-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Steelmanus #11237 üzenetére
Örömmel jelentem: sikerült életet (vagyis XP-t
) lehelni a gépbe, ismét minden a régi.
(Úgy kellett, ahogy az idézett linkben le volt írva, semmi bonyodalom.)
Bocs, hogy ezen vagyok leakadva az XP topicban, de mégis hogy lehet az, hogy az ATI a drivereit aláírás nélkül hagyja? Nem tesztelik le, mielőtt a kezükből kiadnák? Vagy tesztelik, csak lesz@rják?
Tényleg Steelmanus, miért nem szereted a CCC-t?(Csak kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, mert őszintén szólva most van először ATI-kártyám és -driverem, és még mindig nagyon szokatlan az nVidiás kártyák és driverek után...
)
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- BMW topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest