-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Elég idióta problémám van
Új konfigot építettem, Asrock X570 Steel Legend alaplap, Ryzen 7 5800x, RTX 3080. Van egy Samsung m.2 ssd-m, amit az alaplap kifejezetten támogat a manual szerint mindkét m.2 slotban. Pendrive-ról uefi bootolok a windows 10 installerbe, fel tudom rakni rá a windowst, de a biosban nem hozza boot options-nek. A storage drive-ok között ott van, mint létező történet, és a windowst is rá tudom pakolni, meg is csinálja rá a 3 plusz partíciót, de újraindulás után ugyanúgy a pendrive-ról bootolna, ha pedig kihúzom ,akkor csak a biosba dobál. Minden más hdd ki van húzva, és egyszerűen órák óta nem tudom megoldani. Az ssd tuti jó, mert előző konfigban is ezt használtam gond nélkül, és most is tudok rá telepíteni, csak boot drive-ként nem lehet kiválasztani. Végig túrtam már az internetet, volt ilyen secure boot-os bohóckodás, de semmi nem működik. Esetleg valami tipp?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Diablo 3 Collector's Edition
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest