire mutat?( talán érthető vagyok)
-
INTELligent
senior tag
Hali!
A Word 2007 segítségével szeretnék publikálni a blofomon (a Google-féle Blogger-t használom), de nem engedi reggelni a blogot. Hogy lehetne megoldani?
Előre is köszönöm!
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
rushty
őstag
Hi!
MS Word 2003 előtt vagyok és egyszerűen nem ad találatot a keresés, pedig ott van a szemem előtt a keresett karakterhalmaz, mi állíthatódott el, vagy mi lehet az oka?
Revolut meghívó pü-ben
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Valszeg alapszíntű és láma kérdés, de nem tudom az új dokumentumot ugyanolyan elrendezésre állítani, mint amilyen alapból volt eredetileg (pl az oldalsó margó azonnal fent kezd, a kurzor az első sorban villog az A4-esen és nem pár sorral lejjebb) hogy tudom visszaállítani? Egy össze vissza oldalrendezés, állítás után valamiért ez van...
F.K.T.
-
localhost
Közösségépítő
válasz alfalibra #1834 üzenetére
Nem tudom, az okát, de a CTRL/ENTER nem arra való, amire te használod... most elolvasom még nyolcszor, HÁTHA megértem, mi a gond nálad...
-
cellpeti
nagyúr
üdv
tettem egy képet egy dokumentumba, de most kellene a kép, viszont a gépen már nincs meg. Ki lehet valahogy venni a dokumentumból, hogy kép formátumú legyen?
-
alfalibra
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, egy bosszantó probléma megoldásához.
A 2010-es és a 2007-es microsoft word is azzal idegel, hogy valamiért nem működik rendesen az új/következő lapok megjelenítése.
1. Amikor egy új lapon szeretném folytatni az írást, hiába van az utolsó sorban a kurzor, a sima enter megnyomásával nem hajlandó új üres lapot létrehozni és átugrani rá. Csak akkor ad ki új üres oldalt, ha a ctrl+enter kombinációt használom.
2. Ha írás közben telik be egy oldal, akkor sem hajlandó automatikusan beadni egy új lapot. Ha tovább írok, miután betelt, akkor a szöveg folytatódik az új oldalon, de mivel az új oldal nem jelenik meg magától, ez az új oldalra jutó szöveg csak azután válik láthatóvá, hogy a ctrl+enter kombinációval én magam előhívtam egy új oldalt.
3. Ha egy több oldalas dokumentum X. oldalához még hozzáteszek szöveget, akkor az X. oldal után az következő összes lap, ahogy a lapok aljáról tovább csúszik a szöveg a következőre, eltűnik és csak akkor jelenik meg újra, ha ctrl+enterrel új lapokat hozok létre és csak a delete segítségével tudom visszahívni rájuk a már meglévő szöveget. Amit persze minden egyes oldalnál külön el kell játszani.
Állati idegesítő, és nem tudom, hogy miért nem kezeli automatikusan az új oldalra kerülő szöveget, hanem eltűnteti, míg én nem hívok elő új lapot. Feltettem egy régebbi office verziót, mert gondoltam, hátha vmit én állítottam el egy véletlen billentyűkombinációval v. ez vmi fura új funkció, amit vhogy véletlen bekapcsoltam. Egy ideig normálisan is működött, aztán ez is elkezdte ezt csinálni.
Tudja valaki, hogy ez miért van és hogy lehet megszűntetni? -
localhost
Közösségépítő
Én nem sok esélyt adok....
Ha a file-t nem mentetted el saját formátumában, akkor szinte semmit... a pdf-be mentés gyakorlatiklag olyan, mintha kinyomtattad volna, és sem előtte sem utána NEM MENTETTÉL. - szerintem több időt fogsz elpazarolni az eredeti file "előhalászásával" , mintha újra megcsinálnád.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
scavy
tag
Hi!
Olyan gondom van, hogy csináltam egy dokumentumot Microsoft Word 2007-ben, (kb. 3 órát tartott) majd elmentettem pdf formátumban, majd utána elfelejtettem elmenteni .doc vagy .docx formátumban, bezártam a word ablakot és automatikusan reflexből a mentésnél a "nem" -re klikkeltem, így eltűnt a doksi, és most nincs meg csak pdf formátumban. Táblázatok vannak benne különböző színekkel és kiemelésekkel, stb.
Próbálkoztam már anno pdf konvertálással, és tudom hogy macerás, jelenleg is épp egy ilyen szoftverrel szenvedek, mert teljesen jól szerkeszthetővé tudtommal nem varázsolja vissza.
Van esetleg valakinek bármi ötlete, hogy tudnám az eredeti dokumentumot visszaállítani?
Láttam már több megoldási variációt olyan esetekre ha lefagy a géped közben vagy ilyesmi, de erre nemigen találtam semmit, appdatanál a tempben is néztem, nincs semmi.Bárminemű segítséget nagyon megköszönnék, át kéne még szerkesztenem a régi doksit és leadni időre, de nem szenvednék vele megint 2 órát ha valamilyen recovery módszerrel vissza lehetne állítani.
-
-
csferke
senior tag
válasz Baltasbatya #1828 üzenetére
1) microsoft word-ben tudok fdf formátumú pdf-et generálni, ha igen, akkor hogyan, mert eddig nem sikerült. Más szöveg szerkesztőben a pdf exportálásnál kiválasztható.
Save As
Viszont figyelmedbe ajánlom a Bullzip PDF Printer-t.
Bármely másik programból is "nyomtathatsz" pdf-et vele és tapasztalatom szerint kb. ~10x kisebb méretű az elkészült pdf mintha a Save As-t használod. -
Baltasbatya
újonc
Sziasztok,
2 problémám van.
1) microsoft word-ben tudok fdf formátumú pdf-et generálni, ha igen, akkor hogyan, mert eddig nem sikerült. Más szöveg szerkesztőben a pdf exportálásnál kiválasztható.
2) writer-ben be lehet illeszteni űrlapvezérlőből szöveg dobozt, ami aztán fdf-es pdf-ben kitölthető marad, így elérhető, hogy a formázás, és a törzs szöveg ne legyen módosítható, de ki lehessen tölteni egyes adatokat utólag.
Kérdés, hogy microsoft word-ben hogy tudok ilyen szöveg mezőt beilleszteni? A szöveg doboz ilyen szempontból nem jó. -
Werrew
csendes tag
Helló, kiszeretnék nyomtatni egy naptárat háttérrel. Azt már megtaláltam, hogy a hátteret kinyomtassa, viszont nem azt nyomtatja amit látok a képen, hanem mozaikokat abból a képből, sokkal kisebb méretben mint kéne...
Tud erre valaki vmi megoldást? -
klambi
addikt
szevasztok!
keresgettem már neten is, de nem találtam egyértelmű válaszokat...
olyan előfordulhat ms 2010 wordben, hogy nem aktív a vízjel funkció?
(ahogy én tudom, nézettől függ, de normál nézetben nem tudok hozzáadni vízjelet a doksihoz...)"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
MS Word 2010-ben körlevél készítésnél futottam bele a következőbe: a címlistánál külön-külön oszlopban szerepel minden, a címre vonatkozó adat, tehát pl. "A" oszlopban az irányítószám, "B" oszloban a település, stb. Namármost, a körlevél készítésnél a címhez az istennek sem tudom beállítani azt, hogy a házszám is ott legyen, mindig így fog kinézni:
település
utca
irányítószámMi a gond, miért nincs ott a házszám? A "Címterület módosítása"/"Mezők egyeztetése" opciónál a "nem kötelező" adatoknál a Cím2-nél be van állítva a házszám mező, de sehol sem jelenik meg. Hol kellene még kutakodnom?
-
alfa20
senior tag
Sziasztok,
kaptam egy works-ben írt szöveget amit ha meg nyitok word-ben folyamatosan nyelvhelyességi hibát ír, mert angol nyelvűnek ismeri fel a szöveget. Van rá mód, hogy word-ben át állítsam magyarra a szöge nyelvezetének felismerését?
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
őstag
Kedves Hozzáértő!
A helyzet a következő : adott egy 4 oldalas dokumentum, és 2oldalas nyomtatással szeretném kinyomtatni. Van header a dokumentum címével, és fooeter a lapszámozással. A probléma az hogy nem a nyomtatási képet nyomtatja ( a nyomtatási képen szépen egyazon azonos sorban van a header-footer ) hanem úgy hogy laponként eltérő magasségban jelenik meg a papíron a nyomtatás. Ez rendkívül izléstelenül néz így ki, és remélem valaki talál rá megoldást mert már végignyomkodtam mindenféle közére igazítás és társai lehetőséget, de semmi nem oldja meg.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Wordben beállítottam egy többszintű listát. Hiába nyomok azonban tabot, ha egy mélyebb szintre akarok lépni, nem csinál semmit, illetve előre megy egy "tabnyit", de nem ez a cél!
Eddig TAB-bal előre SHIFT+TAB-bal meg visszalépkedett. Már nem először csinálja ezt és nem jövök rá miért!
Köszi
[ Szerkesztve ]
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
pinnacle
nagyúr
Word-ben szeretnék szöveget javítani, de ha beírok egy betűt az törli a mögötte levőt és space-el sem tudom eltolni, mert az is töröl. Mit állíthattam el? Ha új dokumentumot nyitok ott is ez van.
-
Zizi6785
csendes tag
Most látom, hogy itt talán jobb helyen van a kérdésem:
Tud valaki segíteni?
Régid dos-os Word doksikat szeretnék kinyitni 2007-es Wordben, Windows 7 64-bit alatt.
Van hozzá .sty kiterjesztésű stíluslap is.
Magyar szöveg, tehát jó lenne, ha az ékezetes betűk is megmaradnának és persze a stílusok is.Lehetséges ez?
Köszönettel!
Zizi
Zizi
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
A cégnél kaptam egy E-mailt egyik partnerünktől amiben egy docx formátumban küldtek szerződés tervezetet.
Ez a dokumentum úgy volt formázva, hogy ha beleírtam valamit, akkor azt kiemelte piros színnel és a doksi mellé buborékban ki is írja, hogy (módosította XY, 2014.01.10.-én 13 órakor). Amikor ezt visszaküldtem, akkor az ők módosítása is így látszódik, csak nekik kék színnel emelte ki.Mi ez a funkció és hogyan lehet beállítani, kikapcsolni?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
localhost
Közösségépítő
-
tgulyas
senior tag
az hogy meg nyitok firefoxal egy weblapot , kijelölök egy rész szöveget képekkel együtt és átszeretném copyzni egy word be de a szöveget bemásolja a képet viszont nem . Ezt hogy tudnám beállítani hogy a képet is bemásolja .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
tgulyas
senior tag
Üdv , tudna valaki abban segíteni hogy mit kel beállítani ahhoz hogy weblapról kijelölt szöveget és képet betudjak copy ni egy word-be . CTRL-C és CTRL-V kombinációval. Office 2010 van fent .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Elsősorban Powerpoint-nál tapasztaltam, de véleményem szerint word-nél is így működik, ezért írok ide.
Hogy lehet úgy beállítani a helyesírás ellenőrzést, hogy egy-egy dokumentumnál az összes szöveget, szövegdobozt, stb egy megadott nyelv alapján ellenőrizze.Powerpointnál ha egy szövegdobozba elkezdem írni az angol szöveget, akkor alapból magyarul kezdi el ellenőrizni. Ha manuálisan átállítom angolra, akkor a beírt szöveget leellenőrzi angolul, de a később beírt szöveget újra magyarul nézi.
Mi ennek az oka?
Köszi
-
icons
addikt
Üdv!
Egyik ismerősöm keresett meg ezzel a problémával, próbáltam TeamViewer-rel segíteni, de én se találtam meg a megoldást :S
Itt látszik a probléma, a margókat ilyen kis szürke vonalak jelzik mind a négy sarokban. Hogyan lehetne ezeket kikapcsolni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- PC játékok - árak megegyezés alapján
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest