Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Linux Mint
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Zyxel NAS326
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
válasz King Unique #95998 üzenetére
Próbáltam mindent.
Megoldás: DVD-ről telepítettem.
Az istenért sem akart pendriveról települni. -
törölt tag
Sziasztok,
Ha beállítom egy programnál, hogy adminisztrátor módban fusson, akkor mindig felugrik a kis ablak, hogy engedélyezem-e a futtatást. Ez miért van? Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
csixy
addikt
Na jó! Hivatalosan beaktiválta magát. Akkor most bármilyen neki megfelelő (legacy) vason fog futni sírás nélkül és mindegy hogy home, vagy pro, vagy enterprise volt az éppen használt vas eredeti aktivációja?
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Win10et komplett rendszert mivel erdemes átmásolni egy masik ssdre?
-
MATEO6600
őstag
Üdv!
Sehogy sem sikerül a Win10-et felvakarni a notebookomra.
Eddig is ez volt rajta, ugyanúgy USB stick-ről telepítve, csak most történt egy HDD->SSD csere és reinstall történne.
Akárhogy próbálom telepíteni, mindig az alábbi hibaüzenet fogad a fájlok másolása közben:Valaki találkozott már ezzel? Próbáltam tiltani a Secure bootot is, úgy sem volt jó.
A notebook egy Acer Aspire ES 15. A win 10 pedig egy a microsoft oldaláról letöltött érintetlen ISO. -
DigitXT
nagyúr
Ezért minden build upgrade-nél törnek el ilyen progik.
Fasza. Mindenesetre Safe Mode-ban bent vagyok: megpróbálom visszacsinálni.Érdekes módon Win7 != Win10.
Tudom. Nem én kértem, hogy váltsunk, sőt, konkrétan elleneztem. De kötelező.PitLee: köszi. Naná, hogy bátor vagyok! Mivel még itt van mellette a Win7-es gép.
ON: arra van vmi tippetek, hogy ugyanaz a háttérkép miért nem olyan kontrasztos,
mint Win7-en? (Ugyanaz a monitor, csak két külön inputja...) Kalibrálni kéne?[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz DigitXT #95988 üzenetére
Érdekes módon Win7 != Win10.
Dokumentálatlan, belső beállítás ami ott működött az itt nem biztos.
Sőt, Win10-nél ez buildenként is igaz. Ezért minden build upgrade-nél törnek el ilyen progik.A ClearType amúgy állítható, bár nekem pont nélküle mosottak a betűk (ahogy a nevéből is következik).
[ Szerkesztve ]
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz DigitXT #95910 üzenetére
Na! Úgy néz ki, megint kinyírtam. Most már bizton állíthatom, hogy én voltam.
Winaero Tweaker-rel beállítottam, hogy a System Font legyen Tahoma*: utána tűnt
el a bejelentkezési ablak. Mondjuk azt elképzelni sem tudom, hogy egy újrahúzás
után hogy nem állt helyre: vagy csak nem csinálta meg a helpdeszka, lustaságból.*: zsigerből gyűlölöm a Segoe UI-t s ezt az egész ClearType-os mosottszar érzést.
(Win7-et is Tahomával használom, annyi a különbség, hogy itt működött az átírás.)Szerk: rákeresve itt a topikban nem tűnik nem ajánlott szoftvernek. Mi lehet a baj?
"After changing the fonts using tweaker i cant login again in my windows 10
it hang up….please help"
"Sergey Tkachenko (Post author)
Safe mode?"[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz MrCsiT #95984 üzenetére
Igen, ilyenek is akadtak, ha visszanézzük itt az eddigi ténykedést. De azért volt egyéb is, mint pl. a legutóbbi kirohanásod... A linkelt tag igen, kérdezni jött ide megfelelő formában és megoldást keresni a problémájára, de az az ő esete.
Lehet hozzászólni, reagálni mások hsz-ére, de attól mert leírod a saját nézőpontodat, a másikénak nem feltétlen kell azzal egyeznie, pláne ha eleve máshogyan látja és tapasztalja, amit ki is fejt. Ha rendre tovább görgeted, meg újabban rendre egy adott tagnak címzed, akkor igen, az traktálás, vegzálás lehet az ő számára... Ilyenkor pedig ugye nem kell meglepődni a reakción. Ezt elkerülvén legközelebb nem kellene erőltetni az ilyet, meg inkább olyannak címezni, aki vevő erre, már ha van ilyen...
-
MrCsiT
addikt
válasz King Unique #95983 üzenetére
Én nem traktállak semmivel.
Információkért és ha tudok, segíteni jövök ide - és bármely egyéb - PH-s topicba.
Ha kérdésem van, hibát tapasztalok, rákérdezek, és ha van valami anomália amiről beszélgetnek, hozzászólok, hiszen ez egy fórum.Ahogy látod, mások is ezért vannak itt.
Sajnálom, ha te valamit félreértettél.
Nem folytatom, mert legyőzöl a rutinoddal..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Cs1csó
félisten
Mi van itt cicaharc?
-
MrCsiT
addikt
válasz King Unique #95852 üzenetére
valóban.
Inkább hagyjuk..
Azért mert nincs igazad, de legalább meggyőzhetetlen is vagy (érvekkel), nyilván neked van igazad.
Örülj.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
törölt tag
A Windows 10 biztonsági mentés funkcióját továbbra sem hozták működőképes állapotba így:
O&O DiskImage 12 Professional Edition - BackupMég tart a promóció!
-
Rison77
senior tag
Igazából azért se nagyon gondoltam erre mert nem globális probléma 4-ből 2 gépnél jön ez elő , a másik kettő teljesen ugyanúgy üzemel ahogy eddig, nincs ilyen lecsatlakozás probléma egyáltalán. Meg ugye itt konkrétan a windowsban felcsatolt hálózati hellyel bontja a kapcsolatot, Az adatbázis lekérdező csak kihúzza a táblákat a megosztott mappából magához azon dolgozik majd ha végzett akkor visszamenti a mappába.
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Igen -t paraméterrel folyamatosan ment a pingelés jött is válasz , aztán egyszer csak kiírta az SQL lekérdező, hogy nem érhető el az adatbázis, pingelésre továbbra is jött válasz, megnéztem sajátgépen belül és lecsatlakoztatta a hálózati helyet, megnyitottam egyből elérte a mappát, és a lekérdező újra dolgozott. Kábelesen vannak kötve a gépek. Ezért gondoltam, hogy valami energiamegtakarítás funkció lehet, hogy ha nincs használva x idő múlva lecsatlakoztatja.
-
PitLee
őstag
A sztory az valami olyasmi volt , hogy egy lelkes felhasználó, a microsoft oldalán ránézett a forráskódokra és csodálkozva látta, hogy ott szerepel egy csomó win elérhetősége.
Majd hogy ne keljen mindenkinek a a böngészője forráskódjaiba matatnia, ezért csinált egy egyszerű weboldalt egy letöltési menüvel ahol szerepelnek az elérhető win-ek típusai, fajtái, nyelvi változatai és egyszerűen választhatsz közülük, majd a letöltésre kattintva a kapcsolódás közvetlen az ms szeróval történik.
Amikor nekem ajánlották én is rögtön kételkedtem, ez teljesen normális, de google bácsi segítségével utána túrtam és megértettem a csíziót valamennyire.
link
link2[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy fel van csatolva 4 db windows 10-es gépre egy 5. gép megosztott mappája, hálózati helyként. Ebből 2 az utóbbi frissítés után mintha x idő lejárta után bontaná a kapcsolatot a hálózati hellyel, a sajátgépben x-el jelzi, amit használnánk róla adatbázist nem tudjuk megnyitni, de ha közvetlen megnyitjuk a sajátgépben egyből hozzáfér, és utána az adatbázist is eléri a lekérdező. Sajnos nem találtam ilyen beállítást, hogy x idő múlva lelövi a hálózati helyeket.
-
Doky586
nagyúr
Köszönöm! Így már sikerült! [kép]
Windows PowerShell
Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.
PS C:\Users\Doky> (Get-FileHash c:\amd\proba1.rtf -Algorithm sha384).Hash
63427516FEBDBEFD25731A810D5BCF60DF3D11895F64E15A62B982229C7200A80E56311B2D41CF6F0EA0E9FEA36CAE51
PS C:\Users\Doky> (Get-FileHash c:\amd\proba1.rtf -Algorithm sha512).Hash
13DE9AF3FEDDB76022E7A7E9C48673951750043EEF4F531C5CB66B2AE995836B0DE0EA589120826A98EF064D98243390D32C40A5895A8257D768B9E544A99A6F
PS C:\Users\Doky> -
Döglött Róka
veterán
válasz mert_csokis #95968 üzenetére
Start gomb -> Cleartype begépel -> Enter -> Végignyomkod -> Örül
Ha Win32 appról van szó akkor jobb gomb -> properties -> Compatibility ->
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Tegnap váltottam először 7-ről 10-re, kezdem belakni és megszokni a rendszert, viszont valamit észrevettem, amivel 7-es alatt nem volt gondom.
FHD felbontást használok, és friss Win telepítés után első dolgom, hogy a betűméretet átállítom 125%-ra.
Nekem úgy kényelmesebb, nem kell vaksiskodni.
Most is átlőttem, de nagyon sok program homályos lett. Zavaró. Ez 7-es alatt nem jött elő.
Ki lehet ezt valahogy küszöbölni, van rá valami fix esetleg?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Geth
veterán
válasz Doky586 #95966 üzenetére
A Get-FileHash kimenetét (mivel nem pipe-oltál utána semmit) látod a konzolon.
Az oszlopok a kimeneten érkezett objektum property-jei.
Csak simán a property nevével hivatkozol rá:PS D:\> (Get-FileHash .\akarmi.txt).Hash
555B534E3263B8B03387314BB86B4F38934C21803C940F00598C53D6F84D3A05Plz ne képként vágd már be ezeket, van CODE tag is, kereshető marad a szöveg, a kép maradjon meg másra
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok. Van tippetek a hosszú hash számokat hogy tudom teljes hosszukban kiiratni a PowerShell - ben? Sortörés alapból be van kapcsolva, de erre nincs hatása.. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
Ha telepítettem egy Win to go-t, akkor ha egy olyan vasban bootolom be, amin ugyanolyan windows verzió van beaktiválva, akkor a pendrájvos is be fog aktiválódni?
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Geth
veterán
válasz zolee001 #95961 üzenetére
Pontosan nem tudom Nálad miért nem, de alapból amit linkeltél MCT-s linket ad csak (más az oldal).
Ha pl. átírom a dev. tools alatt a user agent-et pl. ChromeOS-re, újratöltöm az oldalt, akkor már én is azt kapom amit Te
Valami olyasmi volt a cél, hogy ha Win-en töltöd le, akkor inkább az MCT-t használd. Ha meg nem Win-en, akkor úgyse fogod tudni futtatni az .exe-t, jó lesz az .iso is.
Csak valamilyen oknál fogva Te az utóbbi kalapba estél(#95962) mezis: Sose baj, ha ismerkedsz a szoftverrel amit használsz
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Egyes régebbi verzióknál lehet talán esetleg előfordult egy kis csúszás, de amúgy nem ez a jellemző és az újabbaknál sem rémlik ilyesmi. Másrészt ha a korábban letöltött MCT-t használtad, akkor nem meglepő, ha a régebbi ISO-t szedte le. Az MCT-ből is mindig a legújabbat kell letölteni és használni ahhoz, hogy az aktuális, a legújabb (stabil) verzió ISO-ját töltse le. Azt pedig rendszerint fel szokták tüntetni világosan a hivatalos letöltőoldalon is, hogy melyik Windows 10-verzióról van szó és olyankor értelemszerűen az akkor letöltött MCT is nyilván azt szedi. De amúgy meg is lehet nézni a fájlverziót (példa), amiből megint egyértelmű...
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
-
mezis
félisten
válasz Doky586 #95950 üzenetére
Képeket tettem ki arról, amennyit sikerült megtudnom a korábban letöltésre ajánlott oldallal kapcsolatban. Azt még most sem tudom, honnan jött ki a valóban MS oldalára mutató link, de nem is fárasztom az társakat ezzel tovább mivel én változatlanul az MS-től tölteném le. Egyelőre jó nekem a korábban letöltött Win10 installáló + az a pár napig tartó frissítés. Win7 óta nem nagyon kell újra installálni az op. rendszereket. Legalábbis nálam.
mezis
-
handrash
őstag
W10-es géppel tényleg nem vagy csak igen körülményesen tudok csatlakozni egy wifis ad-hoc hálózatra? Látja de nem csatlakozik fel.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
ddmb
aktív tag
válasz King Unique #95949 üzenetére
ez nem igaz, volt hogy kijött valamelyik win10-es verzió, bejelentés után napokkal leszedtem az .iso-t azzal a csodálatos tooljukkal, és egy korábbi verzió volt (és itt most nem az 1809ről van szó amit visszavontak, hanem valamikor 1709 környékén). Rohadtul idegesítő volt, hogy minimális infód nem volt róla, hogy mit húzol, most legalább már odabiggyesztik a tool végére a verziószámot (és remélhetőleg azt is húzza).
-
ddmb
aktív tag
válasz zolee001 #95947 üzenetére
"Ellenben ha "microfos" nak nevezed akkor miért töltöd le?"
mi köze a kettőnek egymáshoz?
attól hogy te meg mások itt nem tudnak .iso-t lehúzni ilyen-olyan forrásból, attól én még tudhatok
EDIT: én természetesen az érintetlen telepítőkről beszéltem, ha elolvasnád amit írtam
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Azt is nézted honnan tölt le..? [link] Ha a ...microsoft.com oldalt nem tartod megbízhatónak az már elég húzós.. Mondhatni paranoid, gyógyszert kell szedni rá..
Ha az SHA1 ellenőrző összeg azonos a TechBench és a torrent oldalon is akkor a két iso file ugyanaz, azaz eredeti, de ha nem akkor nem.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
A régebbi verzióknál attól, hogy nem írták oda az MCT-hez a verziószámot, még ugyanúgy működött, mint most. Mindig az aktuális verzió telepítőjét lehetett vele letölteni. Amikor pedig kijött hivatalosan az Y Windows 10-verzió, akkor ezen a weboldalon is frissíteni szokták a letöltési hivatkozásokat és akkor nem a korábbit, nem az X-et töltette le...
Ha update-eket tartalmazó ISO kell, akkor igen, hasznos lehet a külső forrásból származó integrált telepítő, már ha egyéb téren nem mókolt és nincsen belepakolva ilyen-olyan szemét. Viszont mivel a Windows 10-nél mindig elérhető az aktuális verzió telepítője, ezért annál kevésbé létszükséglet ez, ellenben a Windows 7 és 8.1 rendszerekkel. Amúgy meg de, pl. a TechBench esetében elérhetők szoktak lenni ESD ISO formájában akár köztes verziók is, nemcsak a legelső hivatalos verzió ISO-ja. Enterprise ISO otthonra pedig nem szokott kelleni. De amúgy letölthető nyilván a Microsofttől is pl. innen, plusz innen is, nem kell ehhez xy torrent site.
A torrent lehet valamivel gyorsabb, de az eddig említett egyéb forrásokról is közel max. sávszéllel szoktam tölteni. Na meg egy 3-4.X GB-os ISO letöltése azért annyira nem nagy cucc. A TechBench esetében pedig pont hogy van SHA1, de mivel eleve Microsoft forrásból tölt, nem mintha annyira létszükséglet lenne okvetlenül összehasonlítani, mert hátha fake. A Microsoft hivatalos eszközével (MCT), vagy éppen a hivatalos weboldalukról direkt formában letöltve pedig szintén. Ellenben egy torrentnél már inkább...
Az MCT-vel letöltött ESD ISO-nál nem világos, hogy miért települne lassabban, nem nagyon tapasztaltam eddig. Ráadásul nemcsak az MCT-vel lehet letölteni, hanem direkt formában a hivatalos weboldalról az install.wim fájlt tartalmazó ISO-t is. Szóval ahhoz sem kell torrent...
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Hol lehet megnézni,hogy mikori az utolsó rendszer visszaállítási pont?Esetleg egy rendszer visszaállítás nem oldhatná meg a program eltávolítás és módosítás alatt lévő dolgok eltűnését?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
zolee001
őstag
Az MS oldaláról is tudsz iso képet tölteni
Ellenben ha "microfos" nak nevezed akkor miért töltöd le?"ncore-on továbbá vannak updateket tartalmazó .iso-k.. ezeket nem húzod le mikrofos oldaláról... ráadásul ha enterprise kell, azt se húzod le se a mikrofos oldaláról, se a techbenchről"
A beleépitett KMS activation toolt tartalmazó iso az érintetlen?
Enterprise ugyan minek ha egy telepitöt sem tudsz letölteni?
Amugy TESSÉK -
Geth
veterán
a mikrofos oldaláról régen azt se tudtad, hogy melyik verziót húzod
Pont erre tökjó a techbench dumpupdateket tartalmazó .iso-k
Ez miért olyan fontos?ha enterprise kell
Nem kell. Ha mégis, akkor pontosan tudod honnan kell letöltenichecksumod se lesz (és még pár egyéb részlet)
Lásd techbench dump -
ddmb
aktív tag
amúgy meg kiszámolod a letöltött .iso SHA1 checksumát, bedobod google-ba, aztán utánanézel... csak a microfos tooljával ne húzd az .iso-t, mert az egyedi .iso-t csinál...
King Unique: természetesen érintetlen .iso-ra gondoltam... már hogyne érné meg ncore-ról húzni?? a mikrofos oldaláról régen azt se tudtad, hogy melyik verziót húzod... volt hogy kijött az Y windows, lehúztam a creation toolal, aztán csak pislogtam, hogy miért jött le még mindig az X...
ncore-on továbbá vannak updateket tartalmazó .iso-k.. ezeket nem húzod le mikrofos oldaláról... ráadásul ha enterprise kell, azt se húzod le se a mikrofos oldaláról, se a techbenchről
ja, és amúgy meg gyorsabb ncore-ról, mint azzal a fostos media creation toolal, ami után még egy nyíves checksumod se lesz.
nem beszélve arról, hogy a media creation toolal kapsz egy lassabban települő .esd-t (amivel bárminemű manipuláció bonyeszosabb) a .wim helyett...
[ Szerkesztve ]
-
ddmb
aktív tag
válasz King Unique #95940 üzenetére
ncore is teljesen jo
-
King Unique
titán
Ha egyszer a Microsoft szervereiről történik az ISO-k letöltése és a kapcsolat is biztonságos (https), akkor nem hiszem, hogy emiatt parázni kellene... Többen töltöttek már le a TechBench weboldaláról Windows 10 ISO-kat ebben a topikban is és eddig nem panaszkodott miatta senki. De ha neked annyira nem felel meg, akkor másik lehetőség a Microsoft Windows and Office ISO Download Tool, ami lényegében ugyanazt csinálja, mint az előbbi, de egy programot is futtatni kell pluszban. Ha az utóbbi sem, akkor marad a Microsoft weboldala, de onnan mindig csak az aktuális verzió telepítője tölthető le, ami jelenleg a 1809. Vagy következő opció az olyan egyéb források, mint pl. a torrent, de ha már megbízhatóság, akkor eleve inkább azoknál indokoltabb emiatt aggódni, nem az előbbieknél...
(#95941) ddmb:
Ha pl. egy "érintetlen" és nem mókolt MSDN ISO, akkor lehet, de ellenkező esetben már nem éppen. De amúgy szvsz sok értelme nincsen onnan szedni, ha egyszer hivatalos Microsoft forrásból közvetlenül letölthetők az ISO-k. Max. ha integrált telepítő kell, akkor, már ha megbízható a készítő és a kreálmánya.[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz zolee001 #95935 üzenetére
Köszönöm, ismerem, én is innen töltöttem le. Tényleg jó. Ezt megbízható helynek tartom.
A korábbi HSZ-ekben meg azt fejtegettem, hogy ez a link számomra ismeretlen, tehát megbízhatatlan:https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=b97b1e92
Még akkor is, ha a letöltési ablakban az MS-re utaló szöveg van.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Pityu.
nagyúr
Hát majd lesz valahogy,írtam a microsoft communitybe is kérdést aztán ha más nem és jó lesz az áprilisi frissítés akkor újból rakom a rendszert max.A dolgok működnek csak max így máshogyan kell uninstallálni őket.
-
Geth
veterán
-
Pityu.
nagyúr
válasz #86564352 #95926 üzenetére
na egyenlőre megvárom ezt,nekem semmi bajom amúgy a 1709-el csak ez most,hogy így eltűntek a listáról a programok.Egyébként most uninstalláltam egy programot aztán telepítettem az bekerült a listára.
-
törölt tag
válasz bebeago #95924 üzenetére
Ebben is van valami. Azért a 1803 és 1809 rajt bakik után bízom benne a 2019-es két buildet nagyobb probléma nélkül adják ki. Egyébként sima havi frissítés is tud hozni meglepetéseket.
(#95925) Pityu. Nem fog kapni. 19H1 újdonságok.
-
bebeago
tag
-
Pityu.
nagyúr
válasz tordaitibi #95917 üzenetére
Lehet majd valamikor újból rakom az egész windowst,nem tudom a legújabb frissítés,hogy áll nem okoz már galibákat?Nekem még ugye a 1709 verziója van a windowsnak,de ha letöltöm a legújabb telepítő iso-t gondolom az már a legfrissebb verzióval van ellátva.
-
Pityu.
nagyúr
válasz #86564352 #95911 üzenetére
Nézd évek óta használok revot is meg Ccleanert is,eddig sosem történt ilyen más programmal meg csak úgy nem nyúlkálok a registryben.
Nos pl a D meghajtón lévő játékoknál is ott van az uninstall de a listában még sincsenek csak egy a max payne,meg a C meghajtón lévő programoknak is meg van au uninstallja.Start menüt én nem igazán szoktam se nézegetni se használni oda nem minden program kerül be.Alkalmazások és szolgáltatások listájában sincs benne minden pont úgy mint a másik kettő helyen sem.De a programok működnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pityu. #95909 üzenetére
Lehet a Ccleaner vagy a Revo beletúrt a Registry-be. C:\Program Files is körül nézhetsz látod-e a keresett program mappáját és benne uninstall.exe. (erről start menü parancsikon nincs?) Alapesetben a vezérlőpult programok eltávolítása listája csak a Microsoft áruházból feltett dolgokat nem mutatja, a normál win32 programok telepítéskor beírják oda magukat rendesen. Ezért esélyes ezek a Registry bejegyzések piszkálódtak el. Alapesetben Gépház appok részen is ott van a teljes lista.
-
DigitXT
nagyúr
válasz #54072192 #95260 üzenetére
Csak egy kis update... HelpDesk újrahúzta a gépet, mert csak az a tuti. És
meglepetés! Utána sem lehetett bejelentkezni. Ezután kaptam egy másikat.Komolyan nem értem. (Ha csak a Win hülyült meg, akkor újratelepítés után
mi az, hogy továbbra se jó? Megfordítva: hardverhiba miatt eltűnhet a login?!
Esetleg valami UEFI baromság ment félre? Sosem volt még ilyen gépem.)Na mindegy. Az új gép egyelőre működik. Kíváncsi leszek, hogy meddig.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #95902 üzenetére
Nem jól értelmezted.Szóval a gépen több szoftver is telepítve van,játékok,mondjuk képszerkesztő meg ilyesmi,de ha bemegyek a programok eltávolítása vagy módosításába menüpontban,nincs ott az összes pedig fel van más is telepítve és működnek is a programok.Magyarán eltűnt egy csomó program a listáról ami fent van a gépen és működik,de hova lettek?Azt is elértem az imént,ugyan azokat elő varázsoltam a revo uninstallerben de ott is csak azok látszanak amiket a windows kiír.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Pityu. #95901 üzenetére
Fussunk neki van egy program a gépeden amit el szeretnél távolítani mi ez a program?
Végső megoldásnak ha az a program a gépeden van de nem találod akkor a Revo Uninstaller PRO próbaverzióját kell telepíteni és abban van egy olyan mód hogy ERŐSZAKOS ELTÁVOLÍTÁS ilyenkor elég a program nevét beírni és így fogja megtalálni, listázza az összetevőit és ezután törölheted.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest