Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz Lauda #115090 üzenetére
Erről majd értesítsétek a microsoftot is, mert ezek szerint ott nem tudnak róla.
Értesítsd te, neked van bajod az egésszel.
Amúgy meg ajánlott átolvasásra a szerzői jogok összes. Aztán kezdj bele a mesedélutánba, hogy miként fogod itt bárkire rávarrni az illegalitást, amihez minimum el kellene követni a műszaki védelmi eszközök engedély nélküli megkerülése tényállást.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
vlevi
nagyúr
válasz Lauda #115090 üzenetére
Én is olvasgatom ezt a topicot, és a mindenféle álláspontokat, és mindegyik oldalnak vannak védhető magyarázatai.
De pl. amikor gépet cseréltem (régi 10 éves intel konfig helyett új Ryzen), akkor a W10 természetesen írta, hogy nincs aktiválva a termék, adjam meg a termékkulcsot.
Nos, én levettem a polcról a 2009-es kiadású Windows7 telepítő CD-t, és begépeltem azt a szériaszámot, amiről 2015-ben a W7-et frissítettem W10-re. Az újra begépelés után a W10 elvégezte az aktiválást, és a termék újra aktivált.
Ha minimálisan is érdekelné a Microsoftot, hogy ki, milyen termékkulccsal aktiválja a rendszerét, akkor ezért szólnia kellett volna, hogy ezt a termékkulcsot egy másik hardver használja. De, mivel nem tette, hanem elfogadta, így szerintem CirrMee-nek adok igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest