Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, melyik szövegszerkesztőbe lehetne megoldani a következő problémát:
Van egy nagy szöveges file-om, amiben sorok vannak. Bizonyos keresés alapján megkeresek sorokat, amiket ki akarok másolni. Eddig nincs is probléma, notepad++ megcsinálja. Viszont szükségem van a kiválasztott sorok után következő sorokra is.
Előre is köszönöm!
Üdv. Gábor
-
current
tag
Sziasztok!
Word 2010-ben kérnék segítséget, full verzió. Képtelen vagyok elmenteni egy filet oda, ahova szeretném, állandóan csak a Templates mappát ajánlja fel. Az itt látható segítséget találtam a neten, egyetlen probléma van, hogy a 6. pontban levő "Browse" gomb szürke, nem lehet rákattintani. Mi lehet a baj? Köszönöm!
http://www.gilsmethod.com/change-default-save-location-word-2010
[ Szerkesztve ]
-
Robb202
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Wordben hogyan lehet megoldani azt, hogy a fejléc (élőláb) csak az első oldalon legyen és ha a második oldalra jutok akkor ott automatikusan ne jelenjen meg. Mi a megoldás? Word 97 vagy 2003 esetében.
Kérlek segítsetek, fontos lenne. Előre is köszönöm.
-
félisten
válasz BloodyEddie #1395 üzenetére
Ilyet lehet eszközölni, de mint a kiadványszerkesztőkben lévő tördelés funkció(nyomdához), olyan(legjobb tudomásom szerint) nincs a word-ben. (Automatikusan a megadott számú vízszintes/függőleges hasábra töri, beállítja margókat, képet az adott szöveghez/hasábhoz méretezi stb stb funkcióra gondolok)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BloodyEddie
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1394 üzenetére
Csak szimplán 4be akarom törni a dokumentumot, azt hogy lehet?
-
félisten
válasz BloodyEddie #1392 üzenetére
vagy akár egy táblázatot is beszúrhatsz (bocs, csak be van állva a netem, nem tudtam már szerkeszteni az előző hsz-t)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz BloodyEddie #1392 üzenetére
Címke és gyártasz egy egyéni, 2x2-es címkét egy meglévőből...
[ Szerkesztve ]
-
BloodyEddie
őstag
Hali!
Wordben szeretnék 4 egyenlő részre osztani egy dokumentumot, de nem tudom megcsinálni. A hasábokkal csak függőlegesen sikerült elérni, nekem pedig olyan elrendezés kellene, mintha kétszer félbe lenne hajtva egy A4-es lap. Tud valaki segíteni?
-
félisten
válasz pufihus #1390 üzenetére
Van egy "kissé nem szép" ellenőrzési eljárás, de legalább hatékony. Hozz létre 2 mappát pl: d:\prj1\pic_real és d:\prj1\pic_moved néven. Minden, a doksiban használt képet másolj a pic_real-be, és onnan szúrd be őket, majd mentsd el a doksit. Ezt követően mozgasd át az összes képet a pic_real mappából a pic_moved mappába, majd nyisd meg a korábbi doksit. Ha minden képed megjelenik a doksiban, akkor egész biztos, hogy azt viheted/másolhatod bármilyen gépre.
Ha meg egyes képek mégsem jelennek meg, akkor legalább tudod, hogy melyek azok, és meg lehet próbálni kideríteni, hogy mi a közös bennük. (pl mind a Nikonnal készült, bazi nagyok, nagy felbontásúak, stb stb)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
pufihus
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #1389 üzenetére
Na, megvan az ellenőrzés. Ha kiveszem a képet, 3 megával csökken a méret, visszatéve ennyivel nő. A kép talán fölöslegesen nagy felbontású, de ugye jól gondolom, hogy ez még nem problémás fájlméret? Ennek még nem kéne gondot okozni. Vagy de?
-
félisten
válasz pufihus #1388 üzenetére
Azért ellenőrizd, hogy mégis mekkora felbontásúak/méretűek azok a fényképezőgéppel készített képek. Ha pl beszúrsz egy 2 megás képet (és azt nem csatolja a word, hanem ténylegesen beszúrja), akkor a doksi mentése után 2 megával meg kell növekednie a doksi méretének is. Szóval ha a beszúrt képek mérete pl 15 mega, akkor azért ellenőrizd, hogy a word doksinak is nagyságrendileg 15 megának kell lennie(a word is használ optimalizáló algoritmusokat, a doksi kisebb méretűvé varázslása végett, de JPG képek nem túl jól tömöríthetőek)
-
pufihus
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #1387 üzenetére
A fényképezőgép eleve JPG-re van állítva, a HDD-re töltés után sem konvertálom át. (Legalábbis szándékosan nem, mindenesetre, az intézőben minden kép IrfanWiew JPG -ként jelenik meg - ez az alapértelmezett képszerkesztőm. Ennek lehet jelentősége?)
-
félisten
-
pufihus
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #1385 üzenetére
Beszúrás fájlból menüponttal, HDD-ről. A jövő héten le kéne adnom egy cikket. 8 kép van benne, a laptopon csak az a kettő nem jelenik meg, amelyiket én csináltam. Pedig szükség lenne rájuk. Az asztalin minden rendben van, de egy idegen gépen vagy működik majd, vagy nem (ami az adott helyzetben nem túl megnyugtató). Ez mitől függhet? Lehet, hogy nem is Word, hanem Nikon probléma?
-
félisten
válasz pufihus #1384 üzenetére
Valószínűleg nem beszúrod a képet, hanem csatolod. Remélhetőleg nem direkt a a Nikon gépről illeszted be a képet, hanem előtte lemásolod a HDD-re őket.
-
pufihus
csendes tag
Üdv!
Word-be beszúrt képek megjelenítésével kapcsolatban van problémám.
Többször előfordult már, hogy a Nikon D40 gépemmel készült jpeg képeket szúrtam be word, vagy powerpoint dokumentumba az asztali gépemen, és noha ott minden működött, bizonyos más gépeken (pl. a laptopomon) a képek helyén csak egy x látszott. (Az ilyesmi nem olyan vicces, ha akkor derül ki, amikor éppen előadást tartasz... )
A szóban forgó számítógépeken ugyanolyan xp professional és 2003-as word van. A képfájlok nem extrémen nagyok. Az egész dokumentum sem.
Szóval, mi lehet az ok és főleg, mi a megoldás? Ja, és ha lehet, magyarázd túl a teendőt! (Sajnos felhasználói szinten sem értek túl sokat ezekhez a dolgokhoz
Előre is köszönöm! -
cellpeti
nagyúr
meglett 2esre a tárgy, köszi a segítséget
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Lap mérete: 15x22.6cm^2
Szedéstükör szélessége 1mm-vel nagyobb és az oldal közepére kerüljön.
Na ugye:
1. Margók tükrözése
2.Beállítottam a lap méretet.
3. Mivel a szélességének 1mm-vel kell nagyobbnak lennie, ezért csak a belső és külső margót növelem 0,5mm-vel.Ugye?
-
cellpeti
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1380 üzenetére
kösz, akkor már tudom, hogy hol kell meglesni a dolgot!
Amúgy nekem ez az alap Word 2003-ban:
-
félisten
-
cellpeti
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1378 üzenetére
Magyar Office, magyar billentyűzet, nem buherátlam semmit sem. Szóval az a kombó nem ok.
-
félisten
válasz cellpeti #1376 üzenetére
A megoldáshoz mindössze ezt kell elolvasnod és megértened
(A keresés és a csere során használható helyettesítő karakterek szekció)#1377
Magyar Office, magyar billentyűzet, semmi buhera?
(Alapban azon a kombináción van/kell lenni)[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1373 üzenetére
Ctrl+Alt+. nekem ezt adja: ">", szóval ez így nem ok
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Tudnátok segíteni?
-
cellpeti
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1373 üzenetére
ok, köszönöm. A szedéstükör meg a margókkal való játék(számolgatás)ugye? És mi van akkor, ha külön megvannak adva a margók és külön a szedéstükör?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz cellpeti #1372 üzenetére
Csere erre-> és leütöd az CTRL+ALT+. kombinációt(az a legutolsó pötty a pont) , aztán Az összes cseréje gombon klatty.
(Nem kell betojni, azt fogja kiírni, hogy nulla csere lett végrehajtva, de az nem igaz. Azért írja ki, mert a ... nem számít szónak...)[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
hogyan lehet a ... karaktert a hárompont karakterrel helyettesíteni?
F5 -> Csere, de itt nem ajánlja fel a szimbólumokat.
-
Miv
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni: kaptam egy word dokumentumot, 15 oldal, a mérete 255 KB. Ez így elsőre nekem nagynak tűnt, ezért nyomtam egy ctrl-a, ctrl-c, új dokumentum, ctrl-v -t, majd elmentettem. Az új dokumentum, aminek a tartalma ugyanaz, mint az előzőé, már csak 45 KB. És most jön a gond: pdf-be kellene nyomtatnom, és a létrejött pdf kb. fél mega. Több pdf nyomtatóval próbáltam, pár KB eltérés van köztük.
Láttatok már ilyet? És persze még ma fel kell adnom a pdf-eket... -
Robb202
tag
Sziasztok!
Nekem kellene egy kis segítség. Adott egy fekvő A4-es lap. Ez két hasábra lett osztva.
A jobb oldali része lényegében állandó. A bal oldali része a hasábnak mindig változik, hétről-hétre.
A gondom az, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy a jobb oldali rész ne mozduljon el akkor, hogyha a bal oldali részen szerkesztés történik.
Ezt megoldani egyedül csak szövegdobozzal lehet? Vagy van erre egy sokkal komolyabb megoldás is?
Segítséget előre is köszönöm.
(office 2010-ben dolgozom)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem tudom, még aktuális-e, de nem lehet, hogy csak simán a billentyűzetkiosztást állítottad át magyarról angolra például?
(Bal ALT+SHIFT)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
nem tudom mit nyomtam el wordben, milyen bill. kombinációt, de most nem tudok ékezetes betűket írni. Hogyan tudnám visszahozni?
-
artiny
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1366 üzenetére
Köszi szépen ....nagyon rendes vagy - sikerült
-
félisten
Sajnos 2007et már nem használok, de 2010-ben így: [MP4]
(Ha nem tudnád lejátszani, akkor ez a codec kell: [link]Igaz, nem a 3.-tól kezdődik a számozás, hanem a 2. oldaltól, de remélem így már menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1364 üzenetére
Koszi szepen....a 2007 ben hogyan működik mind ez? (2003 as ról van szó a linkben)
Próbáltam de nekem nem jött össze..1 Beszúrás>>>oldaltörés
2 Fejléc>>>>kiválasztok egy felsőforma stílust a lapszámok típusa közülde mégis az első oldaltól kezdi a számozást
-
artiny
őstag
2007-es Wordben hogyan lehet megoldani, hogy az oldalszámozás ne az első oldalon kezdődjön, hanem a harmadikon?
-
róland
veterán
Igen, de figyelni kell minden sorban a tabulátorok számára, gyk. minden sorban ugyanannyi tabulátornak kell lennie, különben elcsúszik az átalakítandó szöveg a táblázatban.
A szükséges parancs a táblázat menüben "Szöveg átalakítása táblázattá"
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
félisten
Biztos vannak olyan szövegrészek a lapon, amik pl sorkizártak, azaz a sor első szava a baloldali, míg a sor utolsó szava meg a jobb oldali margóra "fekszik fel". innentől meg tényleg ránézésre meg lehet mondani, hogy az említett sor jobbra zárt-e avagy sem (jobb margóra fekszik fel), ha igen, akkor nem kell tabulátorzgatni, sima jobbra zárt és kész.
-
csdm
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1358 üzenetére
Nem igazán. Csak a kinyomtatott dokumentum képét tesik be mostanában...
2005-től kezdődően.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Feltételezem a feladathoz adtak képet is, ha meg igen, akkor általában azon a képen látszódnak a formázási karakterek (rejtett karaktereknek is nevezték pl a 2003-as wordben ha jól rémlik). Na azok a formázási karakterek meg "megmondják", hogy tabulátorral van megoldva avagy sem, hisz a tabulátort egy jobbra mutató nyilacska jelez.
-
csdm
senior tag
Aközött van különbség, hogy jobbra zártan, vagy jobb tabulátorral oldottam meg a lábléc tartalmát??
Én tabulátorral csináltam, de a javítás azt írja, hogy jobbra igazított elgyen( és nincs egyéb lehetőség)ezt ott honnan az istenből kéne tudnom?
Erre semmilyen utalást nem tettek.
(éretttségi feladatsor 2010 május 31. word) -
csdm
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1355 üzenetére
hálás köszönet!
Az mennyire fair, hogy érettségiben egy pontosrt, ha nem jobbra tabulátorral, hnem balra tabulátorral csinálom, meg, holott az utasításban annyi volt, hogy nézzek ki a mintának megfelelően... -
félisten
Jelöld ki a teljes felsorolást, az Előtte az 0pt legyen(csak az Utána legyen állítva), illetve az Azonos stílusú bekezdések... elől szedd ki a pipát.
[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
Köszi!
Felsorolások közt, nem sikerül térközt beállítani, pedig enterrel vannak törtelve a különböző sorok.
Bal oldali az enyém, látható, hogy be van állítva térköz, de mégsem látszik. a Jobb oldali, pedig egy érettségi feladatsor-megoldás, ott, mint látható, van térköz, ugyanilyen beállítások mellett
Nem értem...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Megnyitod a tabbal elválasztott file-t egy sima editorba, kijelölöd az egészet CTRL+C.
Wordben kijelölöd a teljes táblázatot és CTRL+V(A táblázatnak ugyanannyi oszlopának kell lenni, mint ahány elválasztott "szó" a szöveges fájlban szerepel, ellenkező esetben elcsúszhat a dolog)
Stukker1987
Nullás margóval és ha ezt támogatja a nyomtató, akkor kivitelezhető (szegély nélküli nyomtatásként is jelölik, néhány nyomtatódriver esetében)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Word 2007-re vonatkozik a kérdésem!
Hogyan lehetne azt megoldani,hogy nyomtatáskor a vízjel v háttérkép ne érjen véget a margónál,így a lapon ne legyen vékony szegély??
Köszi!
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
cellpeti
nagyúr
Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
- hogy lehet átváltani ciceróra?
- honnan tudom melyik szót nem tudja elválasztani a Word?
- hogy állítom be a szedéstükröt?
- mi az, hogy ne külön oldalon legyenek, de egyik oldalra se kerüljön több fejezet?
- hogyan törlök üres bekezdéseket?[ Szerkesztve ]
-
Valty
aktív tag
Beteszem ide is :
Hi!
Talán amatőr kérdés, viszont ezzel a problémával még nem találkoztam:
Táblázatokat gyártok Word-ben, nálam minden oké, viszont akinek küldöm őket, nem látja a táblázatok jobb oldalait. Ez mitől lehet?
-
-
localhost
Közösségépítő
Két megoldást tudok:
(a) Csinálok egy pontsort, aztán egy ShiftEnterrel Alá a szöveget.
Mindent középre igazítok és a bal margót beljebb húzom.(b) egy háromsoros, egyoszlopos táblázat
Első sora pontsor második és harmadik szöveg, a szegélyvonal kikapcsolva, a táblázat megfelelő helyre igazítva¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
csdm
senior tag
Azt hogyan kell megoldani, hogy egy szókapcsolat, ( TEngeri mérföld) mindig egy sorban maradjanak? ( kis karika van a két szó közt)
-
félisten
Ha bekapcsoltad volna a rejtett formázási karakterek megjelenítését, akkor láthattad volna, hogy szöveg körbefuttatásáról van szó vagy ahogy ezt "hivatalosan" nevezik körbefuttatás-törés-ről
Speciális jelek
Szöveg körbefuttatása[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Hali!
Szegély és mintázat segítségével...
Be kell húzni a megfelelő helyre a felső vonalzón található jeleket, majd a szegély és mintázatnál, felső pontozott szegélyt kell beállítani! Hatókörnél ügyelj, hogy bekezdés legyen kiválasztva...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
csdm
senior tag
Hali!
Valaki tudna segíteni? Érettségi előtt állok.
Csinálom a régi érettségi feladatsorokat, viszont egy valamit nem tudok megcsinálni Wordben [link]
Innen lehet elérni. a 2005 májusit csinálom(magyar nyelven) és az k_infomeg_ut.zip ha letöltitek, 1szinhaz mappában a plakat.doc-t ha megnyitjátok, akkor az igazgató fölötti pontsort hogyan tudom megcsinálni? Ott a megoldásba nem tabulátorral van megoldva :S Máshogy nem tudom megcsinálni, nem emlékszem hogy tanultuk volna más megoldást rá.Valaki segítsen, hogyan tudom megcsinálni.
Köszönöm! -
félisten
-
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1336 üzenetére
Köszi, de nem most kezdtem azért én sem Az első sorba teszi bele az egészet. Állítottam már mindent mindenhol.
-
félisten
válasz Richard #1335 üzenetére
Szerintem igen...
Kijelölöd a szöveget/CTRL+C(másolás)/kijelölöd a táblázat összes sorát (ha úgy tetszik az egész táblázatot) és CRTL+V(beillesztés)Remélem erre gondoltál.
UI: természetesen csak annyi sor lesz beillesztve, ahány soros a táblázat, függetlenül attól, hány sornyi szöveget jelöltél ki. Értelem szerűen a táblázatnak több sora legyen, utólag az üreseket lehet törölni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Lenne egy kérdésem. Adott egy üres táblázat és szeretnék bele egy nagyobb terjedelmű szöveget másolni. Megoldható az, hogy a táblázat végénél sortörést csinálva a táblázat következő sorában folytassa a szöveget? Szóval kijelölöm a szöveget, rákattintok a táblázat első cellájának első üres karakterére, ő pedig szépen feltölti a táblázat minden egyes sorát?
Köszi előre is!
üdv.
-
félisten
válasz [HUN]-Kisa #1331 üzenetére
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
De ha jegyzettemben nyitom meg akkor is ilyenek ír ki!
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
localhost
Közösségépítő
válasz [HUN]-Kisa #1331 üzenetére
http://www.bugysoft.com/ megoldás
Vagy ne a wordben nyisd meg.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MDi kiterjesztésű dokumentumom amiben ilyen kocka karakterek vannak és igy nem lehet elolvasni!
Nem tudja valaki, hogy hogyan tudom ezt olvashatóvá tenni?
pár perc és teszek fel képet, hogy hogy is néz ki pontosan!Ez a dokumentum régen jó volt és most megint valahogy újra kellene hibernálni!
Valaki tud segíteni?[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Z86
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1329 üzenetére
Igen ez így jó lesz
Köszönöm a tippet -
félisten
Erre gondolsz?
Ha igen, akkor ezt most szövegdobozzal oldottam meg (szövegdobozba szúrtam be az egyenletet)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Z86
őstag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék hogyan kell azt megcsinálni wordben, hogy a középre elhelyezett képlettel egy sorban jobboldalt legyen a számozás.
Amivel próbálkoztam, hogy a bal oldali behúzással középre helyezni a képletet, majd tabulátorral kitenni a szélre a számozást túl macerás megoldásnak tűnik (sok képlet van), ráadásul nem is valami elegáns.
Előre is köszönöm a segítséget! -
balintka
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #1326 üzenetére
Trial, akkor az a gond, köszi szépen.
-
félisten
-
balintka
addikt
Sziasztok, párom gépén a Word 2007 nem enged semmilyen dokumentumot szerkeszteni, újat nyitni sem, a megnyitott dokumentumba ha írnék, alul ezt írja ki:
Ez a módosítás nem alkalmazható, mert a kijelölt rész szerkesztésre zárolva van.
Mi lehet a gond? Köszi.
-
Gabás
addikt
válasz Integrator #1323 üzenetére
hát akkor ezeket ellenőrizd
-
Gabás
addikt
válasz Integrator #1321 üzenetére
mondjuk elfelejtetted kikapcsolni a „Csatolás az előzőhöz” beállítást.
Ui.: Sosem a számítógép kurva, hanem a felhasználó béna[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
És olyankor mi a helyzet, ha ez a módszer nem működik? Hiába szúrok be szakasztörést, olyan, mintha a Word nem venne róla tudomást. És ami a legszebb, a 30. oldalnál úgy kezeli az egészet, mintha ott lenne egy szakasztörés (holott nincs is), és ott meg abbahagyja a oldalszámozást.
Imádom ezt a k*rva Wordot. -
Gabás
addikt
válasz Integrator #1319 üzenetére
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Segítség kéne. Szakdolgozatot írom, és oldalszámozást úgy kéne megoldanom, hogy az első két oldal ne legyen számozva, és a 3. oldaltól kezdődjön a számozás, de ott is úgy jelölje, mintha az lenne az első oldal, etc. Ezt hogyan tudom megtenni? 2003-as Word-öm van, de fel van telepítve a 2007-es kompatibilitáscsomag, ha ez számít.
Köszi.
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
1. "végigsöpröd" = kijelölöd a törlendő oldalt illetve a tartalmát, majd leütöd a [Del] gombot.
2. Sehogy. A nyomtatási nézet való arra, hogy úgy nézzen ki a dokumentum a képernyőn is ahogyan a nyomatásban is. z a formátum a valódi, a vázlat nézet a dokumentum áttekintésére való nem szerkesztésére de különösképpen nem formázására.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
artiny
őstag
2kérdésem lenne:
1.) Hogyan lehet egy nemkívánt lapot kitörölni a MS Word 2007-ben?
ha van tobb lap es az egyikre nincs szukseg hogyan tudom kitorolni?
2.)MS Word 2007-n "Vázlat nézet" -n szerkesztett szövegnek a formációját, hogyan lehet megtartani a "nyomtatási nézet"ben?
Ha vannak felsorolások és hasonlok azokat sokkal konyebb a vázlat nézetben megcsinálni,szerkeszteni a helyet a szovegnek....de ha átváltok nyomtatási nezetben eltunnek a bekezdések. Ezt hogyan tudnám megtartani? -
tknof1871
őstag
Üdv! Hogyan lehet sorkizártan úgy írni, hogy a szavak között a térközök az egész dokumentumban mindenhol ugyanakkorák legyenek? Engem zavar, hogy a dokumentum különböző részein eltérő a szóköz mérete.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
sfdrakex
nagyúr
-
Koczka
tag
Üdv.
Előre kitöltött formanyomtatványt nyomtatóval hogyan lehetne kitölteni?
Én valami word-ös megoldásra gondoltam. -
Lajkó22
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #1306 üzenetére
Sajnos nem sikerült ezzel a módszerrel sem. :S
-
gyga
senior tag
-
félisten
válasz Lajkó22 #1305 üzenetére
Minden office alkal,azás legyen nezárva
Indítsd el e registry editort, majd navigálj el ide
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Components\B9BE92CC2CB71D119A12000A9CE1A22A
jobb egér rajta/Export (magyarul mentsd el valahova), majd ezt követően töröld ezt a kulcsot
zárd be a registry editor és gép restartNeten találtam ezt a megoldást, ott az egyik emberkének ez segített, remélem neked is
-
Lajkó22
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #1304 üzenetére
XP Prof. SP3-t.
Korábban az Office XP SP3-as frissítési csomagot nem tudta telepíteni mert hiányolt egy fájlt amit én nem tudtam neki megtalálni, ezért leszedem Revo-val és újra telepítettem az Office XP-t (azért ezt, mert kicsit régi a gép). És azóta nem jól mahinál a helyesírás ellenőrző. Konkrétan dokumentum első hibajavításnál 5-6szor felugrik a korábban linkelt kép és csak a lecsendesítése után lehet nyugottan dolgozni vele. És ezt minden új munkamenetnél megismétli.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lajkó22 #1303 üzenetére
Milyen OS-t használsz? (legalább XP SP3-at?)
Ha véletlenül XP SP2, akkor kellene update, vagy SP3-at felrakni, esetleg külön EZT[ Szerkesztve ]
-
Lajkó22
csendes tag
Most telepítettem az Office XP és a helyesírás ellenőrző ilyen ablakot dob fel mikor idegen nyelvű szövegbe javítok:
utána meg:
ha meg a helyesírás ellenőrző javítását kínálja akkor igent nyomok, a telepítőlemezt betallózom lefut a csík, de a következő dokumentumnál megint felugranak ezek az ablakot.
Aki találkozott már hasonló jelenséggel vagy tudna segíteni az írjon, megköszönném![ Szerkesztve ]
-
félisten
Irányított keresés/Formátum lenyíló/Stílus/Hiperhivatkozás kijelöl és leokéz/Keresés helye lenyíló/Törzsdokumentum(ekkor kijelölődik az összes mailcím)/keresőablak bezár/Másolás/Új dokumentum/Beillesztés
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest