-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Assdak
őstag
válasz
dzoli87 #58412 üzenetére
Ez engem jobban felvillanyoz, Gestures Beta
-
jeni
félisten
válasz
dzoli87 #50711 üzenetére
elég annyi,hogy ezzel tudtam frissíteni a Nokia Lumia 820-t,amelyre még az OTA nem jelzett,de így előbb feltudtam tenni a Cyan-t ezzel a módszerrel. Tehát ez nem számít buherának,nem módolt,hivatalosnak tekinthető.
Rob700
csináltam biztonsági mentés mert az új Cyan nem tudja,hogy mik voltak a Black rendszeren,így vissza varázsolhatod a programjaidat,ahelyett,hogy keresgélnél az áruházban.
Tutira mentem,inkább így csináltam meg,mert utána ha gáz van akkor csesztve van a dolog.
Felhőbe rakja fel a mentésedet neked,mert a Cyan teljesen kipucolja a gépedet csont szárazra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest