-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Közben még elém került egy ilyen videó: [link]
14 perctől mutatja az összeállítást.
Van nekem a padláson egy Alfa vevőm (csak nem kék hanem szürke) amit az antennára tudok szerelni. Csak gondoltam az használhatatlan mert ugye USB-s. Viszont egy ilyen második USB bementes kütyü megoldja hogy szétszórja a jelét.
A gond hogy 30$-t mondott rá a srác, viszont elsőre EU-ban 74 euroért találtam:
[link]
Jól gondolom hogy ez hozná a konyhára a legjobb sebességet, nem felezgetne meg ilyenek?
Mert akkor elkezdek keresni ilyen R36-ost akár használtan.
Mindenesetre lehozom a padlásról az alfa jelfogót és kipróbálom hátha megy az androidos telefonon is USB-n keresztül. Ezt még Linux-al használtam anno, talán jó lesz. Van a fiókban egy régi Samsung teló használaton kívül, talán még USB-s mobil hotspotot is tudok belőle varázsolni R36 nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest