- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ötletbörzét szeretnék tartani. Hibajelenségem: néha (szerintem véletlen szerűen, de ez biztos hogy nem igaz mert mindennek van oka) ha a Win7-et leállítom (Start menü, egér klikk, leállítás), nem áll le, hanem újraindul, mint ha az újraindításra klikkeltem volna.... A hiba előfordulásának gyakoriságát kb. így tudom megsaccolni; többségében normálisan leáll, néha leállításra újraindul.
Szerintetek ez:
1* Win7 (akár telepítés, akár más bekavarás) szoftver probléma,
2* Valamelyik eszköz driver probléma,
3* Hardver probléma (pl. alaplap, stb.),
4* BIOS beállítás probléma
5* Router beállítási probléma
A probléma bonyolítása:
a.)* A PC, alaplapi WiFi kártyán csüng a hálózaton.
b.)* Ha Önmagától (beállított idő után) elalszik a PC, vagy Start-Alvó állapotot választva elalszik, majd felébresztem, semmi probléma nincs.
c.)* Ha belejön a hülyebogár: leállítás helyett újraindul amit nem veszek észre, mert felállok a PC mellől és ezek után alszik el, felébresztéskor a beépített WiFi kártya azt mondja hogy nincs elérhető SSID.
d.)* Ilyenkor a ki-bekapcsolás sem segít, az alaplapi WiFi nem talál egyetlen SSID-t sem, azt mondja nincs. Pedig a környéken van vagy 30db, amiből az egyik az én routerem, amit ismer.
e.)* Ezen az állapoton csak az segít, ha a táp főkapcsolóval áramtalanítom a PC-t több percre, majd újraindítom.Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Hobby rádiós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.