- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Hálózatokról alaposan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Reklámblokkolók topikja
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ooops!
csendes tag
Üdv mindenkinek
Miért van az, hogy az intéző ablaka mindig vissza vált alap nézetre és alap ikonméretre amikor fel akarok tölteni valamit és tallózom? Például itt a fórumon töltöttem fel egy képet és amikor tallózom mindig alap ablakméret vagy alap ikonmérettel, pedig már számtalanszor átállítottam
-
scream
veterán
Felraktam Intel RST-t és csak a HDD-m tűnt el az SSD-t továbbra is így mutatja :
Mit kéne csinálnom, hogy végre eltűnjön ?
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogyha kivan kapcsolva a Windows tűzfal, akkor nem enged feltelepíteni programokat az Áruházból? Eset Smart Securityt használok, ezért kikapcsoltam a Windows tűzfalat és a Windows Defendert is a szolgáltatásokban. A telepítési problémát az oldotta meg, hogy átmenetileg elindítottam a Windows tűzfalat. -
törölt tag
Hát elvileg lehetne, de úgy emlékszem, hogy korábban azután is ott volt.
Egyébként:
Ebben a fázisban megjelenik, mitöbb jó pár másodpercig számolgatja is. Ráadásul miután a képet készítettem, feltelepítettem pár dolgot, amikhez jött le Windows Update-en keresztül frissítés. Egyébként ezek
A 2005-ös verzió ment fel belőle, de gondolom ezután is marad maradék
Ha Nálad sincs, akkor nem itteni hiányoságg csak
A másik dolog, ha már új Win van. Direkt néztem hogy mennyi Windows frissítés jön le adatforgalom szempontjából. Korábban számolgattuk, hogy több mint 1.5 GB frissítés töltődött le az MS-től a kiadás óta. Nos most olyan 400-500 MB ez a szám. Nem jegyeztem fel a korábbi nagy méretű KB számokat, de gyaníthatóan időközben az MS szerverein összevonták illetve cserélték őket újabbra. Amit ugye megkapott mindenki csak a Friss Windows-okra már az újabb optimalizáltabb csere állomány érkezik eleve.
Szerk: A Windows újratelepítésnek azért csak volt egy nagy haszna, most, hogy már a harmadik napját tapossa egy korábbi idegesítő hiba nem jön elő -remélem a jövőben sem -, ami az előző augusztusi telepítésnél folyamatosan jelen volt. A NIS 2013-as verzió már a műveletközponttal egészséges szimbiózisban van
Valószínűleg az volt az oka, hogy a NIS-nek még akkoriban egy korábbi buildje települt fel, ami ugyan fel lett frissítve a legújabbra, de többünknél a NIS -es topicban gond volt vele. Tiszta telepítésű 20.2.0.19 -es verziónál egyelőre nem tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
-
dtraveller
csendes tag
Akadt néhány problémám az új operációs rendszerrel:
1. A photos app hónapokig jó volt, majd egyszer csak nem frissítette a hozzá társított tartalmakat, értem ez alatt a Flickr, SkyDrive és a helyi picture library-t sem. Nem segített sem az gép újraindítás, se az újratelepítés. Valahogy vissza lehet az eredeti állapotot állítani, mert jelenleg semmire sem lehet használni.
2. A calendar app-hoz, ha társítom Google Calendar-t akkor az első szinkronizálásig működik, utána többször nem hajlandó csatlakozni. Ha törlöm a csatlakozást és újra hozzáadom akkor ismét csak egyszer szinkronizál.
3. Az természetes jelenség, hogy az appokat nem tudja folytatni ott ahol felfüggesztés előtt abbahagyta, hanem úgy tölti be mintha az "első" indulása lenne? Például chrome-nál mindig vissza kell állítani az előző munkamenetet, a hír appoknál nem tudja folytatni azt amit elkezdtem olvasni stb.
-
Visormail
addikt
Miért ír ki angol hibaüzenetet? Ennyire nem lehet már félkész. [link]
-
fuze
őstag
A metro mail alkalmazásban nem engedi letölteni a mellékleteket a d meghajtóra, mert azt írja nincsen hozzá jogosultságom. Csak a C-re tudom valamiért.
A másik meg, hogy nem értem ezt a metro képnézegetőt sem. Nem lehet léptetni a képeket?
-
zozyk
addikt
-
yuri90
tag
Windows 8-on ha kicserélem a lomtár ikonját akkor az mitől van hogy ha ürítem akkor is telit jelez és csak ha frissítést nyomok akkor vált üres ikonra?Vmi ötlet?Köszönöm.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #25416 üzenetére
Na szóval pontosítok, a volume2 program mappájában az Osd Skins mappa tartalma win7re telepítve 75db skin, míg win8ra telepítve (rendszergazda jogú total commanderből) 10db skin. Ez azért igen érdekes, ugyanaz a telepítőfájl, megpróbáltam még egyszer telepíteni jobb gomb rendszergazdaként semmi változás.
Mivel nem tudtam kiválasztani az eddig használt osd skint ezért ez azonnal feltűnt, de most hogy jobban megnéztem az összes többi mappa (Meter Skins, Skins, Sounds) is mind kisebb, a fele cuccot egyszerűen kihagyta. Úgyhogy átmásoltam a win7ből most már be tudtam állítani azt amelyiket szeretem. -
fuze
őstag
Legújabb driver a kártyához az nvidia oldaláról:
http://www.nvidia.co.uk/object/win8-win7-winvista-64bit-310.70-whql-driver-uk.html -
MerLinh
senior tag
Nekem egy olyan problémám van, hogy novemberben vettem egy frissítést, ami szép és jó, viszont visszaigazoló emailt valahogy letöröltem és a kukában sem találom, lenne-e módja hogy újra elküldjék, szerencsére csináltam egy fotót félig róla, a kulcs és a rendelés összegzése látszik. Most akarnám kinyomtatni és mégse nyomtathatom ki a fotót. Probáltam keresni valahogy az MS oldalán is, de nem találtam érdemleges infot erről.
-
fuze
őstag
Sziasztok lenne egy kis problémám a rendszerrel (harmadszor rakom újra).
Valamiért a videokártya driver feltelepítése, majd a gép újraindítása után nem indul el a rendszer (9800GTX+ windows 8 64bit driver) A logó bejön, tölt, a kép elsötétül és várnám a bejelentkező képernyőt. De az nem jön be. Csak a monitorban a led ki be kapcsol. Kipróbáltam és semmilyen más újraindítás után sem produkálja ezt, csak miután feltettem a videokártya drivert. Mi lehet a gond?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy eltüntettem egy felhasználót a login screenről (local admin) és már csak egy family safety-s local user maradt, ahonnan a regeditben nem tudom átírni, hogy megint látszódjon, de admin jogot sem tudom elérni a family safety miatt.
Gondoltam, hogy akkor marad a jó régi megoldást, logonscreen-nél Ctrl+Alt+Del és akkor beírhatom a user+psw-t de nem jött elő semmi.
Milyen kombináció szükséges ennek a funkciónak az eléréséhez ?
-
doxa
tag
válasz
kenand #25250 üzenetére
lehet segít:
ha "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\" ebben nincs "StartOverride" bejegyzés, csinálj bele, és vegyél fel egy "0" nevű "0" értékű duplaszó bejegyzést. nálam ez után ment(igaz én a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\{vezérlő neve}\" bejegyzésben is megcsináltam az előzőeket, biztos ami biztos...
)
-
zoli62
addikt
Ha eddig még nem lett volna. [link]
-
törölt tag
válasz
Joker88 #25467 üzenetére
Van belőle 2013-as verzió (Windows 8 kompatbilis), a licenced nem verziófüggő tehát fogod tudni használni rajta.
Közvetlen letöltés: NAV (156 MB) Verzió: 20.2.0.19 magyar
Norton Antivirus 2013 (NAV) & Norton Internet Security 2013 (NIS) topic
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
Amúgy,ha esetleg nemsokára 8-ra váltanék,milyen antivírus program van rá már ?
Van egy Norton Antivirus 2012-őm legálisan ,még 279 napig jó, (egy éves előfizus, akciósan volt egyszer az egyik multimédiai áruházláncnál ) az megy rajta ? -
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #25465 üzenetére
Érdemes, de körültekintően célszerű eljárni. Futtasd le a kompatibilitási vizsgálatot még Windows 7 alól.
Második lépésként pedig az RTM TRIAL verziót érdemes megnézni, hogy tényleg minden hardware-ed rendeltetés szerűen működik e a Windows 8 driverrel, nehogy gond legyen.
Erre felteheted a Kasperksy 2013-at is.
2-3 hét hiba mentes használat után már érdemes kimondani, hogy minden oké, és teljes mértékben átállni Windows 8-ra.
-
GEPESZ66
veterán
Nem vagyok nagy számítógép guru, de azért értek egy kicsit a PC-hez, korábban is magam telepítettem a WIN7-et, stb.
Szerintetek érdemes-e kipróbálni a WIN8-at, vagy nem éri meg a kínlódást?
Gondolom, ha nem tetszik, akkor a WIN7 telepítőlemezzel visszarakható a WIN7-t? -
törölt tag
Általában igen. De nálam elég kevés program az ami végleges eltávolításra kerül. Minden feladatra megvan már évek óta a jól bevált szoftver amit használok, maximum ezekből jönnek ki új verziók aztán ráfrissítek. Ha mégis úgy akad, hogy valamitől megválok akkor Windows 8-on manuálisan törlöm, esetleg elnyomok mellette egy CCleaner-t is, ami most per pillanat fent sincs
Windows 7-nél még használom a Norton Utilites-t is, vagy most kaptam Arwen Yen-től a legújabb IObit Advanced System Care-t amit még nem próbáltam ki, de Vistán és 7 -esen ezeket szoktam használni. A Windows 8 esetében már abból adódóan is, hogy milyen fiatal rendszerről van szó, én a manuális takarítgatást javaslom.
Ilyen cukiságokat mint revo uninstaller - mely ugye cél szoftver és egymagában ez a hivatása - és társai már évek óta a Windows 7 esetében sem használtam külön, de az Iobit ASC is tartalmaz ilyesmit.
-
natë
nagyúr
Érdemes használni / használtok 3rd party uninstallert Windows 8 alatt?
-
ielektros
senior tag
válasz
Joker88 #25453 üzenetére
Windows 8 Pro. Ez a max. Ez van otthonra
Nincs több. Nem is kell.
De általában a boltokban drágább mint online. Online megtudod venni 29.90€ értékű magyar forintért. Szóval olyan 9000Ft körül. Nem tudom pontosan.
Ezek az árak az Upgrade verzióra vonatkoznak, de mondtad, hogy van eredeti Vistád.Verziók:
Windows 8
Windows 8 Pro
Windows 8 Enterprise
Windows RT -
Joker88
őstag
tudtok valami oldalt ahol össze vannak hasonlítva a Windows 8 kiadások ?
"akciósba " lesz az egyik boltba a Win 8 Pro, csak nemtudom vegyem vagy ne..régebben így jártam a Vista Home Basicnél is . Nem bántam meg,nem arról van szó.
konkrétan a Windows 8 Pro otthoni gépre elegendő ? -
Imy
veterán
Hogyan lehet kivenni azt, hogy pl alvó módból vissza, vagy bekapcsoláskor , ne kérje a jelszót?
-
cigam
titán
Most találtam meg a választ, ugyanakkor nem teljesen értem. A probléma az volt, hogy telepítés után a helyi hálót "nyilvános hálózat"nak sorolta be a rendszer. W7 alatt szépen át lehet kattintani, van is hozzá leírás. W8 alatt viszont eltünt az átkattintás lehetősége.
Az internetet túrva találtam egy oldalt, ami megoldást adott:
Adminként futtatni kell a secpol.msc-t. Itt a képen látható beállításokat eszközölve máris átkerültem a "magánhálózat" státuszba, bár a 2. beállításnak(Felhasználói engedélyek) nem vettem észre hatását. A hálózati és megosztási központban továbra sem látom jelét, hogy megváltoztathatnám a hálózat hovatartozását.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #25429 üzenetére
Helló!
és 21282-21287.
Netezési szokástól is függ, meg attól is ,hogy van e folyamatban lévő AV/IS előfizetésed. Ha nincs és nem jársz necces helyekre, akkor elég a beépített is: Microsoft Security Essentials 4.0 / Windows Defender.
Abból kiindulva, hogy W8-on a KIS 2013-at használod, gondolom nem próbaverzióról van szó, akkor nyugodtan használd a KIS 2013-at, de nézz be a Kaspersky-s topicba, hogy miket mondanak, W8 alatt mik a tapasztalatok vele kapcsolatban.
-
Karyka
csendes tag
Jogtiszta előtelepített Win7-em van, a kérdésem az lenne hogy a samsung ssd-hez kapott Win8 pro telepítővel tudok-e tiszta telepítést csinálni? A laptopomhoz (Lenovo B580) a gyártó a tiszta telepítést javasolja...
http://download.lenovo.com/lenovo/content/windows8/upgrade/ideapad/index_hu.html -
Visormail
addikt
Ha érdekel valakit Win+X Menu Editor for Windows 8 nekem nagyon tetszik, jól működik az enyém most ilyen lett:
Egyébként ha valaki kézzel akarná szerkeszteni, a menü elemeit itt tárolja a windows:
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\WinX\
Ha elrontasz valamit itt is megtalálod az alapértelmezett felállását:
C:\Users\Default\AppData\Local\Microsoft\Windows\WinX\A program által létrehozott ikonokat viszont ne szerkesszük kézzel, mert eltűnnek a listából ha a tartalmukon változtatunk hiába marad meg a fájl neve. Viszont a programmal is adhatunk hozzá saját parancsikonokat, úgyhogy pl az Add preset/Shutdown options-ban lévő leállítás és újraindítás helyett én csináltam másikat:
Újraindítás:
%windir%\system32\shutdown.exe /r /t 0 /f
Leállítás:
%windir%\system32\shutdown.exe /p /f
Mert amit alapba berak az lassabban állítja le a gépet, nincs benne az időzítő 0mp-re állítása és a programok kényszerített bezárása kapcsoló. -
natë
nagyúr
-
Fail3D!
addikt
2 emailel is regeltem 3 napja de nem kaptam meg meg a media centerhet a kodot, 5let?
(#25433) zsírsámán thx
[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
Megvan még az ingyen upgrade-es ssd akció? Ha megvan, akkor melyik boltokban érhető el?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #25425 üzenetére
Szia!
Hol írták le, hogy mi van akkor, ha így nem akarja elfogadni a kódot?
WIN7-en a KIS2013-at használom.Valaki már kérdezte, hogy elég-e a WIN8 beépített víruskeresője, vagy inkább a KIS-t használjam?
Bár még egy pár napot aludnom kell rá, hogy merjek áttérni a WIN8-ra, még bizonytalan vagyok. -
XZoli
aktív tag
Valaki módja már meg, hogy lépjek be a shift+F8 kombóval a win8-ba . Sajnos az Asus alaplapoknál az F8 a boot menühöz van kötve, és mindig ide sikerül belépnem elsőre, utána meg olyan gyors a rendszer, hogy nincs időm újra megnyomni az shift+F8.
Mikor lesz a win8-ban Lightscrible támogatás:
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz
GEPESZ66 #25422 üzenetére
A telepítési segéd letöltötte a WIN8 Upgrade-t, s létrehozott a későbbi telepítéshez egy ISO fájlt. Remélem ,hogy a későbbi telepítésnél engedi majd leformázni a merevlemezt, s így telepíteni. Valamint a telepítést követően a meglévő kulcscsal történő aktiválás sem jelent gondot.
-
natë
nagyúr
-
vadkörte
addikt
válasz
GEPESZ66 #25408 üzenetére
"Eddig nem foglalkoztam a WIN8 gondolatával, csak most jött egy ilyen bogár. Ezért teszek fel olyan kérdést, ami nektek gondolom egyértelmű."
Erre való a fórum. TE kérdezel, mert valami nem világos, mi pedig megpróbálunk rá értelmes választ adni.
Ha jól értem az az exe állomány próbálja letölteni az update állományt. Én nem ISO állományból frissítettem, mert egy SSD vásárlással jutottam hozzá az upgrade pack-hoz. Az tartalmazta a 2 DVD-t (32 és 64 bites) meg egy kódot. Ez mellé vettem mégegy kódot, hogy mindkét lemezt használhassam. Magát a frissítési állományt nem töltöttem le.
Az általam használt programok lényegében megkötések nélkül működnek W8 alatt is és használok néhány 5-6 éves programot is. Eddig nem találkoztam olyan programmal, ami nem működne vele. (na jó DOS-ig nem mentem vissza)
(#25417) Arni
BS-sel Vista-n ültem fel a szopórollerre. BS-Player + FFDShow és BS-Player + K-Lite CodecPack.
Ha elindult bár lejátszotta a filmet, de ha tekerni akartam megfázott, néha már induláskor fagyott, vagy kilépéskor. Került már hozzám X-aktás jeleket produkáló gép, 5-6 féle kevésbé figyelmesen telepített kodekpakkal... Sírás és reinstall lett a vége szinte minden esetben.
Azután száltam le a rollerről, miután a fülemen kezdett kifolyni a spe...a. Váltottam VLC-re. Ezután kisimultak a ráncaim. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Armahun #25417 üzenetére
Lehet van pár (nagyon) apróság amit csak az tud de sokkal többet tud a VLC mint a mai átlag lejátszók.
A belső codec-ek pedig szinte felbecsülhetetlenek számomra.
Igaz hogy régen volt de egy xp alatt egy codec pack szinte tönkre tudta vágni az egész rendszert.
Nem tudom manapság hogy állunk de jelenleg nekem és az ismerőseim körében a VLC mindent tud amit tudnia kell egy lejátszónak.[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Volume2 programot használja itt valaki win8on? 10 féle osd skin közül lehet választani, míg win7 alatt még egy 5x ilyen hosszú lista volt. Automatikusan nem indul úgy sem hogy a programban is be van állítva és pluszba betettem az indítópultba is az ikonját, a feladatkezelőben látszik is duplán mégse történik semmi. Az ati tray toolsnál is ugyanezt csinálja, beállítom benne hogy indítópultos indulás semmi, regisztrációs adatbázisból betöltődés semmi, az is csak úgy indul automatán ha a feladatütemezővel állítom be.
Írta itt korábban valaki hogy nála az xfire-el csinálta, nálam meg az pont indult szóval igen érdekes hibák vannak még. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Armahun #25414 üzenetére
Ha ezen múlik 100k a tippmixen akkor drukkoljon akire szavazott XDXDXD
Nekem mindegy ki mivel nézi a dolgokat.
Ezzel még nem volt gond win8 alatt ismerőseimnél.
Sőt pár évre visszamenőleg a codec nélküli lejátszók kevésbé lassították le a gépeket szval már nem igen ajánlom senkinek az extra programok telepítését.[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
ez a csoda élményindex mi alapján dolgozik? arra gondolok, hogy a win verziók között hogyan változik pl., vagy mik a határai, mire alapoz stb. ?
Nekem
7.7
7.7
5.8
6.6
7.8Ugye emiatt 5.8 a végeredmény. Különösebben nem hat meg, hogy mennyit mutat, csak érdekelne, hogy mi mit jelent.
-
jbl
senior tag
Más lett az élmény index is.
-
jbl
senior tag
Nekem 27.9GB az egész minden frissítéssel + Office 2007
-
GEPESZ66
veterán
válasz
vadkörte #25406 üzenetére
Sziasztok!
Eddig nem foglalkoztam a WIN8 gondolatával, csak most jött egy ilyen bogár. Ezért teszek fel olyan kérdést, ami nektek gondolom egyértelmű.
-még mindig nem értem, hogy honnan tudom letölteni ezt az ISO állományt.Én egy Windows8 setup.exe állományt kaptam, ami ha elindul, akkor kéri a kódot. Nem akartam tovább menni, mert most nem akartam telepíteni, s nem tudtam, hogy mi fog történni, pl. mindjárt elindul a telepítés, vagy letudom menteni a WIN8-at?
-a régi programok működnek-e win8 alatt, vagy minden programnak kell keresni WIN8 kompatibilis változatát? -
Armahun
addikt
Urak szintén van egy bs playerse problémám.
Egy frissen telepített + frissített 32 bites rendszeren van a legújabb lejátszó.
Minden rendben vele kivéve hogyha bezárom a programot lefagy az egész gép és semmire sem reagál.
Ugyan ezen a gépen win7 tel ugyan ez a verzió probléma nélkül fut. -
vadkörte
addikt
válasz
GEPESZ66 #25386 üzenetére
A letölthető cucc egy ISO állomány. Az upgrade lemez tartalma megegyezik a teljes lemez tartalmával. A licensz feltételek másak. A teljes alá nem kell egyéb régebbi Windows-zal rendelkezned, míg az update mellé kell. (ettől függetlenül szűz telepítéssel is telepíthető, csak a licensz feltételek miatt kell rendelkezned egy régebbi legálissan birtokolt XP SP3-mal, Vista-val, W7-tel) Ebből az ISO állomáyból is tud telepedni, de írd ki DVD-re és onnantól hagyományos módon ODD-ből is telepíthető.
-
vadkörte
addikt
válasz
GEPESZ66 #25384 üzenetére
Sima mezei - nem dombornyomott - ERSTE Bank-os VISA Elektronom van és minden gond nélkül tudtam vele fizetni. Kaptam email-ben egy kódot, meg egy letöltési linket. Bár látom már megoldódott.
(#25402) GoodSpeed
32 bites W8 update után 11,8 GB, a 64-es még nincs teljesen lefrissítve, de az se lesz sokkal nagyobb.[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Most nézegetem az autoruns-t és találtam ilyeneket:
_Wow64 File not found: C:\Windows\syswow64\Wow64.dll
_Wow64cpu File not found: C:\Windows\syswow64\Wow64cpu.dll
_Wow64win File not found: C:\Windows\syswow64\Wow64win.dllezeket inditani akarja, kivenni a pipát nem tudom, törölni az inditást nem tudom, fileok nincsenek. Ilyenkor mi van?
W8 x64Pro
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap kipróbáltam ezt a Refresh funkciót. A Modern UI-s appok megmaradnak. Viszont az SSD-n 28 GB szabad helyből lesz 9 GB, amit ha a Windows.old mappát törlünk sem igen kúszik 17 GB fölé. Legalábbis nálam annyi volt.
Maga a Refresh egyáltalán nem éri meg szerintem, mert a harmadik féltől származó dolgokat, tehát az összes drivert és játékot is újra kell telepíteni. Természetesen alternatív böngészőket is, még az IE gyorsítótárát is újból át kell helyezni. Leginkább azért nem éri meg persze, mert jó pár GB szabad hely elvész.
A Windows újratelepítése ajánlott helyett, mert az MS fiókkal leszinkronizálódnak a könyvjelzők, a Windows témák, a kezőképernyők színvilága szóval jó pár apró de egyébként időt felemésztő dolog. Kényelmetlenség, hogy megint meg kell adni, hogy megbízható számítógép minden fióknál.
Elterjedt az a tévhit is, hogy akinek van Media Centere is, annak a kódját többet nem kell megadni, mert azt az MS hozzátársította a Windows 8 PRO kódjához szerver oldalon.
Nekem pedig Media Centerem van, telepítés után mégis külön meg kellett adnom.
Múltkor kérdezte valaki, hogy mennyit foglal a 64-bites Windows 8 PRO telepítés után:
Feltelepítés után, Windows Update előtt
Windows Update után
Windows Update biztonsági fájlok eltávolítása után
powercfg -h off -al kikapcsolt hiberfil.sys után.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)