- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
GEPESZ66 #25408 üzenetére
"Eddig nem foglalkoztam a WIN8 gondolatával, csak most jött egy ilyen bogár. Ezért teszek fel olyan kérdést, ami nektek gondolom egyértelmű."
Erre való a fórum. TE kérdezel, mert valami nem világos, mi pedig megpróbálunk rá értelmes választ adni.
Ha jól értem az az exe állomány próbálja letölteni az update állományt. Én nem ISO állományból frissítettem, mert egy SSD vásárlással jutottam hozzá az upgrade pack-hoz. Az tartalmazta a 2 DVD-t (32 és 64 bites) meg egy kódot. Ez mellé vettem mégegy kódot, hogy mindkét lemezt használhassam. Magát a frissítési állományt nem töltöttem le.
Az általam használt programok lényegében megkötések nélkül működnek W8 alatt is és használok néhány 5-6 éves programot is. Eddig nem találkoztam olyan programmal, ami nem működne vele. (na jó DOS-ig nem mentem vissza)
(#25417) Arni
BS-sel Vista-n ültem fel a szopórollerre. BS-Player + FFDShow és BS-Player + K-Lite CodecPack.
Ha elindult bár lejátszotta a filmet, de ha tekerni akartam megfázott, néha már induláskor fagyott, vagy kilépéskor. Került már hozzám X-aktás jeleket produkáló gép, 5-6 féle kevésbé figyelmesen telepített kodekpakkal... Sírás és reinstall lett a vége szinte minden esetben.
Azután száltam le a rollerről, miután a fülemen kezdett kifolyni a spe...a. Váltottam VLC-re. Ezután kisimultak a ráncaim.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Motoros topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ukrajnai háború
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!