-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
Win eltávolítás hardverről?
Van egy dobozos Win7-em, ami a laptopomon van, frissítve Win10-re.
Új gépet akartam venni, arra feltettem a Win7 kulccsal Win10-et.
1.) A régi laptopról, hogy tudom úgy eltávolítani, hogy ha eladom, akkor másnak ne regisztrálja be magát, mert ugye kulcs nélkül, hazamegy és regisztrál, hardver alapon.
2.) A új laptop meglepően lassú volt, teszteltem, a CPU 10 másodperces terhelés után 100 Celsius fokon volt és 60% körülire esett le az üzemi frekvencia. Gép szervizbe, 6 hete, most talán csere lesz. A gépet nem kapom vissza, arról hogy lehet leválasztani a nem olcsóért vett Win rendszeremet?
Esetleg felújítják, és eladják mint Refurbished, ha más telepíti a rendszert a hardver alapján beregisztrál, és a végén én leszek kitiltva!
Én érzem csak úgy, hogy zavar van az erőben?
Ötlet, esetleg erről leírás?
Mert ha legalább kérné a kulcsot újra telepítésnél akkor az csak nálam van meg, de így???
A két gép (Win) egy fiókhoz van rendelve.
Most hetek óta Ubuntuzok a régi gépen, hogy ne legyen használatban két gépen ugyan az a Win.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- fűnyíró traktor
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- További aktív témák...
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest