Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnátok nekem segíteni?
A win7ben a parancsikonról,hogy lehet leszedni a bal alsó sarokban lévő nyilat?
-
föccer
nagyúr
-
kraftxld
félisten
-
XGame
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan probléma lenne, hogy van egy rendszergazda felhasználó (azaz én) és egy korlátozott fiók (azaz párom). Csak a "C" meghajtóhoz van engedélye, minden mást túlzottam. Mégis ha a keresőbe be ír valamit azokat is kidobja amik le vannak védve és onnan meg is tudja nyitni azokat a nappákat. A kérdés az hogy lehetne ezt is le tiltani. (Csak azok közt keresen amikhez engedélye van)
Aki korán kell az...hűlye!
-
törölt tag
Hali, az lenne a kérdésem,hogy lehet külső cd/dvd meghajtóról telepíteni W7-et GPT-s lemezre? Van aki ezt megtudja mondani pontosan?Légyszi, köszi,.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Jól van lapozzunk, térjünk vissza a topic témájához.
-
törölt tag
válasz King Unique #55032 üzenetére
Én is kitörölök a c:-ről minden feleslegeset, de nem ezzel a könyvtárral kezdem
-
törölt tag
válasz King Unique #55024 üzenetére
Ugyan hagyjad már törölgetni, legalább van egy bátor ember, aki majd leírja a tapasztalatait
Mint anno az "Apuuu, mi az a format c:?"
Egyébként emg természetesen le lehet könnyen törölni, pl live windows, és hasonlók. Nekem is van ilyen (vmi linuxos, de nem a live, csak a neve most nem jut eszembe ), de néha rendkívül hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
mazza
tag
Sziasztok!
Adott egy Windows 7 Professional x64 rendszer, 235 frissítést töltött le, leállításkor végigment a telepítés, majd indításkor egy idő után úgy dönt a frissítések konfigurációja résznél, 0%-nál, hogy a konfigurálás nem sikerült, módosítások visszavonása.
Ez mitől lehet? Sokáig tart ez a visszavonás művelet; ki lehet valahogy kerülni? -
brd
nagyúr
válasz Newyorker #55023 üzenetére
Kézzel sehogy. Ha a Lemezkarbantartós frissítést telepítetted, akkor a WU után maradt régi verziós file-okat is ki tudja neked takarítani. Annál jobban csak újratelepítéssel lehet csökkenteni a méretét (jelenleg, de valószínűleg ez már így is marad).
The only real valuable thing is intuition.
-
King Unique
titán
válasz Newyorker #55025 üzenetére
És szerinted Win7-ben nincsen lemezkarbantartó, nem lehet vele a felesleges fájlokat törölni...? Még a hivatalos MS leírás is azt ajánlja [link] + ott a google [link], [link].
Amúgy meg megfelelő méretű partíciót kell neki adni, nem kicentizni és akkor máris nem kell ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz King Unique #55024 üzenetére
Nekem win 7-em van! De nem manuálisan ebből hogy lehet? Csakmert manuálisan se tudok és vagy 15 giga
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Windows 7-em van és a winsxs mappát szeretném törölni! Hogy tudom legegyszerűbben? (köznyelven leírva kérem ) googleba nem találtam norm leírást
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Runner_fxr
Ármester
válasz alfiboy #55021 üzenetére
Én se látok rá most megoldást, kénytelen leszek újabb verziójú windowst feltenni. 8.1 vagy 10.
mezis: Végigpróbáltam az összes usb-t, egyikben sem érzékeli a pendrive-ot.
Lan az elvileg van, de én wifiről kapom a netet a felső szinten, majd lehet kipróbálom mégegyszer hogy rádugom a kábeles netet, hátha életre tudom kelteni. Ha nem akkor újabb verzió lesz. -
alfiboy
aktív tag
-
mezis
félisten
válasz Runner_fxr #55008 üzenetére
Ethernet hálózatot sem kezeli ?
Végigpróbáltad az összes csatlakozót ?mezis
-
trincsi23
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mi megoldás ebben az esetben?
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: Viber.exe
Alkalmazásverzió: 5.4.0.1664
Alkalmazás időbélyegzője: 564074b6
Hiba – modul neve: StackHash_0a9e
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivétel – eltolás: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 00000008
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.2
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Windows 7 operációs rendszert használok.
-
zoo8800
veterán
Ha már feljött a téma, hogy kell Win8-as telepítőbe win7-et tenni?
DW-n olvastam erről, hogy eleinte úgy néz ki, mintha Win8-at telepítene az ember, és első újraindítás után lesz Win7-es kinézete a telepítőnek. Aztán persze Win7 települ.
(bocsi a pontatlan megfogalmazásokért)
Szóval, hogy?rip and tear, until it is done
-
Puma K
nagyúr
válasz #73820095 #55013 üzenetére
Nincs para csak a frissítések keresésével bíbelődött el egy jó darabig... már meg vagyok mindennel ami kellett, szóval remélhetőleg nem kell több frissítést leszednem... ma már
Amikor írta akkor ment az újraindítás, majd újbóli keresgélés és így tovább.
Csak az elején gondolkodott sokat amikor a 176 letölthető frissítést találta, mert most lett újra rakva a masina... aztán a listából válogattam mi kell és mi nem az alapján amit a fórumtárs kollégák írkáltak, hogy mit ne tegyünk fel.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Runner_fxr #55007 üzenetére
Az viszont érdekes, hogy az usb-s billentyűzet és usb vezeték nélküli egér működik. De ha bedugok egy pendrive-ot azt nem látja. Erre van valami ötlet?
-
Runner_fxr
Ármester
válasz alfiboy #54998 üzenetére
Még egy probléma adódott, amint feltelepült a windows 7, nem érzékeli az usb-t. Az eszközkezelőben sem látom. "Sajnos" nincs dvd meghajtóm, csak pendrive-ról tudok telepíteni. Viszont ha nem érzékeli az usb-t akkor ezt jól megszívtam megint, mert így nem tudok drivereket másolni a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz juharsirup #54986 üzenetére
"Vársz egy pár napot és lesz egy ismertebb release-ből januári integráció"
Az én számításom szerint Januárig még 11hónap van hátra...
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
válasz kraftxld #54846 üzenetére
Azert tettem fel a kerdest, mert sw a gond nem a hw es abban kellet volna segitseg (nem vicceskedni jottem).
Ha hw hiba lenne csokkentet modban nem tudna 4 napig menni egyfolytaban masolas/bongeszes/letoltes/stb.
A masodiknal milyen driverre gyanakodsz? Teljesen friss telepites. Amd es tplink wifi volt csak telepitve.
Ui: Mivel tapasztalt vagy e teren, igy gondolom talalkoztal mar ilyennel.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
válasz sfdrakex #54845 üzenetére
Ezt mondjuk ketlem. Amugy mar 4 napja egyfolytaban megy a ket gep csokkentett modban es semmi hiba es lassulas. Ezert nem ertem. Az utobbit mar kiprobaltam es igy is anomaliat csinal. Viszont ha csak 1 hdd-t hagyok a sata portokon akkor nem dob bs-t, de igy is ujraindul.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
törölt tag
válasz King Unique #55000 üzenetére
Én is azt hittem...
És nem is lett volna ez a kaland, ha egyből az usb-vel kezdek... Csak hirtelen nem tudtam, hova tettem a pöcköt (ez csak egyen ilyen icipici minipendrive, és mellesleg ott volt persze, ahol emlékeztem, csak rákerült vmi...), és gondoltam, akkor egykutya, legyen a lemez, majd kipróbálom máskor a pendrive-ot, aztán meg 2ségek közt kerestem még jó ideig a dvd-vel való befürdés után, h vajon azt el fogja-e fogadni, mert különben nagy kutyagumi úgy nagyhirtelenjében... Meg is lepődtem, h onnan meg aztán milyen simán települt az előzmények után
És mindez csak azért, mert tudja az uefit, de a biosban nem lehet állítani. Ritka gyenge bios-a van a gépnek, szinte smit sem lehet állítani benne...
-
juharsirup
csendes tag
válasz King Unique #55000 üzenetére
A telepítő win 8-as, de multiverziós, tehát ha a 7-et választod, azt pakolja fel. De ez már warezesebb téma.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition és Assassins Creed Shadows+++
- Retró játékok eladóak
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest